maozi

sämsta uppdaterarN of all times

Hei övergivna plokkläsare!Jag har seriöst asdåligt samvete för jag bara har dissat detta helt nu, men mitt liv är så sjukt episkt atm så jag har liksom inte ens haft plokken i tankarna. Förlåt osv. Får flytta min dator till Josefs place. 

 


Meneee...ja. HEJ! På onsdag har jag tid hos en frisör (!!!!!!!!!!!!!!) som ska fixa mitt galna hår i en finare färg. Får se hur det går med det projektet. Lär ju bli bra. ...elllllleeeeeeeeer! 
image 
Är lite orolig. Har aldrig färgat hos en frisör. Nu äre typ både färgning och slingning som ska inträffa på samma gång. 


På torsdag har vi en galet stor grej i japanskan där man ska hålla ett egenskrivet japansk tal(som jag givetvis inte ens har skrivit ännu) och sen har vi biologiprov.......som jag, inte heller, har förberätt mig inför. Bra hanna, GG, verkligen. Härligt.Ska plugga! ...Men först ska jag till bbyimageHejdå, älskar er :D
Ariana grande waving gif 


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters