maozi

är inte så taggad på att klämma ut 5-6 kids...

...men viiiiill verkligen ha stor familj. Vill inget hellre :) Förhoppningsvis är det inte så farligt det där med att föda barn


 Min farmor hade jättemånga systrar och min farfar hade jättemånga syskon också (båda hade runt 6 syskon). Pappa har 6 syskon. Josef har extremt stor familj hehe, dom är 11 barn :) Det är så himla mysigt. Vi är ju bara tre syskon i min familj. Min syrra Jessan har fyra barn. Jag vill ha fler än fyra, men max sex tror jag. Så sjukt svårt :) Vet bara att jag vill ha en stor familj och bli stormamma :D


Vi pratade om att ta min farmors flicknamn (det hon hette i efternamn innan hon gifte sig med min farfar) som vårat efternamn när vi gifter oss :) Det var värsta pirrigt. Vi har pratat om efternamn innan; typ vems vi ska ta när vi gifter oss, och Josef vill inte att vi ska heta Elgale och jag vill inte att vi ska heta Thorell haha. Min farmor var allas stormamma (hon gick bort för ett par år sen) så det känns som en hedring till henne, att föra hennes namn vidare. 


  


 Min farmor hette Modig :)

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters