maozi

blod och svett, men inga tårar

fifan. idag på träningen kom jag ~15-20 minuter tidigare. var en kille utanför som låste upp åt mig så jag slapp stå där ute och vänta (sjuk tur). gick in och började hoppa hopprep och springa nårra varv osv osv slå på säcken. sen började folk droppa in vid 16.00 och började värma upp, så jag värmde ju upp med dom också sen för att inte bli kall (var mest tränarens idé...suck liksom.). när jag värmt upp i en halv evighet så tycker tränaren att det är dags att köra pushkicks mot väggen 2 minuter varje ben. det är så stört mycket mer jobbigt än vad det låter. dom ska ju både vara höga och snabba. var ju lätt sista gången jag smiter in tidigare för att värma upp för dom där pushkicksen tog sugen ur mina ben tack vare allt hopprepande med en fot i taget i hundra år innan alla kom. efter det började vi köra tekniksparring och träna på ..öh.. jag kommer inte ens ihåg vad vi skulle träna på, men det som hände var att jag fick en rejäl roundhouse rätt i högra revbenen, körde för hårt, "tappade" lilltånaglen och sen körde vi fys. en sån där fys med sotare och aktiv vila... no joke på det, men den där par-fysen är ändå så jävla värst. glad att det inte blev den i slutet för då hade jag nog dött haha.

angående lilltån; jag hade gått med mina killerheels för första gången i år och tyckte det var en nice idé att ha dom i 5-6h i streck. dumt. dom är jättesnygga, men också jättesmala så mina fötter som gått i kängor hela vintern gillade inte det radikala bytet, så min lilltånagel gick liksom upp lite i kanten. inte mycket, men irriterande mycket varje gång man skulle ta på strumpan så den gick emot sådär ni vet? aja, så jag skulle klippa av den då, men började för långt ner på själva naglen så jag kunde inte klippa av hela för jag gick waaaaaay below nagelbandet, så den fick liksom vara sådär 60% avklippt. satte på plåster så skiten läkte ihop. men sen på träningen så måste jag ha sparkat och träffat fel så nageljävlen sprack, och sprack verkligen ordentligt för den hängde (och hänger atm) på en liten sån nervtråd typ. inget nice. man kan öppna naglen som ett litet fönster in till en köttig tå. vene om jag ska låta den läka ihop eller dra av den. tänkte dra av den på träningen innan men det hade gjort stört ont att behöva dra över en strumpa på det öppna såret. ja, det var det.

det var en skön träning, hur som helst.

sen på väg hem svängde jag inom godisaffären och köpte godis, för jag trodde att Hans hade ätit upp mina ostbågar (men det hade du ju inte), som jag ska ha till MMA-galan ikväll. niceness :> godis OCH ostbågar liksom. galet vad fet jag lär bli ikväll. känner mig ändå lite värd det efter ett hårt pass. 

men först! GTA vice city. muay thai

 

jag har ju typ haft ett uppehåll på en månad, om inte mer. på träningen igår då så körde vi sparring. dem andra hade ju gjort det förrut till skillnad från mig. gick så pinsamt dåligt första 6 ronderna. vet inte hur mycket stryk jag fick, men mycket var det. vi körde mot varandra i gruppen och mot tre av våra tränare. när man körde mot dom i gruppen var det svårast för man vet liksom inte riktigt hur mycket man "får" ta i, men när jag sparrade mot tränaren så sa hon att jag skulle köra lika hårt som jag gör på mits. tränarna gav även korrektion under ronden, vilket var min enda räddning. i nästa varv av ronder sen så lyckades jag använda hjärnan och kom t o m in i klinch mot en tjej. och varje tränare jag mötte sen sa att det gick mycket mycket bättre nu. så det kändes kul :> trots busted lip. men det syns inget märke idag, så det måste ha varit väldigt ytligt. aja, tagga till torsdagsträningen nu!

renyi

nu ska jag snart ta bussen till träningen, och när jag kommer hem ska jag baka en tårta till Hans som säkert trodde att jag skämtade. ELLER så ska jag bara spela simon the sorcerer II. svårt val. om du läser det här inlägget så blir det ingen tårta till dig babe :> puss

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters