maozi

tattare_på_spark.jpg

Hei plokk-en. Min granne har rave. Tror inte ens det är min granne, utan min grannes granne. Fatta basen. Jag känner ett enormt sug att bara vilja slinka in dit lite diskret för musikens skull. Kanske sno nårra ostbågar om det finns.Och den där "lilla" slingan jag gjorde är ju för i helvete ENORMT bred?! Såg det när jag tvättade håret. Efter en tvätt är det 70% rött, 30% hotpink. Sjukt positivt överaskad över det tbh.


...--HAHAHHAA!!! fyfaaaan! va i helvete??! x'DD Precis nu -- nyss, åkte två moppefags förbi på långa vägen utanför vårat fönster. Strax efter kommer en kille på ...typ... en motordriven sparkcykel?? Alltså den åkte fan asfort och såg bara så satans kul ut xD Han stod still hela tiden med huvudet ner i marken också hahahah. Måste ha min kamera berädd om han åker förbi igen. Roligaste fordonet jag sett. Han stod liksom upp, med hjälm, och formade samma form som det där L tetrisblocket ni vet? (bara bokstaven L hade annars räckt som förklaring?) men uppåner :D Måste rita av det. Såhär typ:Shit vad många tattare!!! Alltså det har kört förbi säkert 16 mopeder nu -- med 2 pers på minst 10 av dom, två cyklister, han med den där motorsparkcyklen (HAHAHA) och nu en kille som bara springer. Vartfan ska alla??? Är det tattarfest i närheten eller? Är det nånting det finns mycket av i Umeå -- så är det just tattare. Men det roliga är att här uppe, till skillnad från Ronneby, så hatar man dom inte? Det är nästan bara gulligt. Ni vet dom där kidsen som hänger på stan i flock med XL i sina kläder trots att som har kroppsbyggnad XS?

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters