maozi

tosia resume

Srsly, alla som var där i år, var det bara jag eller var det askonstigt i år?


Fast det hände lite bra saker också. Detta är nog första tosia som jag är på utan att festa nått osvosvosv. Är ju inte festarN längre.


Såg en asfin, asskön, asvärd luvtröja å ba

Bästa tosiaköpet ever. EVER. Gif på den sen osvosvosv för jag bor i den numera.


På lördagnatten var det mysigt för jag och bby drog en /care på tosia efter ett tag och gick upp mot apoteketbacken och satt där och pratade om stuff, med tosia i bakgrunden. Vet inte varför, men det var bara sådär romantiskt moment fast inget hände, ni vet?


   


Sen efter det ville jag gå ner en sista gång, så det gjorde vi. Så kom vi till det där utestället som spelade ashög musik (typ utanför LK eller vad den där klädaffären heter?) och dom råkade spela Hannas party hits#24 så jag blev helt astaggad och började hoppa runt utanför och sjunga/mima till IIIII KNOOOOW WHAT I WAAAAAAANT, AND IIIIIII WANT IT NOOOOW. I WANT YOU, CUZ IM MR. VAIN! som en grek
 (fatta hur glad jag blev när dom började spela den. Gick verkligen från 0 till 100 dirr)


Men det var det enda som var värt på tosia. Resten var sjukt weird. Vad var dealen med öltältet på torget? Och den ASGAMLA dj:n? Han var ju minst 490 år för gammal för att vara dj. Jag borde få vara dj.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Tilma

shit ja de va helt tradigt iår tycker jag :/.
jag träfafde typ bara 3 pers ja kände.sen blev ja ut-tittad av något gäng som gick bakom mig för att se under min klänning(dom sa den va skitkort o massa, o trodde ja inte hörde..man ba eh?).Sen gick man bara ..o allting va lame.skitlite folk.skitlite grejjer.mycket mindre tosiakänsla än någonsin förr.o ja blev pissnödig o så va allt förstört osv..
O ja bara tänkte...är det såhär tosia kommer vara nu när man är vuxen?
och ja...de va typ de:(.Köpte inte ens en ballong:(

URL: lostlikehell.blogg.se
Svar från maozi

EXAKT! torraste tosian ever. dock!!!!!!!!! så köpte jag en heliumballong :DDD bästa köper ever typ. den var sonic också - ascool <3 vi hade kunnat dela om jag visste att du va in need h3h3

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters