maozi

storyboards

Alltså jag har en sån sjukt bra idé till en flashfilm. Eller manus snarare. Skrev det för snart tre år sen och har inte gjort filmen ännu. Denna historien har verkligen allt! Maneter, detektiver, ondska, humor, dum blondin med chiuaua, en sidekick, trollkarlar, hamstrar -- ALLT! Lätt det bästa jag gjort. Ska bara göraT också.


Den är på 33px4 frames. Dvs 132 keyframes. Dvs den kommer bli mycket längre än mina tidiga flashprojekt. Kommer skilja sig ganska mycket från de andra två långa kortfilmerna iom att denna har en plot och är mer som en film. Hade flash uppe innan idag och kände att det kliade liiiiiiiiiite i fingrarna. Flashanimering in ma heart liksom. Fattar inte varför jag skjutit upp detta så länge? Ritade lite skisser för tre år sen på karraktärerna och vissa miljöer.


g33ken som blir detektivsidekicken

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Linda

Spännande! Multi-talented babe is the way to go. =D

URL: bloggvard.bubbleroom.se

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters