maozi

bears :D

fast "jag" ser mest ut som en koala ._. skulle va liten isbjörnworking man

Idag fick vi erbjudande på en lägenhet i Nybro som hade badkar och(!!) fiber, men bussförbindelserna var sämst så... blir nog inte den :/ Hellre en på Öland. Har i princip gett upp att vi kommer få i Kalmar. Öland känns helt okej. Bra förbindelser osv.
Ålfiskaregatan 39-55

ritat lite

Josef tyckte att jag skulle göra en brun manet :)

 

 

body bg


Pistachio

 

Pink

 

Sunset

 

Baby blue

 

Lemon Lime

 


My Little Pony


Svårt val

förstklassig

Ni får en kortfilm också, från Hannas Animering AB

 

Lätt min bästa flashfilm ever [insert sarcastic face].

gammal men lite söt osv

4 dagar kvar

...tills jag fyller år ^___^

storyboards

Alltså jag har en sån sjukt bra idé till en flashfilm. Eller manus snarare. Skrev det för snart tre år sen och har inte gjort filmen ännu. Denna historien har verkligen allt! Maneter, detektiver, ondska, humor, dum blondin med chiuaua, en sidekick, trollkarlar, hamstrar -- ALLT! Lätt det bästa jag gjort. Ska bara göraT också.

Den är på 33px4 frames. Dvs 132 keyframes. Dvs den kommer bli mycket längre än mina tidiga flashprojekt. Kommer skilja sig ganska mycket från de andra två långa kortfilmerna iom att denna har en plot och är mer som en film. Hade flash uppe innan idag och kände att det kliade liiiiiiiiiite i fingrarna. Flashanimering in ma heart liksom. Fattar inte varför jag skjutit upp detta så länge? Ritade lite skisser för tre år sen på karraktärerna och vissa miljöer.

g33ken som blir detektiv

sidekicken

kursprov

Phuuuuhuhu. Jag skrev nyss kursprov i Medieproduktion. Hei plokkenn and all.

Det gick faktiskt jättebra. Vilket känns lite...skumt. Det gick verkligen jättebra O_o Mitt projekt gick ju inte alls bra, tror det är därför mitt teoriprov gick bättre. Vet ju exakt vad jag gjorde för fel osv osv.

Aja, är sjukt glad iallafall!

På måndag är det kursprov i japanska. Det vet jag att det kommer gå bra så det är ju inget liksom... Men denna kursen, medieproduktion på DISTANS (jag kan verkligen inte jobba så), har innnnnnte gått som den dans den borde gått som. Glad att det känns bra iallafall och att jag har lärt mig mycket. 

Det känns som att, för mig, kvittar det om jag inte kommer få godkänt i denna kursen. För jag vet själv hur mycket jag har lärt mig, så för mig på insidan kommer det inte vara ett IG, utan det kommer vara ett VG.

Men typ mina föräldrar och min kille, jag vet att dom kommer bli besvikna om jag inte klarar kursen. Men jag tror inte dom förstår hur jag tänker riktigt. Så jag känner viss stress och press iom det där. Det är bara för dom som jag vill klara kursen på papper. För mig personligen har jag ju redan vunnit som sagt. I did good. Även om jag inte klarar kursen. Jag är skitnöjd.

hemsidan

Det går bra för en gångs skull :> Jobbat nonstop sen förra inlägget nu. Börjar bli lite yr. Första signet på att man jobbar bra.

ps. det är en liten hjärna i maneten. Har börjat med det. Kändes gulligt att ge maneterna små hjärnor.
MIN hjärna, however, är en Rtard för den satans hemsidan vill ju inte laddas upp på servern man ba hallåååååååååååååååååå PUTTTTTTTTTTTTTTT!??! Näe. Är sur nu. Men har gjort klart hemsidan till 85%, vilket är sjukt på en dag. Måste bara komma på vad jag gjort för fel.

12jini okimashita

Blö. Vaknade försent. Nu får man väl gå all-in på att fixa ihop och lägga upp den där hemsidan. Hur svårt kan det vara egentligen?

...och det hade underlättat om jag inte varit så satans spelsugen varje gång jag ska ta tag i detta ._. Aja nu kör vi dåråååå.

tattare_på_spark.jpg

Hei plokk-en. Min granne har rave. Tror inte ens det är min granne, utan min grannes granne. Fatta basen. Jag känner ett enormt sug att bara vilja slinka in dit lite diskret för musikens skull. Kanske sno nårra ostbågar om det finns.


Och den där "lilla" slingan jag gjorde är ju för i helvete ENORMT bred?! Såg det när jag tvättade håret. Efter en tvätt är det 70% rött, 30% hotpink. Sjukt positivt överaskad över det tbh.

...--HAHAHHAA!!! fyfaaaan! va i helvete??! x'DD Precis nu -- nyss, åkte två moppefags förbi på långa vägen utanför vårat fönster. Strax efter kommer en kille på ...typ... en motordriven sparkcykel?? Alltså den åkte fan asfort och såg bara så satans kul ut xD Han stod still hela tiden med huvudet ner i marken också hahahah. Måste ha min kamera berädd om han åker förbi igen. Roligaste fordonet jag sett. Han stod liksom upp, med hjälm, och formade samma form som det där L tetrisblocket ni vet? (bara bokstaven L hade annars räckt som förklaring?) men uppåner :D Måste rita av det. Såhär typ:

Shit vad många tattare!!! Alltså det har kört förbi säkert 16 mopeder nu -- med 2 pers på minst 10 av dom, två cyklister, han med den där motorsparkcyklen (HAHAHA) och nu en kille som bara springer. Vartfan ska alla??? Är det tattarfest i närheten eller? Är det nånting det finns mycket av i Umeå -- så är det just tattare. Men det roliga är att här uppe, till skillnad från Ronneby, så hatar man dom inte? Det är nästan bara gulligt. Ni vet dom där kidsen som hänger på stan i flock med XL i sina kläder trots att som har kroppsbyggnad XS?

vår i umeå

Idag var det vår här btw. Hade bara vårjackan när vi var ute :> Borde kanske tagit en glass på stan?

kräks

Jag har mått illa sen igår natt nu ._. Har inte slarvat med maten eller nåt sånt, mamma. Lär ju vara nån galen maginfluensa?

Nä nu ska jag bädda ner mig med filt och spela Fable i soffan.

mywebface

Jag hittade värsta reklamen i Tilmas blogg (lostlikehell.blogg.se); myWebFace 

Men det verkade lite lurt ändå så jag skulle göra en egen! Kom på att jag redan gjort en egen, när jag hade samma hårproblem. Här är det fina självporträttet:

Man ba nej Hanna du är tyvärr inte sådär smal i fejset. 

jakten på det perfekta utseendet/livet

Jag vet att det är många tjejer som har svårt med att sluta shoppa. Det är faktiskt jättevanligt. En fin kompis till mig frågade om jag hade något tips hur man kunde sluta köpa allt man älskar.

Jag har funderat ganska länge på ett svar.

Man blir jävligt påverkad av media/bloggar osv. Man läser om storbloggares-/och svenssonbloggares "dagens köp" som kanske består av 4-5 plagg per DAG. Det har liksom blivit normalt att shoppa dagligen. Man hänger på detta då och tror att man blir gladare för man har nya snygga kläder, eller vad det kan vara för materiella saker. Att andra kommer tycka man är så snygg i den där tröjan osv. Man umgås kanske i vissa kretsar då man nästan känner sig tvingad till att hålla en sån här fasad uppe.

Ärligt talat, umgås man i en sån krets borde man ta ett steg tillbaka och se det från en annan vinkel. Allting som är byggt på yta, vänskapsrelationer eller förhållande eller vad som helst, det håller inte om det inte finns nånting som är äkta, och när man väl kommit in där så ska inte ytan spela någon roll längre. Man behöver inte överbevisa dig själv 24/7 och söka bekräftelse man egentligen inte är i behov av. Den där äkta känslan slår allt. Man behöver inte köpa nånting för att komma till den. Ingenting. 

Nu när jag kom på att jag inte kan shoppa så mycket som jag gjorde så hjälpte det att jag påminde mig själv om att: 

INGEN BRYR SIG om du är snygg. INGEN BRYR SIG om du har nya kläder. INGEN BRYR SIG om du har sminkat upp dig för att gå och handla på ICA. Det är verkligen ingen som bryr sig. Om nu någon skulle bry sig, så är det deras problem -- inte ditt. Du behöver inte bevisa nånting för nån.

Folk, som är nåt att ha, bryr sig om hur du ÄR. Inget annat.

T_T

kanelbullensdag? VARFÖR ÄR DET INGEN SOM BERÄTTAR SÅNT HÄR?!?!?!

skickar in bilder

 

skickar in lite teckningar till det där förlaget nu som sökte barnboksillustratör. det är typ lite pirrigt. man vet liksom inte hur många man ska skicka in - man vill ju inte verka desperat, men man vill ändå visa upp tillräckligt så dom ser vilken stil man kör på osv. 

hahhaa fan. jag kanske skulle läst igenom det jag skrev alltså. 21 barre och "tycker mycket om barnböcker" dom lär ju tro att jag är retard. skulle skrivit att jag var retard istället.  aja. nu är det gjort iallafall. PS. gummitarzan är den bästa boken evaah

 

 

uh...va?

..allllllltså? foki ska starta ett företag? i thailand? hon är ju asung? jag fattar inte. är det vanligt? egenföretagare liksom. blondinbella är ju också egenföratagare, framgångsrik dessutom - också yngre än mig! jag kanske också skulle starta ett företag. det kan ju inte vara så svårt menar jag?

typ...vykortsfirma haha. Hannas vykort AB - vi har allt för alla teman

nej men seriöst fan. jag vill också starta företag! nnnnnngggggggguh >___<;;! Påsen är i vägen för min karriär. okej, det är hon inte. nu ska jag sätta mig i soffan och skriva ner asbra företagsidéer 

ps. påsen är en fetknopp

äntligen måndag!

uppropet till japanskakursen är imorgon ._. vill ju börja dirr. förhoppningsvis börjar kursen på torsdag/fredag så jag hinner komma igång denna veckan. HÅHÅ! kuwl. jag måste typ öka mitt japanska intag med 239% dagligen i form av språkkurs i ipod, tvshower, talkshows, japanska barnprogram, musik, anime, film ö h t. ja ni fattar. 24/7. och får jag inte ett MVG tar jag mitt liv. seppuku.

blah. hungrig.

orkade inte skriva ner alla noterna -_- lär ju varit flera hundra stycken. jag kom till 23 sen insåg jag att jag var hungrig istället. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

mitt nya paraply

köpte ett genomskinligt förra veckan, sjukt värt!

lite så här känns det atm

+skiss

kjol av tandkött

detta är en hyllning till min tandvärk 

goda planer

nu ska vi se om vi kan få igång det där visakortet.

 

update: DET GICK!!! :D:D

borta bra men hemma bäst

nu är det slut här i Ronneby och jag ska åka hem. men innan kl. 15.30 ska pappa laga en efterrätt, jag ska fika med Pillan, morfar kommer hit och sen ska jag träffa kidsen lite också. lär ju bli rätt tight, men det ska nog gå fint =) det har varit kul att vara här och hälsa på men jag har längtat hem jättemycket också. trots att det bara var ett par dagar. planet lyfter 16.00. sen ska jag sitta på Arlanda i F-E-M jävla timmar. fyfan. hoppas batteriet i iPoden håller annars lär det ju bli hyfsat drygt. 

jag vill vara ledig imorgon ._. har en asviktig engelska lektion 8.10, så jag måste upp 6.00 om jag ska hinna med bussen osv. så jävla ruttet. kommer ju komma hem sent & allt ikväll.

pappa visade mig nyss att dem hade hängt upp en fågelholk i äppelträdet på baksidan och där hade det flyttat in en blåmes hehe. cute. sitter och tittar igenom en massa gamla foton nu.

aja, hörs imorgon. pusspuss

bild på farfar och min ena farbror


jag tog en macka men inte fan blev jag bättre på poker för det

gjorde läxan i InDesign men så blev jag jättefrustrerad och ville göra något eget istället. så fick jag 74 idéer och började inte med någon, som vanligt. så jag gjorde en lista (se bild) så att jag kan välja EN grej tills nästa gång.

sen så kom babe hem från jobbet, satte mig i sitt knä och hjälpte mig att betala en räkning. sen pussade han mig i nacken :> gosgosgosgos. och SEN! spelade vi poker. och det gick så fruktansvärt dåligt att pappa hade skämts. jag skämdes nog också. hjärnan var liksom helt off. min hjärna är sämst. den är typ superior över min egen vilja. måste gå nån kurs i att bli smartare än min sega hjärna. ibland lägger den liksom av helt. nästan. man kommer liksom inte åt några tankebanor för hjärnan är jättesmart och envis. skithjärna.

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters