maozi

@ LAN

Hei plokkeN. Hatar ni mig? Jag hade typ hatat mig om jag var er asså. No joke. Sämsta upparN ever. Mennnnnnnnnn nu är jag på lanet osvosovosovosovosovosovosvosov Trött som ett djur. Sov 3h på den oskönaste egenkonstruerade sängen på planeten. Själva lanet börjar imorgon, men alla i crew har varit här sen igår och fixat allt stuff. Tror detta är första gången jag är i boden. Sjukt dött ställe. Får Ronneby att framstå som The place 2 be. APB sen? PUSS

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Cali

Älskar killen längst bort i bakgrunden på första gifen. Just sayin'.

Svar från maozi

han är tung!

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters