maozi

borta bra men hemma bäst

sjukt skönt att komma hem. igår var värsta mysdagen ^_^ nu letar jag som en apa efter det där orginalet som jag måste skicka in till tidningen om jag vill vara med med artikeln om mig och mina verk där. stressigt2k. hittar jag den så kommer jag ju förmodligen inte med liksom = epic fail. om jag hittar den så får ni alla i blekinge kolla i blekingeupplevelseindustritidningen! har kört igång en sökning på alla de största .psd filer jag har. den måste ju finnas här nånstans... hittar en massa andra oklara projekt som ser roliga ut dock. får pilla med dom sen.


det första Hans sa när han kom in genom dörren och såg mig i trappan var : "Du är brun!" håhå ^-^ alltså jag är ju det. sjukt skönt väder här. ingen jobbig sommarvärme. Hans tycker att det är varmt här, men jag höll typ på att bli förkyld igår när jag gick i klänning. imorse regnade det här och nu är det soligt ^__^ så himla perfekt. vädret älskar mig här uppe.


 


röv... hittade denna hittills, typ the making of:


och denna, pt 2:


kan vara kul för er som undrat hur jag gjort denna. ska se om jag hittar fler steg till den färdiga bilden. 


JAG HITTADE DEN!!! haha lol filen ligger på 10 MB. TIO! fatta hur fet den är liksom. fyfan vad härligt. nu blev jag lycklig. shit... detta är ju helt sjukt. jag trodde typ inte ens att jag hade psd filen av denna kvar. fatta hur många ändringar jag kan göra som jag alltid velat göra! gha. perfection here we go typ.URESHIIIIIIIII ^___________^

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters