maozi

nostalgiskt :D:D fem, sex år sen tror jag?

Oj shit, detta är hur många år sen som helst :D Jag och Ida skulle ha en pakt. Den höll säkert i två dar om jag känner oss rätt?Fast jag fattar inte vart det där "jag vill ha harpunen(?)"-citatet är ifrån?? måste varit nån film hmmm


Vi sjöng typ alltid över Disneylåtar. Fanns en video när vi sjöng på danska också hahaha men dom finns inte kvar längre. Fyfan vad jag önskar att jag hade alla våra filmer <3 Vi gjorde filmer hela tiden, helt random med. Fanns en jätterolig när Ida var Legolas HAHA! Den har jag nog här nån stans iof :D 


 


Hade nog fan tyngsta håret ever på den tiden. Vägde säkert 2 kg, bara håret då. Det var jättetjockt och lent. Brukade gömma mig och mina feta kinder där inne så ingen skulle se hur ful man var egentligen. Och alla andra (som inte var mina vänner) ba "Assaaaaaaa Hanna ser du nånting där inne eller?"
"JAA de gör jag!" (nej). xD

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Hanna

hahah njeaa det var finfin kvalité på det iallafall :D

URL: maozi.bubbleroom.se
Skrivet av: Tilma

haha vad gulligt :D ååh ditt hår såg ju coolt ut :::::D

URL: lostlikehell.blogg.se

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters