maozi

grannjävlarna borrar i väggen

Alltså seriöst, hela tiden! Vi bor i betonglägenhet så det låter ju som om dom river stället varje gång. Hela huset skakar typ. Hur mycket grejer kan dom ha egentligen? Dom borrar HELA tiden såhär på eftermiddagen och ibland vid mer udda tider. wft liksom.


flätarN


Jag skulle ju in till stan. Fick ett sms där det stod typ "Köper du ett duschdraperi med jävla Edward Svullen (hahahha) så sätter jag eld på lägenheten". Snacka om dramatiskt. Men iallafall, jag såg ett fint på jysks hemsida som det nog blir, och dit kan jag inte ta mig själv. Får vänta med dessa badrumsplanerna tills i helgen när bobo är ledig så vi kan köra dit och handla dårå.Detta är typ den mest vardagliga "korsett" jag har. Men den har ingen snörning >_<


Jag snubblade över värsta bloggen igår natt btw. Nån sthlmsbrud som har viktorianska tebjudningar!??!?!? Ofta liksom. Men ...jag vet inte. Tänk så är hon värsta aristokraten. Fett läskigt. Bara hon inte är Snobb Von Renhjärta så är det ju lugnt.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Hans

Jag sa faktiskt hela huset (värt att notera).

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters