maozi

studenten i norrland

När jag var på stan idag så var det fuuuuuullt av studenter (för dom tog studenten, obviously), men det bästa var att på alla sånna studentflak spelade dom CEPEHÖG musik. Vafan gjorde inte vi det för?!?!??! Alla bara skriker och sjunger själva i Ronneby på studenten. Sjukt ovärt. Det bästa bästa av allt var deras val av musik; PARADISIO - BAILANDO (fatta jag fick ryck mitt på stan), maskinen - segertåget, haddaway - what is love, ROBOT UNICORNLÅTEN!!!! och så var det ett flak som blastade dubstep och jag fick typ ännu mer damp. VAAARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR hade inte vi musik på våra flak?!?!?! Fatta att jag måste ta studenten igen och göra rätt. Sen packade jag alla kläder till Ronneby osvosvosv. Mina lockar överlevde inte natten :(


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters