maozi

han kallar mig gorgeous

Idag firar jag och bby en månad tillsammans. Så sjukt, det känns som det är vår ettårsdag mer än vår månadsdag. Vi var söta och startade en tradition:Känner mig helt förändrad på så sjukt många plan med honom. Jag var asytlig innan. Ytlig_tjej 5.0 typ. Behövde 3204809238403 kg smink innan jag kände mig snygg osv. Ärligt nu. Detta var jag innan:


sluntcouture:<br /><br />My life.<br />


Men nu är allt helt annorlunda. Han säger alltid att jag är jättefin när jag har absolut 0% smink på mig, och man hör liksom på rösten att han menar det också. Så sjukt söt


Känner mig trygg. Känner mig fin. Känner mig värd. Känner mig mest speciel ever när jag är med honom. Han får mig liksom att känna som om jag är den enda tjejen som finns i hela världen.


Och den viktigaste saken; jag kan vara mig själv till 100%. Det har jag aldrig varit i något av mina förra förhållanden. Så sjukt skönt att bara vara sig själv och bli accepterad för det och bli älskad för det.


Tumblr_lwul4mmova1qjly6ao1_500_large 


Vi kan prata om allting. Jag kan vara retard med honom utan att det känns weird.random image


Har haft tidigare förhållanden där mina ex har varit helt:
 


Han får mig att skratta varje dag så jag får ont i magen
random image


Jag kan seriöst inte tänka mig ett liv utan honom, och det har bara gått en månad.


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: bby!

du är finast på jorden babe!! Älskar dig <3

Svar från maozi

http://wickstrand.blogg.se/images/2011/tumblr_ln1x4hkrya1qeu2g1o1_500_163925437.gif älskar dig mest <33

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters