maozi

jelly?

Nu ska jag bara städa i lägenheten, packa ihop allt i flyttlådor, fixa ett flyttsläp, prata med FK, adressändra, söka till komvux i Ronneby och sen kör vi ner till rööönneby med alla våra grejer och bor där ett tag -- TAGGA !!!
image 


Men ja. Vad hände mer när vi var i storstaN, kanske någon undrar? Vi var med Emilio och gymmade lite.

Träningsverk osv.


 Badade på brunnen, sen badade bby i havet (jag bangade)
 
 


Lockade håret med den nya locktången som var ASbra för det priset (249 spänn), såg fräsch ut osv  


Gjorde sjukt många lermasker/inpackningar/skrubbstuff osvosvosv haft SPA2k. Måste reviewa alla produkterna när jag kommer ner till Ronneby igen. Har massa tips till er osvosvosv 
image  


Sen var det tydligen nån person som var sjukt dryg och snackade en massa skit om mig och mitt val om att bli spaterapeut. Man ba lol, okej? Och det var inte lite heller. Blev stört offended tbh
  


 


Jag sa innan typ att jag "ska visa henne sen när jag är världens bästa spaterapeut", men honestly så kan jag nog inte bry mig mindre och jag har inget att bevisa för sånna dryga människor. Är ju knappast för hennes skull som jag ska bli bra på något som JAG vill göra med MITT liv. Tycker bara det var så sjukt omoget sagt.
image  


Är ändå bara mina plokkreaderZ som kommer få rabatt av mig sen 
image 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

you go hanna!!!! :)

Svar från maozi

http://media.tumblr.com/tumblr_m33wezY5lG1r0l3qd.gif

Skrivet av: Plokkreaders Inc

Det är sånt här som vi Plokkreaders Inc älskar att läsa om, även om det är tråkigt för dig. Det får våra hjärnor att gå i spinn och börjar fundera på hur, vad, på vilket sätt, hur länge, vem och varför... och till viss del känna igen oss själva. <3


Sen var det tydligen nån person som var sjukt dryg och snackade en massa skit om mig och mitt val om att bli spaterapeut. Man ba lol, okej? Och det var inte lite heller. Blev stört offended tbh

Svar från maozi

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m39h103tug1qzhx8ho3_250.gif

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters