maozi

its tuuuesdaaaaay aaaaaafternooooooon and the suuuuuun has been...

...shiiiiiiiining on the woooorld todaaaaaay. Shit vilken nostalgisk låt. Den spelade min pappa i vår gamla volvo LAXen när vi körde till danmark och jag var väl kanske... fyra år? Ingen aning. Sjukt.

Hursom! Hejsan alla glada och oglada människor där ute! Idag har varit en fin dag för mig för jag har kirrat en ny tröja @monki;

Idag har man behövt ha halsduk och grejer. Fan det är snart JUNI och man kan ännu inte ha klänning här uppe... Det är lite upprörande. Är det bättre i söderN eller? Lär vara det.

...Det är synd att mitt kanjitecken är så fult. Annars hade det ju varit snyggt. Just sayin. Borde kanske göra om det.my fav movies of all times

Hei. Ganska många av er(hittar bara på /forever alone) har undrat om vilka mina bästa filmer är, såååååå... här kommer världens mest värda filmer, imo, i osorterad ordning;

The Truman Show

Dark Water
 

Silent Hill, feelgood med skönaste soundtracket
 

Memento, brilliant

Saw, när den först kom ut tyckte jag den var så sjukt bra. Slutet var genialiskt osv. Men alla satans uppföljare drog verkligen ner hella Saw-fenomenet i skiten. Men låter den ändå få stå med på listan

Road to Perdition, älskar den så hårt. 
 

Stay, brilliant

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Femte Elementet, en av mina första favoritfilmer -- fortfarande lika bra
 

Stargate, ännu en av mina första storfavoriter. Så jävla bra Scifi! 90talet  

American History X, utan tvekan en av världens bästa filmer
 

Pulp Fiction, Tarantinos bästa, tveklöst
 

Shutter
 

Fear and Loathing in Las Vegas
 

Napoleon Dynamite, roligaste filmen
 

The Pianist

The Butterfly Effect
 

Alien 1, 2, 3, 4
 

Fight Club
 

Matrix
 

Inception
 

No Country for Old Men
 

Leon, en av mina allra bästa. Top 3
 

Twelve Monkeys
 

V for Vendetta
 

Pans Labyrint
 

Boondock Saints
 

The Long Kiss Goodnight
 

Alice in Wonderland
 

The Green Mile
 

Shaun of the Dead 
 

Jag har en ganska(!!!!!!) petig filmsmak. Pallar inte se meningslösa actionfilmer utan hjärna bakom. Pallar inte se kärleksfilmskit. Pallar verkligen inte se stereotypisk amerikansk skräck. Pallar inte se amerikanska romantiska komedier med adam sandler och alla dom. Tror det finns en röd tråd i alla dessa filmer, så ni förstår vad jag har för filmsmak ovosovosov. Gillar djupa filmer, filmer som är smarta, filmer som är snygga. Jag gillar Fucking Åmål också men vågade inte redigt lägga upp den i listan. Och Juno!

sömntutan

NÅGON är visst lite skalman. Han har varit uppe hela natten och jobbat, nu kom crashen. Först vid sitt eget skrivbord, sen körde han bort till mig och crashade i mitt knä. Multitasking på hög nivå på sista bilden; klia pojkvän på ryggen och blogga samtidigt. Vi pratade med varann, men det kändes inte riiiiktigt som att han var vaken. Tröttlök <3 Näähe, nu har jag faktiskt kakor att äta. Och spel att spela.

 

femhundra liter glädje

JJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG KLAAAAAARAAAADEEE KUUUUUUURSEEEEEEEEEEEEEN
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 jag blir aldrg kung

Liiiiiiivet e så orättviiiist för jaaag, ja, jaaaag blir aldrig kuuuung

Hej alla fina bloggläsare. ...Fan vad fjäskigt. Men jag älskar er ni vet. Hursomhelst! Idag måste jag ringa min lärare i den där hemsidekursen(medieproduktion på distans)(har gått så jävla dåligt pga distans) och jag är verkligen ceeeeeepeeenervös i kubik. Jag är liksom nästan rädd för detta samtalet. Inte betyget i sig, utan att prata med honom kommer vara sjukt läskigt. Tänk er själva liksom; man har skickat massa mail och nu måste man ringa. Jag hatar sån skit. Ringa folk man haft lite kontakt med typ.

Och vad gör min kille? Jo, han har köpt en extra skärm så han g33kar sönder just nu i denna stund med två skärmar och jag är INTE ALLS AVUNDSJUK!!!!!!!


Letar desperat efter denna tröjan. Fattar inte vart jag har lagt den. 
Komsikomsi lilla myströjan

ello afrika, tell me how ur doin

Heii min fina blogg

Igår ångrade jag min hårfärg, men atm är jag asglad att jag har den FÖR ATT äntligen kan man sminka sig utan att se helt retard ut. Och jag som har så många ögonskuggor som bara har väntat på mig i flera år :D:D:D:D Kanske man borde köpa nya? Äh fan.. ögonskuggor håller väl länge? Får hoppas på det.

En annan bra grej med rött hår är att man är finare i skitmånga tröjor som man bara var average i innan.

Sååååååå, the red staysssss. Ett tag till iallafall. Får ju typ ta till vara på det eftersom det lär vara sista gången som jag har det rött ever.

Shit vilket svengelskt inlägg. awkward. typ. jaaaoo.

fyfan så fet!!

maskinennnnnnn

Hei plokkenn.

Igår dårå. Jag skulle på maskinen med en kompis som sa till mig för typ tre dar sen att hon inte kunde/we så jag drog själv. Men man var ju knappast själv i mer än 3 minuter åt gången så det var skitsamma. Träffade jättemånga. Jättemånga dryga killar och nån snäll tjej här å där typ. Några hade åkt ända från Skåne :D Det är sjukt rare att man får höra skånska här uppe så jag vart asglad.

Fetaste djsen var där och det var sjukt tryck, alla dansade och hade gd timez (hej träningsvärken). Det var typ roligare än själva Maskinen tbh. När Maskinen gick på sen så blev jag kravallmos xD Alltså det suger så hårt att vara så kort i sånna här sammanhang. Ända sättet att se nånting är att stå frontrow. Först hade jag den perfeeeeeekta platsen i mitten, men sen blev det givetvis slagsmål så man blev motvilligt pressad bort till en relativt dålig frontrowvänster.

Dom öppnade med psychopat :D Men körde varken Kappan efter vinden eller Slut för alltid, som jag typ ville se mest av allt ever. Så jag var lite besviken. Och sen tog allt slut förfort så då vart jag ocksåååå besviken. Men annars var det sjukt bra och alla var på stört bra humör.

Det hände en grej innan maskinen gick på som gjorde att jag inte kunde slappna av och ba gå all in 100% och släppa allt, ni vet? Det som är det värda med att gå på spelning/klubb/we att man bara släpper allt utom nuet. Så därför måste jag se dom igeeeeeeeeennnnnn utan att det är en sån wasteman där som förstör min kväll.

<3

afafafafafafafafasi

Maskinen. Kom nyss hem. Var det episkt? Eh ja. Men var det lika episkt som jag hade förväntat mig(typ bästa kvällen i mitt liv)? Nej. Tyvärr.

Måste se dom igen undra andra omständigheter.

Det var en så sjukt skön dj där med. Kommer vakna upp med en djävulusisk träningsverk imorgon alltsåååååååå

rött hår med loreal. steg två

Trodde aldrig jag skulle kunna få det så extremrött med en helt vanlig hårfärg från vilken matbutik som helst

 

brb

Känner mig lite stressad tbh. Tänkte ju vara @universum runt 21.00. Etersom bussarna här är retards så innebär det buss en timme innan. Måste hinna färga-föna-styla håret, sminka mig, hitta kläder, käka något. 

yatta! ^________^

SCOOOOOOOOOOORE! Hur ska man fira detta nu då. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

rött hår med loreal. steg ett

Eheheheh hei plokkenn :>

Köpte en(!) paket hårfärg idag. Behöver nog köpa två paket till. Såååå det är cepeojämnt som man kan se här. Men det är värsta gulligt när det ser sådär urtvättat ut också, eller så är det bara jag som är retard. Äniwej. Kommer bli success efter två paket :> 

Klippte lugg också. 

Pallade inte sminka mig osv

Ojämnt osvosv  men helt sjukt att jag fick färg på så mycket hår med EN paket.

Ze foodmaster!

Får köpa mer färg imorgon eller whenever.

fina hårfärger

 
universitetet osv

Skrev provet. Gick typ asbra. Drog och köpte biljett till Maskinen. Gick typ asbra. Tog bussen till stället dom spelar på (så jag inte går vilse imorgon). Gick typ asbra.

Det ligger en klubb på universitetet och där ska dom spela. Så jag var på universitetet första gången ever idag. Och herresatan? Varför har ingen berättat det där för mig? Det ser ut som på film i sånna där highschool filmer ni vet. När nya killen hoppar av bussen med ryggsäck på ena axeln, bussen kör iväg, så står han bara där och glor typ. Och så går det förbi 454254254 personer på världens största skolområde. SÅ VAR DET! Jag var killen med ryggsäcken. Det var sjukt. Jag ville gå där så enormt mycket. Kände mig verkligen so over gymnasiestudier.

Ni skulle vatt däääääääär och seeeeeeeeeet hur fint det vaaaaaar! Alltså för det första så var det ENORMT. För det andra så var det skitmycket folk. Roligt folk. Allt möjligt folk. Alla sorters folk! Äldre än dom på gymnasiet. För det tredje var det stört fint där. Kändes som dom satt skolan i ett naturreservat eller nåt. Fanns värsta dammen osvosvosvosvov.

MEN! Jag såg inte Patrik :( Letade inte iof. Glömde liksom bort honom i all den där storheten med universitetet. Känner mig elak. Förlåt Patrik... Hoppas du kommer på Maskinen imorgon. Då ska du få din smurf.

Alltså jag är så glad idag att om jag hade kräkts så hade det kommit ut regnbågar.

hejjjjjjjjjjjjj


prov nu osvosvosvosovosovosv

taggen

ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen

 

Fyfan jag kommer DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ på fredag :D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D Taggar sönder!!!!!!!!!!! amg 

glassfilmen

La upp denna gamla på tuben. Vet inte hur många år den är really. Gjorde den samtidigt som jag hade Multimedia i skolan och tyckte det var en bra idé att slå två flugor i en smäll. Fick högsta betyg och denna animeringen visades tydligen upp som exempel för efterkommande multimedia elever. Score dårå :> Tyckte det var coolt och blev verkligen asglad.

 Det var min första seriösa approach på en kortfilm i flash.

storyboards

Alltså jag har en sån sjukt bra idé till en flashfilm. Eller manus snarare. Skrev det för snart tre år sen och har inte gjort filmen ännu. Denna historien har verkligen allt! Maneter, detektiver, ondska, humor, dum blondin med chiuaua, en sidekick, trollkarlar, hamstrar -- ALLT! Lätt det bästa jag gjort. Ska bara göraT också.

Den är på 33px4 frames. Dvs 132 keyframes. Dvs den kommer bli mycket längre än mina tidiga flashprojekt. Kommer skilja sig ganska mycket från de andra två långa kortfilmerna iom att denna har en plot och är mer som en film. Hade flash uppe innan idag och kände att det kliade liiiiiiiiiite i fingrarna. Flashanimering in ma heart liksom. Fattar inte varför jag skjutit upp detta så länge? Ritade lite skisser för tre år sen på karraktärerna och vissa miljöer.

g33ken som blir detektiv

sidekicken

tjejen med feber


..Söt stillbild. Verkligen. Värsta fina hårfärgen sådär JÖH

sluuuuuuuuut

Beneath a Steel Sky

Nu är det slut. Och det var asbra. Musiken var asbra. Svårighetsgraden var bra. Det enda som var dåligt egentligen var det där med ingen autosave, så man dog huxflux och fick börja om där man have saveat sisst (vilket alltid var för hundra år sen). Storyn var bra. Feelingen var asbra. 

Man kanske borde göra en liten review också. Det är ett point n click adventure dårå, ofc, i lite sådär framtidsrobotcyberpunkaktig miljö ni vet. En dystopi mer eller mindre. Man spelar som Robert Foster. Hans mamma har blivit mördad och hans pappa vet man inget om (förrens längre in i spelet). Med sig har man en sidekick som är en liten sarkastisk robot. 

Spelet börjar med att man bor i en by med en gamling, sen kommer en helikopter och kidnappar huvudpersonen och dom i helikoptern dödar gamlingen och alla i byn. Man fattar ingenting osv. Helikoptern crashar och man flyr från vakter och poliser genom hela spelet för att komma på varför man blev tillfångatagen. Så försöker man komma ifrån staden, men upptäcker vissa grejer som gör att man stannar kvar för att lösa allting. En värld av datorer som regerar och människohybrider yadiyadiyada that kinda thing. Bra grejer liksom. Slutet var okej. Varken bu eller bä. Jag är lite slut-kräsen förövrigt. Men overall var det ett riktigt riktigt kul spel att spela!

Jaha, nähe, jaha, om man skulle köra vidare på Revolution Software nu. Lure of the Temptress eller Broken swordserien. Jag trodde faktiskt det var LucasArts som gjort detta spelet, men det vare ente.

jorden gick under och jag småpratade med tre businessjapaner

Godmorgon alla babes! 20º i skuggan kl nio på morgonen. Hmmm... Frulle på balkongen och sen soldag dårå.

Drömde en sjukt fucked up dröm! Jätterealistisk. Jag bodde hemma med mina föräldrar och Hans bodde hos sin mamma i utkanten av Karlskrona. Klockan var efter tolv på natten. Jag satt inne på kontoret på nedervåningen och pratade med honom på msn. Jag skulle cykla till honom. Sen hux flux var jag ute vid brevlådan med mammas cykel, fortfarande mitt i natten. Pappa var ute och rökte. Tittade upp mot himlen och såg ett stjärnfall. Eller jag trodde det var ett stjärnfall. Helt plötsligt var det något som exploderade och det blev en sån där långsamt ökande vit ring ni vet? (se bild)


Men det var helt tyst och man hörde ingenting. Så kom ett nytt stjärnfall, och en ny explosion, med starkare vit ring (alltså den till höger som ser ut som en öronmanet). Och en till och en till. Hämtade min kamera och filmade himlen. Tillslut var den explosionsringen så stor att den "krockade" med månen. Och månen typ förintades. Alltså den bara gick sönder. Fick CEPEPANIK. Sprang in. Ringde Hans men fick inget svar. Kollade om han var på msn fortfarande. Det var han. Så jag frågade om han kunde möta mig på halva vägen för jag vågade inte cykla själv där för det finns nästan inga lampor i det området, och att jorden skulle gå under och jag var jätterädd. Så hade han en helt annan röst och betedde sig skitkonstigt (vet inte hur jag hörde rösten över msn men vafan, cepedröm). Så sa han att en släkting till honom skulle komma och de skulle fira hans födelsedag, så jag kunde inte komma(det var inte hans födelsedag, och klockan var mitt i natten fortfarande). Fick panik. Igen. Dödsångest.

Sen bytte drömmen av helt. Vet att jag nånstans bråkade jättemycket med mamma för hon kom in vid datorn när jag satt där och hade panik. Hon ba, helt snällt: "men vi kan väl kolla lite på Nilecity?" och jag helt asarg: "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEÄÄÄÄÄÄJ!!!!!!!!!!!!!!! Fattar du inte att alla kommer DÖÖÖÖÖÖ om vi stannar här!!!!" (hade typ ångest när jag vaknade)(sorry mom). Så räknade jag ut att det stället man skulle överleva längst på var japan. För det låg längst ut till höger. lol liksom. Brainaward till mig där. Inte så att jorden är rund eller nåt, nejnej.

Sen blev det helt ny dröm; Jag och Hans bodde i denna lägenheten vi är i nu. Allt såg exakt ut som det gör i verkligheten -- precis som den föregående drömmen. Men nu var Gustav(en gammal jobbarkompis till Hans vars hund vi passat förrut)och hans hund hemma hos oss. Jag drack minst sju champangeglas med nån form av ASGOD drink som han bjöd mig på hela tiden. Smakade typ oboy. Det var  nån chokladdrink med grädde och en jordgubb på toppen. Drog verkligen sju på en gång sådär rakt av. Så satt Hans i soffan och kollade på TV. Gustav kom in i tvrummet och han och Hans pratade film medans jag drack vid bokhyllan. Hans sa att Gustav verkligen borde se Never back down. Så sa jag "Äh...det är en tjejfilm". Gustav gav mig sin mobil för jag skulle kolla hans voicemail (vadheter det på svenska ens?) åt honom tyckte han. Så frågade han mig om det var några från Aso(minns inte redigt vad han sa att dom hette) som hade ringt.
Aaa några från Asos har ringt! sa jag. (Det var alltså inte samma företag). Så sa han "Men vad bra! Då kan du följa med mig in här." Så gick jag med honom in på kontoret (här där jag sitter atm) och där satt tre manliga businessjapaner i medelåldern, alla hade glasögon. Och ja ba sumimasen! och gjorde värsta bra presentationen helt korrekt. Så satte jag mig brevid alla och vi skulle kolla nånting på datorn. En japan sa till en annan nånting med gakusei och ja ba "22sai desu.". Fatta grym jag var i drömmen :D Sen vaknade jag.

Detta måste ju betyda att provet kommer gå bra på torsdag.

...Eller att jorden kommer gå under.

En gång var jag tillfreds med mig själv

det somrigaste du kan tänka dig är höst eller vinter

men sluta röööööööök för i helvete

Jag drog till kulturnatten i helgen på massa spelningar själv osv. Mobbat. Men anyway, inte det som är grejen. Det var i lördags och jag har fortfarande samma känsla som om jag hade rökt ett helt paket själv. Och jag har ofc inte rökt nånting. Men alla rökte överallt och jag har verkligen sämsta lungorna ever?

Min pappa röker väldigt(!!!!!!!!!) mycket, och när jag var liten rökte han innomhus. Nu är ju jag ingen läkare så atteeeeeeh men det lär ju vara en möjlig anledning till detta. Alltså det smakar som rök i min hals och lungorna är helt torra och rökiga. Som när man varit på en tvåtimmars konsert och skrikit sönder halsen ni vet? Så som det känns dagen efter när man vaknar upp i ett alldeles för soligt rum?

Det är måndag. TVÅ DAR SEN! Ge er nu liksom. När jag är med folk som röker så blir min hals/lungor helt efterblivna. Jag överdriver inte ens. Det är helt insane. Får hosta och blir helt snustorr och irriterad i halsen. Yay. KUL!

Min kille rökte innan men han fick ju sluta av obvious reasons. Kan seriöst inte umgås med folk som röker ens. Är ju inte en jättedålig "egenskap" kanske. Men det som stör mig så jävla mycket är när folk inte fattar att jag är seriös när jag säger att jag får ett fucking hell med min hals och lungor i typ tre dagar efter, så RÖK INTE PÅ MIG. Dom ba "ah okej *röker*". As.

tur att man kan klockan osv

Provet gick bra. Ända tills en fråga. Läraren läser upp "juichijini nemashita"(jag gick och la mig kl elva). Jag skriver "11 -- sov" på mitt kladdpapper. Sen när jag skulle skriva in mitt svar i provet skulle jag giiiivetvis skriva i 24hour systemet (som jag typ inte ens kan?), så vad skriver jag? Jo. "22.00 gick jag och la mig".

...22?! Hallå retard? Jag fuckar alltid up på klockan i 24hours. Kan helt ärligt inte 17.00 och 22.00. Eller ja, jo jag KAN dom ju, men jag blandar alltid ihop den skiten. Tror att 17 = 7. 22 = 11. Likadant september med november. Vet aldrig vilken som är månad 9 på rak arm.

Blev jag något sur över detta eller? Jo. Det blev jag ju.

11 -- dubbelsiffra, 22 -- dubbelsiffra. Ni ser väl logiken? Undrar om min lärare har överseende ifall jag säger att jag är efterbliven. Hmmm.

jag spelar brännboll med femton svenska känslor

Men fan...Fenomenet Nattbussar, har det dött helt eller? Den dagen jag lägger 300 pickadoller på en taxi liksom. Vet inte alls hur jag ska komma hem på fredag. Afasi kan väl skjutsa mig hem på cykel eller nåt kan man tycka. Eller så kan man ju gå hem från universitetet. Gick ju skitbra för den där tjejen som var på nyheterna för ett tag sen.

Bra grejer som kan hända så mitt problem försvinner;

 • Jag kommer in backstage och sen vidare på efterfest, splittar en taxi med några och slipper betala
 • ELLER Frej bjuder mig på taxin eftersom jag är från Ronneby
 • ELLER Afasi skjutsar mig på cykel
 • ELLER Någon jag känner kommer vara där som erbjuder sig att skjutsa hem mig
 • ELLER Jag snor nån studens cykel och cyklar hem lite fort
 • ELLER Jag säger att jag är fotograf på nån viktig tidning och att klubben måste sponsra mig med en taxi
 • ELLER Jag får möjlighet att övernatta i ett slott i närheten
 • ELLER Jag klär ut mig till Lady GaGa och tar 150:-/autografen så jag har råd att ta taxi iallafall
 • ELLER Jag kommer två timmar tidigare och lyckas övertala Maskinen att flytta hela spelningen till centrum. Givetviss får jag skjuts. Gratis. Jag får kanske t o m tjugo spänn för besväret

Det som förmodligen kommer hända;

 • Jag får hem 02.00
 • Blir överfallen i parken 02.21 
 • Kommer förhoppningsvis hem nästa dag
 • Gråter i duschen resten av livet

 

...Man kanske ska ta med sig ett baseballträ ändå?

for good luck

Har haft det på alla japanskaprov. Vill bara gå och lägga mig nu honestly.

kursprov i japanska

BRB -- ska bara skriva ännu ett mvg dårå. ...bara för jag skrev detta lär jag ju få vg istället. Hmmmm. Fet chans ens xD ...? Hörförståelse idag, skriftligt på torsdag.

Sov sämst i natt så det känns som jag kommer somna här hemma nu när som helst, innan skolan, och missa hela skiten. Blir hyfsat irriterad om det blir så.

Måste dra och köpa biljett till Maskinen efter skolan kom jag på. Om jag pallar. Hört att överansträngning är dåligt?

mitt huvud sprängs. när ska dom där satans barndomsdemonerna försvinna från mitt liv ens

Värdelös dag igår, ehhh ja. Kul att jag sabbar det enda bra jag har, eehhh ja.

Något oroväckande att jag inte ens har ångest eller är ledsen. Är bara hela jävla tom och avtrubbad som om man knaprat piller. Jag känner ingenting.

directions är typ skit?

Hei plokk-enn (finskt uttal, för er som missat det). 

Jag färgade ju med en toning från Directions. Fire heter den. Ni vet redan. DEN ÄR KASS!? Alltså den var röd i typ...tolv timmar. Just nu, efter en tvätt, är det hotpink. Så ska jag göra hela håret får jag nog hitta en annan färg. Typ Pillarbox red. Den blir ju iallafall inte rosa?

...Den där webcamen är ju seriöst färgblind. Såhär är det:

Har hittat en som enligt säkra källor ska vara riktigt fet:

Men den är ju permanent... /feg_tjej75
JAJA! Får väl go down den roaden en gång till dårå. Förhoppningsvis blir det inte rostigt rött. Det måste bli tomatrött. Inget rostrött. NONE! Blir det rostigt så rakar jag håret. Och blir skinhead. Tatuerar mig. Och skaffar MC.

u keep on talking but it makes no sense at all


Har haft den på repeat i ...hm...tre..?...fyra? timmar nu. 

kursprov

Phuuuuhuhu. Jag skrev nyss kursprov i Medieproduktion. Hei plokkenn and all.

Det gick faktiskt jättebra. Vilket känns lite...skumt. Det gick verkligen jättebra O_o Mitt projekt gick ju inte alls bra, tror det är därför mitt teoriprov gick bättre. Vet ju exakt vad jag gjorde för fel osv osv.

Aja, är sjukt glad iallafall!

På måndag är det kursprov i japanska. Det vet jag att det kommer gå bra så det är ju inget liksom... Men denna kursen, medieproduktion på DISTANS (jag kan verkligen inte jobba så), har innnnnnte gått som den dans den borde gått som. Glad att det känns bra iallafall och att jag har lärt mig mycket. 

Det känns som att, för mig, kvittar det om jag inte kommer få godkänt i denna kursen. För jag vet själv hur mycket jag har lärt mig, så för mig på insidan kommer det inte vara ett IG, utan det kommer vara ett VG.

Men typ mina föräldrar och min kille, jag vet att dom kommer bli besvikna om jag inte klarar kursen. Men jag tror inte dom förstår hur jag tänker riktigt. Så jag känner viss stress och press iom det där. Det är bara för dom som jag vill klara kursen på papper. För mig personligen har jag ju redan vunnit som sagt. I did good. Även om jag inte klarar kursen. Jag är skitnöjd.

c-c-c-c-combo breaker!

Vi måste köra något roligt nu efter det där hemska. Detta är lätt det bästa på tuben atm:

Sex and maGIC! xDDD  Alltsåååååå jag vet inte vart jag ska börja. Älskar jag honom? Hatar jag honom? Jag kan verkligen inte bestämma mig. Skönaste videon på länge.

tack naturen för att du försöker ta mitt liv

So not cool. Jag: "Oj shit det haglar! Måste filma!" BLIIIIIIXT ..O_O fick fan hjärtstillestånd när den kom. Inte okej naturen, inte okej. Notera gärna att jag blir asrädd och backar typ 500 meter xD SOM OM DET SKULLE HJÄLPA?!

Gulliga moln osv. NOT. Hela jävla kvarteret blev mörkt när det drog över.

ps kolla här

OM jag ska vinna det där kalaset! OM det ska va aptema! OM jag ska bjuda alla mina bloggläsare! xD *foreveralone*

swoosh! monkey master!

Hej vackra blogg. Idag på japanskan har jag fått en fet titel; apmästarN. Jag älskar det. Så hårt. ApmästarN liksom. Eller ja... min lärare sa det till mig. Men hon lär ju ha tänkt kalla mig för det i resten av mitt liv? Säkerligen. Ni kanske undrar om det inte är en diss att bli kallad apmästaren? Men det äre inteeeeeeeee serru serru. Min kille är största apan (fast han brukar kalla mig lillapan när jag påpekar att han är en apa), och jag är ju en mästare.  Apmästare. Lätt. Alltså det är bara badass. Ska skryta för honom när han kommer hem. Känner jag han rätt kommer han dock tycka att jag är en tönt.

Jag tänker alltid på honom när jag ser apor. Därför jag kallar honom bobo osv. För det är gulligt. Vet inte om han tycker det är så gulligt iof.

Okej sanningen bakom min nya titel är att det kommer förmodligen från den där dagen då vi skrev med kalligrafi och jag skrev kanjit för apa typ nittiofem gånger varav min lärare tyckte det var ganska roligt. Och konstigt. Men mest roligt hoppas jag? Man vill ju ente va konstig????? *orolig* (sarkasm här dårå).

Apor har nästan(!!) manetstatus i denna lägenheten. För er som inte är mina diehardfans så kan jag ju berätta att maneter är heligt för mig. Lika heligt som glass och sushi. Och det är verkligen nambaa wann -- ichi ban!

Aja nu har jag grej0r att fixa! Pusspuss /apmästarN

den där charles asså

 

 

omg pensionären

Shit alltså. Jag tog ett kvällsbad igår. Låg där och ba mös typ tills skummet försvann och det blir sådär tråkigt att bada ni vet? Så låg jag och ba "jahopp... inget mer skum dårå...fan vad brun min mage är i förhållande till resten" osv sånt. Låg där å ba granskade min gudomliga kropp (lol) från topp till tå och tillslut såg jag det fan. JAG SÅG ETT ÅDERBRÅCK PÅ MITT LÅR WTF!?! Så blev jag helt hysterisk. Slet upp proppen och hoppade upp ur badkaret. Försökte varva ner lite vid TVn en timme. Men sen när det blev läggdags blev jag påmind om det igen, så jag skulle visa min kille att jag blivit tant. Så han är beredd påT liksom. Men då hade jag inget åderbråck längre??? Utan bara helt vanliga ben och typ halvsynliga blodådror (plus tusen blåmärken? wtf? VEM!?). Tack. Tack gud, verkligen. Varför är jag sån jaevla blekfis för!? Tror ju för fan att man har åderbråck i badrumsbelysning.

Nä. Det var inte trevligt.

 

.................. O_O!!!!!!!!!!!!!!!! Öööööööööööööööööööööhhhhhhhhhhhh????????????? Okej? Fyfan. FYYYYYYfan. Jag skulle googla en bild på åderbråck och lägga in till denna passande text. Clearly så har jag och google inte samma uppfattning om vad ett åderbråck är HERRESATAN!? Ska aldrig mer googla på åderbråck. Fyfan vad nasty. Det var ju lätt inte sånt jag menade fan. Jag trodde åderbråck bara var en fett tydlig blodådra no matter hur brun man är???? Vad heter det då??? Ytligt blodkärl? Okej det kan jag leva med liksom, men googleåderbråck? Jag hade dött fan. Ser ut som benet åkt in i en köttkvarn amg.

Tack google för du utbildar mig till en bättre människa. ...Och äcklar mig när jag sitter här med min frukost. Fyfan.

Oj Zagraj My Muzychenku

Måste ju lägga upp den nu när jag byggt upp den så mycket. Okej, så föreställ er mig; jättejättealternativ och "true" som bara lyssnar på elak musik. Så kom denna in i mitt liv. Och jag älskade den så hårt men visste inte hur jag skulle hantera det, så det blev typ min största hemlighet ever. Spelade in den på ett raspigt VHSband och lyssnade på den när jag var hemma själv. Full volym hoppandes i soffan som en glad retard. Enjoy:

Tog sjukt lång tid innan jag hittade denna låten på internet iom att namnet på henne och låten var skrivna med kyrilliskt alfabet, och det var ingen host som presenterade låten så man kunde höra hur man skulle uttala hennes namn eller så. Men jag hittade henne efter sjukt mycket research tillslut.

Hon är så jävla snygg här också. Ville se ut exakt som hon.

Var i denna vevan som jag blev intresserad av ryska språket. Ville lära mig alfabetet så jag skulle kunna lista ut vad hon hette och typ kolla om hon hade någon skiva eller så. YouTube kom inte förrens två år senare (fatta hur svårt det var att hitta specifika artister sådär innan YouTube fanns). 

Aaahhh...Jag älskar hennes kläder, jag älskar hans kläder, älskar hennes frisyr.

det enda bra som varit med i eurovision of all times

Alla hetsar ju om det år ut och år in. Varför? Alltså eurovision är så sämst xD Kanske därför folk kollar? Jag vet inte. När jag var mindre kollade vi alltid med familjen och så, typ som att se Kalle på julafton -- man ba görT. Det enda bra jag sett från Eurovision song contest kom 2007;


Verka Serduchka - Danzing

HAHAH alltså den är så jävla bra att jag dör xD Ahhhhhhh... Den skulle verkligen ha vunnit. Har vägrat Eurovision sen dess. Hur kan man inte gilla en ukraintransa som sjunger på tyska liksom? "Lady Gaga's Dad?? I think so." som nån bland kommentarerna sa. Är han inte lite lik Robin Williams också? ...Fast det tycker iof jag att alla transor gör. No offence, Robin.

 ..Fan nu ljög jag. Jag gillade ju Ruslana asmycket när jag var runt 15, i hemlighet ofc eftersom jag bara lyssnade på Slipknot utåt. Så när hon var med i Eurovision fick jag damp(läs: blev glad). Men hennes grejer innan Eurovision gillar jag bättre. Typ "Oj Zagrai my Muzychenku" tyckte jag var aaaaasbra (den är fortfarande bra, okej). Enda anledningen till att jag ens vet vem Ruslana var är att vi hade skitmånga TVkanaler förrut; bland annat en rysk musikkanal där jag såg hennes musikvideo till den låten (oj zagrai my muzychenku) och blev typ kär. Detta var år 2003.

PS. Ni MÅÅÅÅSTE youtuba denna låten om den inte går att se på bloggen. Lovar er att det blir SJUKT värt!

alla ska väl dö nångång?

Vaknar upp och inser att hårfärgningen inte var en dröm xD Tittade knappt på det igår så det hann aldrig sjunka in redigt. Var inte helt beredd på det imorse första sekunden. Aja. Vad ska man göra liksom.

Är det bara jag som är asrädd för jordens undergång?? Sannolikheten att nåt som står i bibeln skulle vara sant är förvisso 0% imo. Men ändå fan. Blir så stressad av sånt här skit. Måste käka sushi på lördag, innan apokalypsen, så man har det gjort, ifall ifall.

Kommer ragequita detta liv om jorden går under innan jag hinner se maskinen den 27nde


Valresultatet.se

simmat lite i tomatjos osv

Jaaaaaaag tror det kommer bli cuteness när det fade'ar ut sen. Blev stört mycket färg kvar. Detta var typ 10% av burken O_o Fattar ingenting. Borde ju räcka till hela håret då? HMMMM. Men jag vill haT såhär en liten schtund. Håret ser ju typ cepelångt ut? Hade varit fint att klippa det så det bara är så långt som det blonda är. Men det lär inte hända på ett tag tho.

maskinen är ett monster

OM vi ska gå!!

bästa hårsidan ever

Och det bästa är att den tar aldrig slut :D:D:D http://lovelylocksofhair.tumblr.com/

omg sidan HAR verkligen inget slut! Har scrollat ner på den i 45 minuter nu xD

update: ....fuckin hell.... Jag satt och scrollade i ~2h och min fucking browser CRASHAR!??! ... så nej. Man lär inte kunna se alla bildera på den där sidan. Lär vara hur många som helst. 

jokkmokk

    bild från; http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Jag vill verkligen till Jokkmokk. Kolla så fint det är där liksom :( Älskar norrland så sjukt hårt. Vet att vi förmodligen inte kommer bo här i 70 år till, även om jag skulle vilja det så känns det som det finns en skola söder ut som jag förmodligen kommer gå på inom några år. Men jag vill verkligen bo i norrland när jag blir äldre. Det är verkligen perfekt för mig. Det enda som är jobbigt är att man bor så långt ifrån familjen. Men det känns liksom i hela min kropp att "nu är jag hemma" när jag är i norrland. Låter kanske cepe, men så är det. Det är verkligen perfekt för mig här uppe. Det känns i hela kroppen att "det är jag och Hans", och på samma sätt känns det att "det är jag och norrland", det bara känns liksom. Och innan vi flyttar härifrån vill jag ha åkt runt lite häromkring, blandannat till Jokkmokk.


Helst av allt vill jag inte flytta söder ut ö h t. ...men jag har en dröm som ligger i Karlskrona, ironiskt nog. När den är gjord kommer jag vilja flytta upp hit igen ._. Meneeeeeee it takes two to tango som det heter. Får se hur det blir. Detta är iallafall hur jag känner mest av allt i hela världen.

hahhahah

xDD Kolla vad jag hittade!!!

Shit jag ser ju verkligen inte ut att vara en dag över tio år?? xD Vet inte hur gammal jag var tho. 18? O_o

bästa titlen

Glömde säga det i förra posten, men... den filmen, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, är lätt bästa titeln att kasta om;

Sunshinemind of the Eternal Spots

Eternal Mind of the Sunshine Spots

Eternal Spots of the Sunshine Mind, är lätt min favorit tho xD

Och en sak till, TACK Eniro för att ni förstör min blogg med er fula banner. Snacka om att dra finaGul i smutsen.

är officiellt gammal nu

Fick det så svart-på-vitt nyss när den enorma uppenbarelsen kom. Och den kom inte lite smygande sådär, nej det bara slog mig som en käftsmäll; "Fan vad jag älskar lapptäcken!!!!" ...? Okej? Pinsamt? Ja. Ändå berättar jag det för er i denna personliga blogg, givetvis. Ge å ta. Ge å ta. Men fan... Kolla på dom, hur kan man inte älska lapptäcken? :( Har jag alltid gjort det? Jag vet inte. Men just nu känns det väldigt intensivt.

Känner stort behov av att köpa ett. Eller femtio. Stort behov av att göra ett. Eller femtio. Borde skrivit "symaskin" på min önskelista.

Inte nog med detta, satt nyss och lipade sönder till Eternal sunshine of the spotless mind. Wtf liksom. Det är inte ens en sorglig film? Har sett den förr men inte fan lipade jag då. Har jag blivit gammal nu eller? Gillar lapptäcken och gråter som en femåring när jag ska se film. Alltså folk som kände mig när jag var 15 måste ju ha snappat upp den enorma kontrasten som hänt?? Vad har hänt ens????? Lapptäcks-lipsillen -- Känner jag ens dig?

 

lite bättre än ola, ett tag

Fyfan vad fina tider hahha vi satt på alla lektioner och körde detta spelet, winterbells eller vad det nu heter, heeeela tiden xD tvåan på gymnasiet tror jag. Skönaste klassen :< Här är spelet, varning för beroende; http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm 

 

morrrnin

Hei plokkenn. Igår innan jag skulle sova så lockade jag håret (nödvändigt?). Trodde det skulle se ut som ett skatbo idag, och det gjorde det typ också. Några lockar överlevde iallafall. Aja skola nuråååååå~

airhead-minen. fattar inte hur fan jag står här heller? cepevinkel. typ "hej jag består av 95% huvud, precis som alexi"

konstigt att jag aldrig ler på bilder liksom. ser helt fucked up ut xD men vad ska man göra liksom. får väl gilla läget. kunde ju varit värre också. JAAA JAAAAAAAAA jajaajaja nu måste jag faktiskt dra till bussen osv

vi har förresten REGN idag! så jag är fett glad :D

puss hääääj

köpa bil osv? ta körkort osv?

Mja. Mest för jag är liiiiiiite trött på att min kille inte kan det där med bra musik(jo, silent hill skivan är bra ofc, men den har du ju aldrig iiiiiiiiiiiii!) i bilen på full volle(är ju typ därför man ens kör bil). Så då behöver jag nog en egen bil där jag kan spela hur högt jag vill osvosvosv. Åhåhåhåååå vad fint det hade varit. Deadlinen för mitt körkort får väl bli typ.... innan jag fyllt 25 år. Då ska jag köra som en GUD.

Alla vet dock att den bilen som kommer vara i min prisgrupp kommer snarare se ut såhär nånting:

._.

inlinetönt

Jag vill också skaffa inlines ._. Det är lätt roligaste träningen ever som inte känns som träning. Bud påT. 

hur mycket får man för en njure?

Känner att jag börjar bli lite desperat. Måste ha den där biljetten till emmaboda.

 

varför...VARFÖR bor jag i norrland just NU!!??!

...alltså faaaaaaan... jag har sånt cepefestivalsug. skulle kolla vilka band som skulle vart i år, och det var jävligt dumt. öh. har ni sett vilka som kommer till emmaboda eller?!????????

FATTA hur långt det är till alla festivaler härifrån O_o jag kollade kartan. från ronneby - hultsfred är ju fan ingenting. minns att jag tyckte det var som halva sverige. yeh right. sitter just nu och kollar distansen mellan umeå - emmaboda..... KUL. verkligen. T_________T jag måste dit i år? jag måste verkligen det. alltsååååååååååååååååååå JAG MÅSTE DIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hur ska jag lösa detta då???

emmaboda kommer vara fetaste festivalen i år ._. bara maskinen signar på där också så bokar jag biljetten dirr.

i cant stop

i gave em a smile, a wink an a wave


nähe, om man skulle köpa ny kamera och fortsätta ta bra bilder? har verkligen 0 kemi mellan mig och min nya kamera. vi har inte gjort något fint tillsammans ens. hatarN. födelsedagspresent? lätt. bara 80 lax typ.

beneath a steel skyWell... ja spelet äger. Men det hade behövt autosave. dog nyss av nån jävla alien på bottenvåningen och hade inte sparat på flera timmar -________-- yay.

..o-kej. dom är efter mig?

tydligen är det aliens spaceship som är här, därav ljuset på himlen? fatta det är MULET och solen har gått ner. ändå lyser halva himlen upp i sånt här gult/vitt ljus. 

det är fan konstigt. är ju inte heller första gången himlen är konstig i umeå. lär finnas aliens här omkring. 

fick ta ett kort med kortare slutartid också för att visa marken lite ljusare. såg nyss att jag synst i fönstret xD scary. men ser ni ljusklotet eller??????????? a-l-i-e-n-ssssssssss

winners never /quit

hei plokken osv. nice att klockan är över nio och det är sjukt ljust ute. gillarT. ...NOT! fyfan. jävla sommarskit.

idag på japanskan skrev vi äääääntligen kanjin i kalligrafi (..hur ska man ens säga den meningen? alla fattar vad jag menar iaf?). Skrev apa typ 589 gånger. ingen förstod varför.

nahe. om man skulle göra fetaste playlisten of all timez nu då? sen game. fick mina spel idag :>>> MEN! beneath a steel sky står överst på listaN. puss

i want to kill everybody in the world

beneath a steel sky


Kan inte riiiiiktigt sätta fingret på varför detta ger mig Simon the Sorcerer-vibbar? Kan ju vara att det är britter med. Men det kan vara musiken också lite? Får kolla upp om det är samma snubbe som skrivit soundtracken. GillarT iallafall :>

brb

den ultimata önskelistan. typ.

:D:D:D bäst

gjorde mig själv nyss en fet tjänst


 

komsi komsi lilla spelet
Känns som det kommer stå på 35.1% gaaaaanska länge tho .__.

man ba sitter å luktar som en gud

Pff. Åhhh varför är inte tekniken ännu bättre. Om det hade funnits en doftfunktion i denna blogg så hade jag lätt publicerat min doft atm. Fördömda cake, gör mig besatt.

Och!! Det finns ännu hopp för mitt hemsideprojekt. Så himla niceness. Trodde jag skulle få jättefail iom att jag inte kunde hålla deadlinen. Tur man har en skön lärare alltså!


<3

lol?

Fan. Jag vill med bo i sånt hus som dom där borta på gatan gör. Gick förbi där nyss och det låg en person på taket(!!) och solade xD Jag vill med sola på taket...

Kan bara sola på vår balkong och den har ju liksom tak och staket också så man får inte överdrivet mycket sol där.../sadface. Kommer få sån randig staketbränna...

stört soligt idag, typ klänningväder

dc comics and chocolate milkshakes


i guess im just developing late

tack bubbleroom

tur att min blogg inte är cepe

kan nån skicka mig hit????

Pallar verkligen innnnnnte. Skicka mig till nåt sjukt övergivet land med 78250 meter snö och låt mig stanna där i typ 45240 livstider koncenrerat till ungefär några timmar tills allt är lugnt igen bliz. 

det var bokeh på balkongen. vad ska man göra liksom.

Vi hade regn igår. Första gången sen...oktober?

hotdamn ive never rode in a convertable before!

Skulle googla bilder på katters baktassar för att kolla om Påsens är normala, hon har typ två kala fläckar, men hittade denna istället och garvade sönder i typ 20 min.

slut: the dig

Men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ vilket tråkigt och lame slut. Äkta amerikanskt.

Annars ett jättebra spel. Soundtracket var asbra också, som väntat. Och när man var i graven så hade dom samma ljudsampling som när man är i CoMI @ big whoop vid rollercoaster of death, så det gav en värsta LeChucknostalgin. Allt med LeChuck är bra grejer.

Här är mina gulliga sejvs: Gillar att jag gick upp 04.45 för att spela ut det.

 

Hopp. Vad ska man spela nuråååååå....... Full Throttle kanske? Eller något av alla Indiana Jones? Kanske Looooooooom? Startade upp TLJ (ettan) nyss men fick fetaste antiklimaxet då allt var på ryska. GG -_-

skönast


Skönaste spelet. Skönaste musiken.

lite mer the dig

The Dig dårå. I början var det enkelt men nu blir det svårare och svårare. Den där skelettgrejen satt jag med i säkert 20 min innan jag gav upp och kollade en walkthrough på den ("Sköldpaddan" som dör, som man ska återuppliva). Det är ett sjukt kul spel iallafall :> Det enda negativa med det är att det crashar lite titt som tätt.

Minns inte om jag skrev något om det sist. Men iallafall, man är ett team som åkt ut i rymden för att rädda jorden från en asteroid. Så spränger man den som i armageddon ungefär. Men huxflux åker man in i en annan dimension. Så nu är man på en annan planet och försöker ta sig därifrån. Har inte stött på några aliens ännu, iaf inte några som "räknas". Tror inte detta är ett så himla stort spel, men det är verkligen sjukt värt! Det är grym kvalité på spelets mysfaktor. Man lär inte kunna ogilla detta spelet. Inte om man är en sucker för gamla point-n-click adventures.

Alltsååååå... Sci-fi var så jävla mycket bättre förr. 90talssci-fi'n. Ingen är bättre än den liksom. Femte elementet- och Stargate(filmen ofc)feelingen ni vet? DEN finns i The Dig. Snälla kan inte någon ta mig tillbaka till 90talet... blizblizbliz?

hei plokken

Skulle gjort massa viktiga grejer med skolan och sånt idag, men dom hade "tyvärr" stängt på fredagar, så får göra allt det på måndag. Köpte stuff istället.

Hittade en marinblå sån bandana till håret osvosv. Hans lär tro att jag har blivit tattare nu dock. Ska ha den som en tattare bara för att retas. Ta hans vapen och leka gangsta. Köpa lowrider och cruisa runt kvarteret. ...Eller bara ha den i håret. Som ett diadem. Ni vet. ---> 

Fett sötast bikini of all times, gyyyyvl dessutom.


Köpte en bikiniunderdel (vanlig svart med snören) när jag var i Ronneby, men hittade ingen snygg överdel. Så jag tänkte att jag kan ju vänta lite med den. Alla tidigare år har jag varit anti sån här snörbikini för det bara "passar" tjejer med typ... A kupa /whatever, meeeeeen fuck it, vem bryr sig osvosvosovsv. Man får fin bränna och den är ba söt.


Och en finfin 3/4s baseballtröja som jag letat efter i hundra år (nästan). Bara en med röda armar som fattas.

 

skönast xD

10an är inte alltid en 10a

Snarare, en tia är ALDRIG en tia. Ärligt talat nu. 

Ska hitta bästa stället för kebab i umeå. Då tar man ju inte det som alla rekomenderar som nr. 1. Det är verkligen aldrig det som blir personliga favoriten. Snarare det stället som ligger 3a-4a. Likadant med typ tjejer. En tjej som alla tycker är en tia, är det verkligen inte. En tjej som är typ en 7a-8a är lätt den snyggaste tjejen. En låt på spotify som ligger längst upp är aldrig artistens bästa låt, snarare 4de-5te nånstans. Ni fattar vad jag menar xD TIAN ÄR ALDRIG EN TIA!

Tänk på det, turister där ute.

<3

Jordgubbar, tårta och xbox. Bästa födelsedagen ever?

från förra årets födelsedag

Om jag fick bestämma upplägget på årets så blire typ; sushi, glass, jordgubbar. ...och xbox :D


 nya mortal kombat?


la noire?


red dead redemption?


fable III?


alan wake?

...är fett kräsen med spel. spel var bättre förr. period. men dessa spelen är dom som jag har funderat på att köpa anyways. frågan är bara; vilkettttttttt?

Dom spelen jag verkligen BEHÖVER köpa är snarare;


FF8

Silent Hill 2.

Nöjer mig med jordgubbar, sushi, glass och playstation tbh :> Jag dör om dom här klassikerna inte finns att köpa längre. Seriöst.

somrig klänning

Tack älskliiiing <3

     

Den är skön, söt, somrig, sexig osvosvosvosv.

Ps. drar inte in magen som en grek på sista bilden och trycker inte ut revbenen som det ser ut som. har ju spytt osvosvosvosv (pga sjukdom). ser healthy ut annars. lovar.

fan

Glömde ju lägga upp den bästa påskbilden ever. Jag till vänster. Sara S till höger.

lär vara frisk nu?

Hei plokkennnnn. Idag är jag nog frisk. Känns pra. Kom igen nu norrland och langa lite fint väder bliz?

Bud på sushi är det ._. Eller blåbär. Sånna LAblåbär. Som dock inte lär växa i LA, men dom är ENOOOHOOHOOHOHORMA där och stört godare än de där pyttesmå som jag brukar ha i min frukostyoggi. Sen är dom mer söta än sura. Winwinwinwin. Det bästa med att ha varit sjuk och spytt är nog att man uppskattar mat sjukt mycket mer xD Jag är typ hungrig på allting atm. Får se om jag är pigg nog att dra bort till ica och kirra lite grejer så jag kan laga mat sen. Det hade varit fiiiint för jag vet precis vad jag ska laga för middag.

finfina nyheter :D

Ringde mamma och pratade lite om mitt uppkommande besök. Egentligen skulle jag åka hem i juni, men som det såg ut nu så verkar det smartare om jag åker i augusti. Det finaste med augusti är hundutställningen:D Älskar hundutställningen. Bästa tillfället att hänga med finaste hunden ever

Kollade vad man kunde söka för kurser till hösten också, och hittade massa laga-mat-kurser. Sjukt kul och sjukt praktiskt. Om jag får söka till en sån så kommer jag lätt göra det!

Och! sist men inte minst - min klänning har kommit!!! :D Var nära jag sprang dit nyss men kände mig ändå relativt o-frisk för att pallra mig ut till Teg atm.

gulligaste accessoaren atmVit är så cepesnyggt till brunt hår. Tror jag ska haffa en marinblå eller röd.

ich bin krank =(

Hejhej hallå bloggen.

Jag är sjuk. Det suger så jävla hårt. Trodde jag var untouchable här i norrland för jag har haft ett episkt imunförsvar fram tills nu.

Kommer inte ihåg om jag kräkts tre eller fyra gånger ens... Känner mig sådär feberfrossig också. bobo sa att jag inte var så varm. Men det känns verkligen som om jag hade feber. Vi har ingen termometer så jag kan inte kolla heller ._. Bara en liten heads up nu om bloggen är helt död så ligger jag väl och spyr nånstans.

Det sämsta är att imorgon KAN vara dagen då vi ska måla kalligrafi i japanskan. Alltså med riktiga penslar och riktig sån färg, på sånna där speciella papper (tur jag kan alla termer). Ett kanji var ska man göra. Jag skulle göra kanjit för Snö. Det tänkte jag sen dag ett på denna kursen... Ligger jag hemma och spyr imorgon, och det visar sig att dom ska skriva kalligrafin då (för jag har för mig att läraren pratade om det i måndags), så kommer jag bli så jävla ledsen =( Har liksom sett fram emot det hela kursen.

puking rainbows

Jag har mått illa sådär litegrann bara i ett par dagar nu, men när vi kom hem innan idag så blev det värre och värre som fan. Spydde nyss. Enormt mycket. *fräsh_tjej1000* Men det roliga var att kräkset var helt rosa. Alltså RIKTIGT rosa. Radioaktivt rosa. Har inte spytt på flera år (av sjukdom/we) men det har defenitivt aldrig varit rosa xD Typ som läsk var det. Coolio. Och det är inte jag som är äcklig, det är Påsen. Hon hoppade upp och drack från toaletten (innan jag spydde) som värsta hunden. Så sjukt efterbliven.

Aja, lovar att aldrig mer blogga om kräks. Så länge det inte är typ blått eller nåt.

...fast fan... nu mår jag illa igen..

min fina dag idag i bilder

Idag var en fin dag alltså. Först gick jag upp och käkade frulle framför Peep Show,

   

 

sen så vaknade bobo och vi bestämde att vi skulle åka in till stan. Han skulle kolla på löparskor och klippa sig.

                 

 

När vi åkte in till stan såg jag nummer 37 på två ställen och började noja lite och sa att det måste vara ett tecken. Antingen kommer vi krocka, eller se en kändis. Umeåkändis. Typ Patrik från Boston Tea Party.

Sen gick vi och åt sushi som var sÅÅÅÅÅÅÅ goooohohoohohott

Och när vi åkte hem sen, gissa vem vi(jag missade ju honom givetvis, men Hans såg) såg? Jo. Patrik från Boston Tea Party.

  min idol

lily lolo

Köpte mineralsmink från LilyLolo. Var skeptisk för hundra år sen till mineralsmink (puderfoundation dårå) men det täckte asbra och man fick typ...fin hy och allt såg fint ut bara. Har foundationpudret China doll, ögonskuggan Moonlight och roughet Doll face.

Perfekt för oss blekfisar. Kan ju lätt säga att jag inte tänker gå tillbaka till flytande foundations. Brukar ha skitsvårt att hitta en färg som passar mig iom att jag är så jaeeevla vit, men ser ni hur bra denna foundationen var på mig?? Man ser ju liksom inte att jag har nån på mig ens. Man fick värsta airbrushade looken också. Kanske ska påpeka att jag inte har redigerat mitt face på korten, bara gjort sån mörk toning i hörnen (har dille på det). Sååååå... sjukt glad. Tack lily lolo. löööv jooo

 

lol gg

Alltsååååååååå varför är det alltid jag som skämmer ut mig...? Idag när jag och en klasskompis gick från skolan till stan så pratade jag jättemycket med inlevelse om Dreamfall, och mitt i allt börjar min mamma skrika inifrån min jacka : HANNA!!!!!!!! HALLÅ!!!!!!! HANNAAAAAAAAAAAA!!!!?????

Alltså jag dog.

Så jävla pinsamt x'DD Jävla skitmobil. Hade den i innerfickan.

Men cred till mitt vänstra boob som lyckades låsa upp, ringa mamma, och dessutom dra på speakerphone på full volle. -___- Jag dog fan. Mamma, om det där händer igen så ska du INTE skrika som en madman :D bliz. Tänk på mig lite också. 

4.45jini okimashita

Vaknade av mig själv helt random kl 04.45 och var aspigg. Enda nackdelen med detta är att jag har sjuuuuuuuuukt mycket tid tills skolan börjar = asbra läge att gibba lite. Men då finns ju risken att man fastnar. Pfff fuck it. Nu blire att rädda världen i The Dig (LucasArts).

 


Det är inte medvetet duckface, jag ser ut sådär irl. Kan inte hjälpaT.

Såg nyss att Michael Land(samma kille som gjorde musiken till Monkey Islandspelen) gjort soundtracket! :DDDDDDDDDD!!!! Har feta förhoppningar på detta nu.

schluuuut

Och däääär var det slut. Fan. Det var typ ännu bättre nu än för ett par år sen. Sjukaste spelet. Äkta Hannaspel. Det har liksom allt. Om ni inte har spelat det ännu så ba görT. Dreamfall - Longest Journey. Top five.

Skitbra soundtrack. Skitbra miljöer. Skitbra story. Det bästa med spelet är nog alla de olika miljöerna. Först är man liksom i en slags futuristic stad, sen huxflux är man i en medeltidsvärld typ med magicusers osv. Man varvar tre karaktärer under spelets gång, vars storys går in i varann. Sen är det ju den där lilla the ring tjejen också. Alltså detta spelet har bara allt. Aaaaaaaaaaaaaaallt har det. Men nu måste jag sova. Har ju japanska imorgon.

galen reward

Städningen kändes sjuuhuhukt värd när bobo kom hem med glass, kolor och ostbågar bara till mig *___* Tur man har bra förbränning nu för tiden alltså. Om detta kommer bli standard så ska jag gladeligen städa nästa vårstädning också :D

Men nu ska jag spela lite till. pz

amazing game

Tänkte köra ut Dreamfall: longest journey nu, men jag vill seriöst inte spela ut det xD Får räcka för idag. Älskar detta spelet. 

<3

vårstädning

...gah. Har städat i sex timmar nonstop nu. Fyfan vad segt. Ska hoppa in i duschen och kvarta in.

...och fyfan vad jag ska äta sushi som "pris" för denna brutala städningen.

fast i ett hus fullt av dött liv

Vaknade nyss. Hade värsta silenthilldrömmen. Drömde att jag var i ett enormt stort hus. Precis som i silent hill så kom det sånna ljud när monster var nära. När jag tittade ut genom fönstren såg jag bara en tät dimma och siluetter av gravstenar (för jag var förmodligen på en kyrkogård). Jag var på bottenvåningen. Där fanns ett litet skåp med sju lås. Två lås på första dörrarna, två på dörrarna innanför dom dörrarna osv osv. Jag hade en liten nyckel runt min hals, med den kunde jag bara öppna sex lås. Varje gång man låst upp ett dörrpar så förflyttades man en våning upp i det stora huset. På andra våningen skakades hela huset om, som jordbävning typ, och monster bara kom ur väggar och golv. Hela drömmen var jättedåligt belyst. Man hade en pytteliten ficklampa på sin nyckel (i storlek med en sån laserpenna). När man låst upp låsen i en viss kombination kom man till topfloor. Där fanns en enorm gammaldags dammig väggklocka full med dokument. Tog dokumenten, för det var en sån uppenbar ledtråd. Så precis när jag lyckats ta dom så kom monstren efter mig igen. Låste upp skåpet i panik (tappade nycklen, fick inte in den pga stress osvosv), åkte ner några våningar. Och så vaknar man. HUR SEGT VAR INTE DET! Hann ju inte ens "spela klart".

Jag hittade den andra nycklen, tack vare ledtrådar i dokumenten från klockan, men såfort jag skulle komma nära den så blev den(nycklen) ett monster typ, som väckte ett större monster. Kom aldrig därifrån.

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters