maozi

checkar in

AMEN HALLÅ PLOKKEN!Förlåt, jag har inte dött eller dragit på vaykay, är bara lite busy med mitt privatliv nu osvosvosovosvov h3h3h3h3h3 hej :)


image


Så vad har ni missat? Stuff, typ. Jag har börjat med ett helweird tandblekningspulver som smakar cement (no joke) som är från eleven. (http://eleven.se/eva-vit-tandpulver-eugenia-9579.html)Vet inte om jag ser nån skillnad ännu, man kanske måste ha stört gula tänder för att se nån skillnad. MEN jag får väl hålla er tandfans uppdaterade om det blir nån galen förändring. ...Lite vitare är dom nog. Yay!Om typ två veckor kör vi upp till Boden för då är det laaaaaaaaaaaan och jag får vara VIP. Känns ganska coolt. /cool_tjej88 osvosv
Nämen, det ska bli askul tbh. Taggar sönder!Imorgon ska vi med biologin på fågelskådning (lol) STÖRT tidigt! 07.30 ska man vara på skolan lix. Galet.OCH!! Vi var och såg Hunger Games på bio. Den var ju sjukligt överskattad? Kändes ganska copy/paste på en viss annan film:
 


Men ja. Det var en fin dag ändå. 


Nu ringer alla sönder min mobil som vill komma och kolla på lägenheten. Vi sa upp den förra veckan. 
Alltså jag och mitt ex bor ju fortfarande i samma lägenhet,


 men jag är typ aldrig här. Bara när jag ska hämta kläder osv. Känns ganska weird. Som ett avsnitt ur nån svensk sopopera. Typ skilda världar. MENMEN! Han flyttar ut nån gång nästa månad(?) och sen packar jag mina grejer och flyttar ut den första augusti.


 


Sen blire HALLÅ RONNEBYYYYYYYY

Känns rätt....fucked up att tagga till Ronneby, men jag gör verkligen det.


Måste gå nu. Tare lugnt plokkreaderZ! Love yall
Tumblr_lpqui1k2yi1qa3ul5o1_500_large 


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

ja älskar verkligen din blogg och har läst den hur länge som helst nu, får aldrig nog och du verkar va så jävla härlig! :) men jag undrar lite om det där med ditt x, inte för att vara någon moralkärring eller nyfiken eller så men du är redan tillsammans med en ny? efter så kort tid bara? hur som helst..hoppas du är lycklig iaf :) stor kraaam!

Svar från maozi

tack! :D jaa, jag och mitt ex hade inte världens skönste förhållande och jag blev kär i min nuvarande kille medans jag var tillsammans med mitt ex. fett krångligt men så vare. nobodys perfect! <3

Skrivet av: PLOKKREADERS INC 2

Japp ni är bästa Plokkarna! ^..^ Hoppas det var roligt att titta på fjädervän! :-) Väntar på foton, ljudupptagningar av läten och en riktig saftig berättelse om hur du gick vilse i dimman och hamnade i värsta fågelkolonin.... ^..^ ^..^ ^..^ ^..^ ^..^

Svar från maozi

jag är ledsen att göra mina fågelfanz ledsna nu men jag och bf lämnade inte lägenheten idag. Var TOTALY WORTH IT och jag ångrar ingenting tihi :) (jag SKA skärpa mig, lovar lovar lovarlovarlovar)

Skrivet av: PLOKKREADERS INC 2

Hittade detta inlägg på en fågelblogg, nån som heter Hilma, Wilma... aka LostLikeKjell. Spana efter den fågeln imorgon. Förresten finns det lila mycket fåglar kl 09:00, typ:

"ser ut som en trana idag. Trana. Alltså fåååågeln. der FOGEL. Das fogel? Fagel? VAGEL?
Trana iaf. ser ut som en stor smal gås/anka/svan/and.
(Enligt mig ser alla fåglar likadana ut, svan eller svala lixom= FOGEL.)"

Svar från maozi

jag älskar hennes plokk hallååååå

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters