maozi

hei

Gick till affärN i klackar. Kom hem i flipflops. Undrar varför?Alltså jag har blivit en sån mattönt. Typ vill laga mat nästan hela tiden för det är så kul osvosv. Lär ju vara åldern som kickar in. Baka och sånt också. Är helt overexcited över vad jag ska baka på min födelsedag och sånt. Det lär ju inte vara helt friskt?


...och kolla mitt hår liksom?!?!?!?! Jag ska aldrig mer tvätta det. Sinnessjukt hur mycket färg som bara dog ut i duschen. Men honestly så gör det inte så mycket för jag är på bra humör och det är fint väder och blablabla :*

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

A men tjena snygging!

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters