maozi

känns som jag borde blogga

Men jag har liksom nada att blogga om. Vill inte att detta ska vara värsta "aaaaaaaaa idag gjorde jag det och det och det"-bloggen. MENEEE nu har jag inget val, so ere it goesSååååå, jag är tillbaka på skolan då som nån säkert har märkt. Man tror man är cool för man är äldre, men det är man ju ofc inte


 


Jag började på Samhälle 1bkursen i måndags osvosv


Det går värsta crackheadet i min klass men annars är det väl en okej klass, men srsly så fort han öppnar munnen så blir man helt


Sjukt lol att första dagen är avgörande för i princip hela klassen när det gäller sittplatser. Den platsen man väljer första dagen lär vara den platsen man sitter på tills kursen är slut. Så är det iallafall här. Jag, som var ASNERVÖS första dagen, gick ofc in sist (osmartast ever) och fick välja plats sist.
 


Måste hitta en potential gurlfriend asap som jag kan prata skit om crackhead med osvosv
 


Annars händer det inte jättemycket på skolan. Jag och Elias försökte gissa vilka som spelade Starcraft. Det gick inte bra. Får hänga upp en lapp eller nåt

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Plokkreaderas Inc

Man måste se bakom Crackheads yta... tänk på det Hannis... så lätt att dömma... ;-)

Svar från maozi

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m67l4t666t1rok5hpo1_500.png

Skrivet av: Tilma

haha de låter kul, de finns alltid nåt crackhead i klassen :O

URL: lostlikehell.blogg.se
Svar från maozi

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8u0hbQtnj1ranhnao1_250.gif

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters