maozi

känns som jag borde blogga

Men jag har liksom nada att blogga om. Vill inte att detta ska vara värsta "aaaaaaaaa idag gjorde jag det och det och det"-bloggen. MENEEE nu har jag inget val, so ere it goes

Sååååå, jag är tillbaka på skolan då som nån säkert har märkt. Man tror man är cool för man är äldre, men det är man ju ofc inte

 

Jag började på Samhälle 1bkursen i måndags osvosv

Det går värsta crackheadet i min klass men annars är det väl en okej klass, men srsly så fort han öppnar munnen så blir man helt

Sjukt lol att första dagen är avgörande för i princip hela klassen när det gäller sittplatser. Den platsen man väljer första dagen lär vara den platsen man sitter på tills kursen är slut. Så är det iallafall här. Jag, som var ASNERVÖS första dagen, gick ofc in sist (osmartast ever) och fick välja plats sist.
 

Måste hitta en potential gurlfriend asap som jag kan prata skit om crackhead med osvosv
 

Annars händer det inte jättemycket på skolan. Jag och Elias försökte gissa vilka som spelade Starcraft. Det gick inte bra. Får hänga upp en lapp eller nåtits supernatural how fast ur rank will fall

just dogs having a meeting. nothing weird

aaaee men den förtjänar att vara med i plokken två gånger


image

tjejrummet of doom

 

Okej är det bara jag, eller vill alla tjejer ha sånt här?

4 månader idag <3

Britney Spears - Don't Let Me Be The Last To Know (17)


 Britney Spears - Don't Let Me Be The Last To Know (10)      

nu äre klippppppppt

Jag klippte håret osv för det var ju flera meter

FÖRE:(okej fulast gif EVER, men kolla håret osvoosvosov)

EFTER:

själv ofc. Därför det är ojämnt som en grek (no offence, greeks). Meneeeeee vene, tycker det är gulligt osv

länge sen

Har inte skrivit nåt i denna kategorin på ÅR känns det som. Kanske för att man bara märker att man har flaws när man mår dåligt? Mår ju bäst nu för tiden.
image  


Jag har nog bara skrivit om mina dåliga aspie/whatever -drag. Typ när allt känns fel och obekvämt osvosv eller när det blir mount everest av ångest när man ska arbeta i en ny grupp i skolan.
image  


För ett år sen hoppade jag av Samhälle A för att jag fick galet mycket ångest inför ett grupparbete, om nån minst det? Anyway så var det så. Nu ska jag ju börja på den kursen igen, och det känns rätt bra. Är ganska säker på att jag kommer klara det nu för jag har förändrat mig hur mycket som helst när det gäller sammarbete osvosvosv
 Kan man ens växa ifrån asperger? Har jag ens asperger? Hur vet man sånt och är det ens viktigt? btw -- ens. Nä, men ärligt. Det är inte viktigt? Viktigaste är väl att jag utvecklats asmycket och klarar av grupparbeten och är jättefriendly med andra människor som man inte känner så mycket.


 


Ibland tror jag att jag inte har asperger. Typ när allt går bra och man har flow i livet. Men sen om nåt går fel eller man är lite weird, det är mest då jag brukar tänka på att jag nog har det iallafall.
image  image


Färg är typ en huge deal för mig. Grejer med "rätt" färger är det bästa jag vet. Fina gul, ni vet?
  
Om nånting är i fina gul så är hela min dag en bra dag. Jag sorterar alltid grejer efter färg. Om grejerna i bokhyllan/whatever står i "fel färgordning" så flippar jag ut och allt känns obekvämt tills jag har fixat det.
Så fort färger är på fel ställe och brevid fel färger känns allt stökigt och man blir typ stressad i hjärnan. Jag vet inte, det kanske låter som värsta nackdelen men jag älskar ju att sortera grejer efter färg så för mig är det en win-win.
image
Om det blir "fel" luftfuktighet brukar jag flippa också, men det har jag ju skrivit om tidigare.


 


Det är typ bara dom två grejerna som hänger kvar. Jag är ju asbra på att prata med folk och att vara "normal" socialt. Ingen misstänker nånting. Jag har liksom blivit frisk.
 


Aaajust det, jag är fortfarande X-men-mutant för jag har ju imba hörsel när det gäller låg-/högfrekvens ljud

(det äckligaste ljudet jag visste när jag var liten var ett hårstrås ende mot ett vitt A4)
image


och ser fortfarande dubbla regnbågar runt alla lampor ute. Och dom där partiklarna som inte har nån redig färg, men när solen lyser på dom så blir dom som att dom har alla färger. Jag vet inte vad det är för partiklar, eller om nån annan ser dom. Dom rör sig i ologiska mönster och dom finns överallt.

Man ser dom mest om man är ute i solen och fokuserar på en punkt hela tiden och slappnar av i ögonen. Coolt är det iaf. 
image


Ingen annan brukar förstå vad det är jag menar när jag undrar ifall dom ser partiklarna. Dom är pyttesmå. Som en tiondel av dom där grejerna som "är i ögonen" och följer med ens blick hela tiden ni vet? 


 Thats about it. Jag är typ inte ens konstig längre.  


<3

Pinned Image

 

 

 

Pinned Image

 

Pinned Image

 

Pinned Image

gpoy, everydayProblem solved. Oversized sweaters + no pants = bästa combon of.all.timeZ när allt annat är obekvämt


oversized sweater + no pants, my favorite.frukost vaykay

 

gulligast ever <3

grim fandango

ÄNTLIGEN!! Bby fixade så jag kan köra det nu :'D 


image   
Bästa soundtracket of.all.times (efter silenthill2)

yankee candle

Jag önskar mig veeeeeeeerkligen sånna här

trolol


 

storms are coming


allt

 

 

 

 

 

 

We once had a chimp who could sort photographs of apes and human beings into two piles. Apes on one pile, humans on the other. The only trouble was, every time she got to her own picture, she put it on the pile with the human beings.” -- Dr. Geoffrey H. Bourne, Yerkes Primate Research Center. Bartlett’s Unfamiliar Quotations by Leonard Levinson, 1971

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Symphony of Science


best cosplay ever

sampatches:<br /><br />unwokenfool:<br /><br />one-epic-hetalian:<br /><br />snoozlebee:<br /><br />lepetitdragon:<br /><br />tenaciousbee:<br /><br />destroyer:<br /><br /><br /><br /><br /><br />WHAT’S GOIN’ ON!<br /><br /><br /><br />Everyone else can go home<br /><br />OMFG<br /><br />omg lol<br /><br />best cosplay of all time<br /><br />I love that the cheekbones are drawn on her face.<br /><br />warning: my policy for this blog is to repost this every time it pops up on my dash<br /><br />I SUPPORT.<br /><br /><br /><br />Omfgtrött på sommarens vidrigheter

SERIÖST!!!!!!

(stabil början på inlägg osv) 

Ibland känns det som det bara är jag i hela världen som kan gå ut på balkongen, 25ºC ute, och bara stå och stirra ut med intensivt HAT på vädret???
 image

Dont get me wrong, jag låg och solade halva dagen igår och allt var perfa. Men när det blir två sånna dagar i rad....ho ho ho. Nej tack.
 

Jag är så sjukt TRÖTT på sommaren! Det blir verkligen obvious nu varför jag flyttade till norrland från första början.

Här är saker som suger till 30498% med sommaren:

  • Jag blir allergisk som en grek
     
  • VÄRMEN som gör så man bara vill mörda
  • VÄRMEEEEEEEEEEEN som gör så man är asvarm och irriterad 24/7, verkligen 24/7
  • När man har solat och typ blivit bränd så gör alla kläderna cepeont på kroppen minst tre dagar i rad och man vill helst ha en hudtransplantation VAD.ÄR.DEALEN.MED.DET!! eller så vill man bara gå runt utan kläder för dom är så stört obekväma, men det kan man ju tydligen inte heller för då är man lite freaky? I-landsproblemet Einar.
  • Mitt rum blir invaderat av miljoner insekter som jag inte ens trodde fanns i Sverigeimage  
  • VÄRMEN som är helt in your face och aldrig lägger av, så man måste kallduscha 5 ggr om dagen så huden torkar ut

Alltså ärligt. Denna värmen. Denna satans klibbiga, sticky värme ni vet? Åskväder-värme? JAG HATARASDLFKASLDFJLADSJFLADJSFLJASLDFJALDSFJLASDFJKSKDF den.image

Känns som jag bara sitter och väntar på vintern nu, sjukt less
image  

Och in other news så måste jag börja gymma. Inte för att jag behöver meneeeeeee

okej självgod.se. Men nä, jag måste träna för jag är typ trött hela tiden. OCH MAN VILL INTE TRÄNA PÅ SOMMAREN FÖR ALLT ÄR SÅ VARMTLASJDFALDSJKFLKAJDLFKJASLDFKJALDKJFLDJKFLDJKF!!!

Snälla låt mig hamna i koma och väck mig i november när första frosten kommer.
 

hunden rymmer

Idag rymde grannens hund iväg in på våran tomt och sen vidare till nästa granne.

Tur att ägarna har så bra koll på sitt djur osvosvosvosv och att dom tar så sjukt bra hand om den osvosovosovsovosv. Dom var inte ens ute på tomten, så han måste ha tagit sig ut själv.

 

Sååååå han bara satt där på tomten och såg dumsnäll ut

så jag och bby fick gå med honom in till sitt eget hus.

 

Dom är verkligen sämst med sin hund. Han får aldrig motion. Om han rymmer in hit igen äre bud på att kidnappa den tjocka loppsäcken.
image   

msg2plokkreader

Hej plokk


Känns inte bra att min blogg fortfarande ligger nere för halva världen och att jag snittar ca 2 läsare om året nu. Nice.Jag funderar på att kirra en ny blogg på en annan portal eftersom bubbleroom inte ens har ansvar för bloggarna längre (logiskt?)
image
Så det finns apparently ingen som kan fixa problemet och det är väl bara en tidsfråga innan don stänger ner denna bloggen (kan dom ens det?). Skulle bli ASarg om dom skulle göra det.


Meneeeeeeeee freshstart på blogspot kanske? Vi får se.
image  

gjorde min morgon

main difference

 

glad kille

<br />This picture makes me cry every time he’s so HAPPY<br />

hundar!

Idag var vi på hundutställningen i ronneby, som är typ mitt mainevent på hela året osvsoovsovosov och vi såg finaste hundarna.
image


Min all time fav pyrenéer och finsk lapphundsom sprang fram och la sig i bbys knä när vi satt i gräset :'D så sjuuhuhuhuhkt söt


Är så segt att vi inte kan skaffa hund ännu
 

tillbaka

Plokken låg ju nere i ett halvår (mentalt) och den verkar fortfarande vara lite retard för jag kan inte lägga upp bilder. Tur jag är forever gifarN. 
 


Så stört typiskt att bloggen skulle suicide'a just när jag hade grejer att blogga om
 


Jag och Denise hairchalk'ade vårat hår osvosvosv i typ rosa, lila och blått
 


Igår var det bbys bday så jag försökte vara en jättegullig flickvän och uppfylla alla hans önskningar :>
Vi badade bubbelbad, spelade D:O:A, gosade sönder, gjorde tårtor till varandra, åt marängswisch och så gjorde jag en mini zergtårta 
 


Alltsåååååååååååååååååå jag är askär asdlfjladjflajdlfjaldkfjladjfladsjf
image  


plz let this be forever
  


 

are u bipolar? im biwinning

4 wins av 6 games. En bra kväll för StarCraft :'D 

:'D


hipsters

!!!

DEN LEVER!!! JAG KAN BLOGGA IGEN!!!!image


ASweird att den bara dog. Höll på att dö själv tbh. Gjorde tom en ny plokk men nu slipper jag ju det :DDDD IHIHIIHHIIH PLOOOOOOOOOOOKKEEEEEN 
image  

fasdflköjaösdfljk

asöfljalsdjflösdfja

neroooo


image

gör en guide osvosvosv

asgulligt hår osv

hemma med mina babes<3


lol?

Okej srsly...
image  

Fick detta mailet för fyra dagar sen:

Hej. Jag var förbi kontoret två minuter efter du ring om nycklarna och jag hittar inga nycklar i våran brevlåda tyvärr. Du måsta ha lagt dom i fel låda (Det gjorde jag inte) men jag kollade även dom två som inte är våra och där låg inga nycklar heller. Det betyder tyvärr att ha jag inga nycklar i min brevlåda innan 12,00 i morgon så blir du debiterad 928kr.

Med vänlig hälsning XXXXXXX (min hyresvärd i umeå)


...Okej. Retard much? För det första; vem mailar nån som ska sitta i en bil utan internet i 2 dygn? (han visste det), och för det andra; ring dirr istället?
 

ASIRRITERAD

image

image

@ronneby

Oj. Awkward inlägg from ze past. Hade helt glömt det. Postade det nån gång förra året. Pinsamt osv.
image  


Meneeeeeeeee hejhej plokken. Nu bor vi i Ronneby och jag har INTERNETOS!!! 
 
Asglad


Vi har gjort klart vårat rum idag och allt är helt episkt. Får göra en CRIBS-gif-tour sen.


Måste spela starcraft nu för det känns som år sen. Ny patch! Skulle bara uppa lite snabbt osovosvosov :* 

greetings!! from the past!

<p> men bliiiii påsklov då för i helvete</p>

Hei! Här kommer ännu en GREETINGS FROM THE PAST!-kinda thing.

Jaa-aaaaa. Hej framtidsHanna. Hej framtidsplokkläsare. Har jorden gått under ännu? Tänker tidsinställa detta till 2012 nånstans. Läskigt värre. Hoppas verkligen att jag lever när detta inlägget kommer fram.

Hejdå och puss.

 

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters