maozi

lady gaga @ the VMA's

image

image

Sjukt lika x'Dcuteness xD


Lär er tips från mästarN här, hon har stenkoll på läget

En gammal tant har fingrat på min heliga mekanik.

Hei plokken. Nu kommer äckliga news. Jag har precis gjort min cellprovning om livmoderhalscancer. Det gjorde inte ont alls och det gick jättesnabbt. Jag hade bara lite otur för hon "hittade inte" min livmoderhalstapp (wtf?) så hon gjorde något trix där inne och det kändes skitmysko. Typ som en piprensare som man snurrar åt olika håll i olika ändar till en spiral jättetight. Typ så. Men sen gick det över. Sen gick jag från vårdcentralen hela vägen till busskuren med kisande ögon/citronminen och gjorde nasala IIIII--iiiiiiiIIIIIIiiiiiIII OIOOOOUOUOOOoooOOOIIIIIIiiiiiiIII OOOOOO-ljud hela vägen hem med axlarna uppe vid öronen. Kändes liksom obligatoriskt efter denna upplevelse ändå.

Lite som att jag förtjänar den där Åhlensräven så hårt. Då hade jag inte känt mig lika mumiegammal. Min childhood är helt gone nu? Jag är nu officiellt vuxen. 

true story bro

forever addicted?

Känns inte jätteokej att jag blivit mongobesatt av tumblr på senaste tiden.

image

note to self

Note to self : låt inte tvätten ligga sådär länge, Påsen tror tydligen att jag har byggt en hängmatta åt henne?


Har aldrig sett en nöjdare katt?

tacotimez!

http://25.media.tumblr.com/tumblr_loolljf5cY1r0nft5o1_400.gif

godmorgon plokk

Igår var niceness. Det var jättemycket folk, men alla stod liksom helt still och bara kollade???? Så jag gick längst fram eftersom det var cepelugnt överallt, hade inte gått fram där om det var mosh2k liksom pga min längd osv så brukar det inte sluta jättebra xD. Så stod alla i publiken och sov mer eller mindre. Till Zonaria. Det var sån epic failpublik. MEN! Sen, helt jävla random, så blev det värsta liten wall of death så jag DOG där o ba men okej? TACK otursdagen einar. Från noll till hundra verkligen xD Jävla apor.

Här är andra apor:

Konserten var iaf feeeeeeeeeeeeet. Typ 120 kg nånting.

...menförsaaataaaaaaaan

Tack. Tack för att min spegel gick i 392847893 bitar. Tack för att jag missade bussjävlen in till stan. Tack livet. Att gå in, eller att inte gå in -- det är frågan. Känns typ som att det är 60 mil in till stan atm. Vilket i sig borde betyda att jag borde gå egentligen och sluta vara lat? Pfff... "lat". Hah! Bitch please.

Nu går jag.

brb spontankonsert inatt

 

Ska bara dra in till stan och se Zonaria. MEN FÖRST! ...ska jag fixa mig ofc :DDDD (höjdpunkten)

Das Ich spelar också, men dom ska jag nog inte se. Hade varit kul för några år sen. ..MEN RÖV! Så sitter man här å missar Waves under Water?! (kollade precis på spelschemat) Såg inte det förens nu. Hade varit kewl. Då hade jag med kunnat ha goggles och varit sån där poser synthare/dark waveare istället. Men NEJDÅ. Aja, Zonaria inatt iaf. Som kommer kicka ass. Hoppas jag. Annars blir jag sur.

Sånt här gillar jag med umeå. Gratiskonserter helt random mitt i natten.

   

update: Nu ska jag snart dra och se arg ut i svarta kläder. Närå, tog en rosa tröja i ren protest (...förhoppningsvis byter jag ut den mot nånting annat innan jag drar?). Tar kängorna ofc så jag kan sparka ner idioter. Ska tydligen vara stökigt ute inatt. Spelningen börjar 00.30. Ska bli niceness att se Zonaria på hemmaplan osvosovosvosv. Piiiiz


Och detta missade jag liksom. Ähähäälskade sånt här för typ...fem år sen. Hade säkert nostalgat sönder om jag gått dit. Pra Krejor. Hade varit sjukt epic :(

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajajajjajja. Hörs efter konserten osvosvosovosv pusspuss

nuuuuuuuu är dom helt galna

Eleven måste ha fått nåt fel nästan, för det är stört bra erbjudande nu. Särskillt Macadamias inpackning som man får gratis. Jag har redan hela burken i största möjliga format hehehehe meneeeee tänkte bara tipsa alla babes där ute som kanske vill ha finare hår osv. NOW IZ TEH TIME!

Det är liksom tre av mina favoritmärken dom har erbjudande på/med atm; 

Rabatt på allt från Cake (tips> nailbuffer)
Free stuff från 100%pure om man köper något därifrån  (tips> bodyscrub)
Free stuff från Macadamia utan att man ens köper något därifrån (!!)

Mina all time favourite brands inom tjejgrejer är Mario Badescu (hudvård), 100% pure (dom säljer allt från badrumsrelaterade produkter till smink), Victorias Secret (bodylotions), Too faced (smink), Lily Lolo (smink), Ecotools (sminkborstar) och Macadamia (hårvård).

facebook

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lg2j0f3RjT1qgjnfjo1_500.jpg

hei plokken

Hola.

Kolla vad jag hittade på Åhlens liksom.
ASstor (typ en halvmeter överallt) och ASmjuk ledsen raeeev. Stod där och kollade/petade på den i säkert 20 minuter o ba "om man ändå var yngre" eller "om jag köper den som kudde är det väl okej??". Men gick därifrån. Jag blir inte förvånad om jag köper den senare tho. Köpte lite B-daygifts istället.

 

 Nuuuuuuu ska jag sluta vara trött och träna istället. Måste få upp konditionen tills jag hoppar in i thaiträningen igen.

 

hallå håret?

Lol på att det är 16 dagar sen jag färgade håret, och har redan en cm feeeeet utväxt!? Det får fan sluta växa såhär fort. Vill inte ens ha längre hår. Jag såg en tjej som klippte upp sitt hår och gjorde layers själv, med en rakhyvel. Seems legit.

 

ehehehAladdin’s Hathttp://26.media.tumblr.com/tumblr_lm6os0snPo1qez3s1o1_500.gif


http://www.damnlol.com/pics/359/9ac388c1dc0411ae6757c9f573faee4b.png


http://25.media.tumblr.com/tumblr_lq6rsqDqHU1r1ks4zo1_400.jpg  


http://26.media.tumblr.com/tumblr_lq5sk8T3J01qitnc6o1_500.gif

fet remix osv

 

Nu ska jag vara tönt och påpeka att jag inte gillar ke$ha, men denna remixen är helt kung

bra medicin

Jaha, nähe, jaha. Om man skulle slakta lite randoms i wolverine nu och fundera lite över livet. Jag kom fram till en ganska bra sak innan iallafall. Är inte stressad längre :3

räddaren i nöden

När jag kom hem såg jag att jag fått post. Från världens sötaste konstnär. Och plötsligt kändes allting bra igen. Älskar diiiiig el coolio. Sötaste kortet skrev hon också:

Min lilla cooling

 

hej hanna, glöm inte bort att du är bra

...för i japanskan går asbra att jobba i grupp/redovisa.

Yay me. Hej trygghetsproblem. Kanske om jag tar min gula tröja imorgon, så kommer det gå bra att redovisa? Kanske om jag tar en halv burk med starkt lugnande tabletter, så kommer det gå bra att redovisa?

Alltsååååå jag vet ju att ingenting kommer hända på en redovisning. Vet att det inte gör något om man säger fel. Men ändå så typ vägrar hela min hjärna och känslor att ställa mig där uppe och prata. Tack barndomen. Verkligen.

http://media.tumblr.com/tumblr_lq82lpLKM41qb5ddf.gif

i suck. apparently.

Gillar att jag redan efter första lektionen funderar (starkt) på att hoppa av denna kursen. Skitskola. Eller... det är väl jag som är skit egentligen, för jag inte anpassar mig snabbare. Meneeeeeeeeeeeee jag tycker det är fett jobbigt och svårt(inte kursen, utan snarare det sociala. som vanligt. fuck you, fuck mitt liv). Blir typ 23894739284789234723894798237489237489237482394 liter ton ångest, stress och oro i kubik, och jag undrar; är det här ens värt det?

Det är en jävla skolkurs. Dagis ffs.

Blev snabbt påmind om högstadiet och varför jag aldrig var på lektionerna. För jag hatar denna skiten. Jag hatar inte att lära mig saker, men jag hatar att sitta i grupp, att arbeta i grupp, att redovisa inför stor grupp yadiyadiyada som typ 80% av alla andra i Sverige(?).

 Det jag kan göra är antingen;
1. ba kör och skit i all ångest (yeah right, för det är ju enkelt)
2. skit i detta för det är inte ens värt att riskera min mentala labilitet. Palla fucka up den en gång till sådär makabert liksom. Nån kommer låsa in mig på psykhem. Jag orkar fan inte det. Palla sitta där inlåst.

Kanske borde fixa det först istället. Alltså jag vill verkligen inte det? Jag vill inte jobba med andra människor. Jag är inte intersserad av andra människor. Jag hatar att jobba med andra människor. Palla gå till nån teraput och jobba med att komma över det för 800:-/timmen. Not gonna happen either liksom.

Blir bara så satans arg. På alla. På mig. På systemet. På allting rly.

Jag behöver inte ens den här kursen. Jag behöver inte ha papper på att jag kan nånting om politik. Det är ju fan ett stort jävla skämt. Ska jag behöva ha papper på att jag är intresserad av politik när jag ska jobba med grafisk design? Man kan väl för fan fråga mig om politiska frågor om man nu skulle vara intersserad av att kolla ifall jag "kan det som krävs". Alltså jag blir bara så jäääääävla trött.

Kommer jag komma in på högskolan utan gymnasiekompetens? Öh ja. Lätt att jag skulle kunna. Vem bryr sig vad jag har läst innan som inte ens rör ämnet jag vill utvecklas innom. Vem fan BRYR sig?!

Och Svenska B. Not gonna happen.

Tror jag ska klona mig själv nu och göra Londonroits i eftermiddag. Det hade liksom känts skönt.

Det är så komiskt, allt det där med att jag ville bli eremit på Svalbard känns verkligen aktuellt just nu efter denna lektionen. Vet att jag sa nån gång att jag nog inte menade det, att jag inte alls ville vara ensam. Men jo. Fyfan vad jag vill det. Vara ensam. Och inte med några andra som ska jobba tillsammans med mig. Kanske är detta ändå bara ännu en mur jag vill bygga upp mellan mig och resten av denna världen, för att jag i slutet inte vill bli lämnad/whatever. Kan jag inte bara sluta bry mig? Kan någon ge mig en ny hjärna? Eller nåt slags känsloavtrubbande medel så man kan bli normal? bliz?

Nä men ärligt, jag orkar seriöst inte med mig själv. Vem fan gör det ens. (Några). 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmw23wleKU1qaj5jro1_500.gif

freeloaderN

Ni läser den största freeloaderNs plokk. Finns det gratisgrejer så är jag där först liksom. Två gånger. I olika förklädnader. Ibland tre.

Idag är det nån slags kvartersfest här. Gratis käk med andra ord. Gissa vem som ska dit och käka typ 10 ggr så man slipper äta på en hel vecka? Eeeeeeeehhh -- jag. Min kille vägrar följa med. Töntigt. Hallå liksom, gratis mat. Behöver man säga mer ens? GRATIS!!!!!!!!!!!! MAT!!!!!!!!!!!!! Mjust sayin.

...Okej ärligt, det känns liiiiiite tattigt att gå dit för att käka. Men fuck det, efter den där satans dyra kurslitteraturen lär jag inte kunna äta mat denna månaden. Så fuck all stolthet och såntdärnt (som om jag hade det ens). Här ska det fan ätas.

iq--fiskmås

Gillar att vi var tvungna att presentera oss idag. Gillat att jag var cepeärlig. Gillar att jag sa att jag inte ens läste samhälle i högstadiet. Gillar att alla redan tror att jag är trög som en sten. Najs. NOT!

Jävla röv. Vafan sa jag det för? Nu kommer alla tro att jag suger på detta, fast jag inte ens gör det. Lätt att jag kommer få VG i samhälle. Lättlättlätt. Ni ska nog få seeeeeeeee på deeeeeeeee.

Nästa gång vi ska ha presentetation på nån annan kurs för första gången ska jag lätt ljuga. Typ "Hej jag heter Hanna, har bott i polen halva livet, är utbildad advokat, har träffat zlatan och jobbat som undervattenssvetsare i 27 år, har 17 barn och varit med på TV sju gånger." Istället för "Tja, jag är blåst. Jag kan verkligen ingenting." GG, verkligen.

Köpte kursliteraturen. FYRAHUNDRAFEMTIO SPÄNN?!!? Är dom helt efterblivna sa(tänkte) jag till hon i kassan. Men köpte skiten ändå. Gick ut från affärN och kirrade en monster. Like a baws.

time4sk00l

NU ere dags. Första dagen. Är nervös. Känns bra. Ses sen plokk-enn.


Kolla in denna fjomen som förstör mitt liv. Får döda den med hårsprej.


JJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!?!?!??!?!

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ PLOKKEEEEEEEEEEEEEEEENN!!!!!!!! Nu är jag stört glad. gifarna funkar nyyyyyyyv O_O"""" Så jag passar på att visa freshnessfrillan här uppe.

 

orkaaaaaaaa

Vad var dealen med att jag kände mig fett lonely2k igår?! Och vad är dealen med att jag drömmer att min kille dumpar mig för typ sjunde gången denna månaden (överdriver inte ens). Man ba okej hjärnan, kan du drömma något annat? Börjar bli rääääääääätt segt nu tbh.

Börjar skolan imorgon dårå. Med samhälle. Kyyyyyvl. Kanske. Lär det ju bli.

Påsen är i köket nu och fixar frukost till mig. 

jag döööööööööööööör! kolla vad söt!!


hahhahahaa SÖTAST!

ONE MMMMMMMMMMMILLION YEAAAARSSSS DUNGEON!!

Alltsååååååååååå jag älskar honom så hårt xD Flabbar sönder varje gång. Hans röst kommer liksom upp i mitt huvud om det händer något unacceptable, i väldigt high pitch. Blir fan döv. Måste sluta vara retard.

tja livet

Heiii plokk. Gillar dig osv.

SERIÖST!? Blev nyss informerad (tack klasskompis-som-håller-reda-på-mitt-liv-bättre-än-vad-jag-gör xD) att vi INTE börjar japanskan imorgon!? Fett gay nu när man gick upp vid 06.00 och kunde legat kvar och gosat sönder till minst kl 15.00 (obs! skämt. ...nästan). Kanske lika bra att jag slutar sova så satans mycket. Men vadårå, skönhetssömn ftw liksom. En vacker dag lär man ju vakna upp och vara ASsnygg å ba tack, tack alla 2374949823789472 timmars sömn för du gjorde mig gudomligt snögg. Jag tror påre. (nej alltså seriöst jag gör inte det men jag ÄR CEPE för jag GICK UPP KLOCKAN SEX!!!!!!!!?!??!??!!?)

Seriöst. 1. Det ska inte vara såhär kallt kl 06.00 i augusti. 2. Man ska inte behöva gå upp kl. 06.00 

Sjukt innehållssterilt inlägg så här kommer en bild osvosovsov POW! (alltså fan vad jag inte gillar paow för hon har stulit POW!-uttrycket. Man kan liksom inte använda det utan att folk tror att man menar henne??)

Nae nu ska jag nog kolla klart på den där dramaserien. Och sen se en till. HAHA alltså jag är typ som en sån där gammal tant som ba "shhhh! im watchin my stories!", med detta utseendet:

Atashinchi no Danshi

Kollar på denna serien nu osv. Den är ganska rolig och stuff. En gammal gubbe räddar en tjej som står i skuld till några pga hennes pappa, och den gubben säger att han vill att hon ska vara hans fru i en månad (för han visste att han skulle dö sen osvosvosv) så skriver dom kontrakt på det, att hon ska vara hans fru och allt. Men sen när han dött så får hon reda på att hon signat på massa andra grejer, typ som att hon måste ta hand om hans 6 söner. Och dom har diverse problem.

xD sämsta förklaringen EVER. Fattar inte ens själv vad jag menade. MENEEEEEEEEE se serien. Eller nåt. Jag ska iaf.

http://www.mysoju.com/japanese-drama/atashinchi-no-danshi/ eller på youtube

nu krossar vi arsenal

OM jag har längtat!??!?! :'DDD Sätt på 3:an peeps för att få skön underhållning i typ sex timmar, men den viktigaste matchen börjar om en liten stund.


men hallå, ge mig skills :(


:( bliz?

man ba tja gackt whats crackin. hisashiburi

stuff som är köpt osvosv

Glömt lägga upp ochsåvidare. En tubtoppsklänning som har skönaste materialet ever och är cepesnygg bakifrån. Köpte den förra månaden men har inte använt den ännu. Den är liksom mer en finklänning. Jag tror jag ska ha den när vi firar 3 år. Synd bara att det är på vintern och att jag kommer DÖ av köld.

Jag tycker det är jättefint när två sömmar går därvid + 3927937 veck. Köpte den på Rut mfl för 90 spänn. Helt efterblivet. Materialet är liksom så mycket mer värt än 90 spänn. Det är tungt, mjukt och jättelent ni vet? (95% viskos 5% estalan) (Viskos är typ skönaste materialet ever om man inte är asrik. Är man det gillar man kanske kashmir eller nåt sånt, vad vet jag?). Marinblå ären. 


 Här är en marinblå ruta.

Och ett par skor från wildflower osvosvosovosv. :**** Meneeeeeeee...love på klänningen. Den ÄR typ sex.


och en sån där jätteintressant dagens outfit. Idag vare varmt så jag kunde ha shorts. Thank you captain obvious. (nej jag hade inte strumporna på mig).

Någon undrade en gång varför det alltid står en pall där. Har den där för jag inte når upp i min garderob utan den. /dvärg

mamoru

Igår bytte jag ringsignal på min pojkvän (alltså när han ringer så .. ja ni fattar wtf xD) till världens äglåt !!

Jag tyckte det var asgulligt. Han tyckte det var jättegay. Mamoruuuuu~~~ (beskyddarN). Går typ och väntar på att han ska ringa mig hela tiden. Tänkte ta hans mobil och ringa mig innan men det vore kanske lite forever alone'igt..?

guten morgen

Heii plokken,

Nu ska jag faktiskt till komvux och skriva in mig. Fick veta detta igår runt 22.00 xD Gött. Schysst att man har så bra koll på grejer.

Japanska, steg 2
Svenska B (fy...fyyyyyyfAAAAAAAAAAAAAAAAAN)
Samhälle (soft nu när man är insatt) /politisk_chey95

Det är skeptiskt väder ute, därför ser jag skeptisk ut.

 

freaked out.se

Såååååå jag ringde dom där läkarna som skickade ut "hej! vi vill att du ska kolla upp ifall du har livmoderhalscancer" och sa att jag ville ha en tjej som skulle kolla på det osvosvosov. Hon sa att alla som kollar på det är tjejer. Så sa jag att jag var ASnervös + dödsrädd och undrade liksom hur det skulle gå till. Hon hänvisade mig till deras informationsfilm på deras hemsida.

Kommer jag se den?

...NEJ!??!?!? omfg.

      

JAG VILL INTE T__________________T VARFÖR är jag tjej!??! VARFÖR!?

passande låt


...eller ja, passande video anywayz.

carlsberg - probably the best mindfuck in the world

Gahhhhhh jag blev nyss helt mindfucked!! Låg och sov, djupt, och drömde nåt helt fucked up; vi skulle äta middag med hela släkten. Alla satt vid långbord. Så satte någon på en låt som var helt cepe. Den var jättemonoton och så "sjöng"(sa) olika människor "Carlsberg! Carlsberg. Carlsberg... CARLSBERG!" i låten. Jag fattade ingenting och alla i rummet började asgarva.

Sen vaknar jag av att jag har näsblod of doom och får spriga ut till badrummet (jag är stört morgontrött, så jag hann knappt fatta vad som var dealen) och hade sådär aktivt näsblod i typ fem minuter. Har inte haft så mycket sen jag var liten. Då vaknade jag av näsblod skiiiitofta. Alltså mitt i natten. Man bara vaknar av att man ligger och sväljer blod, snabbare och snabbare. Sen springer till badrummet. Står där över handfatet i en kvart och bara förlorar 390380 liter blod.

Fast det händer väldigt sällan nu. Detta är andra eller tredje gången jag vaknar av näsblod detta året. Var hos doktorn och brände bort blodkärl vid två tillfällen för jag hade för mycket näsblod eller nåt, så jag ska typ inte kunna få det längre. Kanske borde bränna ett till.

Men det är så sjukt!! Hur kan man bara få det sådär när man sover??? Nånting lär ju hända i hjärnan liksom.

hiiioouuror!


Till alla billiga brudar där ute

jetteklad hest

nejnej han dääär, han som spelar snuuutplatt

My fav jeans. Fast dom är trasiga osv för dom är för långa. Eller så äre mina ben som är korta. Meneeeeee vad ska man göra. Borde klippa lite på det där långa håret också. ...fet chans xD 

retard eyes?

Hei plokk-enn.

Jag har faktiskt en fråga (som ingen lär svara på MEN I ALLA FALL); när ni kollar på lampor utomhus, ser ni en regnbåge runt? Jag upptäckte för några år sen att man kanske inte ska göra det. Men eftersom fler läser denna bloggen än vad jag har frågat runt IRL sååååå... om nån känner igen detta så skulle jag bli lite glad osv om ni hörde av er. Så man kan slippa gå runt och vara ufo själv.

Jag hade fett svårt att koncentrera mig på grejer i skolan när man skulle skriva på vita A4papper (och det gör man ju rätt ofta) för alla vita papper hade 230402384093284 färger i sig och jag blev sjukt trött i hjärnan av allt som bara gled runt. Så var jag hos en ögonspecialist som trodde det hade med asperger att göra, men jag vet inte. Hon sa att min syn kan vara jätteskarp (lol ja det är ju därför jag inte ser ett skit utan linser?) och att jag inte kan "solla bort oviktig information" eller något sånt, så min hjärna tar upp 20374034 detaljer i pappret. Jag tror ändå mer på att jag är typ nån i X-men. Lätt. En vacker dag kommer dom tillbaks till mig och hämtar mig.

Van Gogh var nog också med i X-men alltså.

Såhär ser jag lamporna ute, fast regnbågen är jämn ofc xD Jag kommer känna mig som en rätt fet idiot om alla ser lamporna såhär nu hahahahahaha???

hümor

det man kallar kärlek

 

Vi har varit tillsammans sen den 19 december 2008. Det blir tre år denna vintern. Vi ringer fortfarande och säger godnatt till varandra om han jobbar natten eller om nån av oss är på semester. Ingen känner mig som han gör. Ingen förstår min personlighet som han gör. Vi bråkar ganska mycket, men vi löser det alltid för det är vad båda vill. Han är den enda jag bråkat med och velat stanna hos. Jag älskar honom hela tiden, även när jag tycker att han är en idiot älskar jag honom mer än något annat. Ingen kan trösta mig bättre än vad han kan. Ingen kan få mig argare än vad han kan. Men när jag blir det så älskar jag honom fortfarande. Jag har aldrig, nånsin, känt lika dant för någon eller något annat. Ibland fattar jag inte ens hur man kan både vara så arg men samtidigt älska någon mer än något. Kärlek är svårt. Men oftast är det bra. 

Han ger mig fortfarande fjärilar i magen ibland, jag är fortfarande kär. Jag saknar honom när han är på jobbet. Jag kan bli svartsjuk. Han kan bli svartsjuk. Förut tyckte jag det var det sämsta nånsin, nu tycker jag att det är bra. Har starkaste känslorna ever för honom. Det går liksom åt båda hållen. Allting med honom blir 10ggr mer. Om han gör något jag inte gillar blir jag jättearg, om han gör något jag tycker om så blir jag jättelycklig. Allting blir liksom sådär mycket hela tiden. Ibland är det jobbigt. Men jag gillar att det är jobbigt, för jag klarar det med honom. Jag älskar det vi har. Skulle inte byta det mot något. Han finns alltid där för mig. Han försvarar det vi har tillsammans.

Jag brukar känna i magen en speciell känsla precis innan jag får sms av honom, precis som om jag visste att han tänkte på mig precis då. Den känslan slår aldrig fel heller (är faktiskt ganska läskigt). En gång när han körde bil sa han att han fick en liknande känsla, och tittade ut genom fönstret och såg mig där han körde förbi. Precis som att han kände att jag var där, utan att veta det för jag hade inte sagt något. Det är liksom på insidan, som ett band mellan oss.

Samtidigt som vi är jättelika så är vi som varandras motsatser. Kan inte beskriva detta så bra, men allting med honom är så stort. Man kan liksom inte ens säga vad det är. Det bara känns. Rätt. 

<3

when i was 17

Såg nyss nån sån "when i was 17"-grej på MTV. 

När jag var 17 var jag fett förvirrad. Krossade hjärtan, fuckade up och visste liksom inte vad jag ville ens. Typ som för alla andra 17åringar, antar jag. Började föra dagsanteckningar när jag var 17, så jag kollade i den för att se vad jag gjorde detta året osvosvosv. Blev inte jätteöveraskad.

VÄÄÄÄÄÄÄÄÄX ._.

Allt i denna boken handlar om sprit, pengar, utseende. ALLT. Hur jag skulle lyckas få pengar av folk, hur jag skulle förändra mig, hur mycket sprit jag kunde få tag i. Pengar var så sjuuuuukt viktigt för mig. Skulle kunnat göra vad som helst för pengar (skojar inte, VAD SOM HELST). Helt stört. Supa bort all ångest och köpa sig snygg sen så alla ger en komplimanger.

hmyea

1 Jan 2005 -- Kom hem från USA. Fest hos Schmoo. Minnesluckor. 

Srsly, jag vet inte vad jag gjort på hälften av alla fester jag varit på. Och det var fest HELA tiden.

Jag ville bli svetsare. Jag ville gå IP. Jag hade(har) kompisar som gick IP och jag visste att man skulle tjäna bra med pengar. Detta var innan jag köpt kameran. Ärligt, tänk om jag hade gått IP?

Var nästan aldrig på lektionerna, men jag var i skolan.

det var bättre förr lixx

Många fester avslutas med "ingen bra fest" i boken, som innebar cepeångest from hell. GG liksom.

27 januari 2005 -- cpfest hos Erik. Erik däckade på toan så fort vi kom dit och låg där i typ sju timmar? Vi trodde han var död. Lärde känna Timmie. Slog Björne på truten två gånger hahaha. Snö ute. Fick värsta psykfucket. Kunde inte spy. Mår seriöst inte bra.

3 minuter efter denna bilden togs så sprang jag upp på mitt rum & klippte håret.. > ______<

12 Mars 2005 -- fest hos Jenny. Fick vänta på Timmie en hel jävla timme på stationen. Minns inte ett piss. Drack halva finlandian på en gång rent så jag skulle spåra. White russian. 

14 Mars 2005 -- fest hos mig. Mina föräldrar är borta. 23 pers kom. Skitkul! Filthen kom. Första gången vi träffades. Golvet i tvrummet började brinna hahah (alltså seriöst, hade det varit min unge som satt eld på mitt tvrumsgolv hade jag fan dödat). Rev sönder en killes arm (han har fortfarande det cepelånga ärret idag xD GG Hanna, GG)

stuff

Jag sov hos Erik skitmånga gånger. Jag var i Karlshamn och festade skitmycket. Jag var tillsammans med en kille men blev kär i en annan och sabbade seriöst sönder allt (story of my life). Det är nog det jag ångrar mest när jag var 17.

27 Mars 2005. Jag rageade, släppte alla spärrar, spårade totalt en kväll i Backaryd och slog ner 4 pers. Tills det kom en nynazist som lyfte mig i håret och skärpet och slängde ut mig på gräsmattan. Det var som exorcisten typ. Folk höll ner mig och jag skrek tills jag blev hes. Jag kommer inte ihåg nånting av den här kvällen, men Jocke har  berättat. Typ tusen gånger hehe. Hade så stört ont i kroppen och halsen dagen efter. Kunde knappt prata eller gå. Ändå var det den bästa kvällen i mitt liv. Tills jag gjorde ännu ett dåligt val och gick hem till Jacke för första gången. Mina föräldrar kom och hämtade mig mitt i natten från Backarydsfesten där slagsmålet varit. Så låtsades jag gå och lägga mig, men smet ut mitt i natten till Jackes lägenhet och stannade där tills solen gick upp. Spelade på hans Jackson RR1, kollade på Opeth DVDn. Han skrattade och sa att jag luktade som en halv spritfabrik.

you know it!
Det slagsmålet var det bästa/skönaste jag gjort, ever. Min hjärna proucerade liksom eget valium där inne och all ångest i bröstet hade nästan försvunnit. Helt sjukt. Fattar inte vad jag drack den kvällen. Festen var hos en jag inte kände. Det var på denna festen jag fuckade up för mig och min dåvarande kille. Han var inte på festen för han var på lajv. Men detta är enda gången jag ångrar något jag gjort, för han förtjänade verkligeeeeeeen inte det. Jag blev kär i en annan. Och jag kysste honom på festen när jag var asfull. En tjej såg oss och sa "men är inte du tillsammans med någon annan, jävla hora!?", dååååå flippade min hjärna och slagsmålet började. Alltså bara för att make things clear: jag hade inte legat med honom eller nåt, jag var sjukt oskuld när jag var 17. Men vi kysstes. För mig är det otrohet. När man är tillsammans med en kille men börjar få känslor för en annan är otrohet imo.

säg nåt jag inte hatade här haha <3

Jag sa ingenting till min kille. Men han märkte att något var annorlunda för jag undvek honom i skolan och på fester. Drog iväg till Karlshamn utan honom osv. Den 27 Maj tog det slut. Jag vet inte varför jag inte gjorde slut med honom innan jag började träffa Adde. Så jävla dumt. Jag var förmodligen inte redo för ett seriöst förhållande. Men med Adde var ingenting seriöst, vi bara festade hela tiden.

nån sandade på min snö T_T tror det var papps

Men det hände roliga saker också. 9 april 2005 -- fest i Karlskrona på MCklubben. Jenny och Linda fyllde år. Bakade tårta. Hamnade nästan i bråk med en ful jävla popare (Hans kompis???). Fick nästan Cravenanfall, men Merkel lugnade ner mig och vi pratade jättelänge tills jag blev normal i huvudet igen. Rökt massa vattenpipa. Sebbe var full som ett ägg hahaha! Han dök i en container som var full med spya och piss, bögade sig, bet Ida i bröstet, sög på Björns tunga, drack klumpig mjölk osv (HAHA älskarT. Det är typ det roligaste jag minns från när jag var 17. Stört rolig kväll). Åkte hem med Jakobs mamma dagen efter, i bagageutrymmet.

Var hos Jacke hela nätterna tills solen gick upp. Mamma ringde på min mobil 378 gånger och var orolig, men jag svarade aldrig. Jag ångrar faktiskt att jag var hos honom också. Önskar att jag aldrig hade träffat honom tbh.

den vintern var nice

Ville hoppa av skolan. Var nästan aldrig där nu. På varannan sida står det att jag mår dåligt.

20 Maj 2005 -- Fest i Khamn med Jocke och Adde. Adde rev mig på ryggen så det blödde skitmycket (Har ärr där. Jimi Maiden har gjort ett av dom, Adde ett och Jacke ett. För jag bad dom göra det. Srsly?? Vem fan gör sånt även om nån ber dom? Vet att jag tyckte det vad skönt då men idag tycker jag bara det är fett sjukt och skäms över min rygg när folk frågar mig "Vad har hänt med din rygg??")

23 Maj 2005 -- Haft foto i skolan, det är askul. Åkt kundvagn haahha Jocke körde mig! Var med han inne på IP och fixade mitt halsband. Jocke läste fel på "Polly" och trodde det stod "Dumle" (HAHA VA!? xD).

Jag kände mig såhär när jag kom hem från tulle

24 Maj 2005 -- Gick till skolan runt 10 och åt med Jakob. Varit inne på IP (var där inne skitmycket, för att dampa med Jocke). Lagat Jockes ben som blödde, jag hämtade plåster på estet. Han ville typ inte att jag skulle hjälpa honom, men jag gjorde det ändå. Solat med Sebbe hemma hos mig. Åt tacos.

27 Maj 2005 -- Gav Yannick pengar. Merkel kom hem till mig när jag låg och solade. Visste inte att han skulle komma. Pratade. Det tog slut...som fan. Jag fick sånt jävla ryck när han gick..Skrek och kastade sönder speglar, skar upp benet, låste in mig på rummet. Mamma och Jessan lyckades komma in när jag satt och grät på golvet. De höll om mig jättelänge. Tror jag flippade så hårt för jag fattade att jag hade sabbat detta åt helvete. Och for what liksom. Festa i Karlshamn? Så jävla lol.

it's just too bad we're tone deaf!

28 Maj 2005 -- Mamma tog min sprit. Jag fick cpryck på henne. Var asförbannad och ledsen över allt från igår. Mamma och jag bråkade jättemycket. Vill flytta till Jessan(min äldsta storasyster). Jessan och jag har pratat om det. Ida kom och vi skulle meta i hamnen (Gjorde alltid det om jag var ledsen). Grävt mask hos Jessan, sen körde hon mig till hamnen. Vi hämtade Natta (som var sju år då) på vägen för hon hade varit på disco. Så hoppade hon in i bilen i baksätet och såg/kände på sig att jag var ledsen. Jag sa ingenting. Inte hon heller. Så sträckte hon fram en dumle till mig från baksätet. (ALLTSÅ det är det gulligaste nånsin, jag börjar typ lipa när jag tänker på det. Tyvla, din sötis) Efter fisket drog jag till skogen i Karlshamn på fest med Adde och Jocke som vanligt. Vi sov hos Jockes syrra. När jag skulle sova trodde jag Jocke var en geting, sen hällde jag superlim i hans hand (xD). Hade vattenkrig inomhus. Åkte i Kroons mercedes i bagaget med Adde (alltså lol, varför alltid bagaget?) för vi var verkligen ASMÅNGA i bilen. 

kopplade in gammal dator & hittade massa gay ass pics hahhahaha

Jag lärde mig min mammas underskrift. Vet inte hur mycket jag skrev på med hennes namn på grejer från skolan.

HAHAH 2 juni 2005 -- En fågel sket på Fjun när vi var och gick på stan hahhaha så kom det fram en random mamma till honom och gav honom en bebisservet. Höll på och garva ihjäl mig!! HAHA kommer ihåg det så jävla väl! Fjuns besvärade blick var så priceless.

Jag spräckte upp mitt ögonbryn. Vi körde från Karlshamn och folk skulle hem, så bilen var cepefull. Jag satt i Addes knä i framsätet. När vi släppt av några i baksätet fanns det mer plats där så jag skulle hoppa ut ur bilen och sätta mig i baksätet. Hoppar ut, landar på huk och av någon anledning hoppar jag grodhopp till baksätes dörren, öppnar dörren RAKT i mitt eget face och smäller upp hela ögonbrynet så det PISSBLÖDER och jag kastar mig in i bilen och asgarvar för det måste sett så satans kul ut. Och det gjorde det uppenbarligen. Har ärret kvar. Det pinsamma med denna historien är att jag var 100% nykter.

stuff

15 Juni 2005 -- Var på efterfest. Ringde en tjejkompis och hon stönade typ så jag frågade vem hon var med, men hon sa inget. Så jag drog dit (varför ens? xD) Och jag hittar henne och en annan tjejkompis som typ låg på Merkel och höll på som fan. Då fick jag cpryck 2K. Verkligen spårade totalt. Sprang in i skogen tills jag inte visste var jag var och höll på att springa ner i vattnet. Skrek tills jag inte fick fram röst längre. (Ångest, much?) Han hittade mig och sa "eftersom du hittat en ny så skiter jag i det här". Sant iof men det var ändå cpjobbigt att se det sådär rakt i ansiktet. Ringde Ida. Älskar henne.

det är alltid grönare på andra sidan lixx

Det är sjukt hur naiv jag var, seriöst. Jag köpte allt alla killar sa till mig. Nu när jag läser det i efterhand fattar jag ju att det bara var snack. Och jag fattar vilka känslor som var äkta och vilka som inte var det.

Jag fick mitt första sommarjobb. På tarkett. Efter den perioden jobbade jag en till period, i parken. Beställde kläder från tyskland, sprit och min första systemkamera för lönerna.

Var ofta på vuxenpsyk trots att jag var 17.

<p> angelicas fotoprojekt</p>

8 juni 2005 -- Tosia. Adde och jag kom överens om att vi nog ska börja datea. 20 augusti blev vi tillsammans.

Slutade äta. Åt bara måltidsersättning + piller.

Drog till Gates of Metal med Adde och dom. Jacke och dom var också där. Erik också. Allt blev bara jävligt knepigt. Träffade Alexi för andra gången. Träffade Idling. 

10 augusti 2005 -- Drömde en asrolig dröm om Dimmu Borgir. De hade en spelning i ett jättelitet rum. Shagrath hade inget smink.. och han var...NINA PERSSON! hahahhaha! (från the Cardigans). Bästa drömmen ever haahha

Var i väldigt vääääldigt många möten med SYV/elevrådskonference eller vad det heter. När alla samlas; rektor, kurator, vissa lärare, mentor, mamma och jag i möte efter möte efter möte.

Började bli intresserad av japanska språket. Beställde kurslitteratur.

Hittade en liter sprit i min garderob som jag antingen gömt eller bara glömt. Blev ASGLAD, höll på att dö av lycka. 

merry xmas, honey

Fick concerta och ADDdiagnos. Blev felmedicinerad och tog way för mycket med flit. Rasade i vikt. Rasade i empati. Fuckade up allt. Tog concertan hela tiden. Hallucinationer. 

2 September 2005 -- Fjuns fest! Gräddkrig och brottning. Pappa och jag hämtade Adde i Kallinge och sen åkte vi till Fjun. Drack White Russian. Bara lajvare där. Hans (!!!) startade gräddkrig med mig. Brottade ner honom (HAHA gjorde jag ens det? Jag tror Hans skulle bära in mig där inne sen, men han slog i mitt huvud i stuprännan? Kanske blandar ihop två tillfällen, men jag har för mig att det var så?). Sen ville Timmie också. Han är gay.

Spelat piano ofta. Spelat gitarr ofta.

Fick ut sömnpiller som var helt sjuka. Jag och piller är ingen bra deal för jag vet inte redigt när "det räcker".

iiiiihhh snööö ^_______________^

Mådde skit, igen. Seriöst jag mådde verkligen skit hela detta året.

Rakade undercut.

Köpte en fiol helt random för 2500 en dag när jag gick förbi musikaffären.

Började pilla med Photoshop.

Dagarna jag var med kidsen var dom bästa. Det var liksom så äkta, och det är det fortfarande. Dom är mitt liv. Alltid när jag haft det skit eller om det är nån kille som hållt på eller något annat dåligt så träffar jag alltid syrrans kids och allt jobbigt bara försvinner. Då är det liksom bara jag och dom, inget annat.

Var på många spelningar.

svartblått ^^

Hade sjukaste vikthetsen.

Åkte med mamma och pappa till Barcelona.

Var med Emilio på Eldsjäl.

Hällde ut concertan på marken. Adde sa att jag hade förändrats. Lovade att sluta med tabletterna. Började två dagar senare igen.

Var på gymmet skitofta och tränade.

Jag, Sebbe och Sebbe bröt oss in på isrinken mitt i natten hahaha. Dom spillde öl i min säng. Jag blev sur.

Åkte till London med papps. Åt sushi varje dag och handlade kläder och löshår.

Svingammal :) Tror ändå jag kan ha med den i projektet på ett hörn

Min läkare, Sveriges mest efterblivna, Leo Rise sa att jag "har micropsykoser, känner ingen empati för andra, är psykisktstörd och psykopat." ...Okejjjjjj idiotgubbe.se. Hoppas inte han fortfarande jobbar som läkare. Han hade hand om min medicin. Jag kunde gå in där och säga "hej, medicinen funkar inte, jag vill ha högre dos", "okej" sa han utan att kolla upp nånting. (Och besides, är det nån här i världen som har empati så är det fan jag. Har för mycket empati. Blir ju fan ledsen om jag ser att det ligger en tappad strumpa eller vante på marken)

Gick upp på mitt rum en kväll och klippte av mitt hår. Från den längden jag har nu till kortkortkort (se bild).

mitt hår höll på & dö efter alla blekningar o stuff T__T

man kunde dra av massa så losnade det som tuggummi på mitten ._.

Hade en egen julgran denna julen som var ca en meter.

JAA-aaa det var det det. Mitt liv som 17åring. Saknar jag det? ehhh lol. Idag tar jag inga tabletter what so ever, vill inte ens ta alvedon. Jag hetsbantar inte, bryr mig inte om kalorier. Jag festar inte längre. Jag är inte lika blåögd när killar ger mig komplimanger. Jag har alltid haft skitsvårt för att bli kär i folk. Men när det är någon som säger snälla saker till mig, komplimanger osv och får mig att känna mig bra och behövd så valde jag att vara runt dom killarna jättemycket, även om jag inte var kär så var jag med dom för jag kände mig "behövd" typ. Svårt att förklara, men det enda jag ville var att vara behövd och att inte bli lämnad ensam. Det är så fortfarande och jag har feta problem med det. Jag litar inte på allt och alla längre. Jag är inte lika förvirrad längre. Jag mår inte lika dåligt längre. Kan nog säga att jag mår ganska bra idag om man jämför med när jag var 17. Känns knappt som vi är samma person ens.

Jag som trodde det var det roligaste året i mitt liv. På ett sätt var det det. Alla festerna var verkligen skitroliga, men jag mådde rätt sämst såååååå det var kanske inte så bra att festa 24/7 då. lol om någon ens läste detta inlägget xD Jag var så sjukt fucked up... Varje dag önskade jag tills jag skulle bli gammal och skulle slippa denna skiten. Att vara tonåring. Hatade varje dag.

höll på o bleka / färga rosa ._.

Fett naket inlägg.

meanwhile in london

whatever

stupid ID

Jag har lärt mig trixet med detta fula kortet tho. Om man håller det snett och på snedden så ser det inte lika fult ut xD Ska alltid lämna fram det så och hoppas att ingen behöver kolla på det straight on. ...Vilket dom alltid behöver. Röv.

Gillar att maskinen dissade min namnteckning och gjorde en egen tolkning. Gillar att jag har min tjalol-jag-har-precis-vaknat-frisyr

MEN! Det står Västerbottens län på det så nu kommer alla tro att jag är norrlänning -- SAFE!

hey baby, i noticed you have braces. i have braces too. näeee meneeeeee...livmoderhalscancer?

Alltsåååå hallå? Jag fick ett brev idag. En kallelse. Till en gynekolog för att kolla om man har sån livmodelhalscanser?!?!? Schyrre. Härligt. Splendid. Lookin forward. Not. Vill varna alla brudar där ute; så fort ni fyller 23 får ni detta brev och måste gå dit och bli "undersökta" EN GÅNG OM ÅRET minst. 

Är det bara jag som tycker det är cepeobekvämt? Skulle man frivilligt vilja valsa in på nått sjukhus och ba lägga sig i en stol och visa upp det heligaste man har för nån random gubbe? Eeehhhhhh nae. Ska ringa sönder deras telefonlinje sen och kräva att jag iallafall får en tjej. MEN FATTA JAG ÄR ASRÄDD för denna undersökningen!??! Hur ska dom göra detta ens... Jag lär ju lätt inte vilja googla bilder på det. 

Fatta det kommer vara obekvämt vilken ålder han än är i, om det nu är en kille; nybliven gynekolog i min egen ålder = FETT awkwaaaardddddd, gammal gubbgynekolog = FETT awkwaaaaardddd, nån gubbgynekolog i 40årskris = FETT awkwaaaardddddd. Alltså snälla rädda mig jag vill verkligen inteeeeeeeeeeeeeee!

megamaaaaaaan

Hei plokk-enn.

Nähe om man skulle sluta spela megamanlåtar och typ...gå ut? Har hört att världen där ute ska vara annorlunda. Å andra sidan -- vem behöver det? Srsly.
Alla jävla killar som tror att livet handlar om tjejer måste ju vara dumma i huvudet. Seriöst. Alla vet ju att livet handlar om gitarrer? 

Nä men seriöst(igen), jag måste faktiskt dra och hämta mitt groteskt fula ID nu. Ska göra mig snygg så dom ba "men hallå, det är ju inte du på kortet???" så jag kan få ta ett nytt. Lär ju funka. NOT!

tjerlek


--TANZEN--
 

oh i see what u did there

Wait for it...

Det KAN inte bara vara jag som ser detta?? xD
(MEN! hon som är längst till höger på bilden är världens bästa optiker och jättesnäll)

kardemummabullar med gammaldags vaniljkräm

Så -- nu får den vaniljen ligga där i tills jag köpt en sån där mixer, sen har jag också hemmagjort vaniljsocker. Har hört att det ska vara mycket godare än det på ICA från en säker källa.


Den här lilla bullen kanske inte ser mycket ut för världen, men den var jättegod osvosvosvosv


Bullfezt

städarN

Nu har jag varit dammsugarN, tvättarN, bäddarN och funderar starkt på att bli bagarN också. MEN VAD ska man baka liksommmmmmmm. Jag borde göra något med den där vaniljstången som ligger i bakskåpet. 

 

100% Pure Body Scrub Vanilla Bean

Igår fick jag paket:


Från vänster: rengöringslotion från Mario B, footsoak -- Uhma Nagri, nån random antiage från NUXE, footbalm -- Balmbalm, bodyscrub -- 100% Pure, ögonfransar -- Ardell, schampoo + balsam -- Madara. 

Den här scruben från 100% pure är verkligen todiefor.  Kornen är perfekta, konsistensen är perfekt, huden blir len, den luktar så jäääääävla gott, burken är jättestor osvosvosv. L-O-V-E! Min kille strök handen över min rygg och sa att jag var jättelen (hade inte sagt till honom nånting om scruben), så det märks när man har använt den :) Älskar den!

glider omkring i nytt hår

OI peepz. Jag färgade håret idag. 

 

 

Med denna färgen:

 

Blev det den färgen? Nej. Det blev typ...bara mörkrött. Men vad hade man förväntat sig liksom. Jag hatar att jag älskar denna färgen dock, för jag kommer aldrig kunna få den exakt lika dan nästa färgning. Min plan var att bli brunett idag, men det kinda backfired. Får väl vara redhead lite längre dårå. 

 

Mitt hår mådde sjukt bra av den där inpackningen som man får med. Håret blir liksom alltid som i balsamreklamerna. Cepelent, ceperakt, cepeglansigt, cepelätt att ha å göra med. Varför är mitt hår inte så hela tiden? Lol på att det ser typ lika dant ut på bild, men det är fint i verkligheten. 

panik? håret ba faller av

Hei plokkläsare!

Jo nu äre så här dåva, att jag har tappat så STÖÖÖÖHÖHÖHÖRT mycket hår nu sen ett par månader tillbaka. Alltså verkligen dödligt mycket. Det bara lossnar hela tiden. Efter en dusch så är det liksom en gigaaaaaaantisk hårboll som lossnat??!?

Kan inte minnas att jag ska fälla så här mycket? Tur man har tjockt hår annars hade jag nog varit rejält tunnhårig efter allt detta. MEN! Varför fäller man så här mycket?? Gör allas hår det? Alltså ENOOOOOOOOOOORMT mycket (kan verkligen inte betona det där nog)??? Tänkte ta kort på den hårbollen som jag fiskade upp ur duschavloppet nyss för att visa hur mycket det är, men kom på att det kanske skulle vara lite ofräsht?

Kan rita i paint!

Så typ. ...Pyttelite mindre kanske. Men fatta mycket! På en vanlig dusch liksom. Hjelp ._.

dyyyyv ååå jaaa

Tyvla


"En gång"(skitmånga xD) gång tvingade jag ut Tyvla så jag kunde ta 23789472394 kort på henne

Detta kortet är inramat på väggen på estet @knuthahn. Tänk så är det kvar sen när du ska börja där, isåfall blir du ju värsta kändisen :D

Utanför mina föräldrars hus

Här hittade vi ett litet äckligt kryp


En gång skulle Tyvla på disco och ville att jag skulle fixa henne innan, så det gjorde jag :D

Detta är från Öland när vi var på semester för jättemånga år sen, så tuperade jag hennes hår 


Hahah sötast. Detta var typ precis när jag köpt min kamera

Vi var i Jönköping hos Gmormor under halloween så jag tyckte det var läge för smink osvosv

@ syrrans place

HALLÅ JAG SAKNAR DIG.SE

jinx?

Sääääähhähäämst! Drömde att jag hade såhär kort svart hår. Det var inte niceness. Ett tecken kanske? Jobbigt läge.

Ae, får väl spela lite nu istället. Måste varva om Simon the Sorcerer I :> Gör det med glädje för det är lätttttttttttttt ett av världens bästa spel. Lättlättlätt. Jag kan faktiskt inte välja mellan Monkey Island och Simon the Sorcerer. Om jag blev satt på en öde ö utan internet och fick ta med mig tre grejer skulle det lätt vara en dator och dom två spelen xD

hai. i haz free hugz

 

Cuteness. Ville bara sägaT.

skiiiiiitknän

Jag måste seriöst vara pensionär in disguise. Mina knän blir alltid helt lame när det är väderomslag, som alla gamligars. Gör cepeont och så kan jag inte sova. Så vad gör man? Går upp, kollar igenom HELA elevens sortiment (igen), gör lite listor, käkar lite muffins och sen blir man förhoppningsvis trött igen och kan somna om.

Påsen är seriöst sån tönt. MuffinsslukarN. Stjäler mina muffins och är helt besatt. 

fin dag osv

Hei plokkenn. Först skulle vi till polisen och fixa mitt ID osv. Jag blev seriöst så ful på mitt kort att om man googlar uglyID så lär mitt komma upp. Varför kan man liksom inte bara bli snygg på sånna kort? Mission impossible. Så gick vi och provade glasögon, och sen käkade vi sushi. Köpte tyg också osvosvosv. Imorgon lär mitt paket från eleven.se komma. 

Här är två kort från det förflutna eftersom jag uppenbarligen är fulast ever just idag;

sånt som är ascoolt


Nebulosor


Ädelstenar


Norrsken 


Utdöda djur


"Konstiga" djur


Universumteorier


Alienterorier


Människohjärnan
 
Väder, säsonger 


Regnbågar


Jorden


Atomfysik, kvantfysik, astrofysik

Ibland, som nu, får jag sjuklig ångest över hur stört lite jag ens använder min hjärna nu för tiden om man jämför med när jag gick i tvåan på gymnasiet och läste fysik B "för det var kul" på fritiden, hade inte ens kursen i skolan. Fick låna böcker av min mentor som uppmuntrade detta. Nu är min hjärna full av potatismos och skit. Men så kom jag över en video på youtube som väckte min sovande hjärna lite.

Ibland käns det som man wastear bort hela hjärnan när man bara tänker på vilka kläder man helst skulle vilja ha, hur man skulle vilja se ut osvosv (som jag gör alltid annars med min fritid) när jag istället kunde göra det som jag gjorde innan och arbeta lite mer med mr. brain, för jag kan ju tydligen det. Så ba slänger man bort att! Waste Hanna, waste. Borde kanske leta upp mina gamla böcker och damma av dom lite. Skaffa sånna asfeta flaskbottnade brillz och ...bli smart igen?  

Det roliga är ju att ingen tror att jag är ens lite smart pga min ointelligenta personlighet(?) rent generellt. Jag utstrålar inte hög IQ liksom, lets face it. Men så ba hade alla fel. Woop fucking woop.

 

pwetty pweeaase

Hej. Köp detta halsbandet till mig? Kostar bara nån biljard typ. Ingen big deal.

Yellow Sapphire and Diamond Loop Necklace

gul safir. Fina GYVL!! Hallå i needz it ._. Skulle ju typ aldrig få en enda panikattack till i hela mitt liv om jag hade detta.

städar bland foton

Det är seriöst det sjukaste evighetsjobbet. Sökte på alla bilder som var över 5MB. Fick upp 14'750 filer. Gött. Och alla ligger utspridda i konstiga mappar med namn som är helt efterblivna; "shizzledizzle", "NEJ INTE HÄR!!!", "JaE sKaE HaE eN hApPy HeAtoN", "rött fast vitt" osvosvosv alltså det hänger inte ihop alls så jag hittar ingenting. Bra hanna, verkligen.

xD


demotivational posters - LIKE A BAUHAUS


demotivational posters - China


demotivational posters - SARAH JESSICA PARKER


demotivational posters - 3 INCHES


demotivational posters - SO SORRY

time4change

BAI BAIIII

geeegeegeeggeggegege babybbabyayyabybaybaby

xD luv

sötast

Drömde att jag hade en sån här liten bebis som hette Elvis xD Jag åkte buss med honom.

spam

jag känner en boooot, hon heter ....kylia, river, marlee, johnette, maisyn, blablalbalb VARFÖR JUST JAG?!

Fan det kommer ju fler hela tiden. Måste nog fixa detta. Har över 150 stycken O_o Tack. no rly.

dwarfie mcdwarf -- diamonds are forever

Okej nu trillade jag in på Tiffanys av misstag (sann historia), och sen blev jag liksom mer och mer ...förvrängd. Nu måste jag berätta. När jag kollar på ädelstenar...händer det något i mitt huvud. Alltså man sjunker ihop och blir typ hunchback, får giriga ögon och gnuggar händerna samtidigt som man ser ut lite som gollums kusinbarn. Alltså jag blir besatt.

När jag var liten fanns det ett gammalt glasbruk vid Nedre Brunnsvägen som hade slagit igen, och när dom rev fabriken låg det fullt med färgade glasstenar över hela den parkeringen där mittemot Weinercafét. Givetvis var jag där och plockade fram de finaste stenarna. Fick med mig en jättestor blå sten som var värd mitt liv och lite till typ. Och det som stör mig så jävla mycket är att jag inte minns vart jag gömde den. Seriöst jag trodde att alla var ute efter denna stenen (det var bara färgat glas, however, SJUKT värdefullt för mig). Jag kunde liksom sitta och klappa på stenen hur länge som helst, eller kolla genom den mot solen. Alltså jag hade gjort så mycket för att få den tillbaks. Eller bättre -- äkta ädelstenar dårå, men lets face it -- hur ofta har man sissådär 50 mille på fickan som bara ligger och skräpar?

Fatta att jag typ kan sälja min själ för en sån sten. Tror inte det är bra för mig. Hahah alltså seriöst jag känner mig så retard. Som en liten makthungrig dvärg typ som bara bedrar allt och alla för en sten.

...MEN KOLLA PÅ DOM!!? ...och hur många av er har inte pillat på kompisars föräldrars "kristall"kronor liksom? Kids älskar sånt!? *är inte ansvarig för era trasiga kronor* 

 The golden jubilee, 54'567 karat

  
 

images/facet-rough/garnet/green-grossular-garnet-10192006-1-1.jpg.jpg


jag kollade på denna youtubekanalen i två timmar...skojar inte ens. Finns typ 987493794 klipp på olika kristaller som bara snurrar sådär.

Amethyst birthstone  Min sten hade en sån här klumpig asymetrisk och stört oslipad form, men med en len sida. Stor som en knytnäve ungefär. Mörkblå.

Om jag hade fått en sjukt stor förmögenhet hade jag LÄTT kunnat bränna ALLT på en sten.  

Nae nu ska jag återvända till mina förfäders gruvor. Peace hombres!

 --

...Men vänta. Det bästa jag hittade senast är detta;

Den gula diamanten. God-fuckin-damn. Jaaaaaaaaaaag vet inte vart jag ska ta vägen?!?!? Måste gå och andas.

jaegarN

4h senare typ. Känns inte riiiiiktigt klar ännu. Nu suger det att min blogg inte klarar större bilder, så kolla här ist: http://maozi.deviantart.com/art/The-Hunter-250944432 och tryck påN så blir den deluxe.

best game ever made


lolpants

funny pictures - SPOT TAKEN

 

 

rage!

Men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH! andasandas...

Jag kan ju inte ens fixa ett nytt leg eftersom mitt leg har gått ut. Såååå kanske bobo följer med mig till die polizie imorgon om jag har tur/om han har tid. 400 spänn skulle dom ha förT!?! Och tydligen funkar det IDt som ett pass inom europa också, jag vet inte. Hon polisen lät som värsta säljaren. Fattade ingenting och hon bara pratade i 190. Meneeeeeeee aa det blir säkert bra. Särskillt eftersom jag reser så mycket inom europa nu för tiden. ...

Jag ringde banken också och det var nån jävla praktikant som svarade(?). Han visste verkligen ingenting om ID. Sen sa han att dom inte tar foto där utan det måste jag ta med mig. Så frågade jag vart man kan ta sånna kort då. Så sa han "ööh.. asså jag vet inte, typ nån fotograf typ?" xD Men hallå brains. Så jag ringde polisen. Elller ja... säljarN. Men där kunde man iaf ta kort också. Så det får väl bli där dådå.

Obama Pictures and McCain Pictures

still gettin it


Aee nu får man väl slänga på sig nåt och rulla in till stan för att fixa nytt ID. Fyfan vad jag hatar sånt. Ta passfoto/skolfoto/seriösa foton ni vet? Man blir alltid så SATANS FUL?!?! Och så finns det inget man kan göra åt det heller. Man blir ALLTID det??? x'D Så får man dras med skiten i typ tio år och alla säger "ööh.. är DET DU?! xDDDDDDDDDDDDD" ... Man ba ja? Frågan är om man ska se ful ut med flit, så blir man ju inte besviken sen liksom. Är ni nöjda med era IDn, pass, körkort, skolkort?

skulle inte ens tveka

Jag vaknade nyss helt harmoniskt. Drömde en så sjukt verklig dröm. En viss person och hans bror var hemma hos mina föräldrar. Jag var där, mamma och mina systrar var där. Jag fattade inte vad den ena brodern gjorde där. Dom kom bara ner från trappan. Jag kände liksom den där obehagliga känslan i nacken. Det var som om tiden stod still när jag insåg att han var där. Ignorerade honom. Tittade inte ens på honom. 

Jag hade nyligen varit i usa och skulle berätta om det. Sen helt plötsligt skulle vi ringa min morfar och gratulera honom i efterskott (med ca 5 månader, made no sense) och han blev jätteglad och skrek i telefonen och skrattade.

Några andra i min släkt kom hem till mig efter detta, med paket. Jag antar att det var min födelsedag. Men nu i drömmen var det liksom annorlunda. När jag sprang och öppnade dörren så var jag liten igen. Det var två av mina kusiner vid dörren som kom med paket. Så öppnade jag paketet vid diskbänken. Det var en barbie utan kläder. Då säger det där satans aset som jag försökt ignorera hela drömmen "jag vet var på den barbin jag har sett dig, Hanna", och jag bara vänder mig om, blir "vuxen" igen, slår honom rakt i ansiktet allt vad jag orkar igen och igen och igen och igen tills han ligger ner aldelles blodig vid köksskåpen på golvet, och jag slutade aldrig slå.

Och det var. så. jävla. skönt.

Jag hade utan tvekan gjort det om jag fått tillfälle i verkligheten.

mobilpics

HEI PLOKK! Jag har hittat skräp på min mobil:

Min blåbärspaj till vänster och Emilios till höger. Och dom säger att JAG är beroende av sås?!

diskret fluffhår

HALLÅ VINTERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Biffen tvingade med mig till gymmet 23.30 när jag var på semester. Vi cyklade typ cepefort så mina lungor dog xD


Jag fick t o m låna tattarbyxorna, för jag hade inga


En gång tänkte jag köpa denna tröjan, men köpte den andra istället


Ninjas In Pyjamas? Äre här ni håller hus ell0r?

brudgadd


thisisnotareality     fashion, french, girl, photography, tattoo - inspiring picture on Favim.com


cuteness

671ea1ff37f6f2fdde0a9103ca146fc5_width_640x

oh hi

<p> vi ska till SVT woooooooooo~ /happyface</p>

Jag ser typ rolig ut här. Meneeeeeee nu ska jag sova. Orkar inte fixa mer med bilskivan ikväll, eller kolla i gamla bildmappar. Vet inte hur många tidsinställda inlägg jag gjort xDD Spridde ut dom över några år frammåt i tiden. Får se när dom dyker upp sen, för jag lär ju glömma det så hårt.

Nu ska jag och mitt happyface sova. Pusspuss alla som läser plokken. LOTSA LUVV

:((((( heii

<p> nattas teckning</p>

Jag saknar dig, fina rummet. Tyvla har ritat en snel hest på min tavla också <3 

på nya spEnnande juläventür med bertil

<p> jobbigt läge</p>
<p> det roligaste är att allting kommer lossna, precis som de andra två gångerna<br />
tur att man lär sig<br />
<br />
oh that boy is no different today...except in every single way</p>

Snälla. SNÄÄLLAAAAA gief tbx min adidas hoodie. Nån har bestulit mig på den. Elakt.

:( <3

kung

min lilla babe håller på att dö på en ö med snö. och lök.

Snart får jag inte plats med mer???? Jag måste kanske rensa. Hatar rensa. Känns elakt mot alla fina låtar. Hållt på med det sen imorse nu anyway. Och gör fin skiva till bilen samtidigt. Allt detta samtidigt som jag frossar i mig tre kg godis och sprängs.

Multitasking. Like a baws.

snygg.se

 

whachu mad, cant handle that?

iz diz teh fashionshowz?

hurrr durp a durp

friden störs av apor

Hallå? Varför springer det runt en massa saftmongon på min gräsmatta och har nån slags fånig stafett på g?

Ibland undrar jag om jag saknar sånt här? Gemenskap. Men när jag tittar ut och ser på detta känner jag bara....NNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ?!?!?!?! Tack. Now f0ck off.

Dom är verkligen kvar och fortsätter. Hmmm. Vad göra, vad göra? Blasta blackmetal ashögt för att få iväg oönskade gäster funkar inte här i norrland, för alla gillar sånt här uppe. Kanske Lady gaga? Ska jag kanske skrämma iväg dom med Beethoven? Låna min killes PTW? Hissa ner Påsen? Kasta bananer? TIPS?!?!

ååååh!!! C-C-C-COMBO BREAKER!!!!!!!!

 

!!!!!!!!!!! Hej nostalgin :DDD Så jävla bäst soundtrack också. Jag och Ida brukade hyra detta :D

kidulthood

Har sett denna typ sjuhundra gånger, meneeeeeeeeee om ni inte har sett den så ba görT. Ett litet tips från mig till er osvosvosv.

everydaylife in west laaaaaaaaandaaaaaaan

hairy potter

Såååå idag såg vi den sista på bion. Och den var jättebra. Den var nog lätt den bästa. Hela den där snapegrejen gjorde så jag lipade sönder (som vanligt). Man kanske skulle bli en man igen och sluta lipa hela tiden?

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters