maozi

typ tjena, den här har jag animerat 


den vann publikenspris i tellusfestivalens tävling i karlshamn, men jag var typ för stolt för att hämta priset och lämnade lokalen då jag inte vann juryns pris på plats. (hahahaha) alltså nu idag fattar jag ju att publikens pris är tusen gånger bättre än vad tre dommare tycker. win liksom. men ja, den handlar om en liten tjej som är fåfäng och gillar regn. hon har typ 70 kg smink för hon tycker att hon är jätteful utan det, och när hon då går ut i regnet rinner sminket av och hon blir osäker osv osv osvossovsovosovosovosvosovosovosv en film om dålig självbild. men den slutar fint


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Sofia

Men åh, hur underbar var inte den där då.
Riktigt bra gjort.

URL: sofiaostlund.webblogg.se

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters