maozi

borta bra men hemma bäst


nu är det slut här i Ronneby och jag ska åka hem. men innan kl. 15.30 ska pappa laga en efterrätt, jag ska fika med Pillan, morfar kommer hit och sen ska jag träffa kidsen lite också. lär ju bli rätt tight, men det ska nog gå fint =) det har varit kul att vara här och hälsa på men jag har längtat hem jättemycket också. trots att det bara var ett par dagar. planet lyfter 16.00. sen ska jag sitta på Arlanda i F-E-M jävla timmar. fyfan. hoppas batteriet i iPoden håller annars lär det ju bli hyfsat drygt. 


jag vill vara ledig imorgon ._. har en asviktig engelska lektion 8.10, så jag måste upp 6.00 om jag ska hinna med bussen osv. så jävla ruttet. kommer ju komma hem sent & allt ikväll.


pappa visade mig nyss att dem hade hängt upp en fågelholk i äppelträdet på baksidan och där hade det flyttat in en blåmes hehe. cute. sitter och tittar igenom en massa gamla foton nu.


aja, hörs imorgon. pusspussbild på farfar och min ena farbrorSkriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters