maozi

tänker för mkt

Ibland om jag tänker för mycket så blir jag sjukt, sjukt, sjukt paranoid över att jag ska bli mördad av CIA eller nån annan "grupp" som jobbar åt de högt uppsatta.


Det känns bara som att allt är fake. Allt som har med nyheter, media, allt man ser på tv, allt man ser på datorn, allt är fake för att man ska slippa tänka själv. Och om jag börjar forska i det för djupt/hitta svaret, så tror jag att dom kommer mörda mig. 


Det är helt sjukt, seriöst. alla är slavar, men vi tror att vi har demokrati och frihet.


Jag har forskat mycket men har börjat bli nojig över att använda datorn eftersom alla datorer övervakas av sånna här organisationer. Ibland känns allting bara hopplöst. Hur ska jag kunna få reda på fakta, hemligt, utan att nån kan kolla upp det. Det går ju inte ens. Kanske om jag är på ett bibliotek och läser där, inte lånar något. Men var ska jag hitta ett bibliotek om ancient times i sverige.


Det är inte direkt konstigt att usa går in i syrien, som de fick in i irak förrut. för usa vet, och dom ska förstöra det innan någon annan hinner inse det.


Mamma säger att jag håller på att bli galen. 


Men tänker ni aldrig på sånt här?


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: becca

jag tänker också på detta ca hela tiden !! hur vi inte har någon kontroll över vad vi får veta och hur annorlunda världen skulle vara om man såg allt med egna ögon istället för genom filtrerade medier. men jag tänker att inte ens böcker skulle ge all information? de är också "censurerade" tänker jag

URL: homecoming.blogg.se
Svar från maozi

förmodligen är även det med böcker sant :(

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters