maozi

jaegarN

4h senare typ. Känns inte riiiiiktigt klar ännu. Nu suger det att min blogg inte klarar större bilder, så kolla här ist: http://maozi.deviantart.com/art/The-Hunter-250944432 och tryck påN så blir den deluxe.gammal grej som aldrig kom upp här

30 DAY PHOTOCHALLENGE

Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Fotoutställningen på Kulturcentrum. Detta var nog några timmar innan vernissagen. Hade fler tavlor, men dom fick inte plats på bilden.

Hittade två som jag tog med min mobil. Vernissagen gick skitbra och jag fick så bra respons så det var nästan galet. Sjukt stolt över mig själv, det var en stooooor dag i mitt liv.

okej. så. klar. palla.

nu får det faktiskt räcka. jag är iaf nästan nöjd

dramatikerN

sånt här är kul att se:

och sen har ni ju sett den nuvarande här nedanför. ska fortsätta på den nu med alla detaljer. vaknade typ fyra gånger i morse / under dagen av att jag inte ville gå upp för jag publicerat en o-färdig bild och kände mig typ allmänt sämst och att jag skulle "ha ett rykte att tänka på". lol liksom. så nu ska jag typ överbevisa mig själv osv och jag ska bli nöjd med den förbannade bilden. 

 

imorgon ska jag på symfoni @ norrlandsoperan :>

6h senare -____-

fyfan alltså. ont i ryggen har jag nu. äta nånting borde jag också göra. är inte 100% nöjd med den ens. men jag kan inte se vad det är som är off med den. har blivit blind och är redan trött på den. får kolla på den imorgon igen och se om jag får nån uppenbarelse. här är den iallafall: a.

borta bra men hemma bäst

sjukt skönt att komma hem. igår var värsta mysdagen ^_^ nu letar jag som en apa efter det där orginalet som jag måste skicka in till tidningen om jag vill vara med med artikeln om mig och mina verk där. stressigt2k. hittar jag den så kommer jag ju förmodligen inte med liksom = epic fail. om jag hittar den så får ni alla i blekinge kolla i blekingeupplevelseindustritidningen! har kört igång en sökning på alla de största .psd filer jag har. den måste ju finnas här nånstans... hittar en massa andra oklara projekt som ser roliga ut dock. får pilla med dom sen.

det första Hans sa när han kom in genom dörren och såg mig i trappan var : "Du är brun!" håhå ^-^ alltså jag är ju det. sjukt skönt väder här. ingen jobbig sommarvärme. Hans tycker att det är varmt här, men jag höll typ på att bli förkyld igår när jag gick i klänning. imorse regnade det här och nu är det soligt ^__^ så himla perfekt. vädret älskar mig här uppe.

 

röv... hittade denna hittills, typ the making of:

och denna, pt 2:

kan vara kul för er som undrat hur jag gjort denna. ska se om jag hittar fler steg till den färdiga bilden. 

JAG HITTADE DEN!!! haha lol filen ligger på 10 MB. TIO! fatta hur fet den är liksom. fyfan vad härligt. nu blev jag lycklig. shit... detta är ju helt sjukt. jag trodde typ inte ens att jag hade psd filen av denna kvar. fatta hur många ändringar jag kan göra som jag alltid velat göra! gha. perfection here we go typ.

URESHIIIIIIIII ^___________^

a new world

den här fanns upptryckt i ett löjligt stort format på fotoutställningen @ kulturcentrum och det var även så att den blev köpt av en konstuppskattare för en fet peng. thumbs up. det är mitt första sålda konstverk. tror t.o.m att jag har kvittot kvar som vi skrev. stor dag för mig, så denna bilden betyder mycket.

deep into my fantasy


den här bilden har jag en speciell relation till. det var den första jag gjorde och den är typ min lilla bäbis. även om jag gjort finare bilder, så är ändå denna den jag gillar mest.

samlar ihop mina fotomanipulationer här, en i taget


den här bilden ligger på omslaget av min fotobok som jag tryckte 2009 på ~120 pages

nu orkar jag inte plugga mer

=(

bli inte sjuk proffset <3 vi ses i sommar igen. saknar dig redan =(

dreamy

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters