maozi

nyår!

Förmodligen sista gången jag bloggar i år. Mamma frågade mig nyss vad jag ska ha på mig ikväll. Svarade: mjukisbyxor ofc.

Hon protesterade. Men fan, har man kjol på sig och är "uppklädd" ~300 dagar/år tycker jag lätt att jag förtjänar att gå på nyårsmiddag i mina adidas sweats ikväll xD och det ska jag också!

<3singel

Fetttttttttttt jobbig dröm. Typ den jobbigaste drömmen jag haft på väldigt länge.

Jag och Hans bråkade sjukt sjukt mycket och det slutade med att vi inte ville vara tillsammans längre. Jag grät ~62% av drömmen. Vi bodde i Umeå och lägenheten såg typ lika dan ut som den gör i verkligheten, men det fanns ett extra rum. Det som var ändrat var att jag hade en till liten svart kattunge och en saluki blandras (hund) som var skitfin. Cremefärgad. En tik, men ingen valp. Det var min hund. Hade räddat den, sån hittehund ni vet. Min mormor hade varit uppe och hälsat på oss och träffat hunden. Hon tyckte det var en jättefin hund. Hon tränade den med en vit fjäder.

 

Jag försökte hitta en ny lägenhet, samtidigt som Hans satt vi sin dator och spelade och vi bråkade hela tiden. Varje dag. Jag hade stört ont i bröstet när jag vaknade. Var spänd hela drömmen. Jag hittade ingen lägenhet, och jag ville bo kvar i Umeå. Hans ville inte bo kvar i Umeå, men jag fick inte stanna i vår lägenhet så jag var tvungen att flytta. Hela drömmen kretsade kring bråk, flytt, ekonomi som inte höll att flytta. Det som var så jobbigt var att jag fortfarande älskade honom lika mycket och att allting gick att lösa, men han ville inte. Även att vi bråkade så mycket (vi har aldrig bråkat på den nivån som vi gjorde här) så ville jag att allt skulle bli som förr. Det var nånting med att jag skulle åka iväg på semester, men minns inte var. Har glömt mycket av drömmen nu. Vaknade med ett ryck och var jätteledsen .____.

Påsen var en hankatt. Jag hade inte döpt min hund. Minns inte vad den svarta kattungen hette.

Jag fattade aldrig att det var en dröm heller. Det kan man ju göra i vissa drömmar. Allting var jätteverkligt och jag var så jävla glad när jag vaknade sen .__. Usch fyfan...

Jag älskar dig... mest i hela väääääääääärlden bobo <3

 

fikapaus

Efter Karlskrona åkte vi hem, sen körde vi till bion. Påvägen gick Jessans bil sönder. Alltså den bara tvärdog, jätterandom och skumt. Dirr liksom. Lyckligtvis dog bilen inte på en trafikeradväg, men en minut tidigare så hade den gjort det. Filmen vi såg var den nya Narnia. Jag har inte sett nån tidigare så jag fattade typ ingenting. Låg asskönt inne i min jacka, i fosterställning ungefär eftersom Ronneby biografen har världens största stolar så kan man ligga ner i dom. Så åkte luvan ner över mina ögon sådär gosigt och sen somnade jag där inne HAHA. Vaknade 20 minuter innan filmen var slut. Stabilt.

hemliga foton

Ni kan ju aaaaaldrig gissa vart vi var idag:

amen näe men amen nä men amennäe

Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad du är långsam Jessan!! Nu har jag ju varit klar i typ två timmar. Och tagit 84 kort på mig. Ett på snön.

Asså kolla kontrasten. vadå helgon 2004. "hej mitt face ÄR en kabukimask och ser ur så IRL, jag svär"

Men jaha! Vad ska jag köpa för spel liksom. Alan Wake? eeeeeeeeeeeh ja.

uppe tidigt

Legat och spelat tetris på mobilen i 40 minuter -____- Dags att gå upp nu kanske. Kan ju säga att jag inte gått upp innan 12/13/14:00 någon dag (förutom julafton) sen jag kom till Ronneby. Men idag ska jag till Karlskrona med syrran och Denise (och kanske nån mer? fick inte så mkt info). Sen ska jag nog köpa 10 paket Pocky. 

Det börjar bli lite stressigt nu. Det är många jag måste hinna fika med/träffa innan jag åker ._. Och alla dagar utom denna är ju röda. Vet inte hur jag ska lösa det redigt.

saknar dig med

 

min lilla sovpåse <3 glidarN

bruket igår

Kan inte redigera här hemma(för hundraelfte gången), men jag slänger upp alla orginal här ändå.

längtar hem

Det känns lite konstigt att ha varit här nere så "länge". Man vill inte åka ifrån familjen samtidigt som man saknar hemma och Hans <333 + Påsen. Och min dator. fyfan vad jag saknar min dator xD och mitt xbox. Och Umeå ö h t. Luften där. Allting där. Men alltid när man åker hem känns det som man får ett litet ankare i magen, det känns som man måste stanna och "göra nånting" med tiden här, men jag kommer seriöst aldrig på vad det är tanken att jag ska göra? ._. Man känner sig så inbetween.

Det är som ett spel. Detta huset och Ronneby är START - ruta ett. Jag är liksom på en helt annan level i Umeå. Så när man kommer hit fattar man inte vad man ska göra. Man går på alla rutorna, igen liksom. Jag önskar jag kunde ta min familj och alla jag gillar med till Umeå, som är det nya spelet, istället <3 Det är bästa levlen. Typ som vattenvärlden i gamla supermario, allstå det är helt annorlunda. Även om det är samma spel. Och soundtracket är bättre.

rinken med emilio

Vi drog till rinken igår, Emilio skulle skjuta lite.

Det var good times :> Han är asgrym på skridskor, helt sjukt

julafton 2010

Mamma dukar

julkläder osv

den där tröjan kirrade jag på H&Ms barnavdelning på killarnas sida för typ tjugi spänn

Detta var INNAN Jess kom med 495 paket

pynt

mammigt pynt

Sen kom den där lilla familjen som jag älskar <3

Tomten och nissen kom, men i år var det ombytta roller

Familjens gangster var nöjd

Det gick ett visst tema genom årets julklappar, vet inte om det syns? xD Plus den fina lampan och min Canada Goose som jag i princip bott i sen jag fick den <33 Seriöst. Den jackan alltså. Finns inga ord. Ibland önskar jag att jag kunde köpa en till Påsen så hon med fick en sån skön.

<3

först kommer fina bilder från umeå, några timmar innan jag åkte

Finns en 90%ig risk att jag kommer pilla med dom här i Photoshop när jag kommer hem för jag kan inte redigera här. Och jag gillar sånna här pics :> Men lägger upp dessa orginal också om nu nån skulle vilja jämföra sen.

fakk jes!

Kunde lägga över lite pics på pappas laptop, så nu kan jag lägga upp dom från julafton/bruket/w/e :>

dygnarN har snart klarat det!

Har snart klarat det :> Känner mig sådär gosig. Typiskt sådär 06.00-08.00gos gosig. Som en morgon på sommaren när ljuset bryter sig in och man ser dammet flyga runt i luften i rummet. vita lakan och ett tunt täcke. Kläderna ligger utspridda på golvet. Den där sömndoften. Tunga ögon som sakta vänjer sig. Allting är så sjukt stilla och ömtåligt då. Det är det finaste jag vet med sommaren.

blobfish

Är det bara jag som vill ge honom en glass?

Han ser liksom inte ut att ha en enda vän xD Så jävla söt. Vill ha en som husdjur.

 

white lies


Galet skön, lyssna påren

mitt livs första jobb

Okej, nu kan jag berätta om det. Måste ju göra nånting så jag inte somnar.

Jag jobbade på Natti igår natt (juldagen). För er som inte bor i Ronneby eller har varit där så är det Ronnebys hotells nattklubb typ. ...kan man ens kalla det stället nattklubb? Alltid hatat natti. Gått ut dit en eller två gånger. Anyway, jag fick jobbet genom Pillan som jobbat i garderoben där förut och så.

Kom dit och fick alla arbetsuppgifterna av chefen och sådära. Det jag skulle göra var fylla på med flaskor i kylen i baren, fylla på is, hämta flaskor från dansgolvet, hämta tomglas, sätta dom i disken, ställa fram nya glas i baren och stå i garderoben när det behövdes extra folk där. 

Jag skojar inte nu, jag vilade inte en minut från 21.30 - 04.00. Tog inte en enda paus. Ingenting. Non-fucking-stop. Det var jobb hela hela hela tiden att göra.

HUR VAR DET NU DÅ, HANNA, ATT JOBBA FÖR FÖRSTA GÅNGEN I DITT LIV? GRUPPARBETE UNDER STRESS? -Jo, det var stööööööööört kul :D Jag skulle lätt gjort det där gratis fan. Swear down. Det var så perfekt. Det var typ det ultimata aspergerjobbet. Tänk såhär: Du är på fest; och du slipper att få ångest(om du nu får det), du slipper att dricka och du slipper att umgås med folk :D:D fet win! Man kunde liksom mingla runt lite snabbt, hälsa på gamla polerz man inte sett på ages och sen ba "aa men nu måste jag jobba lite!" så kunde man liksom bara fortsätta jobba :D Sån ultimat lösning! 

Jag är inte världens bästa i festsammanhang, som jag sagt tusen gånger. Men jag vet inte om mina gamla polare vet det ens. Varje gång vi träffats var jag liksom tvungen att dricka fett mycket annars hade jag ångest för det var så satans mkt folk. Även att man känner alla osv, så får jag det. Men one-on-one är jag bra på och det har alltid gått bra. Men när det är fest (mkt folk) "måste" jag dricka för att ens kunna vara där. MEN! Det behövde jag inte igår :D:D Haha alltså ni fattar inte hur glad jag är över detta. 

Jag blev inte stressad en enda gång under jobbet, jobbade snabbt och gjorde det jag skulle hela tiden. Har seriöst aldrig varit mer imponerad eller stolt (jo okej kanske stolt. men top five) över mig själv. Mina weaknesses är just grupparbete och stress, och detta gick så jävla bra. Tror det gick så pass bra för det var så hög musik vart man än var. Min hjärna producerar valium så länge det är hög musik på, även om musiken suger. Och trust me -- det gjorde den. Vad är dealen med att spela samma låt 60 ggr? Shakiras waka waka eller w/e den heter, och sen mikrofonkåt SIKTA MOT TOPPEN SÅ LÅNGT JA KAN NÅÅÅÅ! /vomit. Men dom körde Rihannas senaste clubhit. Då blev jag glad och dansade i köket.

Isen tog slut i ismaskinen så man fick springa upp i köket (nårra trappor) och hämta i en liten jävla hink, fick springa typ 6 gånger i stöten för man skulle få ihop med is. Träningsverk - ja xD

Good times vare och jag skulle inte tacka nej att jobba där igen :>

tare lugnttttt


känns inte helt okej att jag lyssnar sönder den på en kväll

dygnarN?

Jag gick och la mig vid tolv nånstans innan, men kunde verkligen inte sova, så jag gick upp. Tänkte jag bara kunde trötta ut mig lite här nere vid datorn eller så. Och nu är hon halv fyra!? Jag måste alltså dygna för jag har en date med Pillan imorgon kl 10@Contan <3
Måste käka nåt så jag inte somnar ._- Nu får jag verkligen inte somna då är ju allt förstört.

google <3

Bildgoogla på "maozi babe" DIRR :D det är sjukt många fula bilder på påsen. Har bildgooglat aslänge nu xD Jag gör det seriöst hela tiden när jag inte har något bättre för mig. Bästa funktionen är lätt den när man kan sortera efter färg. Håååh asperger <3


mitt ordförråd

 

Får uppa om mitt livs första jobb lite senare. Det var igårkväll/natt iaf, och det var stört soft :D Har ingen sittplats atm så jag pallar inte blogga här juscht nuv.

peace!

awww


entries*. vi kör inte så hårt på stavningen doh


 

exposed

Håller på och försöker leta reda på om kattsand väger mer än strand(fifan)sand atm åt bobo, och så hamnade jag på wikipedia helt random på litter box, och där finns denna bild :

HAHAH alltså är det bara jag som tycker synd om katten? Sjukt exposed. Jag hade blivit lack om jag vad han alltså. På wikipedia också liksom. Seriösa sidaN. 

sötaste presenten från mamma

Jag fick en Hasse skäggtafs (utan skägg) av mamma :> Den är så sötast =) Kolla det lilla ansiktet liksom ^__^ Han ser helt snäll ut, som han litar på alla och bara vill stå nånstans i mitt fina hus och se fin ut

Modellen på denna lampan heter Hasse. När jag var liten och satt i soffan och tittade på tecknat på morgonen och papps kom ut ur sovrummet helt skäggig och nyvaken brukade jag kalla honom för Hasse skäggtafs =)

En skäggtafs är en figur/art jag kommit på när jag var liten, och den är såklart väldigt skäggig. En skäggtafs ser inte ut som istappen här, men alltid när nån säger Hasse tänker jag dirr på Hasse skäggtafs.

umeå <333

Alltså det är sjukt hur mycket jag saknar min dator atm. Har sån galen spelabstinens och känner mig elak för jag lämnade tre spel mitt i spelandet liksom.

skönaste presenten :D

Hahaha alltså så jävla bäst, jag fick världens bästa julklapp av Jessan; listaN - ditt liv i listor.

Fatta det är typ 300 listor man kan fylla i  :D:D:D

<3

julafton

Nu har alla åkt hem. Vad ska man göra nu då? .__. Måste vara uppe i minst fem timmar till så jag inte somnar imorgon på jobbet.

Kan inte lägga in nårra bilder heller eftersom datorn vägrar ta mitt SDkort. Får lägga upp julbilder i januari sen.

Jag fick fina julklappar, lägger upp bilderna på dom sen också. Jag har Sveriges sötaste morfar btw =)

På söndag ska jag göra min årliga ollie. I bästa fall bryter jag nog bara lårbenshalsen.

reinas outfits

Alltså serri, reinas stylist är så fet :3 Hade inte bangat den garderoben.

FATTA att jag inte köpt kläder sen i november. Inte ett plagg. Inte en accessoar. Det är fan bananas.

galet fort

Tiden går stört fort här. Det är snart fredag och jag kom hit i måndags. Känns som jag inte gjort nånting ännu. Varit mycket med kidsen. Följde med Denise i skolan, Natta & Denise sov här, hyrde film med Emilio igår och så var vi lite på bruket. Det är typ det. Och imorgon är det julafton. Är inte ens taggad. ...Eller jo. Det är jag :3

Och vad är dealen med att det är STÖRT mycket snö här nu?? Jag flyttade ju liksom norrut för vintern. Hade inte behövts liksom. Norrlands vinter äger denna vintern iof, men snömässigt är det ju galet mycket här nere för att vara ronneby.

Hoppashoppashoppas att maxi är öppet imorgon... För mina monster är slut...

 

chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill

hemhemhem


Jag vill inte sova själv .___.

ronneby uppar

Haha ja, allting är ju som vanligt. Hunnit med monster och pizza redan.

Idag var jag med Denise på hennes skola och vi julpysslade lite. Pratade ryska med ryssens lillebrorsa, lillryssen. Köpt monster och vi delade en pizza på Ronnebys bästa pizzeria.

Stört kallt väder här, ironiskt nog. Men det är rätt nice ändå. Känns lite off att jag packade ner typ fyra kjolar.

big up


 

Haft den på repeat hela flygresan, haha. Den är skön :>

Nu ska jag ut och möta upp Emilio ha3ha3-ha3!

resarN

Jag flyger (exakt) 110 mil söder ut ikväll. Men först ska jag följa med bobo till tatuerarN.

mitt hår osv osv etc

Mitt hår var värsta fint igår. Typ andra gången jag lyckas locka det som jag vill ha det. Men ja, den här färgen är så soft för jag får verkligen ingen utväxt. Har ju inte färgat det eller gjort nånting med det nu på flera flera månader. Förmodligen bra för håret också att få vila. Winwin situation!

vår tvåårsdag

Igår firade vi vår tvåårsdag =) Först hade jag bestämt att vi skulle äta på en romantisk italiensk resturang, men kvällen innan ändrade vi oss och tänkte äta sushi isället. När vi kom till sushistället så var det stängt, givetvis, så det slutade med att vi åt vår romantiska tvåårsmiddag på donken xD Sen såg vi Tron Legacy på bio. Det var en asmysig dag och det snöade hela tiden. åhåhåh

På vägen hem så hoppade vi i all snö ^__^ Sen så kollade vi på en kinesisk film och åt Ben&Jerrys tillsammans <3

Älskar dig

 

 

curiosity becomes a heavy load. Too heavy to hold.


Håller på och göra klart min vinterspellista. Blir mycket nostalgi från tidigare vintrar bla denna 

 

 

 

Alltså fyfan.. den är så jäääävla bra. jag får ryck. 2008 flashback2k.

she said; do me a favour an stop flattering yooouurseeelf

 

så jävla good times

omg vad sötast x'D


Åh varför har jag inte sett denna filmen innan :D

miyabi ledsen hestsolot<3


Den här har jag lagt upp förr, men den är liksom så bra så den får vara med igen :>

söndag


imorgon blir vi två år <3

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

 

goda nyheter!!!!!!!!!!!!!!!! och hat mot midsommarafton

Tack vare Pillan har jag fått mitt livs första jobb! :D:D:D

...hm... tror visserligen aldrig jag sökt jobb i mitt liv, annat än små fotojobb. Men detta är huge! Det är ett endagarsjobb, på juldagen, på brunnshotellet. Jag ringde chifen och hon sa att de behövde hjälp i både garderoben och i disken/golvet (vad nu det innebär?) och att jag förmodligen skulle göra lite av varje under hela kvällen med start kl 21.30. 

Alltså jag är så sjukt glad att jag kommer slippa juldagen! Det bästa hade varit om jag lyckades hitta ett sånt här slavjobb på nyår också så jag slipper den skiten med. Nyår är bara mysigt/kul/whatev om man är typ själv med nån nånstans eller om man är med familjen. Seriöst, det flippar alltiiiiiiid annars. Blir alltid grejer som går fel och blir cp och allt blir sämst. Fan vad jag hatar nyår. Lika mycket som jag HATAR midsommar. Fyfan vilken äcklig helgdag det är alltså. Alltid hatat den. Jag hatar alla andra på midsommar. Jag hatar midsommarfirandet. Det är så man kräks nästan. Då brukar jag vilja ha vinter till 389839839%. Men så sitter man där. Hemma hos någon. På deras altan. Alla andra äter sill. Jag äter ingenting. Jag tar fem för många för snabba snapps för att ens palla sitta där med allt folk, och sen blir det fel för jag dricker för mycket.

Folk fattar inte att enda anledningen till att jag dricker under sånna tillställningar(dricker ö h t rly) är för jag får stört mycket ångest när det är så mycket folk runt mig, att det ända som hjälper är att dricka. Man vet inte när man ska sluta heller, för ju mer man dricker desto mindre ångest får man kvar. Men när man börjar dricka på ångest brukar det inte sluta så jävla bra.

Jag brukade vilja dricka tills jag svimmade, så jag skulle slippa skiten. Det har bara hänt några gånger. Nåt av det jag ångrar mest tror jag. För jag har inte en jävla aning om vad som hänt kvällen innan. Men om man vaknar upp nånstans och inte ens vet vart man har sina kläder och inte minns nånting som hänt de senaste sju timmarna borde det varit nåt slags wakeup call kan man tycka. De senaste två åren har det slutat med att jag blivit stört ledsen. Förmodligen för jag varit så jäääävla trött på all skit, och jag fattar verkligen inte varför jag ens gick ut in the first place. Idioter överallt. Sen att dom inte fattar gör ju inte saken bättre.

Nä. Fyfan för sånna tillställningar. Midsommar, nyår, juldagen. Sånt jävla whitetrashpack dom tillställningarna drar alltså. Och där måste man sitta och "bete sig normalt". Jag ska seriöst aldrig mer gå på nårra sånna.

så sjukt fet

värsta nya traditionen är startad

Nu ni, mina damer och herrar, ska ni få höra; jag hade precis min första positiva sillupplevelse! Kanske blir detta en jultradition även för mig? Ser så ut. Måååå ja säga!

julafton

Idag har vi firat julafton också :> Jag är ju inte här på julafton. Vi har ätit julmat, tårta, fått en ny tvättmaskin av bostaden och bytt paket =D och så har det snöat också!

Jag fick ett aaasfint halsband av bobo som jag önskat mig sen första ögonkastet. Det är en snöflinga. Det är typ Hannigt deluxe. 

Jag köpte ett japanskt tesett till honom. Han har velat ha sånna speciella tekoppar jättelänge så det var en bra present. Och en sån hm... tändningssticka också (tändningsstål? sån moj). Äh jag tar bilder istället.

Här är mojen

Tesettet köpte jag från sunai.se. Dom var snälla nog att skicka mig en gratis extra kopp för den ena gick sönder i första paketet.

Detta är te

Detta är mitt nya halsband jag fick i julklapp =DD Blev ingen så bra bild, men det lär sitta på mig på kommande bilder en hyfsat lång framtid framöver. Det är verkligen det finaste halsbandet ever ^___^ gåhåhå fatta fin jag kommer vara med det på sommaren eller! Ojojoj alltså. MMMM-HM!

Och här passar Påsen på att inspektera nya maskinen. Påsen har förövrigt bajsat runt i hela lägenheten. Det fastnar liksom i pälsen på henne, så sätter hon sig ner och glider runt över hela golvet och lämnar fina små bruna spår efter sig, samtidigt som hon ser så jävla rolig ut.  

en sköningskulle langat dubstep idag men snubblade över denna, kom på att jag inte lagt upp den.

jaaa måå ha leeeva

Hei plokk-enn!

Jag har uppat ganska sämst. Här kommer en resumé av vad som har hänt; Bobos pappa har varit här på besök i nårra dar, haft min sista japanskalektion innan lovet, det har varit en liten mild snöstorm, jag har klippt luggen och kört in way för mycket dubstep i öronen så hjärnan blivit helt mosig. Nice.  

Idag fyller min babe 22 :*

Nu ska vi snart äta tårta. PZ

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

<3

 

.......EEEEEEEEEE

o-kej japan. ooooookej.

kolla här: http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_counter_word scrolla ner lite tills listan kommer. Där  här ni alla endelser på hur man räknar olika grejer. Efter typ 15 rader i listan tänkte jag "ah. kul!" Sen efter typ 30-40 olika räknesätt.... @_______@ oooooooooooooookeeeej.

im screwed...?

det här måste ju seriöst vara det svåraste i japanskan? 

Förklaring: vi svenskar räknar ju i princip allt lika dant; tre fiskar, tre minuter, tre parasol, tre dagar, tre tårtbitar, tre länder. Men gör japanerna det? Nejsh... Dom byter hela jävla räknesättet på VARJE grej (typ). Fatta hur svårt det lär vara att komma ihåg alla? Typ ska du gå och beställa två koppar kaffe nånstans måste du veta hur man räknar kaffe. Ska du sen prata om att liverpool förlorat sina tre senaste matcher -- ja då måste du kunna räkna förluster-räknesättet. Ska du gå och köpa två tuber solkräm måste du kunna räkna solkräm. Vill du köpa sextiotre glassar måste du kunna räkna glassar osv osv ni fattar dealen.

S-V-Å-R-T och krängigt. Först tyckte jag det var helt lugnt och verkade kul. Sen såg jag den där listan... Hade inte föreställt mig att det skulle vara SÅ många olika sätt man måste kunna. Här är ett litet litet utdrag:

NIGHTS OF A STAY?! Varför måste ni ha ett speciellt räknesätt för nights of a stay?!?!??! xD

Här förklaras det bättre varför man räknar såhär; för att förtydliga vad det är man pratar om. Tycker det är ganska fiffigt faktiskt. MEN. Waaaaaaaaay2many olika sätt. Hade ju räckt med ~15. Tydligen är många afrikanska språk uppbyggda såhär också när de räknar grejer.

Säger du fel endelse när du ska räkna grejer kan det bli hyfsat fel. tex: kodomo yo-mai (=barn, fyra platta grejer) xD

Tydligen har även japaner själva svårt med detta. Men den infon fick jag inte från nån säker källa så det känns inte bättre.

...itai T____T"

inte redigt varit på g denna veckan/förra veckan

Kolla här då!

Hej. Min blogg är lite på is, det märks förmodligen också. Under jul -- nyår kommer jag åka till Ronneby och vet inte hur mkt jag bloggar där. Men förhoppningsvis mer än denna veckan. Värsta dippen. Mycket att göra och mycket att tänka på och stressigt och blabla ._. Borde inte stressa egentligen, men det blev så. Helt i onödan. OCH MIN STACKARS BLOGG fick ta smällen. Satsar på att vinna nobelpriset så jag har något att blogga om nästa gång jag loggar in här. 

Peace!

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

Nåt lugnt place i Japan

Lite här å var i Ryssland

Englands countryside

Canada kanske? Ingen solsemester nånstans iallafall. Inget stort fan av solsemester.

 

 

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

 

Bruce willis 

 

och runner ups är Hugh Jackman, Edward Norton och Jim Carrey

 

:D:D


varför kan jag inte den här!??!?!? har tränat i  1.5h nu ._.

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

 

världens bästa hund

Vet inte hur många gånger jag tjatat om detta, eller i hur många år, men det finns seriöst ingen bättre hund för mig än pyrren. Den mest stabila ras jag vet som stämmer in på vad jag vill ha för hund (vakt/sällskap), den mest stabila jag vet ö h t. Läste senast igår att en uppfödare skrev att "en vek pyrre är som en stabil schäfer", vilket är sjukt bra betyg.

Det är en av de lugnaste hundraserna ever, knappast någon lydnadshund -- men jag vill inte ha nån trick-hund som prio ett. En pyrenéer är hyfsat dösvår att träna på samma sätt som man tränar hundar som är mer mottagliga för lydnadsträning. Man måste vara kreativ och inte vara tragglande i uppfostran, för hunden tröttnar väldigt fort och ser inte meningen med allt traggel. Pinnar kan matte hämta själv om hon är dum nog att kasta bort dom. Det är en väldigt lättlärd hund, man måste bara veta HUR man ska lära ut. Träna spår kan man ju göra. Det är jättebra för bandet mellan hund och ägare. Min mormor, som haft hund hela livet, rekommenderar det och påpekar det jätteofta; att spårträning är jättebra för er relation.

En hund med ett enormt tålamod. Speciellt mot barn, som ibland kan slita och dra lite för mycket. Hunden går undan istället för att säga ifrån.

Dom är självständinga och det är mycket "jag ska bara..." och "mm...jag kommer sen. Eller imorgon".  Det är logiskt med tanke på vad den är framavlad för; vakta familjen/flocken från varg och björn (de kan inte springa till matte/husse och fråga vad de ska göra, utan de får lösa problemet själva och har fått göra det i så pass många generationer att den självständigheten och hundens magkänsla är väldigt stark). Den måste vara säker på att allting är lugnt och kusten är klar innan den kommer tillbaks nöjd. Det är en otroligt bra vakthund. Kanske världens bästa.

Hunden är smart och jag har läst om hur många som helst som öppnar lås osv, lär sig det själv på nån minut. De lär sig väldigt snabbt, bara de ser meningen med det som ska läras så går det väldigt effektivt. Att det sen finns okunniga människor som tycker att pyrenéen är en "dum hund" och "förstår ingenting" gör mig så stört irriterad och frustrerad. Alla hundar är inte lika dana, alla funkar inte lika dant, alla lär sig inte likadant. Ger du pyrren rätt grejer att jobba med går det som ett rinnande vatten. Ger du en osthyvel till en amerikan fattar han ingenting tex. Haha åh alltså dessa okunniga människor säger jag bara... Förhoppningsvis är dom inte hundägare själva.

Det är en sååå personlig ras. Alla pyrrar jag träffat respektive ägare på hundutställningar har bara varit positivt.

Rasen är tillgiven sin flock och skyddar den med sitt liv. Bokstavligen.

Stor(!!), lugnare än lugnet, gosig, tillgiven, beskyddare, trofast, en vän för livet. Pyrenéer.

Och verkligen alla ägare säger "en gång pyrenéer -- alltid pyrenéer."

Det finns ingen annan hund för mig och jag längtar så otroligt mycket tills jag har hus och trädgård och kan skaffa en pyrenéer. Vi skulle bli världens bästa team .__. 

En pyrenéer vaktar bara det den älskar, och den älskar bara det den är satt att vakta över

 

skönnnnn 

känns som afghan whigs kommer bli årets vintersoundtrack. kommer bli bra och dåliga minnen 

craven

strike II

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

 

...Gör jag inte alltid det?

 

 

skönaste julremixen :D

well duh

Kom ni på det nu?

Och en annan sak; kan Liverpool sluta förlora snart? ._.

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

 

 

nu du mamma!

Allt detta tatuerande alltså... Jag vill också! Det är nog mer än ett år sen jag gjorde min första. De finaste placeringarna på en tjej för tatuering, imo, är ryggen och låret vid stayup-gränsen. Ryggen är fint, låret är sexigt. Kan bli för sexigt och se slampigt ut, så det gäller kanske att välja motivet väl och smakfullt. Ryggen vill jag göra iallafall och jag har en halvfärdig idé. Typ en gammal japansk/kinesisk målning. Mycket tomrum, men en hel backpiece liksom. 

Denna placeringen är typ jätteperfekt, den går tom över till låret som man ser på övre bilden. 

Motivet vet jag inte exakt. Jag vill ha en fin gammal målning liksom, med kanji och hela alltet, i den stilen. Lite som tjejen på tredje bilden. Men jag gillar ändå placeringen mycket mer på första tjejens (mer luft i den). Svårt. Vet ju inte om det blir bra eller om det ens går att tatuera i sån gammal stil och att det ser bra ut. Gör det inte det är man ju rätt screwed. Ville till 100% köra B/W på min kropp på alla kommande tatueringar när jag gjorde första, men det känns som att den klassiska målningen kan floppa i svartvitt och bara se kladdig ut? Trädet då menar jag. Stilen är ju ganska messy iof. Det skulle förmodligen inte göra sig lika bra i svartvitt. 

Svårttttttttttttttt. och dyrttttttttttt.

fin placering, stört trashy motiv

Nämen, oroa dig inte mamma. Lär inte bli nåt på ett par år iallafall. Det är inte direkt prio ett just nu.

min tredje parfym

Värsta produktvisningen. Här är mina tre parfymer:

Kate Moss parfymen har jag alltid när jag har svarta tröjor. Det är en äkta svart-tröja-doft. Den luktar starkt så det är mer än fest/fin- parfym än en skolparfym.

Denna från Clean luktar verkligen som nytvättade noppiga kläder. Antingen hatar man den eller älskar den. Jag gillar den obviously eftersom jag köpt den. Brukar ha den när jag har tröjor i pastellfärg. Den luktar mjukt. Mjukt, noppigt och nytvättat.

Vera Wang parfymen köpte jag igår så jag har inte bestämt mig för vilken färg den har ännu, i doft. Älskar denna :3 Korken är jättefin också. Det är min favorit och den är väldigt allround. Den luktar...hm... vitt. ...Och kanske lite starkare färger. Ja, så får det nog bli. Den passar alltså till gult, vitt, rosa, lila, grönt, blått, turkost, grått och orange imo. Kanske brunt också. Brunt är en ganska svår färg.

Rött är en jävligt svår färg att hitta parfym till. Kate Moss är den som är närmast rött, men ändå inte rött. Rött ska lukta som jul lite, och ganska starkt. Det är en stark färg. Känns nästan lika dramatisk som svart, om inte mer.

praktisk

Nu har jag designat min framtida vigselring.  Den understa vänstra. Fast yin&yang ska sitta som på bild 3. Det gick inte att fixa på sidan. Asså kolla bara vad fin den är. Bägge är fina. Den tredje är inte så fin, men den har ju inte jag gjort å andra sidan. Spara denna bilden om du är min blivande man.

Man kan gravera i den tjockaste nedersta guldringen. Om man nu graverar i vigselringen? Det vet jag inte om man gör. Förlovningsringen ska man ju gravera. Känns onödigt att gravera bägge eftersom det är samma person man gifter sig med som man förlovade sig med. Datumet kanske om man nu skulle ha ett sämst minne. Mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa man ska nog gravera in datumet iallafall. Och året. Och säkert namnet. Igen. Bara för man gifter sig har man väl ändå förlovningsringen kvar på sig? Fast på ett annat finger då. Ska jag iaf, jag gillar min förlovningsring. 

www.spinningjewelry.dk/

första sittningen

Helt sjukt hur mycket han hann på första sittningen. Snabbt gick det också, men fjällen tog lite tid. Beräknades bli ~3 sittningar till. Tror det kommer bli fint :>

Annan kul grej är att det var värsta P12an som skulle tatuera sig samtidigt. Typ tattigaste tatueringen ever: flames vid handleden ni vet som han i linkin park och alla killar som går fordon har? Trodde han skulle börja gråta flera gånger. Tyckte det var sjukt kul. Sen ringde hans mobil mitt i allt och det var en gammal E-type låt. Då hade jag så jävla svårt för att inte börja skratta högt. Sjukt kul. No offence E-type, men han skämdes liksom jättemycket när det ringde därför var det kul. Som om han var mer "true" än så. Ni hade behövt vara där för att förstå xD Önskar jag haft kameran med mig så jag kunnat filma till bloggen.

Aja, Hans tatuerade sig på Port Royal i Holmsund (Umeå). Tatueraren var trevligt osv. Gå dit.

Får ladda upp bättre bilder när den är klar sen.

30 DAY PHOTOCHALLENGE

Goooodmorgon blogg. Börjar dagen med del #7:

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

jag är till vänster, men det är nog uppenbart

batman!

lekis

 

sötast ever

Sötast ever? Haha jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .___. Nä nu måste jag sova. Påsen tvingar mig.

hanna söker laptop

Ja, precis som rubriken lyder. Kanske att jag köper min första bebis vid födelsedagen? Jag vill ha en laptop att ha i knät ute i soffan (den ska inte bli cpvarm och inte väga 5kg). På denna laptop ska jag spela (knappast fps på en laptop. Mest adventure.), kunna pilla med tunga photoshopdokument är en bonus jag gärna tar, blogga(haha) och sitta och googla. Batteritiden är skitsamma för den lär ju ändå sitta i väggen hela tiden. Bra om den inte drar för mycket ström. Flashig. Snygg. Cool. Onödig. Massa funktioner. Det är bra ord. Bra ljud måste den ha! Den kommer agera radio för mig när jag diskar eller tvättar/hänger tvätt i köksregionen. Bra ljud är viktisch.

Jag kollade ju som sagt hp envy 17 imorse -- MEN! nu såg jag nånstans att den kan bli cpvarm? Det är ju ett minus. Annars låg den (ligger fortfarande) som nummer ett!

Och en sak som alltid gäller när det gäller mig är : Skare va så skare va! (tar inte billigaste mest "anpassade", utan brukar vara rätt bra på att köpa en som är två steg dyrare än jag behöver, för det blir alltid bäst så. Då blir man mer än bara nöjd). Prisklass 8--15 bananer!

 

Frågan är ju om jag behöver envy 17, som är bättre än- och dyrare än(? kommer inte ihåg vad jag gav för detta bluescreen monster -- som skärpt sig senaste året. 10K kanske?) min stationära. Förmodligen nej.

Hannas laptopkrav:

De spel jag spelar kräver inget grafikkort of doom. Nånting jag däremot "behöver" är mkt RAM för det finns inget jag hatar så mycket än när datorn säger till mig att "det inte finns nog med RAMminne för att spara din fina bild. tyvärr. nu får du nog starta om datorn. sen kan du gör om bilden från början igen. i sju timmar. glhf." Jag vill gärna ha snabb processor -- det vill väl alla? Skärmen behöver inte alls vara nårra 17" inte. Jag kommer inte se på film på laptopen, men samtidigt vill man ju inte få kramp i ansiktet när man måste grimasera för att kunna läsa den lilla lilla texten på den lilla lilla skärmen. Inte för liten skärm, men inte största heller. Bra ljudkort. Stor hårddisk (eller...en 600GB iallafall. Är inte sugen på att släpa runt på en extern överallt). Inbyggd webcam. Sånna coola lysande tangenter som man kan programera färgen på. HDMI anslutning -- viktigt. OCH INTE FÖR VARM! Bra fläkt. Typ 81 fläktar. 

Jaa, det är nog alla mina krav! Såååå... då är ju frågan vilken dator som är rätt för mig? Hmhmhmhm. Har sex månader på mig att välja ut min bebis.

 

Vilken ska jag välja? ._. 

var detta den bästa dagen eveR?

Mjaaaaaaaa, en jävla bra dag var det i a f! Men började lite segt tack vare att bussarna här uppe är helt efterblivna.

Efter skolan sprang jag till KICKS och spenderade den där rabatten det varit sånt himlans liv om, får dedikera ett helt inlägg åt dagens shopping där alltså. Men inte nu, för jag orkar inte ta bilder. Jättenöjd är jag i vilket fall.

Jag följde med bobo till tatueraren och han började på den nya. Efter~3h blev jag bjuden på sushi!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D ^_______^ Jag blev glad. Sen pratade vi om aliens. Sen åkte vi hem och gosade lite i soffan.

Nu ska jag spela, för jag har haft spelabstinens nårra timmar.

 

transformerzzzz!

Här jag jag som fetast (dude kolla in hela mag/revbenspartiet). 2005. Hittar inga bättre bilder atm (denna är inte ens rättvis för jag var fetare), har slängt en massa från den tiden. Tatt bilder från familjealbumen och klippt sönder för jag hade sån ångest över hur jag såg ut, som en strandad val! Var inget big fan av att komma med på bild ö h t när jag vägde sådär mycket. 60 kg som mest tror jag? Galet med tanke på att jag är 158cm. (fina farmor Birgit på bilden i rullstol. r.i.p.)

Här är jag som smalast. lol hejätstörning. 2008. 44kg som minst. 

Och nu i år. 50kg blankt. Jag har faktiskt aldrig gillat min kropp förutom nu. Gillade den inte ens när den var smalare. Man fattar det liksom inte när man är smal, men mådde inte bra då så whatever. Jag älskar mina kurvor faktiskt. Skulle bli ledsen om om försvann. Jag är jättenöjd med min kropp! och det känns asbra =)

 

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

Min 20års dag i californien

18 års födelsedag vid mina favorit pioner, då var jag riktig tjockis men syns inte på denna bilden - därför gillade jag den. Bud på att lägga upp bilder från när jag var fet i osmickrande vinklar. Fast. Det känns som jag lär tappa 90% läsare. Ologiska ni är. Jag blir ju bara snyggare med åren liksom! Värre för andra tjejer.

 

 

imorgon kommer bli bästa dagen!!!

30 DAY PHOTOCHALLENGE

 

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

 

 

nostalgi2k från Win95 O_O

Hittade de här tre 7th levelspelen helt av misstag, spelade dom när jag var liten :D Så jävla kul, håller på att dö av nostalgi atm. Hade bara demot av battle beast och ville ha hela spelet men fick aldrig tag på det, förrens idag. Typ 100 år senare, men ändå. *______* /glad_chey95

syberia

Okej, så jag spelade ut det nyss och det var ett bra spel. Sjukt snyggt. Men Kate Walkers personlighet kändes så awkward? Vet inte, men det kändes bara konstigt ibland. Inte den bästa av karraktärer helt enkelt.

 

Detta var lätt bästa scenen/delen i spelet:

 


 

Den staden var också den bästa, Komkolzgrad.

I början tyckte jag spelet saknade lite känsla och soundtracket var lite sisådär, men såfort man kommer till nästa stad så blev det bättre. Slutet var bra, var orolig att det skulle bli ett sämst slut, men nu måste jag spela Syberia II direkt. Förhoppningsvis får man faktist komma till Sibirien denna gången -_- Vet inte hur länge jag väntade på det. Men ja, bra spel. Spelvärt helt klart. Inte top 5, men top 10.

hjälp med arabiska

tur man inte skrev hemlisar på arabiska för 4-5 år sen. nån som kan översätta åt mig? har hittat en massa hemlisar på japanska som jag skrev förrut som jag nu kan läsa :D sjukt kul. sjukt pinsamt. sjukt dålig smak.

förmodligen är det svenska ord med arabiskt alfabet bara, för jag har aldrig pluggat arabiska, tyvärr.

i am eteeeeernaaaaaal

dagens låt goes out to påsen

alltså den rösten slår ALLAS röster. han är så jävla kung på allt. ni som inte gillar death kan ju lyssna på  hans rensång som också är helt awesome. snacka multitalang. jag vet ingen som har så stört bra growl samtidigt som en så stört bra rensång. creds till dig Åkerfeldt, creds. sveriges stolthet. 

påsen brinner!

Igår hände en grej som verkligen bara kan hända Påsen...

Jag satt och åt glass i soffan, hon hann hoppa upp på bordet, jag hade tända ljus, katten lägger sin svans över ett av ljusen och börjar brinna.

!!!!

Fatta hon brann i svansen nån sekund innan jag hann slå på den tills det slockna. Och jag har ändå sjukt mycket eldfobi. Det blev värsta stora eldflamman. Jävla Påsen. Hon fattade ingenting och verkade helt oberörd av vad som hänt, jag var typ spänd en hel timma efter att det hänt. Stört obehagligt. Om jag inte hunnit upptäcka det i tid hade det kanske brunnit ända in till hennes kött och då hade hon skrikit och sprungit runt och brunnit så hade hela jävla allt brunnit upp o_o *rädd*

huvaligen.

 

 

30 DAY PHOTOCHALLENGE

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.

Day #30: A picture of one of the best times of your life.

.___. here it goes, från 2006, en klassiker dårå

Hahaha vi var hos tulle och jag drack, som vanligt, wahahahayyyyy för mycket. tulle hade en fräsig kamera och jag tyckte min nya lugg var så fresh att den behövde komma med på minst 75 egobilder på mig själv ute i hennes hall. Men som ni ser var jag inte riktigt i form för att posa.  dude kolla blicken liksom xD Det var tulles födelsedagsfest och jag vet inte ens vart vi gick efter hennes place. Det enda jag minns var Fucking flesh (raw mix) på vägen ute vid den där floden påväg nånstans. GJ (y)

T____T

Jag är nära att kunna döda för en sånhär måltid atm:

 omgomgomgomg T____________________________T sushi på torsdag kanske? hm.

fick i mig nånting som får älgar att svimma

Kolla in detta då!!!

finns viss risk för att bara några av mina gamla diehardfriends fattar detta, meneeee--SVALBARD!!!

30 DAY PHOTOCHALLENGE

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.
Day #30: A picture of one of the best times of your life.

Här bodde jag förrut.

Här är välkomstmaneten. Natta är konstnären <3

Och här bor vi nu! Dörren till höger och balkongen är vår (vi bor på övervåningen) :3 Där brukar jag sola och hänga tvätten på sommaren <3 Jag har byggt en liten snöpyramid på trappan, den har ett pärlhalsband och två ögon, men man ser inte så bra på denna bilden ._. söthög iallafall.

 

in- n outfit

Jag gillar denna klänningen, den påminner lite om hon lilltjejens skolklänning i Silent Hill (se bild längst ner).

Världens skönaste & varmaste skor. Aja -- skola nu!

gomårrån gåmåååååååårrååån hör fåglar sjunga glatt gomorron gomorron i köööööööööööööööön (kör)

(När jag var liten trodde jag att de sjöng godmorgon i köN, för det var ju alltid så jävla mycket ungar där på Hajk så det måste blivit en lång kö om alla skulle ställa upp på led, tyckte jag = logisk)

JAa. Här sitter man. Innan skolan. Med sitt te och ostmackor. Jag lovar, med tanke på min tekonsumtion nu för tiden skulle jag kunna byta efternamn till Knutsson -- så illa är det! Bud på att köpa Aladdinmugg, men min från Warner Brothers är helt okej.

Jag drömde en sån gullig romantisk dröm innan klockan ringde!

Först var jag i ett enormt köp centrum och hade min enorma jacka på mig, hade inte tagit kundkorg utan bara stoppat alla grejer jag skulle handla ner i fickorna (fickorna är jättedjupa). Så såg jag ett par JÄTTEBLÅ örhängen som jag satte på mig, men skulle betala för i kassan sen. Satt på en lång pall och speglade mig i en såndär smyckeställning med smala vertikala speglar ni vet? Jag såg ut precis som jag gör idag. När jag kom fram till kassan la jag upp alla grejer från fickorna men glömde att jag hade örhängena på mig så dom fick bli gratis.

Men detta var bara en flashback. Efter det hänt var jag jättegammal. Pensionär. Hans var också pensionär :D Gulligaste pensionären. Han stod och pratade med sin pappa (jag var inte i rummet, men denna drömmen var typ som en film. Behövde inte vara där utan att "se" vad som hände) och han hade svårt att minnas vilken månad vi blev tillsammans i. "I september...i september..." Men så sa hans pappa "Men nej. DECEMBER var det ju. Du måste komma ihåg detta, kvinnor är noga med sådant." Så sa Hans (med jättegammal röst) "Men i september kom hon tillbaka till mig." (förmodligen hade vi haft ett uppehåll nånstans och att vi blev tillsammans igen i sept.) Så tog han fram en vinröd liten klänning/neglegé som hade halterneck och lite öppen skurning i ryggen. Prislappen var kvar; 502:-. "Allt är tack vare denna!" (typ som jag skulle kommit tillbaka för han köpte den klänningen åt mig). Så kom jag in i rummet och sa "Näheedu, den där har jag då aldrig sett. Jag kom tillbaka för jag älskar dig." med värsta pensionärrösten. Sen pussades vi och sen var det slut.

                 

Såhär var klänningen upptill                           och såhär såg örhängena ut, nästan exakt faktiskt. Men små silver "hattar" uppe på dropparna -- som var i  exakt den blå som syns mest på den högra.

Titta så fint det är =)

jakten på det perfekta utseendet/livet

Jag vet att det är många tjejer som har svårt med att sluta shoppa. Det är faktiskt jättevanligt. En fin kompis till mig frågade om jag hade något tips hur man kunde sluta köpa allt man älskar.

Jag har funderat ganska länge på ett svar.

Man blir jävligt påverkad av media/bloggar osv. Man läser om storbloggares-/och svenssonbloggares "dagens köp" som kanske består av 4-5 plagg per DAG. Det har liksom blivit normalt att shoppa dagligen. Man hänger på detta då och tror att man blir gladare för man har nya snygga kläder, eller vad det kan vara för materiella saker. Att andra kommer tycka man är så snygg i den där tröjan osv. Man umgås kanske i vissa kretsar då man nästan känner sig tvingad till att hålla en sån här fasad uppe.

Ärligt talat, umgås man i en sån krets borde man ta ett steg tillbaka och se det från en annan vinkel. Allting som är byggt på yta, vänskapsrelationer eller förhållande eller vad som helst, det håller inte om det inte finns nånting som är äkta, och när man väl kommit in där så ska inte ytan spela någon roll längre. Man behöver inte överbevisa dig själv 24/7 och söka bekräftelse man egentligen inte är i behov av. Den där äkta känslan slår allt. Man behöver inte köpa nånting för att komma till den. Ingenting. 

Nu när jag kom på att jag inte kan shoppa så mycket som jag gjorde så hjälpte det att jag påminde mig själv om att: 

INGEN BRYR SIG om du är snygg. INGEN BRYR SIG om du har nya kläder. INGEN BRYR SIG om du har sminkat upp dig för att gå och handla på ICA. Det är verkligen ingen som bryr sig. Om nu någon skulle bry sig, så är det deras problem -- inte ditt. Du behöver inte bevisa nånting för nån.

Folk, som är nåt att ha, bryr sig om hur du ÄR. Inget annat.

jämförelse


 

känns jävligt fel att publicera tokio hotel och placebo i samma inlägg men... är dom lika eller är jag helt off?

remebmer melite offtopic men, är det bara jag som tycker att bill kaulitz är lik brian molko nu sen hans hår blev 90% mindre?

andra advent

30 DAY PHOTOCHALLENGE

Hade inte tid att blogga igår. Körde katakana i säkert...70% av dagen. Kan dom nu iaf :> Bara kanji kvar då.

Day #2: A picture of what is in your purse.

I den här gamla väskan ligger det miljoner småpapper/kvitton och detta:

 Godis :3

Gameboy och en massa menyer/rabatter till lunchställen i stan

Skrivblock och våtservetter -- om man skulle få OCD nånstans

Plånbok och Carebook
Ett till spel om Dr.Mario skulle bli för enformigt. Och en smurf ifall jag skulle springa in i Patrik (fysikern från Boston Tea Party. Han bor här uppe och samlar på smurfar. Han är kung.)
iPod och skitmobil från '98 typ.
Slutligen mina nycklar och penna+sudd

nejtack


Kan inte alla sluta köpa grejer från-, stödja, använda grejer från- och åka till detta fucking joke of a country? Kapitalistsvin. Sluta ge dom pengar. Ni vet ju inte ens vad ni sponsrar.

pluggar i förväg

tur att N och SO inte är lika eller så...

Vi har inte börjat på katakana ännu, men när vi gör det vet jag att 99% av alla kommer få flipp på de här fyra, så jag måste lära mig dom nu så jag är jättebäst på det sen när dom andra inte kan. 

Skönaste kommentaren " I'm glad you consider it hard. The glory of Nihon available to all? I think not. It sets me apart from lesser weeaboos who gave up".

Dom här kan jag sen förr:

älskar älskar älskar denna
genitext. genilåt

30 day photochallenge

Day #1: A picture of you, and 15 facts about yourself.
Day #2: A picture of what is in your purse
.
Day #3: A picture of your house/apartment.
Day #4: A picture of you very drunk.
Day #5: A picture of you with a parent or two.
Day #6: A picture of you on your birthday.
Day #7: A picture of you from your younger years.
Day #8: A picture of you in one of your favorite outfits.
Day #9: A picture of you making a goofy face at the camera.
Day #10: A picture of your handwriting.

Day #11: A picture of your celebrity crush.
Day #12: A picture of somewhere you want to visit.
Day #13: A picture of you and your best friend.

Day #14: A picture of you truly being yourself.
Day #15: A picture that always makes you smile.
Day #16: A picture of you being absolutely ridiculous.
Day #17: A picture that always makes you smile.
Day #18: A picture of the town/city you live in.
Day #19: A picture of what you did today.
Day #20: A picture of you and a celebrity.
Day #21: A picture you had no idea was being taken.
Day #22: A picture of you and a sibling.
Day #23: A picture of one of your biggest accomplishments.
Day #24: A picture of your car.
Day #25: A picture of you and your friends.
Day #26: A picture of you on vacation.
Day #27: A picture of you at your senior prom.
Day #28: A picture of you from last year.
Day #29: A picture of you that doesn't really look like you.
Day #30: A picture of one of the best times of your life.

15 facts?! Det är ju skitmånga -_-

1. Mitt fullständiga namn är Hanna Emilia Thorell, vilket gör mina initialer till HET. Min pappa heter Hans Olof Thorell och hans initialer är HOT. Tycker det är lite kul.

2. Jag är uppvuxen i Ronneby (Blekinge) och har bott där tills jag var 21. Då flyttade jag med min kille över hela Sverige till Umeå lite random.

3. Jag har förmodligen Sveriges sämsta lokalsinne, du kan fråga vem som helst som känner mig.

4. Jag kollar fortfarande på tecknat och har inga planer på att sluta med det.

5. Har brutalt dålig syn och har haft glasögon sen mellanstadiet, men kör linser nu. Utan linser ser jag mina fingrar väldigt suddigt när jag har armen utstreckt. Ser klart på en halv armlängd, cirkus 30 cm. Längre än så har jag ingen aning om vad jag kollar på.

6. Är rädd för sjukhus och att få dropp i armen. Dör i princip hellre än att ligga med dropp i armen.

7. När jag var liten hade jag Sveriges största överbett och blev hyfsat retad för det, sen fick jag tandställning i en galet lång period.

8.  I 7:an hade jag riktigt ruttna omdömmen, typ "Denna terminen har jag bara sett dig i korridorerna." "Du tar ingenting på allvar." "Du arbetar dåligt." "Har svårt att koncentrera dig." "Kom till skolan!" "Underpresterar." I 8:an hade jag streck i fem ämnen, fyra G och två VG. Jag gick ut 9:an med ett MVG, ett VG, sex G och tre streck. Började gymnasiet på NV. Bytte linje efter en termin till Estet bild. Hoppade av skolan ett år. Funderade på att gå IP men började istället på Estet Kulturpiloterna och fick gå om med tanke på allt hoppande. Gick ut gymnasiet med ELVA MVG, fyra VG och fyra G. Det är jag så jävla stolt över så det finns inte. Vill typ ringa mina högstadielärare och skrika IN YOUR FACE typ.

9. Jag älskar språk och vill lära mig japanska, ryska, franska och arabiska flytande innan jag dör för det är dom finaste språken enligt mig. Kanske hebreiska också.

10. Jag har varit i tio olika länder. 

11. När jag var nånstans i tonåren blev jag diagnoserad med ADD och sen Asperger några år efter.

12. Jag har haft en manet som hette Sigge. Hade han i frysen. Det gillade inte mamma. Hade en manet lite senare efter Sigge som hette kah-khol. Det är hebreiska och betyder "blå". Maneten var lite blå så jag tyckte det var ett bra namn.

13. Jag kan lägga min "pektå" över min stortå utan att hjälpa till.

14. När jag var liten och det hade regnat brukade jag gå ut och samla sniglar i min lilla skottkärra. Finns en episk bild på det som jag måste lägga upp i bloggen.

15. Är faktiskt officiellt konstnär för jag har sålt en av mina tavlor till ett mycket fint pris. Har hört att man inte kan kalla sig konstnär förrens nån vill köpa ens konst, så there you go. KonstnäreN.


påsens blivande BFF

Påsen har klagat på att hon är så ensam, så jag måste leta upp en BFF till henne. Kandidatraserna är brittisk korthår, maine coon, selkirk rex, bengal, somalisk katt, siames, perser, devon rex, singpura, egyptisk mau, helig birma, abessinier, snowshoe och sphynx. Då kör vi!

Snowshoe Den här rasen är framavlad från Siames och sägs vara intelligent. Anledningen till varför den heter Snowshoe är för den har vita tassar, som små skor eller strumor. Tycker den ser ganska smart ut. Smartare än Påsen. Påsen är nog ute efter en kompis med mer jämnlik IQ.

 

Bengal Bengalen(heter det ens så?) är lätt den snyggaste katten med sin pälsfärg och teckning som gör att den ser ut som en liten leopard. Men det sägs vara en krävande ras som behöver hjärngympa och motion (får den det så är det typ den ultimata katten). Inget för Påsen. Tyvärr.

 

Perser Det finns fina och det finns fula perser. De flesta är fula. (undrar verkligen om första bilden här är en renrasig perser -- med tanke på hur fin den är). Hade Påsen levt ihop med en sån här hade nog persern fått stryk on a daily basis, med tanke på vad Påsen gör med våra fårfällar. Ingen perser!

 

 

 

Singpura Detta är den minsta kattrasen. Wikipedia säger att den är en skicklig jägare och Påsen skulle inte klara att överglänsas i sådant. Blir ingenting med dig Singpura! 

den får mig att tänka lite på spökdjuret med dom där enorma ögonen?

Haha åh! Älskar spökdjuret. Sötaste apan. Han ser liksom ut att vara jätteskön och lyssna på skön musik hela dagarna. Han borde bli Påsens nya BFF. 

 

Egyptisk mau En lite envis och intelligent katt som kan apportera i vissa fall. Den är ganska ovanlig i Sverige.

 

Somali Verkligen elegant och snoffsig. Också en katt med stort behov av stimulans i hjärnan för att den ska hålla sig i schack och vara en fin vän. Påsen hade aldrig pallat. Men fina är dom!

 

Devon Rex Devon rex är en kattras med lockig kort päls. Enligt källor ska denna helst vara innekatt för att trivas bäst. Bra för Påsen, men jag tror inte jag pallat ha en liten alien som husdjur. Undra vad som händer om man matar dom efter midnatt?

                        

 

Brittisk korthår En personlig favorit! Den tjocka lilla sura britten. Han ser ut att vara borgmästare eller liknande, och att heta Edgar/Oskar/Aston om han är gul.

    

 

Helig Birma Mjea... Lite för fåfäng kanske? Den klassiska överklasskatten med sina djupblå ögon.

 

Abessinier En sjukligt social kattras. Känns inte heller helt rätt. Älskar att klättra och busa. Nejtack. Låter jobbigt för gardinerna och tapeterna och all inredning ö h t. Denna + Påsen = raketapa.

 

Maine coon Den största kattrasen. Den gillar även att prata -- precis som Påsen, och att slabba med vatten -- precis som Påsen! Kan vara vinst här alltså. Fina är dom också.

 

Siames Oj vad Påsen skulle få stryk alltså... Evil cat.

 


Selkirk Rex Den här katten har verkligen skitcool päls! Har inte känns på nån i verkligheten, men skulle vilja. Men Påsen skulle göra kaoz me han.

 

Sphynx Den nakna katten. Den behöver badas och är känslig mot både värme och kyla. Äter som en häst också. Påsen skulle säkert bara börja äta mer då och bli värsta tjockisen. Blir ingen nakenkatt här inte.

bad times!

Jag har kommit på meningen med livet. Det är utan tvekan varma skumbad *_* Det är så sjukt underskattat. Ska ha miniSPA ikväll. Kom precis på att Hans ska på SPA idag, i typ fem timmar. Varför är världen så orättvis? Varför? Varför fick inte jag följa med? Varför? Är det för jag är för kort?

onepiece

 

Alltså jag har sån hat-kärlek till henne ._. Hon får mig typ att tro till 98% att jag också skulle bli sådär söt om jag också hade en onepiece ._. <33

Dom skulle använt samma modell till denna. Det är den finaste och jag skulle lätt köpt den om jag hade typ 2K som bara låg och drällde nånstans. Bud på att spara. Värsta gosinvesteringen. (Kan redan nu se Hans skeptiska blick)

Ska ta reda på om OnePice är schyssta och bjuder på spons.

hemma själv

Idag är jag hemma själv i princip hela tiden. Frågan är hur ska jag utnyttja det till bästa sätt?

Äta glass till frukost? Gå i Tshirt och trosor hela dagen? Spela ut Syberia? Varva Black Ops? Spela musik jättehögt? Kolla på Topmodel? Bada i fem timmar? Prova alla kläder jag har? Träna på mina dansmoves? Sjunga jättemycket? Laga mat med konstiga ingredienser? Göra en makeover? Klä ut Påsen? Ha tebjudning?

seriöst - var kommer allt det där bebishåret ifrån??? (det ljusljusblonda där benan delar sig vid pannan) massive.

suck

lolfrågor

amg

Jag måste ha en sån här??

världens bästa nyhet ffs

Höll ju på å glömma den viktigaste nyheten: 

JAG HAR HITTAT MIN KICKSRABATT!!!!!!

Den låg i en påse.

shot through the heart!!!

and youre to blame!!! you give looo-oove!!! a bad name!!!

kan nån snälla, snälla, ta ut den ur mitt huvud? haha alltså seriöööööst varje gång nånting random händer och man ba "..okej?" så kommer det upp i huvudet "SHOT THOUGH THE HEART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" xD jag orkar inte mer!! det var kul första gångerna. nu undrar man bara hur länge det dröjer innan dom burar in en på nåt psykhem.

its a meee, maaario.

sen undrar jag om det verkligen var så smart att träna Påsen till att hoppa efter sälmagneten på kylskåpet, för nu när jag köpt nya -- som INTE kan gå i golvet utan att gå sönder till 99% chans, så känns det inte lika smart längre. SHOT THROUGH THE HEART!!!!!!!

 

och idag är det dags för lucka två!

AND YOURE TO BLAME!!!

YOU GIVE LOOOOOVE!!!!

A BAD!! NAME!!

 

 

^_____________^

hei plokk-enn.

jag er klad. nu ska jag plokka. (plugga, inte blogga).

^____________^ det är en fin dag. mHM!

trött_chey91

Skalman... Försöker sortera alla bilder på rätt plats i egna mappar så man hittar. Typ "bilder på påsen", "mina photoshop grejer", "bilder på kidsen" etc etc. Det är ett evighetsjobb i tell ya. Sova nu! :*

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters