maozi

blog celeb challenge

tycker jag brad pitt är snygg? nej. tycker jag johnny depp är snygg? nej. tycker jag megan fox är snygg? nej. tycker jag jessica alba är snygg? nej. här är snyggast black-/white-/asiancelebz

 


terry crews


B


bruce


lily donaldson (omfg)


myvs

Konno Asami Starts Blog On TV Tokyo Site
konkon

OCH SNYGGAST I SVERIGE;


mathilda bernmark

there u go. vilka är era? :>full throttle

Done. Det kändes sjukt kort? Men svårt. Hmm jag vet inte, det kommer nog inte med på min topten anyways. Helt okej. Nothing more. nothing less.

stuff with stuff

...gjorde en till ny kategori; Housewifey. Mitt liv som tant, pwetty much.

Ni hittar den där till höger bland alla andra kategorier (orly?). 

sov som en bäbis

My gawd. Skönaste sömnen ever?! Sköntsköntskönt vare. Löjligt nog är jag tydligen för gammal för att dygna? Jag blev helt cepe vid ett (tre?) tillfälle(n). Men nu efter sovandet är aaaaaaaallt så skönt?! Och hela världen känns som min fluffiga kompis. Som om man fått i sig MDMA liksom. Välbehag.se

Näe vi får nog ha en liten skrattfezt här för att fira mitt nya, förbättrade, utvilade jag; (passar på att göra en ny kategori för allt sånt här kyvl-- lolcakes)

 

djupa reflektioner över livet

Hei plokken! Idag är det söndag, höll jag på att säga men det är det ju verkligen inte? Känns som en söndag anywayz. Kanske för jag tvättar och sånt stuff. Sen ska jag handla och laga mat osvosv. Ohhh...the GLAMOROUS LIFESTYLE! Närå, det är chill faktiskt. Jag gillar ju sånt därnt, ni vet. tanten_talar_ut.se


Jag planerar att köpa sorbet idag för av okänd anledning fick jag SJUKA cravings efter det i natt. Alltså jag skulle nästan kunna mörda för lite sorbet. ...och jag gillar inte ens sorbet?! Fatta vilket monster jag kommer bli när jag blir på tjocken alltså. Ujujuj. Kommer ju typ slakta ner alla som står i min väg mellan mig och godisaffären. Härligt.


OCH EN TILL GREJ! (det roliga är att detta är typ mitt längsta inlägg denna månaden) En sjukt dålig grej med att ha rött hår. Är. Att. Utväxten är så satans ful. På rött hår är utväxt verkligen det fulaste som finns. Och jag färgade ju denna skiten nyss??? Det är en centimeter blont där uppe. Inte niceness. Får väl fixa det asap.

being awake: youre doing it wrong

Haha värsta failet nyss. Jag håller på och dygna så jag är förvirrad, mer än vanligt dårå. Så stod jag i köket och noterade att klockan var 7. Och jag tänkte "men FAAAN är hon REDAN sju?! jag har ju inte hunnit göra nånting vettigt idag heller! snacka om being awake -- youre doing it wrong". 

...The awkward moment när jag insåg att hon var 7 på morgonen, och inte 7 på kvällen.

okej?

Det är tydligen fågelmöte på min gräsmatta? Seriöst, hela landets fåglar har samlats där ute och för satans mycket liv xD Det är helt sjukt!! Och det kommer fler hela tiden! Dom liknar stora gråsparvar, ingen aning om vad det är för nårra. Men kul har dom tydligen. Jag och Påsen står i fönstret och fattar ingenting.


Detta är dock inte en bild från deras möte. ...För detta är duvor.

oh i see what u did there

teatime+gametime

the good stuff

note to self: köp tyg

hei plokken

Känns inte helt okej att vara klar med frukosten vid 17.00ish. Man kanske skulle vända tillbaks dygnet?

Bra att jag orkade tvätta av mig sminket igår. HÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag vill ha vinter nu. Visste att jag inte skulle börja med julmusiken redan, men det var liksom svårt. Nu är det typ det enda jag lyssnar på? Komsikom lilla vinterN.

IIIIII ÖÖÖÖÖÖÖSTER PÅ HIIIIMLEEEN HON STÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR~

en liten grej till bara

Så. Godnatt.

alltså jag hade pyjamasparty med tema

Inte alls uppenbart eller så, nejshhh.

all i hear is disgrace

Vet inte om det är jag som är lite slow men det är verkligen cepetät dimma här varje morgon? Borde sälja korsetten och skorna till något emo ASAP.

wooo-ooo-oooo-oo-oooo im in luv with judas


Livet som tjej är så jävla fint ibland. 'M just sayin. Har dansat runt i underkläder framför spegeln, mimat till kassa låtar, haft dressup, fixat mig, ni vet hela den biten? Trots att man inte ska nånstans xD Det är LÄTT det roligaste med att vara tjej, ever. Och nej, killar där ute, jag förväntar mig inte att ni ska förstå detta. Alla mina gurlfriends görT.

the good old days

Holyhell xD Jag hittade mina kvitton från nån gång jag var i LA. Vet att jag sparade alla kvitton för det skulle vara en kul grej. Och det är helt STÖRT hur mycket pengar jag shoppade upp. Like a boss.

Compliments Fashions $15
Compliments Fashions $81
Souvenirs and sport $19
Wasteland $78 
Aahs $50
The Varga Store $11 
Victorias Secret $17
The Varga Store $ 10
Aaron Brothers $45
PetCO $13
Big5 $19
American Apparel $43
Forever 21 $81
Aahs $50
Jo-Ann $125 (!!) (note to self: köp tyg, garn, bakgrejer, etc där nästa gång [hej tant])
Target $34
Apple Store $269
Apple Store $399 (!!! xD)
Puzzle Zoo $21
Beach Art $44
Compliments Fashions $90
JD Trading $37
Lifes Fashion $34
Barnes and Nobles $235
Rei $52
$70 cash @Little Tokyo

Alltså $1942 (typ tolv lax)shopping spree xD Det är så sjuhuhukt långt ifrån min verklighet atm
 

dear santa, ive been very good

Jag har hört att man ska vara ute i god tid? Så här är min asfina önskelista till julafton :DDDD

hallå delicious


Denna parfym... pffffffffffffff ALLTSÅDENÄRSÅGOD fhlehflaefhlaufhakhf.
Ja.
Aquolina - Pink Sugar

fixarn

Eftersom jag massakerade denna björn igår så fixade jag den idag. As guddd as new. Fast finare.

inget thrash för mig 2nite

Lär inte gå in till stan i detta vädret rly :/ Jag fick nästan två friendz idag, så jag kände mig inte forever_alone. Men nu var jag ju svikarN eftersom jag inte gick tillbaks dit. /forever_alone


oiii

Spelning ikväll kanske? Mer bud än att sitta här anywayz. Heidå plokken.

paws

 

Längesen Påsen var med i denna plokk. Mjaaa igår kissade hon i tvättkorgen och förstörde all nytvättad tvätt (jag blev hyfsat irriterad) så här kommer en film som påminner mig om att hon ibland är söt. Jag har glömt det nämnligen. 

ONEPIECE TEDDY FLEECE, SPECIAL EDITION

buff n stuff

onepiece teddy fleece, special edition

Hahah yay! xD Lånade öronen från min nalle lite grann. Får nog köpa nya till honom imorgon för han ser inte så fin ut atm, men kolla vad glad jag blev liksom

gamlingen drömmer igen

Fy..fan rent ut sagt. Vaknade nyss. Drömde att jag pratade om gamla NileCityskämt med folk, men ingen fattade nånting och alla sa ”Hanna, seriöst? Fyfan vad gammal du är? Vad är NileCity?” !!!!!!? Katastrof.

För alla er kids där ute som inte vet vad NileCity är så kommer jag nu vara providerN;


sparade det bästa till sist xD

tåg bil båt flyg


fancy a biscuit?

Tja plokk. Jag har ett litet fancy tea party här ikväll dårå. Fatta att jag har tvingat ner mig i en sån fleece onepice och typ dör av svett medans jag hysteriskt googlar bilder på vinter och har fönstret öppet på max. Jag kan inte vänta längreeeee, komsikom nu lilla vintern. 


pip pip carry on

norge

Alltså det som hänt i Norge idag är så sjukt så jag vet inte vad jag ska säga ens. För er som har missat det så var det en bomb som sprängde en regeringsbyggnad, sju personer omkom. Men det som är mest sjukt är det som hände några timmar efter det. En man utklädd till polis åkte ut på en ö där det fanns ett politiskt ungdomsläger(socialdemokratiskt) och han han sköt över 80 personer(?) (över 80 har i vilket fall omkommit på ön efter massakern.) som var i åldrarna 13--25 år. Så satans sjukt är det...

 

cant sleep

hanna träffar tyskar

HEI PLOKKEN!

Idag var jag på stan. Första gången på typ....femhundra år. Kollade rean osvosv. MEN! Det roliga var att jag hittade tyska turister! Givetvis följde jag efter dom. Alltså verkligen överallt, skitlänge, med typ en halvmeters mellanrum. Hehe. Det var bara epicpants. Varför ser alltid tyska turister ut som tyskar i Hallo aus Berlin? 

Jag borde lätt ha börjat sjungt på Alexander Marcuslåtarna som jag tränat in i hjärnan omedvetet. Typ denna:

NANANANNANAAA das ist der Hawaii toast!~

...Men det gjorde jag inte. Har (nästan) ångest över detta nu. Får göra det nästa gång jag möter tyskar. Borde nästan ha en quest och leta efter tyskar.

im just sayin

Hade varit lite småsoft om det hade öppnat ett Starbucks här mittemot. *fet*

Caramel Frappuccino® Blended Coffee     Mocha Coconut Frappuccino

jag kommer dö? eller så är jag typ oraklet i matrix?

Waaaaah ._. Ni vet min dröm jag hade härromveckan om det där hålet i marken som var oändligt?? Som hade att göra med jordens undergång? Well det HÄNDE I VERKLIGHETEN och stod i expressen idag!!!(Detta hände i Guatemala, igen.) En kompis sa det nyss. Jag höll fan på att dö? 

Men det var ett ganska "litet" hål på en meter i diameter och ca tolv meter djupt. Förra året hade det varit ett hål på trettio meter i diameter och hundra meter djupt. HALLÅ!?!??!?!?! Föstår ni katastrofen i detta?!?!?! Först drömde jag att det var ett litet hål, men sen var det större!! SEN DOG ALLA!?!?!

FÖRödelse En gigantisk grop i marken svalde ett stort hus i norra Guatemala City igår. Minst 150 personer dog när ovädret Agatha drog in över Centralamerika i helgen.

Är jag lite nojig över detta? Ehhhhhhhhhh ja.

Fatta att jag drömmer om framtiden. Snart kommer elden.

 

hmmm

Varför har BikBok fått in två av de snyggaste plaggen jag letat efter sen tvåan på gymnasiet precis nu i denna perioden då jag inte vet om jag har råd att köpa dom? 

update: provade kavajen idag, fredag, och kvallen SÖÖÖÖÖG! Köp den inte den, mina fellowköpers. Koftan hade inte kommit ut i butik ännu tho.

brb näst sista filmen innan bion osv

zu viel gefühl


hej nostalgin :D Känner lite hur min tyska sida tar över denna plokk

sjukaste dimman

...och det är typ det bästa ever så jag gick ut och dansade barfota i gräset, klockan fyra på natten

Här nedanför kullen ska man egentligen se ett enormt fält, men det var liksom 490kg dimma så man såg bara vitt

Sen gick jag hem. I MIN GOOSE :D 

x''''''''''''''''''DDDDDDDDDDDDD

ASkul

jag spelar brännboll med femton svenska känslor

En possitiv grej med att min kille jobbar natten är att jag kan ha värsta ravet här :DDD Eller bara spela Maskinen jättehögt. Han gillar inte Maskinen. ...Hur kan man inte göra det ens? ...


Den där satans luggen måste jag iallafall klippa. Eller låta den växa ut..hm.. Klippa, lätt :D

klipp inte håret FOOL

 


xDDD ALLTSÅÅÅÅÅÅ kolla på detta kortet!! Äkta femåringlooks. Tror jag var 19. Borde fått visa leg om man skulle köpa tuggummi.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

klippintehåretklippintehåretklippintehåretklippintehåretklippintehåret 

jag måste gå ur facebook?

Alltsåååååååå är det bara jag som är cepeparanoid av facebook? Liksom om man är aktiv där och signar upp sig på massa events och yadiyadiyada, tänk om allt sånt sparas i nån mapp hos nån. Alltså det är ju stört mycket information om sig själv som man lämnar ut. Känns läskigare än att ha blogg tbh. Hatar att facebook har börjat koppla ihop sig med allt. Lär ju bara vara en tidsfråga innan "dom" vet mina bankuppgifter ._. Jag måste seriöst gå ur facebook. Jag har ju bloggen liksom? 

Men det vet redan "dom" eftersom jag nämnt min blogg på facebook. 

...Förstår ni vad jag menar? Det är ju hur mycket information som helst ute på facebook. Stört lättillgänligt också.

Jag måste komma på nåt sätt att lura systemet. Typ ljuga på min facebook 24/7 och gå med i grupper som inte har med mig att göra ens. Lätt. Så om jag börjar skriva konstiga saker på facebook så är detta varför.

 

zweimal in der woche

brb

Gold-emort, Sold-emort, Bold-emort

 

finast

fintfintfinthösthösthöstfintfintfint

fruuukoooooost

typ lätt det som är mest värt på hela dagen

 90talsfrillaN xD MEN! Jag har hittat mitt gamla halsband igen. Epicpants.

 

du bist so kalt wie Eis

 

Jag kan inte bestämma mig för om denna låten är skitbra eller om det är jag som är skittrött? x'D

harry pottahhh an tha prisoner ov azkaban

Glömde ju reviewa. Denna, tredje filmen, var bäst hittills.

 

 

Heaven preserve me, you look like something thats died!

Spelade sånna där symfonier, bland annat den i lejonkungen när gnuerna kommer & mofasa dör. 
Aae, nu ska jag nog faktiskt schpeeela Full Throttle.

obekväm much? asperger much?

Idag suger min dag, verkligen. Och jag vet inte om det är aspergerstuff eller vad det är, men det suger så hårt.

Vad är det då som händer, undrar någon av er. Jo -- luften. Luften är fel. Den är i fel temperatur, och luftfuktigheten är fel. Och när något känns fel såhär, så blir det fel i precis hela mig. Det är så sjukt störigt. Alltså det typ... känns obekvämt i precis hela kroppen. Kläderna känns obekväma. Håret känns obekvämt. Huden känns obekväm. Mina ögonfransar kändes obekväma. Benen i kroppen känns obekväma. Vätskan i mina ögon kändes obekvämt. Så obekvämt så man inte står ut, ni vet? Galet jävla obekvämt. Som om när det kliar som satan på ett ställe på ryggen där man inte kan nå.

Man vill typ explodera, skrika och slå på saker, go bananas, bli vansinnig, riva av sig all hud och explodera en gång till.

Såhär har det varit så länge jag kan minnas. Det kommer en sån här dag ibland, helt random. 
Minns just ett scenario tydligt från när jag bodde hemma; en lampa på mitt rum började hålla på att ta slut. Inte så att den blinkade, men den hade börjat lysa i ett annat ljus. Så då fick jag rage of doom och höll på att DÖ i mitt rum av ilska för allting helt plötsligt var "fel". Alla färger var fel. Allt ljus var fel. ALLT BLEV FEL!??!?! Fatta kaoset. Och precis hela världen kretsar runt detta (sjukt lilla)problemet. Det blir liksom det viktigaste i hela världen. Stört intensivt.

Brukar dra mig undan ganska hårt och inte vilja prata med nån tills den känslan gått över. Om nån känner igen sig i detta är ni ganska välkommna att medela mig om att vi är fler, så jag slipper känna mig som ett UFO.

Detta nu-är-det-fel-luft-och-det-är-för-varmt-raget kommer minst en gång varje sommar. Bli vinter nu, bliz?

för dom kan trolla bort dig till en liten kotte, du blir aaaaaaldriiig stoooor igeeeen

Det var blött i gräset. 

love is suicide


äckligt bra

directions

harry pottahhh an tha chamber of secretzzz

Första filmen(i hela serien) var typ jättebra men den andra var jättegay? Vad var dealen med det ens? Hoppas trean är bättre.

tönt utan gränser

Okej, så atm sitter jag och kollar upp om det finns rollspelsgrupper i Umeå xD Har velat spela rollspel sen gymnasiet, men jag kände bara en grupp som bestod av 99% av mina närmaste vänner och en grek, så det blev inget, nånsin. En gång fick jag ett såns karraktärspapper av Sebbe, så fick jag göra en karraktär. Så...first base, typ?

Hoppas jag kommer in i nån grupp på nåt vänster. Hade varit niceness. Verkar finnas en del sånna geeks här i krokarna iallafall. Fett nytigt att bara dyka upp på en sån träff ens, och vara största n00ben ever. n00bcakes.

hey baby

I noticed you have braces, I have braces too.

detta kan vara det bästa ni sett? :D

Denna serien kollade vi på i högstadiet på tyskalektionerna. Fet nostalgi! 

 

 

Alltså fysatan vad jag har flabbat länge åt tysken i början som dansar :DDD AHAHHAH!! 
ich höre gerne musik und tanze sehr gern 

 

 1. dansen, obviously
2. hängslen OCH skärp
3. hur högt upp sitter dom där jeansen? :D
4. HÅRET?! :D
4. se punkt ett igen

parry hotter och bullfest

Jag är inte längre den enda människan som inte sett Harry Potter :D Vi såg den första idag, sen somnade jag under andra filmen. Planen är att se alla ASAP för jag vill verkligen se den sista på bio, och den har ju redan börjat gå. Tror jag åt....hm...tolv...tretton? Tretton bullar? (det är mer men jag vill inte gå ut med den exakta siffran).  LIKE A BOSS. Nu är jag lite trött. Lite.

 

 

i think i just scored

Okej -- HUUUUGEnewz;

Jag mailade Long distance calling och undrade om dom skulle vara intresserade av mina designs för albumcover/art(dom släppte nyss ny skiva) OCH IDAG, nu, nyss, fick jag svar från deras basist som sa att dom skulle ha mig i åtanke till nästa skiva. HALLÅ fetecoolt.se :D Honestly, jag är bara skitglad att jag ens fick ett svar :>

insomnia

Kul att man bara kan sova 2-3h. 

Varför sparade jag inte tidningarna som jag var med i?

Jag borde ha en utställning här i Umeå. Varför har jag inte ens haft det hittills? Varför har jag inte gjort nånting sen jag flyttade hit? Sånt jävla slöseri med tid.

.

Sökte "jobb" hos några förlag/privatpersoner nu. Känns lite bättre.

lolcakes

 

 

i have a follower from belgium?

gammal grej som aldrig kom upp här

det bästa bandet på så sjukt jävla länge


Hade typ dödat för att få göra artwork åt dom. Skönaste stämningen.

note to self: klipp dig

Mitt hår ser fake ut för det är så långt nu? Epic failpants. Löshårslängd liksom.

jag har lätt inte såhär smala ben? är nog bara en illusion

Messy.

ny header

Äntligen?

Den är typ 100% mig mer än den förra. Som en dröm i en dröm.

Förra:


Bloggextra.se

 

ein supertolle affe

...Varför blev den sista grön ens?

 

Hei plokken! Idag hittade jag en resväska i vårat sophus. Den tog jag hem. Finders keepers. Hoppas bara inte att den är full med kokain för då är det kört.

tre städer jag skulle kunna tänka mig att bo i

Sapporo, Japan:

Toronto, Canada:


 


Quebec, Canada:


inge bra tecken

 

Hittade denna lilla lapp när jag städade. Satt och ljudade i sjuhundra år xD FATTA JAG HAR GLÖMT JAPANSKAN?!?!? Kaaaaaaaahahatastrof. ...yama..to...na.....te..-de..shi..yo - nej KU!..nej KO? T_T EHHHHHH -_-" Det är kört. Måste väl kanske plugga lite. Saknar japanskan jättemycket. Men fett failpants nu att jag inte ens kommer ihåg kana.

GG Hanna, GG.

(på lappen står det typ bara att "Detta sommarlovet kollade jag på yamato nadeshiko shichi henge (en serie). Förra sommarlovet åkte jag inte till Tokyo. Men nästa år åker jag.")

har flyttat hit

Till TVrummet! Så nu kan jag sitta och se på fotbollen samtidigt :DDDDDD Fatta att det har varit min dröm sen jag var liten xD Att kunna kolla på tvn och sitta vid datorn samtidigt. Har varit en lifelong dream(tragiskt?) som idag blev sann <3

Ae, nu ska jag se Sverige - Japan. ...om bara tvn kunde sluta vara kapad av aliens? ._. *hoppas alla andra har static också*

i iz movingz

OM jag är sugen på vintern?

 

Med enorm betoning på om... Jag har way för mycket fina vinterkläder för att ens uppskatta sommarens.

brb


kallt

sötaste snöapan

borde ju typ bli pizzadesigner istället

Kej nu ska jag berätta för alla er vilken som är världens godaste pizza. Dom borde typ döpa den till....affepizza och sälja den i tyskland. Det är ost, tomatsås, köttfärs, fefferoni(?), banan, paprika och vitlöksås :DDD Vilket mästerverk. Är stolt över mig själv alltså. Bara en tidsfråga innan min pizza blir känd. Lätt.

Min kille brukar höja ena ögonbrynet när jag har banan på pizzan. Han lär ju inte ha förstått att det är det som är dealen.

måste bestämma vilken pose jag ska köra på passet

OI! plokk.

 

Häj. Jag kom på att jag ska ju ta pass/IDkort nästa vecka. Så jaevla lol att jag har en sån här hårfärg då. Ni ska se mitt förra leg liksom. Tror jag är 14 och light emo. Svart hår och ser typ skev ut, ni vet hela den baletten. Så nu ska jag ta kort igen. Och jag sätter ju min lilltå på att jag kommer var blond igen inom 5-6 år, kommer få visa upp leget och som vanligt kommer alla stirra på det i en halv evighet och jämföra om det verkligen ÄR jag. wtf.

 

my youth is slippin away~

green T and the sushi platters

Idag kom mina grannar hem från sin semester(?). Känns olägligt då jag inte kan spela gitarr mitt i natten längre. En grej som är niceness är att jag har typ 7 säsonger med Beavis & Butthead att kolla igenom *_*

Hey baby, i noticed you have braces. I have braces too.

05:14

100% pure honey almond body cream

 

Fick hem denna förra veckan och testade den nyss. Jag har ganska mycket..bäbishud typ, alltså den är jättemoisturized hela tiden så jag tror inte jag behöver kroppskrämer och sånt, för det känns bara obehagligt med krämer på mig för det blir för mycket liksom(använder aldrig bodycream), men DENNA gjorde mina ben galet lena utan att vara för mycket klet osv. Den går in i huden jättebra på mig. Den är 100% naturlig/vegetarisk osv. Men xD Den luktar eeeeeexakt som play-doh??

 

 

Men nu när jag luktar på benen så har doften gått över till en annan doft.  Jag vet inte riktigt men den har en sån där "mammig"doft? Och ganska fräsch. Anyway, benen blir stört lena och återfuktade! Ska komma ihåg denna när jag börjar få torrare vuxenhud.

come to butthead

Här har ni världens bästa girl stuff i världen

sjuk mardröm

Hade den äckligaste mardrömmen ever....

Bodde hemma i mina föräldrars hus. I våran tvättstuga hade vi ett djupt hål rakt ner i marken på typ en meter i diameter. Djupet visste ingen. Hålet var där för vi skulle renovera (hänger inte ihop). Jag och tyvla + memme var nyfikna på hur djupt hålet var. Man fick inte gå för nära, egentligen fick vi inte vara där alls. En kväll lös vi med en ficklampa ner i hålet, och den räckte inte. Jag kastade ner ficklampan och vi hörde den aldrig slå i marken. 

En annan dag kastade jag ner större saker som min gamla gitarr (detta var flera veckor senare). Så hörde jag något, men det var inte någon botten. Det var något som åt. Så jag fick panik och sprang och sa det till min mamma men hon trodde inte på mig. Hon ställde sig vid kanten och tittade. Trodde inte på mig. Kastade ner en liten sak. Hörde ingenting och trodde inte på mig. Så gick hon så nära att hon föll ner i hålet när jag stod och tittade på (det var asäckligt när hon föll ner). Och jag hörde samma ätande igen. ..och jag fick panik. 

Jag försökte berätta för så många som möjligt men ingen trodde mig. Det gick veckor igen.

Mina gamla lärare Jonas och Sanne var i närheten på något skolevent. Jag berättade för dom. Hålet i vår tvättstuga hade nu växt och i diameter var det som om hela golvet var borta. Uppfrån hålet kom en varm obehaglig luft och ett speciellt ljud...som var så jävla psykande. Som det tystaste tystaste ljud. Som när man snuddar en hårstråspets mot ett A4 (värsta ljudet jag vet. Hej asperger). Jag tog sanne dit. Hon trodde på mig, men hon var inte försiktig utan hon trillade ner i hålet också, och så kom samma ätande ljud. Och denna gången var det mycket närmre ytan. 

Jag sprang till simhallen där Jonas var och sa att den tog Sanne. Han följde med. Vi kastade i en soffa, men inget ljud. Jag sa att den bara gör såhär för att ingen ska tro på mig. Jonas trodde av nån anledning på mig iallafall. Så gjorde han en test. Vi gick in i ett vanligt rum, som inte hade några möbler, och så gjorde han "testet". Jag såg aldrig var/hur han gjorde. Han sa att jag skulle vänta i dörrkammen till det omöblerade rummet och inte gå in i det, han var i ett helt annat rum. På nån sekund small det upp eld i hela rummet från under golvet och elden nådde enda upp till 1 dm innan taket (lågorna) och precis hela rummet var fullt i sån här tät eld. Jag blev asrädd. Igen.

Jonas sa att detta var bevis. Det var apokalypsen. Såfort dom där varelsesrna kommer upp på marken kommer hela jorden börja brinna och alla utom dom kommer att dö. Jag fick sån cepepanik och sprang in i ett annat större rum som var sjukt detaljerat med en speciell sorts träslag i golv och tak (mörkbrunt trä, lackat, klibbigt på golvet som om nån spillt ut saft) var en stor sal som  hade fullt med små bort. Tänk er en resturang med dansgolv. Det var små runda bord här och där med stolarna på borden, och spindelväv för det var en gammal byggnad ingen hade städat i på länge.

Jag var där och sprang in i badrummtet som hade takfönster. Jag visste att jag var tvungen att komma på hur jag skulle kunna flyga mer än 2 meter över jordens yta när apokalypsen kommer (jag kan oftast flyga i mina drömmar) men denna gången var det så jävla svårt. Varje gång jag lyfte från marken var det som att sjunga i vatten, sakta ner igen. Och jag blev så jävla förtvivlad och visste att det bara var några timmar kvar nu innan dom skulle komma upp och elden skulle komma. (jag är cprädd för eld).

Så vaknade jag, i världens jävla ryck. Gah fyfan. fy.fan. Hatar eld. Hatar eld så jävla mycket. Hatar apokalypsen. Hatar den stressen. 

Måste verkligen sluta lyssna på Silent Hill original soundtracket när jag sover. Skippade tillbaks tre låtar, ungefär när min dröm var som värst, och då var det denna:

Jag får ALLTID sjuka drömmar när jag lyssnar på detta soundtracket. Alltid.
Snacka om bra soundtrack Akira Yamaoka gjort då, eftersom det är till ett skräckspel. Och det slår aldrig fel på mig.

gammal men lite söt osv

<3


finaste rösten

its like i dont even know you

 

hooked on dis woman

xD måste sluta kolla på henne. Jag har henne på i bakgrunden när jag gör annat t o m

hope solo

1. Snacka om att se hundraelva gånger bättre ut i mörkt hår????
2. VMs coolaste namn 

Hatar när jag ser sånt här. Hon är ju stööööhööhööhrt mycket finare i mörkt hår. Då blir jag alltid asnojig och tänker "tänk om jag passar hundraelva gånger bättre i en annan hårfärg än den jag har nu????" så går man liksom runt och är småful i ovetskap om att man kunde varit snyggare. Lär ju vara vanligt bland brudar. Därför vi färgar håret 24/7?

poppy red

Gud vilket ...fint.. kort. MEN här är håret fint och nyfärgat osvosv synd att det bara är så fint i nån vecka. Orka att jag ser så dansk ut utan smink. köööbenhavn.

Aja, nu ska jag spela gitarr. peacepants 

things u say, games u play

svankgropar?!

Innan när jag studerade min kropp (lol som om man vore ett jävla museeum) så upptäckte jag att jag hade svankgropar? Och det har jag liksom inte. Förstår ingenting. Sneaky bastards. Kanske syns dom bara i sånt dära snett ljus, för när jag skulle spana in dom lite senare så var dom helt gone?

Har alla tjejer svankgropar eller? Jag hade dom bara i fem minuter?

sämsta hjärnan

Varförrrrrrr måste allting vara så satans komplicerat... Vet inte ens vad jag vill. Har hört att det är vanligt iof. 

bloody mess all over my clothes

Pweeetty much sista gången jag färgar det rött nu dårå. Varför? För varje gång jag färgar med röd färg så kommer det färg på 752720 andra föremål där det absoluuuuuhuhuhut inte får komma färg, så jag blir typ helt suicidal varje gång jag ser att det kommit färg någonstans -_-"

hej jag vill klippa håret

Såhär typ http://media.tumblr.com/tumblr_laffqfqqsE1qdtxkq.gif (min blogg vet inte vad en GIF är så fick länka dit istället)

xDD

kan inte sova

Vaknade runt 5 av allergin of doom osv. Fick gå upp och sen kunde jag inte somna om, och nu sitter jag här. Kollar på roliga bilder så jag ska bli trött av allt skrattande och somna här i stolen. Kan ju faktiskt dela med mig lite av det roliga:

brun? blond?

Att färga, eller att inte färga -- DET är frågan. Varför måste det vara så kul att färga håret?Palla blont hår ens, lär se ut som leeloo från femte elementet i minst två månader om jag ska avfärga detta röda -_-


svart 


mörkbrunt


kastanjebrunt


 brunt


 LeeLoo


guldblont


  ljusblond

fifteen men on a dead mans..huh?

Ni ser killen i rött? Han är kung.


eleven.se

Hey babes. Idag fick jag paket osvosvosv

moisturizer, healing cream, seaweed night creme, eye creme, två olika cleansers, face scrub, collagen mask

schampoo, hårinpackning och några freebies

Älskar eleven. så. hårt. Note to self -- skaffa nytt leg.

3

Heiiii plokken! Idag har det varit cepevarmt. Oj vänta, nu körde det förbi en bil här. En caretruck. Såg ni den också?

random dröm?

Drömde nyss att jag var Ozzy Osbournes stylist och fick turnera med han/dom över hela världen. Mitt näst viktigaste jobb var att passa deras hund som var eeeenormt stor för det var hälften hund hälften får (okej????). Skulle precis få äta på en femstjärnig resturang när jag blev väckt :( Dålig timing alltså.

grejer som försvann men som ingen saknar

1. Partille Johnnysarna

Seriöst -- vart tog alla vägen? Dom förpestade ju gatorna öööööööverallt innan? Nu finns det ingen?

 

2. Twilighthypen

...som också bara dog över en natt???

kungarna


Alltså detta är så jävla bra så man börjar nästan lipa. Langa tidsmaskinen.

tre timmar bara

Heiii plokkenn.

Nu har jag spelat klart för nu börjar min hud på fingrarna släppa lite, och släpper den för mycket kommer jag inte kunna spela imorgon osvosvosovosv ni vet, nybörjarhandeN igen osv. Kul. Not. 

Alltså jag spelade som en greeeeeek när jag var 14--19 år och snittade liksom sex--sju timmar per dag med min gamla elgitarr. FATTA hur sjukt det är!??!?! Och nu måste jag börja om som en n00b igen typ. 

MEN! Något som är kul är känslan när man spelat nårra timmar och sen skriver på tangentbord :D Alltså det är så skönt så det går inte att beskriva. Skulle lätt kunna skriva en roman nu ba sådär för det är så skönt att trycka på alla knappar. Meneeeee jag är ju inte författareN dirrekt.

Anyway, fatta vad jag har saknat en gitarr! En ny gitarr. En bra gitarr. EN FIN GITARR! ÅÅåhååhåhååhåå!!!

Här var min fina invigningsspellista på den nya gitarren:

At the Gates - Blinded by Fear
Offspring - Dirty Magic
Love Psalm från Silent Hill 2
Milburn - Rudiments
System of a Down - Psycho (bara livesolot)
Slayer - South of Heaven introt
Metallica - Master of Puppets (fem ggr i rad) 

ALLTSÅ JAG ÄR SÅ FETEGLAD ATM SÅ JAG KAN INTE ENS BLOGGA MEEEEEEEEEEEEEEER för nu ska jag gosa lite med min gitarr i soffan. Vi ska nog ha myskväll med tända ljus och lite så.

duuuuuuuuu åååååå jaaaaaaag vi träffaaaaaaades eeeeen gååång iiii en drööööööm

Hej. Jag är kär.

Den är inte svart btw, utan mer...hm.. mörkröd. Feeeeeeeeeeeeeeeeeetesnigg

köp en gitarr hanna. dirr.


denna är så stört rolig att spela ._.

ltdn får vänta

Fuck det där med ny gitarr, jag behöver ju lätt ett nintendo3DS och lite episka spel + skönhetsprodukter

Så detta blire nog jag köper för mina födelsedagspengar dårå. Sjukt värt! :DDDD Drar till game på måndag. OCH INGENTIIIIIIING KAN STOPPA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG ...förutom att batteritiden suger röv på 3DS. Det kanske stoppar mig. Börjar jag hata nintendo? Liiiiiiiiiiiiiiiiite så känns det.

xD


Hans vägrar lyssna på den. Sån tråk. MANGE KOM IGEEEEEEN NUUUUUUU~~~

lätt?

Nu när jag faktiskt är rik borde man ju lätt köpa en ny gitarr? Lär dock inte kunna köpa den jag vill ha allra mest.

Här är de gitarrer jag velat ha genom åren:

ESP eclipse. Alltså den är så snygg så jag dör.

Ibanez iceman. Men den är liksom inte så jätteintressant längre.

Gibson thunderbird.

 

Jackson randy rhoads. Det enda kassa med denna babe är att vingen mördar ens ben när man sitter ner och spelar. Och jag lär sitta ner och spela 98% av tiden.

 Så som det ser ut atm så hittade jag en LTD ec @musikbörsen för bara två tusen spänn(!). Lite bud på att kirra den och fixa in EMG 81/85 mickar. Fatta hur länge jag velat ha det xD Det är fan nio år sen(!!). ...Galet gammal jag måste vara.

sjukt random klipp från ronneby. och karlshamn. och växjö.

skate@karlshamn

om nån är med på dessa bilder som inte vill vara med här osvosv eller nåt annat så kan man ju säga till mig osvosvosvosovsovosv

sen åkte vi hem 

lolcakes

right. jag brukar cosplaya Tjej_som_behöver_färga_om_håret_osminkad_och_liknar_typ_en_10åring

semesterN

Heiii plokkenn!

Nu är jag ju hemma osvosv. Känns som man bara var borta i några dagar. Hann med ovanligt mycket grejer på denna semesterN;

 • kollat hana kimi med denise och intruducerat henne till japanska dramor - WIN
 • käkat på ronnebykebaben
 • var i karlshamn med denise på skatetävling
 • firat min Bday 
 • hyrt skräckfilm med tyvla & memme
 • kollat på patchas kattungar och gått värsta sommarpromenaden och fick allergi of doom
 • blev anfallen av en enorm hund som luktar jäst
 • chillat med emilio
 • kollat film med patcha
 • käkat pizza @Romanzia (det ÄR den bästa pizzerian, inte katrins)
 • jag och tyvla drog till bruket och åkte bräda när ingen var där
 • haft skrattanfall med tyvla
 • drog till gymmet med emilio 23.30
 • snodde jordgubbarna från midsommarfesten
 • vi hade en familjemiddag (mamma, papps, jag, jessan och joanna)
 • jag taggade sönder emilio så han drog ner 6 vuxna i en dragkamp
 • emilio och tyvla gjorde 94 volter och stuff på vår gräsmatta och emilio bröt typ revbebet
 • emilio skjutsade mig på en rostig cykel runt midsommarstången 4784978 varv
 • jag och emilio var DJs
 • fiskat med jocke!
 • jag och tyvla körde EMObingo @maxi och käkade Ben&Jerrys som förrut
 • ligister i gallerian
 • fick busschaufören att tro att jag var 16 (7 år yngre dvs)
 • rensat på vinden i mina föräldrars hus och hittat 25000kg nostalgi
 • fikat med fjun och pratat om i princip allt uppe vid utsiktsberget
 • träffat min mormor
 • SHÄRRA!
 • jag och denise drog till växjö och handlade
 • var hemma hos tina och feterobban med mina grodor
 • käkat med emilio och pratat om typ alllllllllt @Romanzia
 • spelat fifa och FÖRLORAT mot en grek
 • haft vattenkrig. det var typ på liv och död
 • fått ögoninflammation
 • sovit på altanen
 • gjorde det där med klubban + stopp & väx + elias :DD:D:D:DDD
 • solat och blivit anfallen av kråka
 • lunchat med papps
 • fått 452454 myggbett

...och ändå hann man inte med allt man ville. 

dope boy fresh blev ägd like a boss

Härromdagen ägde jag Elias like a boss. Alltså det var det bästa skämt jag kommit på ever tror jag.

Tyvla har sånt där Stopp-å-väx som man penslar på sina naglar som ska smaka röv för man inte ska bita på sina naglar (och det smakar seriöst så satans illa så jag kan inte ens beskriva det). Jag kom på att man kan ju pensla det där på andra saker än sina naglar. Vadå, undrar ni? Jo -- klubbor ofc.

Elias vet att jag alltid käkar klubbor osv, så skämtet skulle gå utmärkt på honom.

Jag ringer Elias på mobilen ca 20.00 och frågar vart han är. Han säger att han är i stan. Jag säger att jag har en sak till honom, och att vi borde mötas. Han frågar om jag kan köpa cigg till honom. Jag säger "Ja, om jag får en tjuga för besväret", för att få honom att komma till mig och falla in i min brilljanta plan. Vi möts vid godishörnan. Vi går till banken för att ta ut pengar. 

Han frågar mig; Vad var det du ville ge mig?
Jag säger; Nae jag behövde en tjuga och jag visste väl att du ville ha cigg.
Han; Vad skaru me en tjuga till?
Jag; Klubbor, du vet.
Han; Aahh haha du å dina jävla klubbor.
Jag; Mmm haha vill du ha en? *ger honom en*
Han; *tar den* ty. *äter den* 
Jag; *försöker kväva ett hysteriskt asgarv*
Han; *börjar göra sjukt roliga miner* *slänger klubban* *spottar och klöks hela vägen bort till willys från banken NONSTOP*
Jag; *dör av skratt*
Han; JAG HATAR DIG!!! 

DopeboiiiFRESH

För detta ultimata prank vidare till alla ni känner plz. ba kirra sånt Stopp-å-väx (apoteket typ) och sen nårra klubbor. Sjukt värt!

sorry elias. jag gillar dig egentligen :DD

kleine affe...was denkst du?

¨

Nu är jag hemma i norrrrrrrrrrRRRRRrrland. Vi har 60 meter snö och Hans hämtade mig på renen.

ty man

jag har ögoninflammation och allergi som ett helt as. tack världen. tack.

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters