maozi

kursprov

Phuuuuhuhu. Jag skrev nyss kursprov i Medieproduktion. Hei plokkenn and all.


Det gick faktiskt jättebra. Vilket känns lite...skumt. Det gick verkligen jättebra O_o Mitt projekt gick ju inte alls bra, tror det är därför mitt teoriprov gick bättre. Vet ju exakt vad jag gjorde för fel osv osv.


Aja, är sjukt glad iallafall!På måndag är det kursprov i japanska. Det vet jag att det kommer gå bra så det är ju inget liksom... Men denna kursen, medieproduktion på DISTANS (jag kan verkligen inte jobba så), har innnnnnte gått som den dans den borde gått som. Glad att det känns bra iallafall och att jag har lärt mig mycket. 


Det känns som att, för mig, kvittar det om jag inte kommer få godkänt i denna kursen. För jag vet själv hur mycket jag har lärt mig, så för mig på insidan kommer det inte vara ett IG, utan det kommer vara ett VG.


Men typ mina föräldrar och min kille, jag vet att dom kommer bli besvikna om jag inte klarar kursen. Men jag tror inte dom förstår hur jag tänker riktigt. Så jag känner viss stress och press iom det där. Det är bara för dom som jag vill klara kursen på papper. För mig personligen har jag ju redan vunnit som sagt. I did good. Även om jag inte klarar kursen. Jag är skitnöjd.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters