maozi

aaaee men den förtjänar att vara med i plokken två gånger


imagetjejrummet of doom

 

Okej är det bara jag, eller vill alla tjejer ha sånt här?

4 månader idag <3

Britney Spears - Don't Let Me Be The Last To Know (17)


 Britney Spears - Don't Let Me Be The Last To Know (10)      

nu äre klippppppppt

Jag klippte håret osv för det var ju flera meter

FÖRE:(okej fulast gif EVER, men kolla håret osvoosvosov)

EFTER:

själv ofc. Därför det är ojämnt som en grek (no offence, greeks). Meneeeeee vene, tycker det är gulligt osv

länge sen

Har inte skrivit nåt i denna kategorin på ÅR känns det som. Kanske för att man bara märker att man har flaws när man mår dåligt? Mår ju bäst nu för tiden.
image  


Jag har nog bara skrivit om mina dåliga aspie/whatever -drag. Typ när allt känns fel och obekvämt osvosv eller när det blir mount everest av ångest när man ska arbeta i en ny grupp i skolan.
image  


För ett år sen hoppade jag av Samhälle A för att jag fick galet mycket ångest inför ett grupparbete, om nån minst det? Anyway så var det så. Nu ska jag ju börja på den kursen igen, och det känns rätt bra. Är ganska säker på att jag kommer klara det nu för jag har förändrat mig hur mycket som helst när det gäller sammarbete osvosvosv
 Kan man ens växa ifrån asperger? Har jag ens asperger? Hur vet man sånt och är det ens viktigt? btw -- ens. Nä, men ärligt. Det är inte viktigt? Viktigaste är väl att jag utvecklats asmycket och klarar av grupparbeten och är jättefriendly med andra människor som man inte känner så mycket.


 


Ibland tror jag att jag inte har asperger. Typ när allt går bra och man har flow i livet. Men sen om nåt går fel eller man är lite weird, det är mest då jag brukar tänka på att jag nog har det iallafall.
image  image


Färg är typ en huge deal för mig. Grejer med "rätt" färger är det bästa jag vet. Fina gul, ni vet?
  
Om nånting är i fina gul så är hela min dag en bra dag. Jag sorterar alltid grejer efter färg. Om grejerna i bokhyllan/whatever står i "fel färgordning" så flippar jag ut och allt känns obekvämt tills jag har fixat det.
Så fort färger är på fel ställe och brevid fel färger känns allt stökigt och man blir typ stressad i hjärnan. Jag vet inte, det kanske låter som värsta nackdelen men jag älskar ju att sortera grejer efter färg så för mig är det en win-win.
image
Om det blir "fel" luftfuktighet brukar jag flippa också, men det har jag ju skrivit om tidigare.


 


Det är typ bara dom två grejerna som hänger kvar. Jag är ju asbra på att prata med folk och att vara "normal" socialt. Ingen misstänker nånting. Jag har liksom blivit frisk.
 


Aaajust det, jag är fortfarande X-men-mutant för jag har ju imba hörsel när det gäller låg-/högfrekvens ljud

(det äckligaste ljudet jag visste när jag var liten var ett hårstrås ende mot ett vitt A4)
image


och ser fortfarande dubbla regnbågar runt alla lampor ute. Och dom där partiklarna som inte har nån redig färg, men när solen lyser på dom så blir dom som att dom har alla färger. Jag vet inte vad det är för partiklar, eller om nån annan ser dom. Dom rör sig i ologiska mönster och dom finns överallt.

Man ser dom mest om man är ute i solen och fokuserar på en punkt hela tiden och slappnar av i ögonen. Coolt är det iaf. 
image


Ingen annan brukar förstå vad det är jag menar när jag undrar ifall dom ser partiklarna. Dom är pyttesmå. Som en tiondel av dom där grejerna som "är i ögonen" och följer med ens blick hela tiden ni vet? 


 Thats about it. Jag är typ inte ens konstig längre.  


Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters