maozi

sjukaste drömmen på ages

Drömde sjukaste drömmen inatt...och vaknade med ett ryck.

 

Drömde att jag och Josef var i Umeå och kollade på lägenheter. Sen gick vi till en tågstation.

 

Denna tågstationen drömmer jag om väldigt många gånger. Den dyker alltid upp när man ska färdas "hem till medvetandet" från drömmen. Alltså man sätter sig på tåget och åker -- sen vaknar jag. Och tågstationen är alltid full av människor som ska "åka hem och vakna" -- alltså åka tillbaka till sin kropp. Men just nu var vi bara i väntrummet och väntade på tåget.

 

 

Jag stod och höll i en liten bok. Det kom in en liten man i väntrummet som jag tyckte såg ut som dhai lai lama (men jag menade förmodligen Ghandi, för han hade mer den hudfärgen än asiatisk)

 


Han var smal, hade små tunna glasögon, skallig och liten mustasch. Plus han hade sjukaste auran.

 

 Josef kom tillbaka från toaletten och kramade/höll om mig över magen  

Vet inte om jag var preggo. Men anyway; Ghandikillen bad oss på engelska att inte "do that in public", typ (hålla om varandra, antar jag). Men de andra som satt runt vid oss sa "we dont mind", men jag gick ett steg ifrån Josef iallafall för att respektera han den gamle, mest för auran gick rakt in i bröstet på mig och jag "visste" att det var något stort med honom, ni vet?

 

 

Så tog han upp en anteckningsbok och började snabbt skissa/skriva och sa till mig: "You have a very kind heart, very warm. Always try to be the lotus over the --- (minns inte vilket ord han sa, men motsatsen till lotus, basicly något dåligt), but usually the --- takes over the lotus and you struggle with this every day."

 

 

Så fort han började prata visste jag att han skulle ge mig en reading. Och det är EXAKT så som han sa. Det där med min lotus struggle. Jag har alltid plus och minus på samma gång. Vet inte alls hur jag ska förklara detta... Det är den där ADD/aspie-grejen, om man ska bry sig om diagnoser. Josef säger alltid att alla människor bara är olika, och det är så sjukt sant. Men iallafall; ADD -- fett slarvig, Asperger -- fett nogrann. Jag är allt och ingenting på samma gång. Kall och varm. Ja och nej samtidigt och det är typ asjobbigt för jag blir sjukt trött på mig själv. Jag vill ha allting tipptopp men jag lägger allting fel. Förstår ni hur jag menar? En typisk Tvilling, om man nu tror på astrologi.

 

 

 

Till Josef sa han (och började rita på ett nytt blad) "You are going through three stages in your life" och skrev upp årtal men jag kunde bara se 2010. Och så sa han nånting om stress och depression. Vet inte om jag ska tolka det som om han menade att Josef fortfarande mår dåligt eller om han är i tredje fasen -- vad nu den ens är. Vet att han har mått dåligt innan vi blev tillsammans.

 

Vaknade PRICK 06.00 med ett ryck. Och det satt en påfågelögefjäril över sängen (måste ha flugit in igår för fönstret var stängt).

 

 

Vad betyder detta ens?

 tur man inte har konstant fear of jordens undergång + sjukdommar :-)))))))))

Drömde sjukaste inatt. Drömmen var sjuuuukt up to date med mig IRL så den var jätteverklig. Hade samma sår på hälarna i drömmen som jag fick igår, är exakt på samma dag i menscykeln, hade samma kontaktlista i min mobil, hade tillomed en finne på samma ställe som IRL som jag speglade i drömmen å ba "men NÄR ska den försvinna ens????????", så trodde obviously att drömmen var på riktigt hela tiden.
 

Anyway,  minns inte hur den började men mitt i allt så var vi och hälsade på i min pojkväns familjs nya lägenhet. Kramade om alla och sa hej, frågade hur det var och så. Sen var min släkt också där och min faster frågade mig ifall jag önskade mig konsertbiljetter till *random band som inte finns i verkligheten*, för jag hade like'at en av deras videos på fejjan och av nån anledning tyckte jag det var sjukt pinsamt att hon tog upp det (för videon var väl pinsam eller nåt sånt) och tänkte typ att alla skulle tänka JAHA HANNA GILLAR DU SÅNT !!
 

Sen blev det bytt till ett sjukt weird och random "LAN"(fast det var aldrig LAN) med asweird pirattema ute på en ö (logiskt?) i ett enormt hus/mansion och det huset var en enda stor maze. Minns typ ingenting från den delen av drömmen. Vet att jag gjorde ett fel och ville bara komma därifrån och att många av mina gamla vänner var där och typ dömde ut mig. Känns dock som denna drömmen var i dåtid, som att jag besökte ett gammalt minne som jag skulle fixa, men fuckade up en gång till istället
 

Sen gjorde drömmen ett MEGAhopp och vi befinner oss just nu i framtiden. Där det finns sn ny sorts böldpest som dödar människor som flugor. Jag hade träffat en person/varelse som Josef inte alls gillade att jag umgicks med, ren magkänsla.

Men vi umgicks för jag fick typ nån konstig modersinstinktsdragning mot denna varelsen.

Det var ...typ...en varelse/kort kille (kunde verkligen aldrig se hur han såg ut) som hade sån där stigmatisering i sina händer (två köttsår i mitten på händerna), så tog han tag i mina hälar (som var såriga) och typ höll i hårt/gnuggade våra sår i varann så vårat blod blandades.

Sparkade bort honom och tänkte inte så mycket mer på det, annat än att jag inte vill vara med den här personen/varelsen mer. Var påväg hem till Josef. Det var långt dit för varelsen hade tagit med mig upp på ett berg där han gjorde detta med mina hälar.

Sen någon timme senare fick jag reda på, när jag gick genom stan, att den varelsen var smittad(men egentligen var han smittbäraren, ingen visste det ännu)(plus han var typ alien). Fick sån SJUK fear och kollade ner på mitt ben som hade fått en ENOOOOOOOOORM böld på sig.
 

Fick panik och försökte ringa Josef, men det gick inte. Försökte ringa min mamma. Den här varelsen försökte leta upp mig och jagade mig samtidigt, och på nåt sjukt sätt kunde han kontrollera så man inte kunde ringa vissa personer. Så om han visste Josefs nummer och då kunde han blockera mina telefonsignaler osv, men han visste inte mammas nummer. Så jag kom fram (visste att hon var med Josef, från dröm 1). Sa att jag fått smittan och att han jagar mig, på telefonsvarare för mamma svarade inte (för hon hade redan dött i smittan).
 

Sprang hela drömmen och världen blev mer och mer sci-fi och postapokalyptisk. Sen insåg vi att jag och Josef var de enda i typ hela europa som överlevt denna nya pesten som varelsen hade kommit hit för att sprida. Mitt ben var bortkapat och trodde att smittan vad stoppad eftersom jag fick bort den sjuka kroppsdelen. Josef sprang med mig i famnen igenom ödelagda europeriska storstäder för att gömma oss från den där alien som ville utplåna alla människor.

I slutet av drömmen försökte vi skaffa barn och jag var astressad för att jag var typ 2 dagar från att få period(svårt att bli preggers då, typ omöjligt), för det var ju basicly upp till oss att repopulate the earth/rädda mänskligheten osv, och visste inte om jag skulle klara att leva 9 månader. Var rätt less att jag fick böldsmittan just denna veckan osv. Så sista delen av drömmen handlade bara om att hitta mat och överleva/bli preggo

Asså sjuk dröm. Vad betyder den ens?

1. Jag har spelat/sett för mkt sci-fi (pappa säger alltid det)
2. Jag känner mig stressad över att skaffa barn?
3. Jag är asrädd för att bli sjuk?
4. Jag är liiite för paranoid när det gäller aliens och jordens undergång?

En annan grej jag är stöööört rädd för nyligen är att bli kidnappad av ett psycho och bli fastlåst i en källare forever. Känns som det händer hela tiden nu för tiden...

.....................mardrömmen nanting

Fy FAN så nasty mardröm.............. Det var lätt den näst värsta mardrömmen jag haft i mitt liv. Plats nummer ett är den första drömmen jag minns; var typ 5--6 år och drömde att två män tände eld på min kudde när jag sov, så höll dom fast mig tills jag brann upp.

Men nattens dröm var nästan lika jobbig. Drömde att det var jag, mamma, pappa och min syrra Joanna i ett flygplan. Vi skulle flyga till henne i LA, tror jag. Vi satt långt fram i planet. Planet rullar ut på landningsbanan och åker snabbare och snabbare och gör take off.

Vi lyfter några minuter tills man känner att planet drars neråt (EXAKT som den aftonbladet videon). Man kände vad som hände man man vågade inte inse det. Alla tänkte typ att det var luftgropar. Alla fönster var nerdragna, av nån anledning så man kunde inte kolla ut om vi var påväg upp eller ner.

Det blev ett sånt massivt sug i magen som det blir när man åker neråt fort, så jag visste att vi störtade. Landningsbarnan/take offen låg exakt vid havet. Pappa sa "Vi kommer sjunka, det är jättedjupt här". Planet slog i vattnet, alla tog bort fönstrernas solskydd och man såg att vi sjönkt ASFORT. De ropade ut i planet att alla skulle ta det lugnt (alla tog det aslugnt, ingen skrek. Jätteweird). De ropade ut att vi kommer dö här.

Planet sjönk jättelänge och drömmen kändes så jävla äkta. Jag var 100 på att jag skulle dö där. Luften blev svårare att andas, trycket blev högt i huvudet. Jag tänkte hela tiden att jag har sett/hört om att folk som drunkar/slutar andas får en relativt "skön" död för det är ungefär som ett rus eller nåt när man väl "ger upp".

Tittade på pappa och sa att jag älskar honom. Alla blundade och fokuserade på att andas sakta. Drömmen var så här jättelänge, att jag fokuserade på att andas långsamt (blev svårare och svårare att få luft).

Helt plötsligt rycker planet till och far uppåt i samma hastiget. De ropar ut att vi har blivit räddade, att alla ska ta det lugnt. Det var räddningstjänst som hade skickat ner nån slags maskin som drog upp planet. Tog jättelång tid, men tillslut kom vi upp på land.

Sen gick drömmen in i nått slags Fas 2-läge och vi skulle flyga med samma flyg igen. Så vi lyfte igen. Jag var asskeptisk eftersom planet störtat och varit på djupt vatten. Och denna gången fick alla passagerare vara i ett hemligt rum. Det var som ett stort kupol-aktigt rum. Ni vet typ om man ställer en skål upp-o-ner?

Och väggarna var av is, som droppade ju högre/närmre solen vi kom. Allt kändes som i Sci-fi-spelet The Dig

Och här börjar jag inse att allt är en dröm. Planet störtar igen. Men denna gången kommer vi få nödlanda på land i en storstad. Planet går inför landning, tar i marken med hjulen, och rullar aaaaaaasfort igenom staden och kör på typ hur mycket bilar och sånt som helst. 

Sen kommer Brad och Angelina in i kupolrummet och hittar en löndörr (alltså HAHAHHA), och lyckas få ut alla. Så tillslut är alla ute, och alla har samlats i ett trashat(tack vare planet) bibliotek. Pressen är där och intervjuar Brad och Angelina och dom säger att det blev en lyckad filminspelning.

...och jag ba wutt the fuq?... Sen vakna jag.

Men första delen av drömmen -- Så jävla jobbig... Måste haft svårt att andas IRL också för jag var helt slut/yr när jag vaknade.

snoppmätartävling

Hade seriöst SJUKASTE drömmen nyss. Drömde att jag hade en enorm snopp. Och så var jag på en hemmafest och hade typ boxertrosor/hipsters (var fortfarande tjej, fattar inte redigt hur jag fick snoppen) och tröja och var ASimponerad att jag fått detta paketet ba hux flux. Den var så huge att trosorna åkte ner några cm hela tiden för jag hade nån slags konstant halvbånge i hela drömmen och det var typ också ascoolt. Sen visade jag den för alla killar på festen för jag ville se om min var störst, och det var den HAHAH ALLTSÅ JAG DÖR ?!???!?! Vad ska denna drömmen ens betyda? x'D

Var verkligen ascoolt för jag hade känsel i den och allt!! Plus den var typ tung att ha?

Var iaf episkt. Var lite besviken när jag vaknade, utan min halvbånge. Känns som jag förstår er killar på ett helt annat plan just nu.

Vet inte riktigt vad jag ska lägga in för gifar till detta inlägget..........

så sjuk dröm

Jag drömde att jag var på HanaPees 25 års fest där hon hade hyrt in skådisar som skulle spela in ett avsnitt i GLEE (fast det var inte GLEE, men aa ni förstår, dream logic). Zac Efron var där och jag vart helt weird och rodnade när han hälsade på mig/hade eyecontact lol typ som om jag var kär eller blev starstruck   


Och sen blev det en våldtäktsmardröm. Asfuckad dröm för allt kändes 100% real HELA tiden.


Och drömmen innan var också sjukt verklig. Det hade kommit in spindlar över hela köket där nere så jag fick panik och började gråta. Så sprang jag upp på mitt rum och la mig i min säng, utan att kolla i mitt rum. Sen när jag hade legat där ett tag såg jag ASMÅNGA spindlar på väggen och på fönstret asdflkdshafklshadflkjhasdf Får rys bara jag tänker på det
 Asrädd för spindlar ._.

skithjärna!

Meeeeen wtf. Jag drömde, igen, att jorden gick under, dagen innan, igen, nån galen gubbe förutspått det. Antingen så hypar min hjärna upp det där 230480384032 ggr undermedvetet, eller så är det bara nån weird tillfällighet.

Förra gången har jag för mig att jag drömde om det där hålet som typ slukade jorden. Denna gången var det en feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet jävla våg/tsunami som bara växte och blev typ lika hög som twin towers var, och allt bara blev skugga och man hörde sånt där sugande vågljud som det blir när vågen växer ni vet? Hatar sån skit. Jävla vågor. Den drömmen sög. Jag vet att jag försökte ringa min kille 3847 gånger, för vi hade kommit ifrån varann osv, men han svarade aldrig. Så kom vågen. Alltid när jag drömmer om denna jääävla vågen (för det händer ibland osv) så ser jag den bara växa och växa och växa och så är det det där äckliga jävla ljudet, ashögt, och allt bara sugs in i vågen, men den sköljer aldrig över något utan den bara växer hela tiden. Jag är asrädd för att detta ska hända nån gång i mitt liv. Typ såhär rädd:

image

carlsberg - probably the best mindfuck in the world

Gahhhhhh jag blev nyss helt mindfucked!! Låg och sov, djupt, och drömde nåt helt fucked up; vi skulle äta middag med hela släkten. Alla satt vid långbord. Så satte någon på en låt som var helt cepe. Den var jättemonoton och så "sjöng"(sa) olika människor "Carlsberg! Carlsberg. Carlsberg... CARLSBERG!" i låten. Jag fattade ingenting och alla i rummet började asgarva.

Sen vaknar jag av att jag har näsblod of doom och får spriga ut till badrummet (jag är stört morgontrött, så jag hann knappt fatta vad som var dealen) och hade sådär aktivt näsblod i typ fem minuter. Har inte haft så mycket sen jag var liten. Då vaknade jag av näsblod skiiiitofta. Alltså mitt i natten. Man bara vaknar av att man ligger och sväljer blod, snabbare och snabbare. Sen springer till badrummet. Står där över handfatet i en kvart och bara förlorar 390380 liter blod.

Fast det händer väldigt sällan nu. Detta är andra eller tredje gången jag vaknar av näsblod detta året. Var hos doktorn och brände bort blodkärl vid två tillfällen för jag hade för mycket näsblod eller nåt, så jag ska typ inte kunna få det längre. Kanske borde bränna ett till.

Men det är så sjukt!! Hur kan man bara få det sådär när man sover??? Nånting lär ju hända i hjärnan liksom.

skulle inte ens tveka

Jag vaknade nyss helt harmoniskt. Drömde en så sjukt verklig dröm. En viss person och hans bror var hemma hos mina föräldrar. Jag var där, mamma och mina systrar var där. Jag fattade inte vad den ena brodern gjorde där. Dom kom bara ner från trappan. Jag kände liksom den där obehagliga känslan i nacken. Det var som om tiden stod still när jag insåg att han var där. Ignorerade honom. Tittade inte ens på honom. 

Jag hade nyligen varit i usa och skulle berätta om det. Sen helt plötsligt skulle vi ringa min morfar och gratulera honom i efterskott (med ca 5 månader, made no sense) och han blev jätteglad och skrek i telefonen och skrattade.

Några andra i min släkt kom hem till mig efter detta, med paket. Jag antar att det var min födelsedag. Men nu i drömmen var det liksom annorlunda. När jag sprang och öppnade dörren så var jag liten igen. Det var två av mina kusiner vid dörren som kom med paket. Så öppnade jag paketet vid diskbänken. Det var en barbie utan kläder. Då säger det där satans aset som jag försökt ignorera hela drömmen "jag vet var på den barbin jag har sett dig, Hanna", och jag bara vänder mig om, blir "vuxen" igen, slår honom rakt i ansiktet allt vad jag orkar igen och igen och igen och igen tills han ligger ner aldelles blodig vid köksskåpen på golvet, och jag slutade aldrig slå.

Och det var. så. jävla. skönt.

Jag hade utan tvekan gjort det om jag fått tillfälle i verkligheten.

gamlingen drömmer igen

Fy..fan rent ut sagt. Vaknade nyss. Drömde att jag pratade om gamla NileCityskämt med folk, men ingen fattade nånting och alla sa ”Hanna, seriöst? Fyfan vad gammal du är? Vad är NileCity?” !!!!!!? Katastrof.

För alla er kids där ute som inte vet vad NileCity är så kommer jag nu vara providerN;


sparade det bästa till sist xD

jag kommer dö? eller så är jag typ oraklet i matrix?

Waaaaah ._. Ni vet min dröm jag hade härromveckan om det där hålet i marken som var oändligt?? Som hade att göra med jordens undergång? Well det HÄNDE I VERKLIGHETEN och stod i expressen idag!!!(Detta hände i Guatemala, igen.) En kompis sa det nyss. Jag höll fan på att dö? 

Men det var ett ganska "litet" hål på en meter i diameter och ca tolv meter djupt. Förra året hade det varit ett hål på trettio meter i diameter och hundra meter djupt. HALLÅ!?!??!?!?! Föstår ni katastrofen i detta?!?!?! Först drömde jag att det var ett litet hål, men sen var det större!! SEN DOG ALLA!?!?!

FÖRödelse En gigantisk grop i marken svalde ett stort hus i norra Guatemala City igår. Minst 150 personer dog när ovädret Agatha drog in över Centralamerika i helgen.

Är jag lite nojig över detta? Ehhhhhhhhhh ja.

Fatta att jag drömmer om framtiden. Snart kommer elden.

 

sjuk mardröm

Hade den äckligaste mardrömmen ever....

Bodde hemma i mina föräldrars hus. I våran tvättstuga hade vi ett djupt hål rakt ner i marken på typ en meter i diameter. Djupet visste ingen. Hålet var där för vi skulle renovera (hänger inte ihop). Jag och tyvla + memme var nyfikna på hur djupt hålet var. Man fick inte gå för nära, egentligen fick vi inte vara där alls. En kväll lös vi med en ficklampa ner i hålet, och den räckte inte. Jag kastade ner ficklampan och vi hörde den aldrig slå i marken. 

En annan dag kastade jag ner större saker som min gamla gitarr (detta var flera veckor senare). Så hörde jag något, men det var inte någon botten. Det var något som åt. Så jag fick panik och sprang och sa det till min mamma men hon trodde inte på mig. Hon ställde sig vid kanten och tittade. Trodde inte på mig. Kastade ner en liten sak. Hörde ingenting och trodde inte på mig. Så gick hon så nära att hon föll ner i hålet när jag stod och tittade på (det var asäckligt när hon föll ner). Och jag hörde samma ätande igen. ..och jag fick panik. 

Jag försökte berätta för så många som möjligt men ingen trodde mig. Det gick veckor igen.

Mina gamla lärare Jonas och Sanne var i närheten på något skolevent. Jag berättade för dom. Hålet i vår tvättstuga hade nu växt och i diameter var det som om hela golvet var borta. Uppfrån hålet kom en varm obehaglig luft och ett speciellt ljud...som var så jävla psykande. Som det tystaste tystaste ljud. Som när man snuddar en hårstråspets mot ett A4 (värsta ljudet jag vet. Hej asperger). Jag tog sanne dit. Hon trodde på mig, men hon var inte försiktig utan hon trillade ner i hålet också, och så kom samma ätande ljud. Och denna gången var det mycket närmre ytan. 

Jag sprang till simhallen där Jonas var och sa att den tog Sanne. Han följde med. Vi kastade i en soffa, men inget ljud. Jag sa att den bara gör såhär för att ingen ska tro på mig. Jonas trodde av nån anledning på mig iallafall. Så gjorde han en test. Vi gick in i ett vanligt rum, som inte hade några möbler, och så gjorde han "testet". Jag såg aldrig var/hur han gjorde. Han sa att jag skulle vänta i dörrkammen till det omöblerade rummet och inte gå in i det, han var i ett helt annat rum. På nån sekund small det upp eld i hela rummet från under golvet och elden nådde enda upp till 1 dm innan taket (lågorna) och precis hela rummet var fullt i sån här tät eld. Jag blev asrädd. Igen.

Jonas sa att detta var bevis. Det var apokalypsen. Såfort dom där varelsesrna kommer upp på marken kommer hela jorden börja brinna och alla utom dom kommer att dö. Jag fick sån cepepanik och sprang in i ett annat större rum som var sjukt detaljerat med en speciell sorts träslag i golv och tak (mörkbrunt trä, lackat, klibbigt på golvet som om nån spillt ut saft) var en stor sal som  hade fullt med små bort. Tänk er en resturang med dansgolv. Det var små runda bord här och där med stolarna på borden, och spindelväv för det var en gammal byggnad ingen hade städat i på länge.

Jag var där och sprang in i badrummtet som hade takfönster. Jag visste att jag var tvungen att komma på hur jag skulle kunna flyga mer än 2 meter över jordens yta när apokalypsen kommer (jag kan oftast flyga i mina drömmar) men denna gången var det så jävla svårt. Varje gång jag lyfte från marken var det som att sjunga i vatten, sakta ner igen. Och jag blev så jävla förtvivlad och visste att det bara var några timmar kvar nu innan dom skulle komma upp och elden skulle komma. (jag är cprädd för eld).

Så vaknade jag, i världens jävla ryck. Gah fyfan. fy.fan. Hatar eld. Hatar eld så jävla mycket. Hatar apokalypsen. Hatar den stressen. 

Måste verkligen sluta lyssna på Silent Hill original soundtracket när jag sover. Skippade tillbaks tre låtar, ungefär när min dröm var som värst, och då var det denna:

Jag får ALLTID sjuka drömmar när jag lyssnar på detta soundtracket. Alltid.
Snacka om bra soundtrack Akira Yamaoka gjort då, eftersom det är till ett skräckspel. Och det slår aldrig fel på mig.

random dröm?

Drömde nyss att jag var Ozzy Osbournes stylist och fick turnera med han/dom över hela världen. Mitt näst viktigaste jobb var att passa deras hund som var eeeenormt stor för det var hälften hund hälften får (okej????). Skulle precis få äta på en femstjärnig resturang när jag blev väckt :( Dålig timing alltså.

random??

Hahah fyfan vad gulligt. Jag drömde att vi hade köpt två minigriskultingar :D Dom var skitsöta och sköt iväg varann på katapult hela tiden så jag var tvungen att springa runt och fånga dom så ingen slog sig.

Hahhaha cuteness. Fatta vad Påsen skulle racea med grisarna xD Åh jag vill ha minigris haha måste flytta till landet! Hade velat ha hundar, får, katter, minigrisar. Hm... Och nån gnagare också. Ekorrar kanske? Och afrikansk pygméigelkott! Värsta djurparken det skulle bli.

jorden gick under och jag småpratade med tre businessjapaner

Godmorgon alla babes! 20º i skuggan kl nio på morgonen. Hmmm... Frulle på balkongen och sen soldag dårå.

Drömde en sjukt fucked up dröm! Jätterealistisk. Jag bodde hemma med mina föräldrar och Hans bodde hos sin mamma i utkanten av Karlskrona. Klockan var efter tolv på natten. Jag satt inne på kontoret på nedervåningen och pratade med honom på msn. Jag skulle cykla till honom. Sen hux flux var jag ute vid brevlådan med mammas cykel, fortfarande mitt i natten. Pappa var ute och rökte. Tittade upp mot himlen och såg ett stjärnfall. Eller jag trodde det var ett stjärnfall. Helt plötsligt var det något som exploderade och det blev en sån där långsamt ökande vit ring ni vet? (se bild)


Men det var helt tyst och man hörde ingenting. Så kom ett nytt stjärnfall, och en ny explosion, med starkare vit ring (alltså den till höger som ser ut som en öronmanet). Och en till och en till. Hämtade min kamera och filmade himlen. Tillslut var den explosionsringen så stor att den "krockade" med månen. Och månen typ förintades. Alltså den bara gick sönder. Fick CEPEPANIK. Sprang in. Ringde Hans men fick inget svar. Kollade om han var på msn fortfarande. Det var han. Så jag frågade om han kunde möta mig på halva vägen för jag vågade inte cykla själv där för det finns nästan inga lampor i det området, och att jorden skulle gå under och jag var jätterädd. Så hade han en helt annan röst och betedde sig skitkonstigt (vet inte hur jag hörde rösten över msn men vafan, cepedröm). Så sa han att en släkting till honom skulle komma och de skulle fira hans födelsedag, så jag kunde inte komma(det var inte hans födelsedag, och klockan var mitt i natten fortfarande). Fick panik. Igen. Dödsångest.

Sen bytte drömmen av helt. Vet att jag nånstans bråkade jättemycket med mamma för hon kom in vid datorn när jag satt där och hade panik. Hon ba, helt snällt: "men vi kan väl kolla lite på Nilecity?" och jag helt asarg: "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEÄÄÄÄÄÄJ!!!!!!!!!!!!!!! Fattar du inte att alla kommer DÖÖÖÖÖÖ om vi stannar här!!!!" (hade typ ångest när jag vaknade)(sorry mom). Så räknade jag ut att det stället man skulle överleva längst på var japan. För det låg längst ut till höger. lol liksom. Brainaward till mig där. Inte så att jorden är rund eller nåt, nejnej.

Sen blev det helt ny dröm; Jag och Hans bodde i denna lägenheten vi är i nu. Allt såg exakt ut som det gör i verkligheten -- precis som den föregående drömmen. Men nu var Gustav(en gammal jobbarkompis till Hans vars hund vi passat förrut)och hans hund hemma hos oss. Jag drack minst sju champangeglas med nån form av ASGOD drink som han bjöd mig på hela tiden. Smakade typ oboy. Det var  nån chokladdrink med grädde och en jordgubb på toppen. Drog verkligen sju på en gång sådär rakt av. Så satt Hans i soffan och kollade på TV. Gustav kom in i tvrummet och han och Hans pratade film medans jag drack vid bokhyllan. Hans sa att Gustav verkligen borde se Never back down. Så sa jag "Äh...det är en tjejfilm". Gustav gav mig sin mobil för jag skulle kolla hans voicemail (vadheter det på svenska ens?) åt honom tyckte han. Så frågade han mig om det var några från Aso(minns inte redigt vad han sa att dom hette) som hade ringt.
Aaa några från Asos har ringt! sa jag. (Det var alltså inte samma företag). Så sa han "Men vad bra! Då kan du följa med mig in här." Så gick jag med honom in på kontoret (här där jag sitter atm) och där satt tre manliga businessjapaner i medelåldern, alla hade glasögon. Och ja ba sumimasen! och gjorde värsta bra presentationen helt korrekt. Så satte jag mig brevid alla och vi skulle kolla nånting på datorn. En japan sa till en annan nånting med gakusei och ja ba "22sai desu.". Fatta grym jag var i drömmen :D Sen vaknade jag.

Detta måste ju betyda att provet kommer gå bra på torsdag.

...Eller att jorden kommer gå under.

fast i ett hus fullt av dött liv

Vaknade nyss. Hade värsta silenthilldrömmen. Drömde att jag var i ett enormt stort hus. Precis som i silent hill så kom det sånna ljud när monster var nära. När jag tittade ut genom fönstren såg jag bara en tät dimma och siluetter av gravstenar (för jag var förmodligen på en kyrkogård). Jag var på bottenvåningen. Där fanns ett litet skåp med sju lås. Två lås på första dörrarna, två på dörrarna innanför dom dörrarna osv osv. Jag hade en liten nyckel runt min hals, med den kunde jag bara öppna sex lås. Varje gång man låst upp ett dörrpar så förflyttades man en våning upp i det stora huset. På andra våningen skakades hela huset om, som jordbävning typ, och monster bara kom ur väggar och golv. Hela drömmen var jättedåligt belyst. Man hade en pytteliten ficklampa på sin nyckel (i storlek med en sån laserpenna). När man låst upp låsen i en viss kombination kom man till topfloor. Där fanns en enorm gammaldags dammig väggklocka full med dokument. Tog dokumenten, för det var en sån uppenbar ledtråd. Så precis när jag lyckats ta dom så kom monstren efter mig igen. Låste upp skåpet i panik (tappade nycklen, fick inte in den pga stress osvosv), åkte ner några våningar. Och så vaknar man. HUR SEGT VAR INTE DET! Hann ju inte ens "spela klart".

Jag hittade den andra nycklen, tack vare ledtrådar i dokumenten från klockan, men såfort jag skulle komma nära den så blev den(nycklen) ett monster typ, som väckte ett större monster. Kom aldrig därifrån.

en dröm om john cena xD

Jag har lite bloggtorka idag så jag langar en gammal dröm jag hade för flera, flera år sen (tror jag var 15-17 år) som jag skrev ner på papper och sen sparade ner i ett .txt. Here goes;

 

HAHA fyfan detta var den mest invecklade dröm på jättelänge. 

Vi åkte husvagn (men egentligen var det mer som en GIGANTISK buss, med massa våningar) jag och mamma. Ida, Lars (en jätterandom snubbe från fordonsprogrammet, fråga inte hur fan han kom in i drömmen O_o) och jag var inne i mitt rum, det gamla rummet med alla bilder på väggarna (fortfarande i husvagnen). 

 <-- här är "bildrummet".

Jag var typ kär i Lars i drömmen (dealen!??!?!). (omfg det är så lågt, han är en wasteman)

Jag gick ner för trappan & kom till en hall ungefär. Såg EXAKT ut som Emmas hall när hon bodde i huset här i Ronneby. I den hallen iallafall, satt det en handikappad kille som jag flabbade åt. (Elakt, youngHanna, elakt.)

Sen kom två fula jävla tjejer från skolan som jag hatar -_-  och det gjorde jag i drömmen med för den delen. Dom sa nåt stuff som jag blev arg av, men orkade inte bråka så jag pratade lugnt tillbaka osv. (Fegis, youngHanna, fegis). Efter en stund började dom byta attityd och undrade om jag visste nån fest i närheten, för de ville gå på nån. Sa nej, fast jag visste att det fanns en fest h3h3.

Jag gick in igenom en dörr och kom till en jävla gräsmatta, en enorm. Det var brunnsparken & det var hundutställning. Jag vände mig om och såg att mamma stod där. Jag frågade henne : 

” ...Är vi verkligen i en husvagn?” 

Så sa hon: 

”Japp, den är jättestor denna husvagnen!” (no shit? XD) 

Det var bara små raser som tävlade & så, så jag gick in igenom en annan dörr. 

Kom in i ett kök, som såg exakt lika dant ut som Tulles kök. 

Så kom Lars också in dit, så tittade vi ut genom fönstret. (vi åkte ju i husvagn så vi åkteför bi massa landskap & så). 

Såg en maaaaaaassa Pyreneér hundar som sprang omkring och vaktade får. Så blev jag jätteglad, och det märkte han och började prata en massa om hundar, för han var världens hundexpert i drömmen.  Då blev jag glad. 

Jag gick ut från köket, och gick upp för en trappa. 

Nu kom jag till ett ställe som såg exakt ut som Nils-Ingmar (en av mina farbröder)s övervåning. Ett halvstort rum, som leder till fyra små rum. 

I det första rummet var Ida och Lars som hade sex (hahah ida för helvete!!), så då blev jag sviiiinarg, och drog till det andra rummet mitt emot. 

Där inne var Andreas Rasmusen (gammal klasskompis från låg- och mellanstadiet) och han gjorde sig i ordning för den där festen jag nämnde innan. Så jag gick in och tjatade jättemycket om att jag skulle få följa med, för jag mådde inte bra (bra grund att dricka för, youngHanna, bra grund) . Tillslut gick han med på det, om jag bytte kläder. Så det gjorde jag. 

Sen när jag skulle gå ut ur Andreas rum och ner där nere, så ångrade jag mig för jag ville se vad som fanns i de andra två rummen. Gick fram till ena dörren, den var öppen. 

Där inne satt en snubbe som jag träffade på Arvika i sommras (WTH?!?!). Han satt och kollade på tv med ett sniper gevär. Så såg han mig och blev jääääähääätte arg och sprang efter mig ner för alla trapporna (det var säkert uppåt en 10-20 trappor nu) och sköt en massa folk längs vägen. 

Tillslut kom jag till en seg jävla rulltrappa som gick jättelångsamt, och den var såkalrt full med panikslagna människor från hela husvagnen. Det var 3 rulltrappor. I rulltrappan jämte min så stod Egzona (annan gammal klasskompis), helt lugn & pratade i telefon. 

När jag äntligen kom ner från trappan så sprang jag ut genom dörrarna (det liknade sånna där som öppnas/stängs av sig själva i mataffärer). 

Precis utanför ”husvagnen” eller vafan det nu egentligen var, så stod det en bil, med öppen dörr till baksätet. 

Miljön var ganska mörk och det regnade, höga hus. Förmodligen så var det kväll. Kändes lite post sci-fi.

Hoppade iallafall in i baksätet & stängde dörren. Där inne, jämte mig, satt en assnygg kille (vet inte vem som körde, men nån körde så fort jag stängt dörren). Han snubben som var het, förklarade att jag kommit till USA. Han bodde där och skulle hem. Han hade ingen aning om vem jag var eller vartifrån jag kom. 

Jag sa att jag var från Sverige & letade efter John Cena (den där biffen, ni vet?), att jag inte hade någon stans att ta vägen (utom då till John Cena som jag förmodligen hade tänkt flörta mig in hos). (lol)

Bilen stannade, och vi kom ut på nån lustig plats, går inte redigt att beskriva... Det satt en kvinna med kavaj en bit bort, det är typ det jag minns från det stället. 

Jag bad den hete skriva ner sitt nummer på en lapp ifall ifall jag nu aldrig hittar John Cena,och och ifall han (John) inte ville ha mig (HAHA). Då kände den hete sig förmodligen som en ”plan B”. 

Han tog min lapp och skrev nått på den, sen gick han ut i ett SVINSTARKT vitt ljus. Vände sig mot mig innan han försvann helt. (Det var sådär jättejättevitt som på film när dom skiftar från en mörk scen till helt jävla kritvitt >_< Hatar sånt, man får ont i hela huvet). Jag stod bara där ett tag och stirrade, sen kollade jag på lappen. 

Han hade skrivit ”Ja e en get :)” & att det var det ända han kunde på svenska (HAHAAHA). 

Då ångrade jag mig så jävla hårt och sprang mot det vita jätteljusa ljuset för att hinna ifatt honom och säga att jag inte ville ha John Cena .__. MEN!!!!!! DÅ kom mamma och väckte mig!! Precis innan jag han komma in i där .______. SIGH. 

SLUT!

 

Alltså HAHAHA så sjukt cp. Jag vet att jag fick värsta rycket av denna drömmen för den var så sjuuuukt detaljerad och hade med sig hur många personer som helst, så jag skrev ner den dirr. Sjukaste drömmen jag haft säkert.  Och John Cena liksom? Verkar vara en sjukt dryg kille.

Drömde alltid sånna här sjuka, långa drömmar när jag bodde hemma. I denna lägenheten har jag bara drömt konstiga drömmar om jag sover med hörselskydd. Bud på att göra det varje natt så jag har något att blogga om sen haha xD

 

 

en gammal dröm jag hittade

Sitter och går way back i min bilddagbok (ma0zi) för att hitta semesterbilder till kommande 30day grejen, och hittade en rolig dröm jag tänkte lägga upp i bloggen i min drömkategori :> Jag ansvarar (inte) för efterblivet språk.

"jag hade fan världens coolaste dröm inatt :D värsta speldrömmen. förmodligen för mycket läsande i böckerna innan jag somnade.

den var sjukt detaljerad. skrev ner den så fort jag vaknade;

 

Jag var i ett mörkt, jättestort hus. ungefär som ett slott. det var höga valv, och allt där inne var grått (förmodligen för det inte fanns några lampor, etc) ljuset kom ifrån utgången som liknade en grottöppning. jag hade en stressad känsla när jag var där inne. det var en massa folk där som jag kände i rum #1, men vet inte vilka det var relaterat till mitt verkliga liv utanför drömmen.

jag & några gick igenom rum #2, in i rum #3. där fanns ett litet takfönster som lös upp en slags fängelsecell med sånt galler. så fort vi gick förbi så flippade den grejen som var inlåst ut. kunde aldrig se vad det var, för alla sprang tillbaka till rum #1. den varelsen/whatever tog sig ut och kom in i rum #1. nån random person dödade den tror jag, för jag såg den aldrig sen heller. (snällt att jag fick vara B karraktär i min egen dröm -_-). hur som helst, så fort det blev tyst så lyste det upp en liten gulaktig triangel på väggen. det fanns en likadan triangel i pannan på en staty där inne, så vi flyttade den & en spegel i rätt vinklar så solljuset gick genom speglen, trianglen i statyn och sen i den på väggnen (haha, låter detta bekant eller). DÅ! blev hela väggen en stor portal (detta visste jag tydligen, för jag hade varit där förrut), och jag gick i först. man sögs dösnabbt upp till molnnivån, och där fanns det massa folk redan (bland annat jenny larsson :D). om man inte visste hur man skulle gå där uppe så kunde man trampa på fel ställe & ramla ner till marken & förmodligen dö ganska hårt. solen lös så jävla starkt så jag tror jag fick huvudvärk på riktigt. man kunde inte äns kolla åt det hållet som solen var på. tillslut så blev det kväll och solen gick ner. då blev det världens finaste gröna norrsken över halva himlen ^__^ fullt med stjärnor, men jag såg ingen måne. jenny hade en säng där (tror att hon bodde där permanent). hon sa att hon hade världens bästa väckning, och om jag stannade några timmar så skulle jag få se. gjorde det också. exakt kl 6 gick solen upp i zenit DIRR. utan långsam stigning eller så, den bara flög upp och bländade mig som fan igen! jenny garvade.

blev trött på solen och åkte tillbaka till marken, för jag ville hämta min familj & visa dom norrskenet. när alla kom till slottet så hittade jag aldrig portalen, så ingen kunde åka upp dit igen ._. sen vaknade jag. hahaha yay"

singel

Fetttttttttttt jobbig dröm. Typ den jobbigaste drömmen jag haft på väldigt länge.

Jag och Hans bråkade sjukt sjukt mycket och det slutade med att vi inte ville vara tillsammans längre. Jag grät ~62% av drömmen. Vi bodde i Umeå och lägenheten såg typ lika dan ut som den gör i verkligheten, men det fanns ett extra rum. Det som var ändrat var att jag hade en till liten svart kattunge och en saluki blandras (hund) som var skitfin. Cremefärgad. En tik, men ingen valp. Det var min hund. Hade räddat den, sån hittehund ni vet. Min mormor hade varit uppe och hälsat på oss och träffat hunden. Hon tyckte det var en jättefin hund. Hon tränade den med en vit fjäder.

 

Jag försökte hitta en ny lägenhet, samtidigt som Hans satt vi sin dator och spelade och vi bråkade hela tiden. Varje dag. Jag hade stört ont i bröstet när jag vaknade. Var spänd hela drömmen. Jag hittade ingen lägenhet, och jag ville bo kvar i Umeå. Hans ville inte bo kvar i Umeå, men jag fick inte stanna i vår lägenhet så jag var tvungen att flytta. Hela drömmen kretsade kring bråk, flytt, ekonomi som inte höll att flytta. Det som var så jobbigt var att jag fortfarande älskade honom lika mycket och att allting gick att lösa, men han ville inte. Även att vi bråkade så mycket (vi har aldrig bråkat på den nivån som vi gjorde här) så ville jag att allt skulle bli som förr. Det var nånting med att jag skulle åka iväg på semester, men minns inte var. Har glömt mycket av drömmen nu. Vaknade med ett ryck och var jätteledsen .____.

Påsen var en hankatt. Jag hade inte döpt min hund. Minns inte vad den svarta kattungen hette.

Jag fattade aldrig att det var en dröm heller. Det kan man ju göra i vissa drömmar. Allting var jätteverkligt och jag var så jävla glad när jag vaknade sen .__. Usch fyfan...

Jag älskar dig... mest i hela väääääääääärlden bobo <3

 

gomårrån gåmåååååååårrååån hör fåglar sjunga glatt gomorron gomorron i köööööööööööööööön (kör)

(När jag var liten trodde jag att de sjöng godmorgon i köN, för det var ju alltid så jävla mycket ungar där på Hajk så det måste blivit en lång kö om alla skulle ställa upp på led, tyckte jag = logisk)

JAa. Här sitter man. Innan skolan. Med sitt te och ostmackor. Jag lovar, med tanke på min tekonsumtion nu för tiden skulle jag kunna byta efternamn till Knutsson -- så illa är det! Bud på att köpa Aladdinmugg, men min från Warner Brothers är helt okej.

Jag drömde en sån gullig romantisk dröm innan klockan ringde!

Först var jag i ett enormt köp centrum och hade min enorma jacka på mig, hade inte tagit kundkorg utan bara stoppat alla grejer jag skulle handla ner i fickorna (fickorna är jättedjupa). Så såg jag ett par JÄTTEBLÅ örhängen som jag satte på mig, men skulle betala för i kassan sen. Satt på en lång pall och speglade mig i en såndär smyckeställning med smala vertikala speglar ni vet? Jag såg ut precis som jag gör idag. När jag kom fram till kassan la jag upp alla grejer från fickorna men glömde att jag hade örhängena på mig så dom fick bli gratis.

Men detta var bara en flashback. Efter det hänt var jag jättegammal. Pensionär. Hans var också pensionär :D Gulligaste pensionären. Han stod och pratade med sin pappa (jag var inte i rummet, men denna drömmen var typ som en film. Behövde inte vara där utan att "se" vad som hände) och han hade svårt att minnas vilken månad vi blev tillsammans i. "I september...i september..." Men så sa hans pappa "Men nej. DECEMBER var det ju. Du måste komma ihåg detta, kvinnor är noga med sådant." Så sa Hans (med jättegammal röst) "Men i september kom hon tillbaka till mig." (förmodligen hade vi haft ett uppehåll nånstans och att vi blev tillsammans igen i sept.) Så tog han fram en vinröd liten klänning/neglegé som hade halterneck och lite öppen skurning i ryggen. Prislappen var kvar; 502:-. "Allt är tack vare denna!" (typ som jag skulle kommit tillbaka för han köpte den klänningen åt mig). Så kom jag in i rummet och sa "Näheedu, den där har jag då aldrig sett. Jag kom tillbaka för jag älskar dig." med värsta pensionärrösten. Sen pussades vi och sen var det slut.

                 

Såhär var klänningen upptill                           och såhär såg örhängena ut, nästan exakt faktiskt. Men små silver "hattar" uppe på dropparna -- som var i  exakt den blå som syns mest på den högra.

Titta så fint det är =)

japansk dröm

Inatt drömde jag min första dröm på japanska. Det var ascoolt. Ansträngde mig för att få rätt gramatik, och bytte ut alla engelska ord mot alla de japanska jag kunde. Alla i Morning Musume var typ utbytesstudenter och man fick välja en som man fick umgås med, jag valde Konno

Konkon var inte alls som jag trodde hon skulle vara. Hela dealen (inte lika stor som Nono's mat/sweets deal, men jag tror inte nån som läser denna bloggen är så insatt) med henne är ju att hon gillar sötsaker osv, men det var en PRkupp, så hon ville inte baka muffins med mig eller nånting.

Vi var i vårat vardagsrum i Ronneby. Jag, Konkon, hela MM och deras teamups

Reina (bild här över) var värsta Muay Thai proffset och ville bara träna träna träna. Och jag vet att jag satt där och var besviken över att jag inte hade kollat upp det innan jag valde, för då skulle jag valt henne.

Hade detta hänt for real så hade jag valt Yossie(sista bilden), utan tvekan. Hon var inte ens med i drömmen. Henne hade jag lätt velat hänga med en hel vecka!

 

Mitt liv kommer kännas awesome när jag kan läsa Yaguchi's blogg: http://ameblo.jp/mari-yaguchi

Nu måste jag klara FFXIII, är jättenära nu. lol tog bara 7 månader. -_-"

the fourth kind

Okej, jag såg precis The Fourth Kind. Den här filmen är bara jobbig om du är rädd för / har paranoia, aliens. Fyfan ._. Den var stört jobbig. Det här är nånting jag är sjukt, sjukt, sjukt rädd för. Det var mycket värre innan och jag vågade inte tänka så mycket kring aliens, men jag visste att jag på nåt sätt var inblandad och att "dom" visste om mig. På senare år har jag bara försökt att inte tänka på det ö h t för jag blir så jävla uppstressad och rent panikslagen om jag går in i det för långt i min egen hjärna.

 

 

Det som var allra jobbigast i filmen, var att jag hade en dröm, två drömmar, i Umeå här nyligen (från jan - okt nånstans, jag minns inte när jag hade dom, men jag minns drömmarna. Jag har tom bloggat om dom när jag hade dom, för jag tyckte dom var coola och udda). Det som hände i drömmen var att jag var någonstans, innomhus, Sprang till fönstret, såg ett enormt skepp (lite som i Sonic, på en boss bana när det kommer ett gigantiskt skepp, typ en båt eller nåt jag vetifan vad det är, men det är enormt och man kan inte ens se hela, ni vet, det skeppet som är ENORMT? Jag vet att jag relaterade till sonic banan i drömmen) och jag sprang genast för att hämta min kamera för jag skulle ta kort och visa Hans. Hans låg och sov. När jag tagit fotot vet jag inte vad som hände. Det är typ en lucka i drömmen. Men sen hoppade drömmen till slutet och jag skulle visa Hans min bild på skeppet, men kameran hade inte fångat skeppet på bild. Alltså precis som i denna satans jävla filmen. Fyfan... Det var bare jobbigt...

I en liknande dröm jag hade ganska nära inpå den första så såg jag samma skepp, och denna gången sprang jag och hämtade kameran precis som förrut, den låg på exakt samma ställe som den gör i verkligheten, och jag stod i vårat vardagsrum. När jag sätter kameran mot ögat och tittar i sökaren så ser jag inget skepp. Men när jag tittar utanför kameran ser jag det.

Det här är den värsta sortens film för det är permanent skräck. OM man nu är rädd för aliens. 

Det var en bra film: 4/5

 

Det var en läskig film: 5/5

 

Det som också var obehagligt var all "real footage". Och mina drömmar då ofc som hänger ihop med allt det här. ._.

Jag kan inte prata om aliens på en djup nivå, för jag flippar verkligen. Min teraput försökte få ur mig en massa om "dom som styr", som jag försa mig under ett möte, och jag fick seriöst damp i hjärnan. Sa ingenting, men min hjärna höll på att dö av tryck. När folk fiskar i min hjärna, och VERKLIGEN vill veta nånting, då är det väl självklart att man blir misstänksam. Jag säger inte att hon var en av dom, men jag trodde det typ ett tag och flippade verkligen ut och trodde hon var ute efter mig. Alla var ute efter mig och alla skulle få reda på allt jag redan visste om dom. Så jag sa ingenting, sa att jag sa fel. Sen pratade vi aldrig mer om det, jag skrev ut mig från hennes pass så fort jag bara kunde, och bröt kontakten helt.

När jag börjar dra slutsatser om teorier som har med sånt här att göra blir jag asrädd att jag ska komma på sanningen om allting, om hela världen, och precis när jag gör det, när jag kommer på allt, då vet dom det. Det kommer gå typ som ett larm och alla kommer veta exakt vart jag är. Och då kommer dom komma och döda mig innan jag hinner berätta för någon. Därför vill jag inte prata om sånt här. Men jag vet.

Det var en jävligt jobbig film om man har mycket paranoia som sagt. Annars är den säkert inte alls läskig, men så är det ju med allt. Jag tycker ju att valar är läskiga också, men inte alls på samma sätt. Aliens är det värsta. Jag kan liksom inte ens sätta ord på det, och jag vill inte prata om det. Vet inte ens om jag borde blogga om det. När jag var 15-18 hade jag aldrig kunnat ens skriva ner nånting om det. Så det här är ju värsta framsteget. 

Jag är livrädd för vad som kommer år 2012. 

.___. nej fyfan. 

 

Har ni drömt något liknande?

en dröm jag hade i natt

i natt drömde jag att jag drömde att jag och Hans blev miljonärer, men sen förlorade vi allt och jag vaknade i drömmen och berättade för Hans vad jag hade drömt. sen gick vi en runda med Påsen i koppel. kom till ett ställe som liknade brunnsparken vid trollsjön och det där träsket man kan ramla ner i, (som jag gjort typ två gånger...) och så hörde jag två barn som sjöng uppe på kullen. kunde precis se dom, och jag såg att det var Sanna och Simon Hansen (HAHAHA jag är hauntad av dom i mina drömmar. dom var dagbarn hos min mamma när jag var liten. hon var dagmamma i vårt hus). anyway. kommer inte ihåg vad dom sjöng, men dom hoppade studsmatta under en gigantisk kastanj, och dom hade bägge två långt krylligt blondt hår. och jag minns att jag tittade på dom med kisande ögon och tänkte högt "...men vafan..? det här är ju inte rätt... dom borde vara mycket äldre nu?" och precis DÅ! kom en jättestor våg upp ur träsket (jag satt på huk och skulle ta upp nått) och bara drog ut mig i havet samtidigt som jag sträckte ut handen till Hans för att bli räddad men han hann inte ._. sen vaknade jag. fick värsta suget i magen.

ekonomi tänker jag på 24/7 så det är inte så konstigt att jag drömmer om det. och Hans berättade för mig om nån dold kamera som filmade folk som trillade ner i hål fyllda med vatten övertäckta med löv precis innan vi skulle sova - så jag tror det var därför jag drömde om det där träsket. angående slutet när han inte hinner rädda mig, är typ för det är min största rädsla ever. jag tror inte att jag ska förlora honom, men jag är ändå så stört rädd för det. hela tiden. och precis när han stod där kvar på stigen medans jag dras ut till ett svart hav med gråten i halsen och ångest i hela kroppen blev drömmen genast en mardröm och allting blixtrade till i färg 

 

men det coola med den här drömmen var att jag såg Sanna och Simon, men dom hade fel ålder, och när jag fattade att dom hade fel ålder försökte drömmen döda mig

 

vaknade när Hans kom in i sovrummet och gav mig en puss på kinden innan han skulle till jobbet i morse

och jag blev cpinspirerad till att göra en tavla om den här drömmens känsla, för den var så mycket mer än vad jag kan säga i text. ska kolla om jag har material till att slänga ihop något under dagen. sjukt länge sen jag gjorde en bild baserad på en dröm nu

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters