maozi

sommaren kom


sjuuuuuuuuuuuukt varmt idag! det kändes inte ens som Sverige. kunde ligga i trosor och sola på balkongen. hela crazy. norrland liksom. sen gick jag in till stan i flipflips och klänning och köpte solkräm, sololja och aftersun i den där hawaiiserien. jag tycker den luktar gott. sen på vägen hem köpte jag jättegoda jordgubbar, då var klockan fem ungefär och solen stod lika högt som om hon vore två! helt sinnes. men bara någon timme senare började det mullra en massa. tog ett tag innan jag fattade att det var åska. sen bara blev det ett slags regnskogsregn med stört mycket blixtrande. snacka om humörsvängningar i vädret. hoppas på sol imorgon så jag kan bli lite brunare. jag har redan fått bikinilinjer! :)


här kommer en film från när Påsen solade på balkongen (sen blev hon bara konstig och bet i sin fot):


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters