maozi

bdbtjejen med feelings

Idag gick jag in på min BDB :') Det ser verkligen ut som jag har 100 feelings på typ alla bilder, insåg det nu


<p>tog denna för första gången, en sån där snabbfärg<br /><br />notera tveksamheten i facet</p><br />


Why'd you have to get<br />SO FUCKING USELESS?!


här brukar jag sova


april fools


du trodde du visste allt alltsåååååååååååå<br /><br />http://maozi.bubbleroom.se/&nbsp;


<p>-&nbsp;</p><br /><p>it's a test sammy</p><br />


håhå bästa helgen ^_____^


<p>checka blåmärkerna liksom haha epic fail!</p><br /><br /><br /><p>lär ju bli permanenta med tanke på att det är träning redan på söndag igen</p><br />
Thaiboxningscheyen


luxemburg


hahahaha seriöst jag har skrattat i en kvart nu.<br />jag skäms över att jag ens klagade över mina ögonfransar. vill inte bli ihopgrupperad med dessa korkade tjejers uttalande på ett random forum:<br />"Min ögonfranstång måste ha varit lite sne, för den hade gjort hål på gummit<br />och när det blev metall mot metall så blev det som en liten sax, så ca 16 ögonfransar<br />har gått av:( Fast hur vet ögonlocket att de är av och att de måste börja växa nuuu!?"<br />"hejsan. det hände en liten olycka här för någon dag sedan,<br />min kompis råkade elda upp en del av mina ögonfransar, alltså dom har inte försvunnit helt så att det blivit ett hål utan dom har lixom gått av, kommer dom växa ut igen ?<br />PANIK, det ser jätte konstigt ut !!!!!!!1"<br />"Och sen undrar jag också om det finns någon kräm eller något som man kan smörja in ögonfransarna med så att de växer lite under natten eller något. Skulle bli jätte glad om någon kunde svara för jag har undrat över dessa frågor jättelänge."<br />"Det finns väl visst det? :)<br />Jag andvänder en Frans & Ögonbrynsnäring från Depend. På förpackningen står det att<br />man får ' täta, långa och vackra fransar '. Jag har andvänt den ungefär fem dagar nu.<br />Den är faktiskt riktigt bra. Man får dock bara 5 g ( + en applicerings borste ) för hela 69 kronor."<br />"Jag råkade klippa i mina ögonfransar. (När jag skulle finslipa på min nyklippta lugg.)<br />Tack vare denna tråden har jag fått hoppet tillaka. Har väldigt långa och vackra ögonfransar som jag är väldigt stolt och glad över. Jag lipade som en barnunge en halvtimme efter det s.k ingreppet på luggen, innan jag fick för mig att googla på problemet. Tror ni jag kommer få tillbaka så att ögonfransarna blir lika långa igen på ena ögat? "<br />"JAG har PRECIS SAMMA PROBLEM!!<br />har absolut inga ögonfransar kvar för att jag sitter o pillar bort dem.<br />De kliar lite grann o irriterar därför fjoffs drar jag bort dem, har vart<br />hos hur många läkare som hellst men de kan inte göra ngt åt d. De säger att<br />det finns ngt problem med min kropps försvarsmekanism, att det e det som e problemet,<br />kroppen försvarar sig mot fransarna när de växer ut eftersom de tror att det e en "sjukdom".<br />Ska försöka försvara mig för jag ser helt sjuk ut i profil, men om man tittar mitt emot ig syns ingenting eftersom jag målar eyeliner så bra. ´Men jag vill ha tillbax mina fina långa tjocka ögonfransar!!!<br />Och läkarna sa även att detta orsakas av STRESS. Vissa personer biter på naglarna när de blir stressade o vi rycker bort våra ögonfransar :-S har varit så här i 2 år för mig nu, vet inte vad jag ska göra, några ideer någon????"<br />"...och tråden lever vidare...<br />Kul att ni fick utbyte, men det där med ögonfranspillande är inte det någon form av ticks, eller någon slags undergrupp till Tourettes syndrom? Kanske något underliggande problem? Behov av beteendeterapi mer än medicinskt?"<br />HAHHAHAHHAHHA jag vet inte om jag är glad att det finns så blåsta tjejer för underhållning, eller om det hela är sorgligt  http://www.youtube.com/watch?v=zSXnhO9j9LI&feature=related


äntligen drömmde jag!<br />var en sån där realistisk som man drömmer ur sina egna ögon. jag har inte flygit i mina drömmar på dölänge, och det sa jag i drömmen också, sen flög jag.<br />det är duktigt energikrävande. försökte flyga från stentrappan på fredriksberg till asfalltsfotbollsplanen. men det gick inte, så jag flög från samma trappa till den där lilla stenmuren runt träden. natta och denise kom, och dom fattade inte hur jag gjorde.<br />tror att jag har blivit sämre på att flyga för det var så länge sen. innan orkade jag från våran balkong till grannens tak, en liten paus, och sen över vägen till lägenheternas tak. och det är långt, för man flyger så långsamt. <br />fast det är kul, för precis när man kastar sig ut från avsattsen och faller rätt så får man en slags vindpust under sig så man stiger och kan börja flyga.<br />det är utan tvekan dom bästa drömmarna.<br />jag lär ju kunna det på riktigt, vet bara inte hur man ska göra. det är så jobbigt realistiskt varje gång. och så vaknar man med världens jävla träningsverk haha.  var i skolan lite snabbt idag & pratat med lärare om mina smarta planer<br />luggen lär vara längst


denna låten är jobbigt bra. kanske libertines bästa.<br />måste lära mig den dirr<br />http://www.youtube.com/watch?v=VYXvrJLywBo<br />ALL YOUR LIES!?


detta lär ta månader<br />i lived my dream today<br />and I have lived it yesterday<br />and I have lived it tomorrow<br />no dont look at me that way<br />well I heed the words you say...<br />but my heart has gone astray<br />i watched friendship slip away<br />but it was definitely not s'posed to be that way


-_-  det &auml;r v&aring;ren =(


Så jävla konstigt. Jag har mitt livs första huvudvärk idag- nu. Känns ju helt jävla cp. Ungefär som att själva kraniet är för stort för huvet & att det kommer bryta sig igenom huden när som helst. Känns väldigt...uh... konstigt. Sånt sjukt tryck på hela kraniet. Och vissa punkter i själva hjärnan är det med sånt hyper intensivt tryck på.


fotsp&aring;r


bara spelat hela dagen. så satans tråkigt i skolan första veckorna. helt meningslöst


<p style="text-align: center;">pale</p><br />
BLEK much?! vanilla skin osv


så skön gosig dag idag ^_^


nu ska jag städa. och alla sover över.<br />she said do me a favour and stop flattering yourself!


Fasti iof, jag har ju rätt mkt feelings

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: iKatamari

Du har alla feelings!
Minns med när jag hittade din bdb (ERHMAGHEERD) minns mest den episka tanken!

Svar från maozi

http://25.media.tumblr.com/948b3ac3c0b3c00308208be1fce27e36/tumblr_mhtrxtic0N1qi3yn4o1_500.gif

Skrivet av: Tilma

åååh din bdb<3 minns när jag hittade din bdb, hade bara sett dig på håll i skolan och ville så gärna våga säga hej till dig för jag tyckte du va den coolaste, häftigaste, sötaste och finaste tjejen i skolan, ronneby , blekinge osv. Blev helt frälst när ja upptcäkte din bdb, ja bara SHIIIIIIT DET E HON! FRÅN SKOLAN. HON DEN PEFEKTA. MED DOM COOLA SKORNA. SHIT DET ÄÄÄÄR VERKLIGEN HON.
sen typ började ja kommentera dina pics tro ja o stalkade säkert dig ett tag osv. Men minns hur stolt ja va när vi hälsade första gången irl xD de gjorde typ min dag.

URL: lostlikehell.blogg.se
Svar från maozi

haha vaa asså sööööööööööööööt :D du är sötast ever :D

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters