maozi

kemilabb med en tjej

Idag hade jag en kemilabb på skolan!!


 


Nämen, är inte så besatt av labbar tbh. Gillar det där teoretiska och filosofiska huuuuuuundra gånger mer. Känns meningslöst att labba. Man bara gör det man ska göra och inget mer med det. Labbrapporter och skit. Tur det inte bara är labbar i kursen :) Nån kemist bor det inte i mig. MENMEN bor ju en hel del annat där så man ska väl inte klaga.
pocacuntas replied to your photo: octopussoir-.tumblr.com →<br />please screencap pam with a mustache<br />:3 


 


Dock så var det en annan elev där (vi var där på extratid för vi missade när denna labben egentligen var) som jag aldrig träffat innan och skulle arbeta med. Ni som känner mig vet väl förmodligen att jag är rätttttttttt kass på grupparbete/socialisera med randoms (no offence om du läser detta) (...okej vadå hybris, Hanna. Varför skulle hon läsa detta ens xD). IALLAFALL -- jag var aaaaaaastrevlig, för att vara mig i sånna här situationer. Skrattade åt hennes skämt osv. Hade hon varit kille hade hon säkert trott att jag stött på henne -- SÅ trevlig var jag liksom. 
 


 


Sen slog det mig, medans jag var trevlig, att fan...tänk om hon tycker att jag är trevlig och vill JOBBA MED MIG på lektionerna och SITTA BREVID MIG på lektionerna?!?!
 


 


Det är typ...det sämsta ever för mig. Sitter jag med nån annan på lektionerna så presterar jag som en gurka. Seriöst. Min IQ dör och jag vågar inte ens fråga/säga saker som jag annars hade gjort och sagt, så sitter jag bara och småpratar med min bänk"kompis" och missar 90% av lektionen. VARJE gång händer detta. Så jag fick panik och tänkte att hon får ju fan inte börja gilla mig så mycket så hon kommer sätta sig brevid mig nästa lektion. Så jag blev tystare och mer awkward ju mer tiden gick.
 


 


...Måste ha framstått som ett psycho eller nåt. MENMEN vad gör man inte för alone time längst fram på mina vetenskapslektioner.

 


 


Eller KAN man säga "Jag tycker du är trevlig men jag vill helst sitta själv för annars jobbar jag dåligt :)" ....Känns som en sån rådiss med äkta "jag gillar verkligen inte dig för du luktar bajs"-kinda feel to it.
 
Eller? 


 


Vad ska man göra i en sån här situation då??
 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Tilma

looool va ja känner igen de dääär :O Ja brukar oxå tänka så när ja gick skolan o komvux osv o så ville ja lixom va trevlig mot personen men sen blev ja rädd om den verkade gilla mig för mycket för ja kan inte heller sitta brevid nån på lektionerna för ja kan seriöst inte koncentrera mig då. Sen när jag sitter ensam är jag skitduktig o gör allt utan problem lixom.

URL: lostlikehell.blogg.se
Svar från maozi

http://media.tumblr.com/tumblr_men2ti1BdL1qg6z0o.gif

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters