maozi

aaaee men den förtjänar att vara med i plokken två gånger


image

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Therese

HANNA!!! Jag minns att du använde main n tail produkterna? Hur funka dom för dig? rekommenderar du dom? Var dom bra för håret? Växte det extra mkt? Har läst dåliga recensioner att det ska förstöra håret etc...blev lite orolig :P haha.. och vart ifrån köpte du produkterna?

ÄLSKAR din blogg, tack tack tack för att den finns :)

Svar från maozi

heeeeej :D aa jag har kört deras schampoo + balsam jättelänge nu (+ macadamias inpackning - LIFESAVER för knutigt/torrt hår). det luktar jättegott och mitt hår var ju sjuuuukt långt innan jag klippte mig. har aldrig haft så långt förr. sen vet man ju inte ifall det var tack vare schampoot :) men det har absolut inte förstört håret???? blev också asorolig nu. var hörde du det? jag har jättefriskt hår så på mitt har det inte haft nån dålig verkan :) har bara bra saker att säga om deras Moisturizing kit! köpte dom på lyko.se. http://www.lyko.se/sv/artiklar/mane-n-tail-deep-moisturizing-shampoo-balsam.html <3 http://cdn.crushable.com/files/2012/08/I-love-you.gif

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters