maozi

mentalt fet + japanska kramar

Hei plokken


Wave


Idag hade jag min sista lektion. Hörförståelse i japanskan osvosovosovosv. Fick VG på den och VG på kursprovets skriftliga del och VG i slutbetyget.


image


Det känns bra för det var seriöst svårt på hörförståelsen. Jag är ju rätt sämst på att plugga också, som nog alla plokkläsare vet vid det här laget. Man sitter liksom bara där och bläddrar och inser att man aldrig hinner lära sig allt detta till morgondagen, så man gör bara en massa random saker istället


 


Meneeeee aa. Känns okej att jag inte fick MVG.
 
VG är väl rätt okej det med liksom. 


Idag var verkligen sista dagen jag umgicks med min japanska klass; Amanda, Pussyrockets, Linus och Soheila. Kramade sönder Amanda hela dagen typ.
   


Kommer sakna alla.
image 


Men största grejen ever hände också på japanskalektionen när provet var slut. Jag blev typ helt emotional och sa till läraren att hon var den bästa läraren jag haft (och jag har haft ganska många liksom), så hon GAV MIG EN KRAM(!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!
Anime hug


Kan inte understryka nog över hur huge det är. Hon har själv sagt att japaner helst inte kramas. Och hon gav mig en!!! Bara mig!!! HALLÅ!!! Kändes som tiden stod still. Det var bara jag och Yoko. *insert romantic song here*
 


Sen gick vi i klassen + LinusPer ner på stan och år VÄRLDENS största glass 
  


och sen åt vi cheese på donken
 


älskar donkens cheese, seriöst. Dom smakar inte ens hamburgare.image


Känner mig dock så sjukt fet. Innan idag var jag och Josef på skolan och åt tacobuffé + efterrätt.
 


Har inte ätit såhär mycket på aslänge

Tur man har episk ämnesomsättning.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters