maozi

msg2plokkreader

Hej plokk


Känns inte bra att min blogg fortfarande ligger nere för halva världen och att jag snittar ca 2 läsare om året nu. Nice.Jag funderar på att kirra en ny blogg på en annan portal eftersom bubbleroom inte ens har ansvar för bloggarna längre (logiskt?)
image
Så det finns apparently ingen som kan fixa problemet och det är väl bara en tidsfråga innan don stänger ner denna bloggen (kan dom ens det?). Skulle bli ASarg om dom skulle göra det.


Meneeeeeeeee freshstart på blogspot kanske? Vi får se.
image 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: karininen

jag är inne och spanar är ganska ofta. men blev ledsen förra veckan när jag inte kunde komma in, men när jag bytte ".se" mot ".com" så funkade det prima ballerina. Fast nu funkar bådeoch för mig. intressant... hahaha okej den här kommentaren var nog ganska onödig :)

Svar från maozi

åååhåh tack för feedback :) jag håller på å flippa ut för att den inte verkar funka för vissa http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8wlwthIMQ1rwt356o1_500.gif

Skrivet av: Plokkreaders Inc

hmmm inte bra.... om jag vore som dig skulle backuppa din plokk... dvs ladda ned allt du har skrivit... finns bra program för det! Vore ju som att tappa bort sin dagbok som man skrivit på i tre år. /Plokkreaders Inc

Svar från maozi

http://media.tumblr.com/tumblr_m17xhfmZK41qkurw5.gif

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters