maozi

muay thai

 jag har ju typ haft ett uppehåll på en månad, om inte mer. på träningen igår då så körde vi sparring. dem andra hade ju gjort det förrut till skillnad från mig. gick så pinsamt dåligt första 6 ronderna. vet inte hur mycket stryk jag fick, men mycket var det. vi körde mot varandra i gruppen och mot tre av våra tränare. när man körde mot dom i gruppen var det svårast för man vet liksom inte riktigt hur mycket man "får" ta i, men när jag sparrade mot tränaren så sa hon att jag skulle köra lika hårt som jag gör på mits. tränarna gav även korrektion under ronden, vilket var min enda räddning. i nästa varv av ronder sen så lyckades jag använda hjärnan och kom t o m in i klinch mot en tjej. och varje tränare jag mötte sen sa att det gick mycket mycket bättre nu. så det kändes kul :> trots busted lip. men det syns inget märke idag, så det måste ha varit väldigt ytligt. aja, tagga till torsdagsträningen nu!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters