maozi

mannen med hörlurarna


det är många som säger att dom har den bästa pappan osv, men seriöst, jag har den bästa pappan. det är lite jobbigt ibland att inte bo hemma längre för jag saknar honom jättemycket. saknar hans sätt att rufsa mig i håret när jag gjort något bra eller att bara sitta och lyssna på musik med honom i flera timmar. han har lärt mig mer om livet än vad han själv vet om, tror jag. han är min förebild. jag hoppas att jag blir en lika bra förälder i framtiden. han förstår mig jättebra trots att vi inte ens behöver säga nånting. han är jättebra på att hantera mig när ingen annan vet hur man ska göra. jag vet inte ifall det beror på att vi bägge kanske tycker att samma saker är jobbiga och därför förstår varann så pass bra utan att vi ens har pratat om det. men det finns ingen som är så bra på att veta hur man ska göra i sånna situationer som han. t ex nu när jag skulle flytta så bar mamma upp skitmycket grejer på mitt rum (nej mamma jag hänger inte ut dig som the bad guy här, det är bara ett exempel på en tydlig situation) som hon stressade med och sa att jag skulle packa. pappa och jag satt i mitt rum och pappa såg på mig att det var jobbigt antar jag för han sa att mamma skulle bära ner grejerna igen med lugn röst. (detta var en jättebig deal för mig för jag blev sjukt stressad av att mamma bar upp alla grejerna och var liksom lite på gränsen till att få nån slags inre panikattack) men allting blev bra för pappa tog hand om situationen. det bästa är nog att han alltid har en lugn röst, för då känns allting bra. så har det varit ända sen jag var liten. jag brukar tänka tillbaka på resor som vi gjort, mat som han har lagat, fester han haft när jag var liten, flipper på hans jättegamla laptop, när jag hjälpte till ute i trädgården, pokerkvällar, yatzy med pappa och farmor i farmors kök, boule i parken, pappas hatt, osv. haha jag kommer ihåg en sommar (jag tror att jag hade fått mitt kasta-pil-set med kardborrar i födelsedagspresent) när jag tränade på pilkastning för jag ville bli lika bra som pappa på pil. det är guld värt, varje minne.


önskar att vi kunde ha en musikkväll ikväll. behöver lite mer pappamusik på min ipod. jag älskar dig papps

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: papps

mannen med hörlurarna är överväldigad, hoppas vi kan lira lite musik o annat nice när du kommer ner,

loveyou

Hanna Thorell

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: UMEÅ
MEDLEM SEN: 2010-03-11
SENAST INLOGGAD: 2016-07-06 15:28

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

free counters