maozi

pratar med ryssar; del två

I förgår skulle jag åka buss in till stan för bby var på jobbet och jag hade tråkigt. Hoppade på bussen osvosvosv men fick snabbt hoppa av igen efter typ två stopp för jag såg två sånna busskontrollanter kliva på bussen så man ba ABORT ABORT
image 


Hamnade i nån random liten busskur utanför COOP med en rysk tant och henens två kids. Efter ett tag sa jag; amen är ni ryssar?
 


varpå hon (-med schallett[heter det ens så?] och hela kittet) ba "Nej men min man är"
 


Okej, pinsamt.se. Men srsly hon hade liksom en sån perfekt ryska så man var ju bara tvungen att fråga. (Jag har på min bucket list att prata ryska med ryssar. Tog tillfället osv.) Såååååå vi pratade lite om ryssland och om min besatthet av språket osvosovosv ni vet. Å hon ba "snabbaste vägen att lära sig ryska är att flytta dit. Gift dig ryskt!!!!!!!!!"
 


å man ba lol? Ryskt? Jag har ju dibs på en viss underbar, romantisk halvarab redan
image 


så jag sa att jag inte var intresserad av nån rysk matchmaking. Sen kom våran buss och där tog mitt ryska äventyr schlut!


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters