maozi

morrrnin

Hei plokkenn. Igår innan jag skulle sova så lockade jag håret (nödvändigt?). Trodde det skulle se ut som ett skatbo idag, och det gjorde det typ också. Några lockar överlevde iallafall. Aja skola nuråååååå~airhead-minen. fattar inte hur fan jag står här heller? cepevinkel. typ "hej jag består av 95% huvud, precis som alexi"konstigt att jag aldrig ler på bilder liksom. ser helt fucked up ut xD men vad ska man göra liksom. får väl gilla läget. kunde ju varit värre också. JAAA JAAAAAAAAA jajaajaja nu måste jag faktiskt dra till bussen osv


vi har förresten REGN idag! så jag är fett glad :D


puss hääääj

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters