maozi

skickar in bilder


 


skickar in lite teckningar till det där förlaget nu som sökte barnboksillustratör. det är typ lite pirrigt. man vet liksom inte hur många man ska skicka in - man vill ju inte verka desperat, men man vill ändå visa upp tillräckligt så dom ser vilken stil man kör på osv. hahhaa fan. jag kanske skulle läst igenom det jag skrev alltså. 21 barre och "tycker mycket om barnböcker" dom lär ju tro att jag är retard. skulle skrivit att jag var retard istället.  aja. nu är det gjort iallafall. PS. gummitarzan är den bästa boken evaah


  

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Limp

Hahaha, fan vad kul! Håller tummarna ;p you rock :>

Svar från maozi

youre the rock! :D xD

Skrivet av: ma

Skicka in dina fotomontage du gjort....Det kanske är bilder till omslag man söker också.Kram o Lycka Till

Svar från maozi

ja jag tänkte på det precis när jag skickat. får skicka in lite sånna också!

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters