maozi

Thirty-eight of New York’s finest, versus one guy in a unitard

Vi såg The Amazing Spiderman på bio igår btw.Den var bra, men det var ändå en massa småsaker som jag störde mig på. Grejer som inte följde storyn osvosv (var det BARA jag som dog lite inside när Peter Parker åkte skateboard? ASlame och ASobvious att dom bara gjorde så för att ge det mer highschoolfeeling, men get real, det är ju inte ens en sån film.) ...För att inte tala om hans stylist, vad tänkte han? Sen när såg Peter Parker ut såhär?
...Och att hon som spelade aunt May i denna passade inte alls som aunt May???


Meneeeeeeeeee jag har ju haft en crush på Gwen Stacy aslänge så det var nicepants att hon var med.


imageOch så var det kul att dr. Connors fick lite airtime.


Ja, den var bra, men hade ju kunnat vara så sjukt mycket bättre. Är liiiite känslig med just spiderman för det var min favoserie of all times när jag var liten. Rätt ska vara rätt liksom. Kids know their shit och när jag var liten åkte iallafall inte Peter Parker bräda. Sorry hollywood.


  


7/10


 


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters