maozi

uh...va?

..allllllltså? foki ska starta ett företag? i thailand? hon är ju asung? jag fattar inte. är det vanligt? egenföretagare liksom. blondinbella är ju också egenföratagare, framgångsrik dessutom - också yngre än mig! jag kanske också skulle starta ett företag. det kan ju inte vara så svårt menar jag?


typ...vykortsfirma haha. Hannas vykort AB - vi har allt för alla teman


nej men seriöst fan. jag vill också starta företag! nnnnnngggggggguh >___<;;! Påsen är i vägen för min karriär. okej, det är hon inte. nu ska jag sätta mig i soffan och skriva ner asbra företagsidéer ps. påsen är en fetknopp

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters