maozi

baiilamooooooooos!

TE QUIERO, ARMADILLO, TE QUIEROOOOO~~
pluggar tyskaglosor b4 class

Sjukt hur mycket man har glömt egentligen. Tur jag går denna kursen :D die Zeitung!


Alexander Marcus for the win hahhaha ultimata pluggmusiken!! Dagens tyskalåt:och dagens tyskaglosa: die Mitgliedschaft -- medlemskapeT


 


 

nerd chills :D

Shit, märkte nyss en grej :D Håller på och spela om Sam n Max hit the road, och i en av bensinmackerna (mackarna?) så spelas samma låt som spelas i Day of the Tentacle i motellrummet där gubben som vill ta livet av sig bor !!

 

 

 

 

 det är samma låt hallå :'D

 

 

är inte så taggad på att klämma ut 5-6 kids...

...men viiiiill verkligen ha stor familj. Vill inget hellre :) Förhoppningsvis är det inte så farligt det där med att föda barn

 

Min farmor hade jättemånga systrar och min farfar hade jättemånga syskon också (båda hade runt 6 syskon). Pappa har 6 syskon. Josef har extremt stor familj hehe, dom är 11 barn :) Det är så himla mysigt. Vi är ju bara tre syskon i min familj. Min syrra Jessan har fyra barn. Jag vill ha fler än fyra, men max sex tror jag. Så sjukt svårt :) Vet bara att jag vill ha en stor familj och bli stormamma :D

Vi pratade om att ta min farmors flicknamn (det hon hette i efternamn innan hon gifte sig med min farfar) som vårat efternamn när vi gifter oss :) Det var värsta pirrigt. Vi har pratat om efternamn innan; typ vems vi ska ta när vi gifter oss, och Josef vill inte att vi ska heta Elgale och jag vill inte att vi ska heta Thorell haha. Min farmor var allas stormamma (hon gick bort för ett par år sen) så det känns som en hedring till henne, att föra hennes namn vidare. 

  

 Min farmor hette Modig :)

bdbtjejen med feelings

Idag gick jag in på min BDB :') Det ser verkligen ut som jag har 100 feelings på typ alla bilder, insåg det nu

<p> tog denna för första gången, en sån där snabbfärg<br />
notera tveksamheten i facet</p>

Why'd you have to get
SO FUCKING USELESS?!

här brukar jag sova

april fools

du trodde du visste allt alltsåååååååååååå<br /> 
http://maozi.bubbleroom.se/ 

<p> - </p>
<p>it's a test sammy</p>

håhå bästa helgen ^_____^

<p> checka blåmärkerna liksom haha epic fail!</p>
<br />
<p>lär ju bli permanenta med tanke på att det är träning redan på söndag igen</p>
Thaiboxningscheyen

luxemburg

hahahaha seriöst jag har skrattat i en kvart nu.
jag skäms över att jag ens klagade över mina ögonfransar. vill inte bli ihopgrupperad med dessa korkade tjejers uttalande på ett random forum:
  http://www.youtube.com/watch?v=zSXnhO9j9LI&feature=related

äntligen drömmde jag!
var en sån där realistisk som man drömmer ur sina egna ögon. jag har inte flygit i mina drömmar på dölänge, och det sa jag i drömmen också, sen flög jag.
det är duktigt energikrävande. försökte flyga från stentrappan på fredriksberg till asfalltsfotbollsplanen. men det gick inte, så jag flög från samma trappa till den där lilla stenmuren runt träden. natta och denise kom, och dom fattade inte hur jag gjorde.
tror att jag har blivit sämre på att flyga för det var så länge sen. innan orkade jag från våran balkong till grannens tak, en liten paus, och sen över vägen till lägenheternas tak. och det är långt, för man flyger så långsamt. 
fast det är kul, för precis när man kastar sig ut från avsattsen och faller rätt så får man en slags vindpust under sig så man stiger och kan börja flyga.
det är utan tvekan dom bästa drömmarna.
jag lär ju kunna det på riktigt, vet bara inte hur man ska göra. det är så jobbigt realistiskt varje gång. och så vaknar man med världens jävla träningsverk haha.   var i skolan lite snabbt idag & pratat med lärare om mina smarta planer
luggen lär vara längst

denna låten är jobbigt bra. kanske libertines bästa.
måste lära mig den dirr
http://www.youtube.com/watch?v=VYXvrJLywBo
ALL YOUR LIES!?

detta lär ta månader
i lived my dream today
and I have lived it yesterday
and I have lived it tomorrow
no dont look at me that way
well I heed the words you say...
but my heart has gone astray
i watched friendship slip away
but it was definitely not s'posed to be that way

-_-   det är våren =(

Så jävla konstigt. Jag har mitt livs första huvudvärk idag- nu. Känns ju helt jävla cp. Ungefär som att själva kraniet är för stort för huvet & att det kommer bryta sig igenom huden när som helst. Känns väldigt...uh... konstigt. Sånt sjukt tryck på hela kraniet. Och vissa punkter i själva hjärnan är det med sånt hyper intensivt tryck på.

fotspår

bara spelat hela dagen. så satans tråkigt i skolan första veckorna. helt meningslöst

<p style= pale

" />
BLEK much?! vanilla skin osv

så skön gosig dag idag ^_^

nu ska jag städa. och alla sover över.
she said do me a favour and stop flattering yourself!

Fasti iof, jag har ju rätt mkt feelings

sköön

..T

okej, retrofans, håll i er -- kommer i vinter:

 

 

Ett indielir...som..verkar...HUR EPISKT?!? Soundtracket, game designen, den sexiga grafiken, allt o_o 

 

Samma kompositör som skrev musiken till MEGAMAN(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)(dör av den faktan, hallå, seriöst?!?!!!)

 

nice day :>

Aaaaaaaaahh hämtade ut Denise's presenter nyss och dom är så sjukt nice :D Kalaset är på lördag. Ska bli jättekul!


Det blev sushi idag btw :D Josef köpte nya skor och jag köpte två julklappar till Tyvla! Har så sjuuuuuuuuuukt svårt att inte berätta var det är jag har köpt hahah


Men jag måste hålla mig :) 

:')

Skönaste grejen hände btw. André (josefs äldsta syrras man) har tjatat om att go 1 on 1 i sc2 HUR länge som helst, och jag har spelat HotS max 15-20 ggr och inte spelat NÅNTING sen jag installerade LoL. Så loggade jag in på starcraft igår och André var där och frågade direkt om vi skulle ta en match.
 

 

Han sa att han hade halkat efter och bara kört 4v4 osv i flera veckor. Och jag har t o m glömt vissa keybinds (seriöst, om man tar paus från sc2 i mer än 2 månader så är det gg. allt är lost), men jag tänkte; aa men okej, jag kan väl spela ett game och förlora mot André så han får detta en gång för alla.
 

 

Men vem tror ni dominerade under 32 minuter? :'''))))))))

 

 

 

 

HAHAH Assååååååååååå det var bara så sjukt skönt för André spelar i gold och jag kommer aldrig ifrån bronze league. Har mött André några gånger i WoL och varje gång har han kört över mig (och brukar bli hyfsat mallig), så det kändes rätt nice att vinna. Jag är lvl 11, André är lvl 90.

 

 

Ska lägga över den replayen på USB och ge till André i julklapp tror jag. 

 

vill typ flytta min dator till mysrummet istället

 

Får se om det är möjligt. Eller om jag skulle få separationsångest lol

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters