maozi

vad var det jag sa"This 6000 year old seal depicts Sumerian gods (The Anunnaki) teaching the Sumerians about the solar system. The Sumerians where the first known civilization to accurately locate each planet in the solar system. Not only did they accurately list the planets in the correct order but also described what color each planet was and that they orbited the sun. They also described another planet (Nibiru) which was the home planet of there gods, which had an oblong orbit around our sun. Nibiru is believed to be orbiting our solar systems sister star, which orbits our star every 3600 years."


...Och - surprise surprise - det händer 2012.Om inte vår planet blir helt destroyed av alla naturkatastrofer som kommer hända ju närmre den där Nibruplaneten kommer, så kommer dom ju garanterat ta tillfället att åka hit.


Och ofc säger alla högt uppsatta att denna planeten inte ens finns, för alla vanliga människor skulle flippa ut och det skulle bli kaos på hela planeten.Jag vet inte, men jag blir cepeeeeenojig och måste typ lära mig sumerian asap? Känns relevant.


 


 Det känns som hela Irakkriget är en fet coverup från USA, som redan vet allt, för det var i Irak allting började. Det var där dom landade och började breed'a människor. Det är ju aslogiskt att dom första människorna var sjukt intelligenta och att vi bara blir dummare och dummare eftersom det varit basicly inavel alla år sen dess. Det känns som USA vill få hela världen att hata Irak, bara för att folk inte ska börja tänka själva. Givetvis ville USA förstöra så många bevis som möjligt från den här tiden, därav kriget.

 Guarding Ur Ziggurat

...är inte jättetaggad på december direkt. 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: iKatamari

Jag är taggad för jag FYLLER ÅÅÅR :3

Svar från maozi

http://media.tumblr.com/tumblr_m7le9obuwg1qmoxb9.gif

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters