maozi

bb-cream

BB-creamhypen har väl typ lagt sig nu, men jag har tips iallafall. BB-cream kommer från asien och var till för att läka acneärr osv samtidigt som den skulle göra huden ljusare och jämnare, men när den kom hit så ändrade man formulan för här vill folk oftast bli brunare - inte vitare osovosvosov ni fattar dealen.


BB-creams här i ikke-asiatiska länder funkar som en lätt foundation, SPFfaktor, jämnar ut hudtonen, hudcreme/moisturiser och att ge lyster/ett flawless face.image


Ja tack till det säger väl alla?
image 


Köpte den från Garnier först. Den täcker väldigt bra, men den är väldigt tung. Jag vill typ tvätta facet efter nårra timmar. Plus att det känns som att den torkar ut mig. Plus att den är sjukt flåtig så man får kombinera den med ett puder. Om man inte föredrar flåtsuddslooken dårå, jag dömmer ingen.
 


Köpte sen Too Faced's BB-cream. Den täcker inte lika bra, men den är så sjuuukt mycket skönare. Den känns inte alls. Man får betydligt finare lyster än Garniers som inte ger nån lyster alls imo. Jag tycker denna är värsta lifesaverN. Man får sån assnygg no-make-up-look av den ni vet? När folk bara tror att man är assnygg naturelle osv. Loves it.


Vill du ha mycket täckning så kör på Garniers, men om du vill ha lättare täckning och lättare feeling så kör på Too faceds.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters