maozi

"jag" blev dumpad för satan

Fan jag har ju glömt berätta. Igår hände det. Jag blev fan lämnad av min man i Fable. Hade barn med honom å allt. Han ba drog. VILKET AS! Jag hade döpt honom till "loverboi" till och med. Köpte presenter. Ställde upp på allt. Tror ni han nöjde sig med det då? NÄ! Jävla as. Fattade inte att jag behövde vara ute på quests.Så nu måste jag hitta en ny. Fyfan vilket liv. 


Påtal om att hitta någon, jag funderar på att sätta in en kontaktannons åt Påsen:Visst skulle hon få napp??

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Hanna

hon är lite lik han som gustav har(hade?) som profilbild, men det är nog bara glasögonen

URL: maozi.bubbleroom.se
Skrivet av: Hanna

hahhaa så elak xD hon är ju sjukt söt på bilden

URL: maozi.bubbleroom.se
Skrivet av: Hans

Haha hon ser så jävla tjock och deprimerad ut på den här bilden xD

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters