maozi

allt


      


We once had a chimp who could sort photographs of apes and human beings into two piles. Apes on one pile, humans on the other. The only trouble was, every time she got to her own picture, she put it on the pile with the human beings.” -- Dr. Geoffrey H. Bourne, Yerkes Primate Research Center. Bartlett’s Unfamiliar Quotations by Leonard Levinson, 1971


            Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Limp

Bra inspirerande inlägg! <3
Kom till Island, det är fint (som alltid) och inte så mycket sol. Känner igen mig i det du skrev om värme, jag tål inte heller det vissa dagar, kan kisa i solen och vara asirriterad en hel dag utan egentlig orsak. Hatar panikkänslan. Det går nog att öva bort och ignorera. Huvudvärk + migrän + tvångstankar >hatar solstrålar rakt i ögonen< är inte joligttttt. TC TC

Svar från maozi

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m61wzbwJpC1rqfhi2o1_500.gif

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters