maozi

femhundra brushes

Heyyyy fina bloggläsare~! ...vad jag har fjäskat för er på senaste tiden. Bra, dåligt? Har jag börjat tro på karma? Kanske lite. Är bra att vara snäll osvosvosvosv. Då får man presenter. Och jag fyller ju år snart :D:D:D


Kört min fina mintgröna klänning idag. Mycket grönt nu fan. Två dar i rad. Vet att jag lovade er att inte köra fler rainbowtoningar på mina kort, menesåattehhhhhhhhhh...i had to. Det bara blev. 


nyvaken å jävlig


Nahe, om man skulle gå och tvätta den där kalufsen nu? Vill verkligen inte det. Känns som all färg kommer lämna mig. Kom ihåg det btw alla kids där ute; tvätta bara håret en--två ggr/veckan! Ni får köra tofs när ni hoppar in i duschen osv. Tvätta inte sönder håret. Det mår bäst om man bara låter det vara osvosvosovsv. Och skölj det i kallvatten. Brukar stå i duschen och schampoonera det, skölja i varmt, sen hoppa ut ur duschen, köra inpackning, skölja i kallt. Hade aldrig pallat stå inne i en dusch med kallvatten.


JAJA! Pusspuss! :* 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Tilma

ja gör oxå så :D tvättar det sen hoppar ut ur duschen o kirra inpackning och sköljer i kallt. Mamma fattar inte dealen med det, hon tror alltid jag duschat i kallvatten när hon ska duscha efter mig så bara är de iskallt :D

URL: lostlikehell.blogg.se
Svar från maozi

åh yay :D det är ju lätt det bästa att göra så :D

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters