maozi

glassfilmen

La upp denna gamla på tuben. Vet inte hur många år den är really. Gjorde den samtidigt som jag hade Multimedia i skolan och tyckte det var en bra idé att slå två flugor i en smäll. Fick högsta betyg och denna animeringen visades tydligen upp som exempel för efterkommande multimedia elever. Score dårå :> Tyckte det var coolt och blev verkligen asglad.

 Det var min första seriösa approach på en kortfilm i flash.storyboards

Alltså jag har en sån sjukt bra idé till en flashfilm. Eller manus snarare. Skrev det för snart tre år sen och har inte gjort filmen ännu. Denna historien har verkligen allt! Maneter, detektiver, ondska, humor, dum blondin med chiuaua, en sidekick, trollkarlar, hamstrar -- ALLT! Lätt det bästa jag gjort. Ska bara göraT också.

Den är på 33px4 frames. Dvs 132 keyframes. Dvs den kommer bli mycket längre än mina tidiga flashprojekt. Kommer skilja sig ganska mycket från de andra två långa kortfilmerna iom att denna har en plot och är mer som en film. Hade flash uppe innan idag och kände att det kliade liiiiiiiiiite i fingrarna. Flashanimering in ma heart liksom. Fattar inte varför jag skjutit upp detta så länge? Ritade lite skisser för tre år sen på karraktärerna och vissa miljöer.

g33ken som blir detektiv

sidekicken

typ tjena, den här har jag animerat


 

den vann publikenspris i tellusfestivalens tävling i karlshamn, men jag var typ för stolt för att hämta priset och lämnade lokalen då jag inte vann juryns pris på plats. (hahahaha) alltså nu idag fattar jag ju att publikens pris är tusen gånger bättre än vad tre dommare tycker. win liksom. men ja, den handlar om en liten tjej som är fåfäng och gillar regn. hon har typ 70 kg smink för hon tycker att hon är jätteful utan det, och när hon då går ut i regnet rinner sminket av och hon blir osäker osv osv osvossovsovosovosovosvosovosovosv en film om dålig självbild. men den slutar fint

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters