maozi

kan mycket väl vara den bästa låten genom tiderna


 

det är den fetaste låt jag vet. och jag vet många feta låtar. fransk symfonisk black metal. gåshud varje gång 3.26 - 4.16mer musik

efter att ha kollat igenom lite snabbt vilka låtar som ligger i bloggen så insåg jag rätt snabbt att det var för lite metal här. bra grejer från norge tex:

 

svett

har precis varit med hans på mman. har nog aldrig sett så mycket svett på så liten yta på så kort tid. no joke. men det var kul att se. good times. nu vet jag en massa knep när han försöker göra massa mounts på mig i köket. han ska få se. 

och zlatan...till milan... jag kan bara säga... HA HA HA HA HA HA torsk! 

Hans är konstig. jag säger att en olycka, nånting som händer med o-flit är ju ingens fel. tex om jag nu står och lagar mat och det blir repor i spisen, då har jag inte gjort reporna med flit - det är inte mitt fel. hade det varit mitt fel hade jag ju stått och grindat spisen som fan med stekpannan för att skapa konflikt eller nåt onödigt haha DÅ hade det varit mitt fel. inte annars liksom. Hans säger att det är mitt fel i vilket fall som helst. äre ju inte?! vilken förvirrad liten man han är alltså.

ps. jag har inte repat spisen

lektion 2

Japan har ~127 miljoner invånare. Huvudstaden är Tokyo. Det högsta berget är Fuji. Valutan är Yen (uttalas "en"). Dominerande religioner är Shintoismen och Buddhismen. (Sån här japanskfakta har vi fått i början på bägge lektionerna, samma fakta bägge gånger. Kan inte minnas att jag fick sån fakta när jag läste tyska. Får intrycket av att japanska läraren är stolt japan och vill gärna påpeka grejer som är bra,ståtligt, osv med Japan. Första lektionen gick hon igenom ~40 stora japanska företag. Om detta är ett japanskt drag återstår att se. Har ju trots allt bara träffat en japan i mitt liv. Fan vad kulturfattig jag är. /cut)

"Ka" i slutet på en mening innebär att det är en fråga

När man börjar prata om sig själv börjar man med "watashi wa" ...Hanna desu. (jag heter Hanna/jag ÄR Hanna). När man sen vill fortsätta säga att man är exempelvis student, som i exemplet, så kan man utelämna Watashi wa och bara säga "Seto desu", eftersom man redan förstår vem man menar är student.

De ord Hanna/ Suwedenjin/ Seto kan man byta ut mot nånting man ÄR. Är du lärare så kan du säga "Watashi wa sensei desu." Sensei betyder lärare.

Den här lektionen gick vi runt i klassrummet och presenterade vårat namn, nationalitet och att vi var studenter. Sen tränade vi lite på Hiragana som är ett av japanskans tre alfabet. Hiragana används för japanska ord, Katakana används för utländska ord och sen finns det även kinesiska tecken - Kanji.

Jag lägger upp de fem första Hiraganatecknen nästa lektion - vokalerna.

japanska: lektion ett

Okej nu ska jag försöka förklara detta som min lärare gjorde...

Som många säkert redan vet är japaner generellt väldigt artiga. Man ska visa äldre människor respekt etc, även i språket. Ska du säga "god morgon" till en äldre person måste du visa respekt genom att säga "ohayo gozaimasu", men till en jämngammal räcker det med "ohayo". 

U'et på slutet i "-masu" är tyst och sägs inte. 

Detta är allt vi gick igenom första lektionen!

japanska kurs

bestämde mig för att ha japanska kurs här på bloggen. kommer lägga upp flashfilmer och lite sånt som jag ska animera ihop. blir ju roligare då.

det som kommer ingå i kursen här är allt som jag kommer lära mig på skolan. 

och så vill jag inte ha några klagomål om att jag skriver fula kanji eller liknande XD då blir jag sur. nä det blir jag inte, men vafan. jag ÄR ju ingen lärare. detta är bara en kul grej. hjälpa andra liksom. gratis. win. bra karma!

känns som jag borde skriva världens kortaste jingel till det där introt.

men ja, är du intresserad av att lära dig japanska, som är ett sjukt fint språk, så är det bara att kika in här nån gång i veckan under denna kategorin.

hej

hej å hååå, de blåååser sååå

det gör det faktiskt.

jag har börjat fundera över om jag ska lägga ut allt vi går igenom på japanska lektionerna? kan ju vara värt både för mig själv och nån annan där ute. har ju bara varit på två hittills så det är isåfall bra att börja nu. värsta kulturgrejen. bara för er fina läsare. som vägrar ge mig tips på lax. men jag gillar er ändå.

måste börja pilla lite i Dreamweaver nu så jag inte kommer efter på det där projekttjoffet. eller...efter är jag ju inte, men vill ligga lite före. blir inte bra annars.

ikväll ska jag följa med bobo till MMAträningen. svettigt.

alla pojkar ifrån södern tar jag fucking hårt i...

...röven? nej. KRAGEN. (maskinen<333459)

idag är en så skön dag! japanskan var jättekul. det är seriöst de kortaste lektionerna ever. tror de ligger på...90 minuter eller nåt? har inte schemat här. men nåt sånt. känns som man bara varit där i en halvtimme när det är slut. idag gick vi igenom mer basic grejer, typ "hej, jag heter hanna. jag är svensk och jag är student". sen sjöng vi en låt haha nä det var bra grejer idag alltså

efter skolan gick jag ner på stan och nyttjade mina H&M kuponger och gjorde typ världens bästa kap. två tröjor - varav en jag fick för halva priset pga ett hål på 3 mm (score), tre par strumpor, tights, två trosor, strumpebandshållare och en bh. värsta dealen. fick 50 spänn off på tröjorna utöver halvapriset, sen också 50 spänn off på underkläderna. tror hon i kassan gjorde nåt fel men till min fördel då, för billigt blev det. höhö.

sen så ska vi äta prinsesstårta idag för att fira Hans namnsdag (var igår, men pallade inte vänta 4h på att tårtan skulle bli ätbar). gratis tårta liksom. så jävla win med gratisgrejer!

fick brev ifrån mormor med två trisslotter som det var 50:- vinst på dessutom :D 

och jag vet definitivt hur jag ska rösta i valet

allting är så skönt atm

...jag har godis också ^WWWWWWWW^ ser tom fram emot att laga maten idag; köttfärssås och pasta med sallad. har nog inte lagat mat på länge. vi har ätit ute en del, och så har bobo lagat. jag hade behövt lite tips på laxrecept? inte för att jag tror att nån skulle kommentera ett tips på lax, men lägg gärna ett tips på hur man kan tillaga lax. och förresten, har du tips på goda laxrecept? tips? LAX? kom igen. tipsa mig om laxen nu. bliz? ._.  laxlaxlaxlaxlax?

 

peppz

haha seriöst jag taggar sönder


NIHONGOOOOOOOOOOOGOGOGOGOOGGOOO

idag är jag hyper. redo för andra lektionen! lol. känns så opepp när inga utmaningar börjar ännu. förhoppningsvis går vi igenom färger eller siffror idag för det är jag inte så tight på. hade varit kul. går vi inte igenom det på lektionen idag så gör jag det själv ist när jag kommer hem.

orka va sån pluggis, tycker du. JA. fett värt. sa jag.

och förresten! fick värsta tipsvard av Limpan. ett förlag som söker barnboksillustratör. fett nice. ska kolla om jag ens har något vettigt på denna datorn jag skulle kunna slänga ihop lite snabbt och prova lyckan liksom. går det så går det. går det inte så får man väl bara öva lite till och prova nåt annat förlag.

sneakpreview

slängde in denna på pappas skiva, gillarN

whats that theyre sellin u?

snacka om seg lördag. jag har inte gjort nånting ännu, och hon är halv åtta liksom? skönaste dagen. kollat igenom lite skolgrejer iof. bränt en skiva till pappa. måste komma på något att göra snart tror jag. bobo är och jobbar 12h i streck idag. blir alltid jätteseg när han inte är hemma. allting blir liksom ovärt. får inte lust att göra nåt. tror jag ska spela nu iaf

ditto

apatiskt väder

fyfan vilken dippdag, seriöst. är det bara jag som har det eller är det vädret? totalt jävla skit utan anledning. jag var sjukt uppåt innan idag för dom hade typ jul-dag på media markt och spelade en massa julmusik osv, hade julgran och allt. skulle köpa hårfön. men sen efter det har det bara gått utför 

 

jag vill göra tusen saker samtidigt men gör inte ett skit

12 days of rain

dozo

äntligen! idag var första japanska lektionen med världens mest basic upplägg : ohayo, konnichwa, konbanwa, arigato, dozo och ja ne + i formell form. hade väl kanske inte förväntat mig att vi skulle hoppa in i värsta grammatikövningarna första dagen, men lite mer hade det ju kunnat vara. anywho, läraren var väldigt...japansk, så det blir nog bra. sträng med rättvis fick jag intrycket av.

efter lektionen sprang jag ner på stan och köpte presenter & vykort till folk i söder plus lite annat random. en snöglob. bra att ha liksom, på sommaren när hoppet faller

 

upp tidigt imorgon

och har jag inte min första japanska lektion imorgon måste jag nog avrätta någon. nån på skolan kanske?

idag var jag och kollade när babe hade sitt första pass sen uppehållet i muay thai. jag vet inte om jag ska hoppa på igen, för tjejgruppen är borttagen. isåfall vill jag nog börja i nybörjargruppen. men..fan... palla göra nybörjargruppen EN GÅNG TILL liksom. och "fortsättar-gruppen" har nu blivit "fortsättar+avancerade-gruppen"... -_-" yay. det är liksom inget mellanting längre. antingen får man stå och gå igenom allt med folk som inte gjort nånting förr, eller så får man ta så stört mycket stryk att man glömmer halva livet. svårt val där alltså.

och angående min födelsemärkesoperation är jag fortfarande stört rädd och vette fan om det ens är värt det ._. ärret kommer förmodligen bli större än vad fläcken är nu. 

 

ska ta bussen härifrån 07.40 imorgon till skolan pga sämsta bussförbindelserna ever, så nu måste jag verkligen sova. nite

jag är rädd

var på vårdcentralen i morse, och hon berättade hur ingreppet skulle gå till; först får man två bedövningssprutor, sen ska dom skära bort födelsemärket + hud runt så man har marginal, SEN ska dom SY! 

urrrrrrrrrrrrr....nej...tack? fyfan. jag gick från teg till stan med öppen mun och världens största ögon och såg säkert ut som en zombie. två sprutor - skära - sy!??!?! och där också liksom?! jag hade kunnat göra det där var som helst annan stans men fan inte där. fatta hur tunn huden är. liksom den scenen i pulp fiction har gått på repeat minst hundra gånger redan i mitt huvud.

jag har en vecka på mig att fega ur. eller faktiskt göra det. om jag väl gör det ska jag behandla mig som en gud resten av livet. men jag är stört rädd för detta ingreppet.

läskigt

imorgon ska jag till doktorn och bli iväg skickad på operation. läskigt .__. nålar och grejer. ska operera bort mitt legendariska(haha) födelsemärke. kommer typ kännas helt ensamt utan det. kanske. inte. men dom lär köra in en sån bedövningsspruta i bröstkorgen = inte skönt, inte kul

jag har massa träningsvärk idag för jag skulle typ bevisa nåt igår för Hans och göra armhävningar, jag tror jag gjorde 14(?) först och sen 21. segt att få träningsvärk efter det liksom ._. 

så nu borde jag sova. godnatt! 

ehehehehehehehehe

seger!

hoho

jag tror jag ska göra något hemligt och busigt hohohohoohohohohooohohoho

om jag blir stoppad, så kommer inget hända, men om jag inte blir det DÅ HÄNDER DET!! (duh)

nästa inlägg will tell alltså

man letar efter skor, men hittar bara annat

så är det seriöst alltid. varför finns det inga snygga skor? jag blir snart frustrerad

besviken

alltså....RÖÖÖÖÖV! eller nåt. jag hade inte japanska idag för alla lektionerna börjar imorgon efter schemat (jag har ingen lektion imorgon dock, måndagar och torsdagar bara). men så himla tattigt att ingen kunde berätta det för mig liksom? hata dålig information. hata att jag inte fick ha min första japanska lektion idag.

men jag hittade sånna där tjocka fakepäls vantar som jag letade efter förra vintern/våren. fanns på bianco. blir arg om dom är slut imorgon. kunda inte köpa dom för Hans har mitt kort. suck. letade efter ett par fina och sköna skor, men hittade inga. seriöst - det finns ju inga snygga skor längre? bianco brukar ju ha snygga skor. får spara undan lite skopengar och beställa från victorias secret som vanligt, typ. dååååååå ska jag passa på att beställa deras sånt badskum också för SATAN vad dom har det bästa badskummet! hela huset luktar gott efter det. hm... vid närmare eftertanke så har jag ju sparat undan stört mycket pengar, det är typ bud på att beställa därifrån. inte denna månaden med om två-tre typ. en sån där fan-vad-du-är-bra-ändå-hanna-present. jag gillar sånna presenter. vem gör inte det?

rädda minkarna osv

 

ganbarimaaaaaaaaaaaaaaaaaasu

 

nuuhuhuhuuu ska jag gå till min första japanska lektion på Östra. spännande indeed. myeees very tasty.

 

 

gah

jag måste göra nåt awesome med mitt hår alltså ._.

vore trevligt om jag kunde få en uppenbarelse om hur jag vill ha det också. asap. la undan 500 spänn till det projektet

saknar detta


jag äter en godis här. trodde först jag åt min tunga. wutt liksom

vandring i sibirien

 

det var fint och grönt såhär års

 

hinner lägga upp den döda humlan också

en tur

fortsättning följer

 

livet e så orättvist för jag blir aldrig kung

mjeh. påsen gillade dom. hans tyckte dom smakade konstigt. jag tyckte dom blev sådär. dom smakar ju garanterat nånting som kommer från köpenhamn. vet inte om just det där "nånting" är munkar bara

 

va i helvete är detta för öppning?!

 

....VA!? (hej jag heter hanna och jag kom sist i att kolla upp resultatet från matchen - men det gör ingenting  NÄR DET BLEV LIKA VA I HELVETE!!!!) LIKA!?!? fyfan vad jag hatar oavgjort. särskillt nu när jag sagt till alla att liverpool ska vinna. vann dom nu då? nä! är jag besviken? ja! vinner dom nästa gång? ja!

 

...och efter att jag tittat lite närmre på denna bild...ser jag att han som stod för arsenals mål....är ingen mindre.. än reina.... liverpools målvakt.... dom gjorde alltså SJÄLVMÅL i öppningsmatchen!??!?!??! vad ÄÄÄÄÄÄR DETTAAAAAAAAA!??!?! NOOOOO GOD NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

rickrolled

bara en skön bild

hej. kom till umeå. EMILIO. titta då.tittattittatitatittaitaitiiatiaitiaitiatitta

städdag

värsta städdagen idag ._. jag har diskat, tvättat, plockat undan lite grejer och bäddat om sängen, sen ska jag snart baka munkmuffins, laga mat och hänga lakan. segt? kanske.

imorgon kommer Hans mamma och alla Hans bröder hit. ("alla" låter typ som om han hade sju bröder haha, men det är bara två). det blir kul

sen sååååå idag har jag gjort något osjälviskt också, nämligen köpt en present till mina föräldrar. ojojoj alltså. snacka om generöst. bara sådär! en present!

fet grej på posten idag; fick 50:- att handla för på H&M och två rabatter = sjukt nice. och en såndär ICA check som jag ska köpa glass för. gratis glass liksom = sjukt nice. KRAAAHAATIS KLAAHAAASS! som man säger i finland

femhundratre bilder

idag var vi ute och gick i skogen =) vi hittade både hallon och blåbär

 

 

2

här är en till. den är inte lika rolig, men allting kan inte vara roligt

 

paws

påsen hittar jag ofta högst upp i min garderob där hon spanar på flugor som hon sen flyger ut och fångar, sen flyger hon in i garderoben igen. värsta spanar höken. värsta spanarN

uh...va?

..allllllltså? foki ska starta ett företag? i thailand? hon är ju asung? jag fattar inte. är det vanligt? egenföretagare liksom. blondinbella är ju också egenföratagare, framgångsrik dessutom - också yngre än mig! jag kanske också skulle starta ett företag. det kan ju inte vara så svårt menar jag?

typ...vykortsfirma haha. Hannas vykort AB - vi har allt för alla teman

nej men seriöst fan. jag vill också starta företag! nnnnnngggggggguh >___<;;! Påsen är i vägen för min karriär. okej, det är hon inte. nu ska jag sätta mig i soffan och skriva ner asbra företagsidéer 

ps. påsen är en fetknopp

motto sekushi!!


 

1) haffa en japan som vill bli min bff. skickade värsta "hej, bli min bff. jag är svensk"-mail till en japansk tjej nyss. hon lär ju nappa? svensk liksom. hon ville lära sig svenska, så hur kan hon säga nej? halva inne!

äntligen måndag!

uppropet till japanskakursen är imorgon ._. vill ju börja dirr. förhoppningsvis börjar kursen på torsdag/fredag så jag hinner komma igång denna veckan. HÅHÅ! kuwl. jag måste typ öka mitt japanska intag med 239% dagligen i form av språkkurs i ipod, tvshower, talkshows, japanska barnprogram, musik, anime, film ö h t. ja ni fattar. 24/7. och får jag inte ett MVG tar jag mitt liv. seppuku.

simon the sorcerer 4

första intrycket är: 1) vafan hände med britten? 2) så jävla fail på röstskådespelet ._.

ostbågar...

...är gott

word

söndagzzzzzzzzz

äkta söndag. hans gick upp galet tidigt, typ...5.45? av nån skev anledning gick jag också upp. han gick till jobbet. jag satt och kollade på hela Silver Fangserien tills klockan blev nånting, då sov jag ända tills nånting annat. sen insåg jag att det var jäkligt varmt, gick ut på balkongen med Tårtgeneralen (observera att det är en bok) och solade nån timme eller två. Hans kom hem. jag gjorde mat. vi åt maten. Hans spelar fable II. och jag vet inte vad jag ska göra. spela simon the sorcerer 4 förmodligen för jag såg precis att det hade laddats ner. wohoo! har inte vågat spela trean ännu pga dess slaktande hemska vidriga 3D grafik (hata 3D, kom ihåg det barn). men nu av nån anledning hittade jag en review på 4:an och det ska tydligen vara the good stuff ändå. återstår att se liksom

hahaha


 

jag dör varje gång jag ser den här xD det är en dansk snubbe som dubbar bådas röster, på svenska. så kung

ibland

ibland, ofta, tycker jag att vi borde bo nära en serietidningsaffär med jättebra utbud. typ...skitbra utbud.

kaze ni nari hashireeee~

har ni sett denna då?? :D bästa intro låten! alltså den är fan i klass med spiderman och thundercats! klar tredjeplats bland de bästa introlåtarna. har inte kommit så långt i serien än, men den är kung :D:D

fick värsta spoiler alerten om att den kommer bli jättesorglig? score

kabbalah

idag har jag snöat in mig på siffror, igen. jag såg en sån tant som höll på med numerologi på tv, så jag tänkte kolla upp 37 (som har funnits överallt sen jag drömde om det för typ ett år sen. hade inte Hans kommit hem till mig dagen efter den drömmen med sin marvel tshirt- som jag aldrig sett- med en sån random strip från en gammal tidning ni vet? så stod sidnumret med liten stil "37", så hade jag aldrig nojat sönder varje gång det dök upp sen). men det var ju hundra års fakta om det alltså, så jag orkade inte redigt. satt och kollade vad jag hade för namnnummer osv. enligt babylonräkningen var mitt nummer 1, Hans 7.  vi blev tillsammans den 19nde. 

kolla där då liksom! stod att talet 19 symboliserar kärlek som aldrig sviker. värsta signet!

det jag hittade om 37 var dock bara en massa svammel om typ guds rösts tecken på jorden och en massa sånt. hittade även jättemånga andra personer som ser "37" överallt. det LÄR vara en konspiration. nån av "de högre uppsatta" planterar en massa 37:or överallt som tecken och typ testar mig. testar mig för att se hur lång tid det tar innan jag blir galen. jag är i princip nästan redan galen. inom kaldeansk mytologi står 37 för kärlek men det tror jag fan inte på. ...eller? ....det är isåfann värsta signet!!! nu lyckades ni, era jävlar. hoppas ni läser min blogg så ni kan få det bekräftat. sluta skicka ut 37:or till mig nu, jag har fattat dealen.

titta här mamma


är inte detta huset IDENTISKT med det på nedrebrunnsvägen??

skönast


 

jag saknar min gamla sketna elgitarr som fan :< denna spelade jag alltid när jag hade spelat en hel dag på typ 6-7h (no joke), avslutade alltid med denna. så jävla skön

idag har jag funderat extra mycket på att köpa en ny. har sagt det i typ...sen åttan nu. jag "slutade" spela för typ 2-3 år sen, då blev det mer sådär en halv timme lite då och då, så jag tappade typ allt. idag är jag säkert helt seg. men en gång hade jag en jävligt bra period när jag nötte skalor och låtar 6-8h 5dagar i veckan när jag inte pallade gå i skolan (vilket var ofta) i 3-4 år. ville bara spela gitarr för då slapp man tänka och det gick liksom av sig självt. så jävla värt. jag ångrar ihjäl mig att jag tog det långa uppehåll som jag gjorde. just då tyckte jag inte att jag övade särskillt länge, men det är fan helt jävla insane att spela 6-8h i streck. jag gjorde ingen paus, ingenting, bara spelade hela tiden. jag svär att det är pete dohertys fel att jag slutade. blev värsta indie tönten och la ner mina metalskalor och riff. började med akustiska fåniga ackord och grejer. dont quit your dayjob liksom. 

det ni alla undrar

den där hanna, hur fet är hon egentligen? det ska vi ta reda på, givetvis:


jag gillar:
[ ] Fanta
[ ] cola
[ ] Sprite
[ ] Hallonsoda
[ ] Fruktsoda
[ ] Päronsoda
[ ] Champis
[ ] Trocadero
[ ] Loranga
[ ] Lightläsk
[ ] Sockerdricka
[ ] Must
[ ] Jaffa
[ ] pomac
[X] Monster
[ ] Zingo
Summa : 1

[ ] Cashewnötter
[ ] Chilinötter
[ ] Jordnötter
[ ] Hasselnötter
[ ] Valnötter
[ ] Pekanötter
[ ] Mandel
[ ] Pistaschnötter
Summa: 0

JOS:
[X] Apelsin
[ ] Äpple
[ ] Päron
[ ] Multivitamin
[ ] Svart vinbär
[ ] Ananas
[ ] Vindruvor
[ ] Äpple , Päron
[ ] Apelsin , Äpple , Mandarin
[ ] Ananas , Apelsin
Summa: 1


GODIS
[X] Lakrits
[X] Surt
[X] Segt
[X] Söt
[X] Dumle
[X] Polkagris

[ ] Vinbär
[X] Knäck
[X] Marshmallows

[ ] Vingummi
[X] Kola
[ ] Tuggummi
[ ] Marsipan
[X] Klubba
 Summa : 10!!

CHOKLAD
[X] Vit
[X] Mjölk

[ ] Mörk
[X] Marabou
[ ] Cloetta
[ ] Kitkat
[X] MilkyWay
[ ] Daim
[ ] Toblerone
[ ] Frasse
[ ] Ischoklad 
[ ] Blockchoklad

Summa : 4

SNACKS
[X] Sourcream
[ ] Tacochips
[ ] Ostbollar / Cheeseballs
[X!!] Ostbågar
[ ] Pringles
[X] Dillchips
[X] Jordnötsringar (hade fan glömt att dom fanns)

[ ] Popcorn
 Summa:  4

Resultat :  20

0-13 Du har Anorexia?!
14-27: Du är smal

28-41 : Du är helt normal
42-54 : Du är lite överviktig

55 - 68 : du är extremt överviktig

jävlar du! (nominerar detta inlägg till det mest meningslösa inlägg i blogghistorien) men jag måste nog lay off med allt godis alltså. är värsta sugarjunkieN. så om det är nån som vill vinna lite plats i mitt hjärta är det bara att köpa nån av dessa fetstilta godsaker till mig, då min kärlek kan bli köpt, så kommer vår vänskap garanterat att växa!

fan vad kul!

aaaaaaaaahh! håhå! jag är asglad! jag börjar ju en ny kurs på måndag -- medieproduktion, och jag tjuvkikade lite på vad man ska göra. det verkar vara ett stort projekt och jag hann inte ens läsa igenom hälften av alternativen förren jag fick glädjedamp :D det är ett webbprojekt! under dessa förutsättningar:

och här är dom man kan välja bland:

jag är typ sugen på alla projekt utom det sista. mest seriefigurgrejen om jag inte missuppfattat den, så jag måste maila och fråga dom. hade varit sweet om man fick göra hela figuren själv etc, men jag antar att man måste välja en som redan finns osv. säg att jag tar typ darkwing duck då, så kommer man ju få animera honom och stuff ändå ^___^ så.jävla.kul.att.jag.dör.baklänges.

MEN STÖRT KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! roligast är att den håller på i 40 veckor (lol) :D jag kan seriöst inte ens minnas när jag var såhär taggad sist

och det som är ännu roligare är att jag även börjar japanska på måndag :D:D i klassrumsundervisning :D:D typ yattaaaaaaaaaaaaa~ sen kan jag skriva bloggen på japanska och tappa alla läsare utom en. YUS!

 

seeee-hu-wiiiit ass låt. gammal men fortfarande sweetass för det


 

 

king!

här är min nya favoritbloggare:  http://hanapee.blogg.se/ 

:D hon är king, så kolla gärna in henne

peace

värsta grejen!!!!!!!!!

babe!!!! jag har hittat den första (och kanske enda?) hunden i hela världen som jag tycker är fin med svart mask! denna leonberger

(tillhör BBs familj)

 

sömnproblem2k

nu pallar jag snart inte mer. gick och la mig ~22:00 men kunde inte sova så jag gick ut till hans som kollade på tv till 01:20. vaknade klarvaken 04:00 exakt och har varit uppe sen 05:00. har inte kunnat sova en normal natt på fyra dygn nu och jag fattar inte vad dealen är

nya gamla grejen

hej alla. nu tycker jag att ni ska ladda ner mario paint och göra nåt vettigt av era liv. typ nåt sånt här:

:D:D:D

här laddar ni ner det: http://www.unfungames.com/mariopaint/

 

aaaaaaaaasfeeeeeeeeeet :|

heyaheya

jamen då ser vi väl till att vinna denna säsongen då? :> lätt.önskar så innerligt att jag hade en fotbollskanal som sände hela premier league -- världens bästa liga.

papps och jag

och här är jag med min kusin. full som en kastrull typ. förklarar nog varför vi sitter i hallen. haha jag tror aldrig jag ska gå all-in med släkten nån mer gång. hade hyfsat stor ångest dagen/veckorna efter. men emilio och jag hade kul i alla fall. top notch typ

 

världen hatar mig

vad är dealen med att valar är överallt?

i saw a squirrel


bästa serien ever :>

påsen i lådan

nu har du fått en egen kategori din lilla parasit. idag bajsade påsen i tv rummet. det var inte i fast form. då blir man lite trött. och ändå får hon en egen kategori i bloggen. hahah det är seriöst påsen som driver min blogg

typ tjena, den här har jag animerat


 

den vann publikenspris i tellusfestivalens tävling i karlshamn, men jag var typ för stolt för att hämta priset och lämnade lokalen då jag inte vann juryns pris på plats. (hahahaha) alltså nu idag fattar jag ju att publikens pris är tusen gånger bättre än vad tre dommare tycker. win liksom. men ja, den handlar om en liten tjej som är fåfäng och gillar regn. hon har typ 70 kg smink för hon tycker att hon är jätteful utan det, och när hon då går ut i regnet rinner sminket av och hon blir osäker osv osv osvossovsovosovosovosvosovosovosv en film om dålig självbild. men den slutar fint

tårtgeneralen (hade han kniv?)

haha alltså detta är den bästa boken. legat ute och solat och läst mer än halva nu. 

amen hur e läget typ ba eru fräääääsch

hittade en hårförlängning och fick ett nytt face

johnny i hardly knew ya

färgarN

fett jobbigt att färga fransarna. först hade jag bomullen som man skulle, men då öppnades mina ögon sig av sig själva hela tiden -_- sved som fan. men blev bra. fick ta ett öga i taget. sjukt värt 50 spänn eller vad det nu kostade. ska du gå till brunnen och göra det så kostar det 450 spänn. det finns på KICKS, liten orange förpackning med ett öga på, typ.  

fifan ^_^

bra kväll igår, bra dag idag. jag har strykit (styka strök strykit strykte strök ???? VA!?) för första gången ever. kändes typ...lite öh...jag vet inte. jag var mest rädd att strykjärnet skulle börja brinna. ska dom verkligen ryka sådär mycket?

jag blev förresten påmind om en annan såndär fet rädsla jag har -- när grejer börjar brinna. seriöst. det finns inget som gör mig mer handlingsförlamad än en eld som inte är till för att grillas i (dom är jag visserligen inte heller bekväm med, men då kan man ju iaf gå ifrån utan att halva världen börjar brinna). hata eld. hata grejer som brinner. hata när jag får för mig att grejer kommer börja brinna, fast all logik talar mot det. typ...porslin. whut?

en grej till, fan vad jag hatar Tarkan. vad hände ens med honom? gahhhhhh... den viktigaste frågan är kanske Vafan gör han på min iPod?? jag måste seriöst sluta ladda ner sånna där "färdiga" "jättebra" spellistor/songpacks som andra har satt ihop. gjort det tre gånger, sånna där ASFETA mappar typ på flera gb, i en viss genre då som jag gillar. drog två feta mappar psytrance, sen en mapp house(var fan kom tarkan ens in??? det är typ en melodifestival-kindalåt/sommarplåga). sen slänger jag bara över mapparna till ipoden dirr utan att ens kolla noga vad jag fick ner för skit, utan höftar lite och tänker "men det här blir ju kul att gå igenom på bussen nån tråkig dag." MMMMM (med negativ betoning). eller hur. får typ ner 40% skit. eller ja, i housemappen. (när det kommer till house måste man ju vara petig?) jag fick ner annat svenskt skit som definitivt inte var house i housemappen. men för i helvete. tarkan? vem i heeeeeeeeeeeelvete lyssnar på han frivilligt ens? ett under att jag inte hittat denna låten tidigare. tänk om någon annan skulle hitta den före mig och tro att jag är en sån töntig die-hard-fangirl. men det är fan det största mysteriumet just nu. hur kom han in på min ipod? har jag blivit lurad kanske?

<3

cocaine in a can baby!

jag pratade precis med emma som jag inte pratat med på typ tusen år, så kom vi in på arvika :D och jävlar vilka minnen! alltså det spelar ingen roll hur många festivaler jag kommer gå på, men ingen kommer slå den där arvika festivalen 06. rotade fram min gamla "analoga blogg" för att se vad jag hade skrivit.

"gick upp 04.10. duschade. åkte med festivalbussen. en jävligt dryg högljud kille från växjö sitter längst bak i bussen. dom spelar boten anna ashögt på repeat 3000 ggr...kom fram 16:00. typ den längsta bussresan EVER.

vi var på rave varje natt och ranglade bort till tältet när solen var påväg upp dagen efter, så jävla sweet. HAHA och en natt var det en samuraj på ravet som vi garvade sönder åt. sen var det en fet gammal pundar gothare som typ var efter emma HAHAH jag ska ha han på bild nånstans, alltså han måste varit 30-40+. sen var det en liten tanig sellout som var på mig, jag tyckte han var lik dani filth så det var "helt okej"[/vomit]. snubben var säkert yngre än mig och hade en personlighet som var skrämmande lik *****s , och hennes personlighet störde jag mig ibland/ofta på, så det blev liksom... lite lame. försökte få han att förstå att jag inte var intresserad, men killen låg utanför(!!) vårat tält en natt som nån slags hund. fatta vad vi garvade xD vemfan gör det?? snacka om att inte fatta vinken. femton barre var han, ser jag nu. det roliga är att det var svinkallt varje natt, typ minusgrader.

jag stod front row på combichrist, såg satyricon, nitzer ebb(?? det hade jag fan glömt), colony 5, dia psalma, blutengel, funker vogt och alice in videoland. kan ju garantera att bäst var combichrist."

det enda jag levde på den helgen var typ komplimanger och nutrilett, vilket jag har svårt att förstå då jag såg ut som skit xD men ja. arvika. hahahahah fyfan vad kung!

men kolla liksom. sexigare tequila skabb får man ju leta efter. "men hanna man ser ju ändå att det är du" FUCK YOU det gör man inte. så. punkt. jag ser inte alls ut som ett mongo idag UÄÄÄÄHÄ

såhär "fin" var jag när jag hade piggnat till. alla har vi dåliga perioder i livet HAHAHA åh arvika <3

 

oj...

 

awesome possum

tipsar om en fet fotograf från kina

hon är väldigt bra på fashion och beautyporträtt.

http://zemotion.deviantart.com/

bara så ni vet

 

det går rykten på stan att jag, moster hanna, äger hårt. håhå ^_^ din lilla sötpaj, el coolio.

 

THIS IS HOW WE ROLL

förihelvete!

varför snor folk mina bilder liksom? ta egna. jävla lowlifers. eller skriv iaf att jag tog den.

men det fotot har fått stört mycket uppmärksamhet. jag fattar inte redigt, jag tycker personligen inte att det är mitt bästa foto. jag är nöjd med det dock.

jag har inte rensat min dev sida på länge, men om nån vill kolla på mina foton så är sidan maozi.deviantart.com/gallery

den eviga frågan

här kommer ett evigt svar

tur i oturen typ, fast värre

det slog mig härromkvällen, att jag har varit riktigt jävla korkad för ett par år sen. jag har typ gjort det där "man inte ska göra" av ren dumhet. typ hoppa in i en bil med en främmande äldre snubbe, check. följa med en främmande äldre snubbe hem till honom på några drinkar, check. hahah alltså det är ju helt sjuuuuukt vilken tur jag haft. vafan som helst hade ju seriöst kunnat hända, men inget hände. förmodligen hade det blivit för mkt obalans om det hade hänt något. kul att vara the chosen one(wawawiwa) i sånna situationer liksom. not. det lär ju finnas en gräns för hur mkt skit man ska behöva gå igenom, och sen händer det inte senare i livet när det i princip SKA hända. ska jag kanske tacka mitt förflutna för jag inte blev gangbangad och mördad senare? uhhh...jag vet inte. men jag tror det. alltså honestly, jag är så jävla förbi allt det där. men fick jag nån pokal för det? inte ens en klapp på axeln. vem skulle jag fått det från anyways? 

soft

livet är ganska sweet ändå. helt sådär utan särskilld anledning. tog skönaste duschen ever i historien av sköna duschar. eller...lät ju hyfsat fel. kanske inte, men det var en värd dusch med hårinpackningar och hela den tjejiga biten. nu tänkte jag färga ögonfransarna med sån permanent får-du-detta-i-ögonen-blir-du-blind-kvinna!- färg. läskigt. men säkert värt. det jag vill säga är iaf att det är dom små sakerna i livet som är bäst. regn en onsdagseftermiddag, en skön dusch, fina färgkombinationer på tvättstället (hahaha det är seriöst bara jag? blir asglad när jag får till min utvalda tvätt i perfekta nyanser av liknande färg och allt bara känns så universalt rätt. typ svaret på allt. fulländat. korrekt och felfritt liksom.), pussar och gos, påsen. allt liksom. är fint. fan vad gay jag har blivit. innan en gång i tiden var jag typ stenhård o ba "fan vad jag ska slakta hela världen när jag blir äldre WOORAAAAHAHAAAAHAHAHAAAAAAAAAAAAA MOOOUUHHAHA!!!!!" men sen ba... nejsch. jag blev en sellout. haha fatta hur glad jag är att du haffade mig eller. jag hade fan förstört mig själv så hårt. "jag ska bo ensam i hela mitt liv och alltid klara mig själv, inte lita på någon, aldrig prata med en enda människa för alla är dumma i huvudet". nu är bara 98% av alla människor dumma i huvudet imo. värsta framsteget. har jag kanske blivit för mjuk och blödig? jag vet inte. jag säger bara att det är ett skönt liv atm och jag är glad och ganska lugn på insidan. typ som en burk valium med smilegubbar på locket.

too rude

lika som bär

kolla in likheten!

kallt!

vi kom iväg igår! åkte och badade i havet med pinne och linda. det var kul, men jävligt kallt. är stört imponerad att jag ens doppade mig. kan inte minnas när jag badade i havet senast. det var vågor också =) om det är fint väder så ska vi bada i helgen igen. gudd tajmz

hade inte kameran med mig, men såhär ser vågor och hav ut. tog den i skånetrakterna en gång på en höst

 

påsen solar

fin himmel

idag är det dövarmt väder och fina moln på himlen. idag är Hans ledig så jag gick upp först och skulle göra frukost ost-och skinkmuffins, men han hann vakna så min frukost-på-sängen idé dog. dom blev goda iaf =) idag ska vi kanske åka och bada, men det är redan ganska sent så... får väl se. fint väder i alla fall.

i know you are but what am i

svaret på allas läppar

jag har fått många mail(hahahha) om ifall Påsen har dött eftersom hon inte är med i bloggen mer, men nej hon lever och är lika dampig som vanligt. det är bra, för jag gillar påsen.

22.15

så...Hans kommer hem från ett tio timmars jobbpass, det första han säger är "jag måste träna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" typ. kanske inte så många utropstecken. jag trodde först han skämtade. men ikke.

jag bor med en träningsnarkoman

men jag älskar dig ändå

äh, skitsnack! fucking sellout!


detta kan vara en av de få saker danskarna lyckats bra med. torkel i knipa. ujjujuj. har inte sett den på svinlänge, men fick värsta flashbacken nyss och måste typ se den dirr. förresten, värsta hemliga nyhetsläckan nu - JAG SKA OPERERA MIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!1111112 nästa vecka. spännande, eller hur. mer detaljer senare.

en dagens

och en sån. också. fan vilken dryg bloggdag. jag kanske skulle skriva om något...fast... nä. palla. det har inte hänt nått idag.

ps. jag hade inte dina kängor på mig när jag gick ut :> dom är sjukt stora. hade det inte varit söndag idag hade jag ju kunnat fixa egna. HMMMM

håååååålihålihååå

idag har vi fint väder här i norrland! så jag tänkte dra in till stan och köpa kängor. när jag står vid busshållplatsen inser jag att det är söndag, och hon är över två. gick hem igen. utan kängor.

haha men kolla in kängorna med regnbågar liksom, dom äger.  

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters